PvdA-raadslid hekelt ‘politieke kruistocht’ van christelijke partijen

screenshot_113

(Door: Elif Isitman)

Een raadslid van de Partij van de Arbeid (PvdA) uit Roermond is boos vanwege een motie om de Turkse overheidsfinanciering aan moskeeën in Nederland te stoppen. Selami Coskun [!!!], raadslid in Roermond en leraar maatschappijleer in opleiding, hekelt in zijn eigen woorden ‘de politieke kruistochtgangers van de christelijke partijen’.

Het gaat om een motie van CDA, CU en SGP waarmee maatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat moskeeën in Nederland worden gefinancierd door de Turkse overheid, een middel om de lange arm van Ankara een halt toe te roepen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op PvdA-raadslid hekelt ‘politieke kruistocht’ van christelijke partijen

 1. koddebeier zegt:

  GEEN inmenging van Ankara in welke vorm dan ook !!
  Selami Coskun , we zijn een land met Joods Christelijke waarden , dat willen we zou houden, geen moslim bezetting en als je dat niet bevalt, ga dan terug en neem je linkse vrienden mee !!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Islam=Islam, zei de oppermoefti Erdogan, van Turkije. En deze Coskun, is een gewillig dienaar van Erdogan en de ideologie islam. De islam is in strijd met de democratische rechtsorde, en zou m.i. totaal verboden dienen te worden. De islam, heeft in 1400 jaar tijd, meer dan 275 miljoen mensen het leven gekost.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Moskeeën in Roermond ?,……… ik kan het me in de verste-verte niet voorstellen.
   Roermond, een in-en-in Roomsche stad, vroeger dan blijkbaar!.
   Ik herinner me nog de “euforie” in de jaren 50, toen de tunnel naast het Station[ stationsplein ] werd geopend.
   De hele R.K.Clerus was erbij om de boel in-te-zegenen.
   Er werd aan de stadskant, op de pilaren 2 beelden van St Christoffel geplaatst [ is de Heilige voor reizigers….], ( om een veilige doorgang te garanderen ).
   Mijn oom zaliger, zou zich 5 maal omdraaien in z,n graf als hij dit geweten had.

   Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Ik juich alle maatregelen toe die de lange arm van Erdogan er proberen af te hakken.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Weer zo´n raar veel te dik figuur met een baard.

  Like

 5. carthago zegt:

  Alweer een pvda kalifaatrat met een jihad in de portefeuille, over twee jaar rijdt deze rat met een kalashnikov in z’n achterbak rond.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Moslims in de politiek hebben maar een doel en dat is niet Nederland.
  Ze gebruiken vooral linkse partijen omdat die zo naïef zijn te geloven dat de islam uiteindelijk zal integreren. Telkens opnieuw komt men er achter dat de moslims de politiek alleen maar nodig hebben om zichzelf omhoog te werken. ik mag hopen dat de PVDA eens een keer ballen toont en dit sujet uit de partij gooit. De PVDA zal nu wel een keer doorhebben dat moslims niet voor de PVDA in de politiek zitten.

  Like

  • Mirjam zegt:

   De linkse partijen, zoals de PVDA, gebruiken hen, de moslims op hun beurt weer om hun stemmen tijdens de verkiezingen te verkrijgen. Links is niet zonder zonden, vaak wordt het slechte voor het goede aangezien en visa versa. De ene hand helpt de andere, ook al zijn er achterliggende motieven die ze niet aan elkaar openbaren.

   Like

   • Steven zegt:

    Al die islamieten gaan straks alleen nog maar op DENK of andere moslim partijen stemmen. Die zullen uiteindelijk straks de grootste worden..en dan ligt uw hoofd op het HAKBLOK!
    Maar ja…duizenden nederlanders waarschuwen hiervoor….maar iedereen slaapt rustig verder of wordt de mond gesnoerd!

    Like

  • Harry zegt:

   ” De PVDA zal nu wel een keer doorhebben dat moslims niet voor de PVDA in de politiek zitten ” , lees ik .
   Wel , beste Sabeltand , je bent nog veel te optimistisch over het lerend vermogen van die socialisten .
   Zo werkt hun brein niet , dat gaat anders .
   Als ze met iets of iemand gruwelijk op hun bek vallen , dan schiet slechts het cliché door hun kop , wat ze ons ook altijd op onze mouw proberen te spelden : “ze zijn heus niet ALLEMAAL zo ” .
   Gebeurt dat nog een keer , dan gaat het weer precies hetzelfde .
   Zo gaat dat eindeloos door , net als bij iemand met Down .

   Na 25 jaar dezelfde stommiteiten uitgehaald te hebben , zien sommigen heel af en toe het licht .
   Helaas , het gaat altijd meteen weer uit .

   Like

 7. abouneenee zegt:

  Dit is een schoolvoorbeeld van de Murkse infiltratie van de Nederlandse politiek, enkel bedoeld om het landelijke immuunsysteem en de laatste restjes gezond verstand uit te schakelen althans te destabiliseren. Dit Turkse manspersoon is (uiteraard) van mening dat er een politieke kruistocht gevoerd wordt, maar laat daarbij direct zien dat hij geen Nederlands paspoort waardig is door te zwijgen over de islamitische kruistochten in lokale shariawijken zoals Poelenburg.

  Deze motie van CDA, CU en SGP laat overigens goed zien dat zij het eigenlijk eens zijn met de PVV over de onwenselijkheid van de Islamitische invloeden, maar de motie op zich is lang niet genoeg om van betekenis te zijn in het proces van de-islamisering van Nederland, hij is zeker niet dusdanig dat de kaaskop zich weer vrijelijk en onbezonnen kan bewegen door zijn eigen land zonder zich buitenlander te voelen dankzij de vele kopvodden.

  De (aangenomen) motie:
  “Voorgesteld 13 september 2016
  De Kamer, gehoord de beraadslaging, overwegende dat ongewenste invloed van Turkije op de Nederlandse samenleving loopt via Diyanet, het Turkse Ministerie van Godsdienst-zaken, dat imams benoemt en betaalt in Nederland; overwegende dat dit op gespannen voet staat met de scheiding van kerk en staat en dat gebedshuizen van en voor lokale geloofsgemeenschappen zouden moeten zijn; verzoekt de regering, maatregelen te nemen om te voorkomen dat gebedshuizen in Nederland worden gefinancierd door de Turkse overheid en de Kamer hierover binnen drie maanden te informeren, en gaat over tot de orde van de dag.

  Van Haersma Buma
  Segers
  Van der Staaij”

  De “ongewenste invloed” waarover de motie rept, is natuurlijk de islamitische invloed op onze samenleving. Net als dat er geen verschillende vormen van de islam zijn, is er ook geen gradatie aan te brengen in de invloed die deze via zijn volgelingen probeert uit te oefenen.
  Turkije kan je ook niet los zien van de overige delen van de islamitische wereld.

  Deze motie is te vrijblijvend, de enige te handhaven methode om islamitische invloed te weren uit Nederland is het sluiten van al die moskeeën en er woonruimte van te maken voor woningzoekenden en alle moslims die onze rechtsstaat niet onderschrijven een enkeltje kalifaat te geven.

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Norbert Klein (afgescheiden 50-plusser, met extreem vage ideeën) stemde tegen deze motie, evenals de ex-PvdA’ers van DENK, Partij voor de Dieren, PvdA. D66, SP en Groenlinks. Bij deze partijen is uw wens tot de-islamisering van Nederland dus NIET in goede handen. Bij VVD, PvdA, D66 en Groenlinks waren er ook kamerleden die niet aan de stemming deelnamen. Kennelijk is het eigenlijke werk dat parlementariërs doen niet zo belangrijk voor die leden of hadden zij gewetensbezwaren tegen de (populistische, want verkiezingen) koers van hun partij. Bij de PVV stemde iedereen voor deze motie en laat daarmee zien een betrouwbare partij te zijn in de strijd tegen de islamisering van Nederland. Bij de motie waarin het kabinet werd opgeroepen de islamisering van Nederland geen strobreed in de weg te liggen aan het begin van Rutte 2 was de PVV overigens de enige partij die TEGEN stemde en alle overige partijen stemde VOOR. Dat VVD. CDA. CU buiten (natuurlijk) alle ex-PVV’ers nu wel voor deze anti-islammotie stemmen laat toch bereidheid of zelfs de wens tot deelname in een coalitie onder leiding van Wilders zien.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Totdat hij in 2012 de Kamer in ging was Norbert Klein subsidieadviseur en werkte hij dus mee aan het nauwelijks gecontroleerde leegtrekken van subsidiepotjes, waardoor de Staat jaarlijks naar schatting van PriceWaterHouseCoopers €7,3 miljard aan onterechte subsidies verstrekt.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @abouneenee: 20.00. uur. In het kabinet, VVD,CDA en gedoogpartij PVV, was bij de regeringsverklaring, en de door Halsema, ingediende motie de SGP OOK tegen.

   Like

 9. Pieter zegt:

  Salami Coskun wat doe jij in Nederland. Je bent een gevaar als je maatschappijleer gaat onderwijzen. Vertrek uit Nederland en Gulen-leden vangen in Turkenland.

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Coskun woont in Roermond en Öztürk ook. Öztürk wond zich eergisteren al op over de aangenomen motie van de zogenaamde politieke kruisvaarders want dat woord gebruikt Denk wel vaker. Mocht Denk zetels halen na de verkiezingen (ik hoop van niet) dan kunnen we er vanuit gaan dat figuren als Coskun uit de PvdA stappen en overstappen naar Denk.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Nog zo’n erdogan fan die oprotten moet uit Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s