VARA, Volkskrant en leraren knokken tegen Didi

screenshot_106

(Door: “Van Rossem”)

Het is gedaan met Diederik Samsom. De man die van 38 gewonnen naar 9 gepeilde zetels keldert, krijgt een regen van rugdolken vanuit de Pilaren van de Arbeiderspartij. Zijn eigen aankondigingsvideo, “Doorknokken”, is het begin van het einde.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, PvdA, Socialisten, VARA. Bookmark de permalink .

22 reacties op VARA, Volkskrant en leraren knokken tegen Didi

 1. BertG. zegt:

  Als die kerel of wie dan ook, van zijn partij het ooit in z’n hoofd haalt, om bij mij aan de deur te komen met een roos, dan douw ik die hele roos door ze strot.

  Geliked door 2 people

 2. Angie1968 zegt:

  Van mijn part mag links helemaal dood, te beginnen bij die walgelijke Partij vd Arabieren. Het drammerige fascistoide kutvolk is al lang losgezongen vd werkelijkheid en is werkelijk een bedreiging voor de oorspronkelijke bevolking met hun achterlijke allochtonenknuffelarij en hun stompzinnige globalistische bullshit. Links is terreur, dictatuur, onkunde, onwetendheid, arrogantie, zelfhaat en staatsondermijnend. Het zijn de bruinhemden van vroeger in een nieuw jasje. Zie ook de dombo’s van GrL, D’666 en de VVD.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26694845/__Docent_keert_PvdA_de_rug_toe__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Docent keert PvdA de rug toe
  Vandaag, 08:57 Mike Muller

  Amsterdam – De PvdA kan de komende verkiezingen niet meer op de steun van docenten rekenen. Uit onderzoek naar het stemgedrag onder 1800 leden van de Algemene Onderwijsbond blijkt dat het onderwijspersoneel de sociaaldemocraten massaal de rug toekeert.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Deze klojo met zijn ongeloofwaardige bete kop had nooit de politiek in gemogen.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Huh, nu stemmen de onderwijzers D’66 en GL…..

  Het wordt ud niks met die partijen uit de vorige eeuw. Het hele establishment, de elite – universiteiten, onderwijzers, de media, politici, kerken, vakbonden – zet onze zwaar bevochten vrijheden op het spel. Die politieke partijen die de laatste 30 jaar onze samenleving door hun vernieuwingsdrift en migratiebeleid blijvend hebben ontwricht zijn niet van zins hun wanbeleid te erkennen en de noodzakelijke wetswijzigingen bespreekbaar te maken. Zij laten het liever aankomen op onvermijdelijke burgeroorlogen of de vernietiging van de Westerse cultuur en samenleving. Zij maken exact de zelfde fout die de westerse wereld in de dertiger jaren maakte ten opzichte van het nazi regime.

  Like

 6. Republikein zegt:

  “We hebben er allemaal wel eens op gestemd”.
  Wat een malloot.
  Didi is booslim geworden.

  Like

 7. wim zegt:

  Het is lood om oud ijzer in dit land. Gaat hij weg, dan zijn er horden (‘Altijd rood gestemd, m’n opa ook en m’n vader ook’) die dan denken dat het weer helemaal snor zit met de partij en gewoon weer het foute rondje rood maken. Blijft hij, dan lopen de leraren en ambtenaren over naar D66 en die enkele arbeider die nog PvdA zou willen stemmen kiest voor SP of Groen Links, want (S)links moet het zijn… Dom, dom.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Vind dit een sneu figuur geworden. Wil graag ‘de klus afmaken’! ‘De klus’ zal het verder slopen van BV Nederland wel zijn. Dat gaat heulemoal niet gebeuren. Meer en meer “vrindjes” keren hem de rug toe. Dankzij deze “intellectueel” hangen er zo’n 100.00 meer aan het UitkeringsInfuus!! Oprotten, asap!

  Like

 9. Samson, veel beloven en weinig krijgen. Hij kan er nu beter helemaal mee stoppen, anders houdt hij geen zetel meer over.

  Like

 10. bedonderde burger zegt:

  Hoe geloofwaardig is deze draaikont nog, zie hieronder wat hij nog geen half jaar geleden in mei stelde

  PvdA-leider Diederik Samsom verlaat de politiek. Hij stelt zich niet opnieuw kandidaat voor de Tweede Kamer en wil geen minister of premier worden in een nieuw kabinet. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, wordt vrijwel zeker de nieuwe lijsttrekker van de PvdA.

  Dat heeft Samsom vrijdagochtend laten weten op een persconferentie. Privéredenen liggen ten grondslag aan zijn beslissing om af te treden. Hij wil meer tijd aan zijn kinderen besteden. Samsom (45) was getrouwd en heeft twee kinderen. „Mijn motieven liggen thuis. Als ik door zou gaan en premier zou worden in 2017, zie ik mijn eigen kinderen niet opgroeien. Dat is het me niet waard. De politiek eist een zware tol van je privéleven.”

  Like

 11. Bas zegt:

  Voor het resultaat van de aankomende verkiezingen is het beter dat Samson blijft zitten.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  O ja, Partij van de Allahtonen, bij deze, ongezien de tyfus gewenst voor het kapot maken van Nederland, met de “hooi baal”, Rutte (VVD).

  Geliked door 2 people

 13. leefbarbaar zegt:

  Het wordt tijd dat Erdogan iemand anders aanstelt als lijsttrekker van de PvdA, Samsom is over de datum.

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zijn eigen aankondigingsvideo, “Doorknokken”, is het begin van het einde.”

  Is dat een belofte of een dreigement?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 15. Harry zegt:

  Ik start hierbij de actie : “SAMSOM MOET BLIJVEN ” !
  Niet dat ik nou zo dol ben op die voormalige terrorist met z’n rubberen smoelwerk , maar hij heeft de pvda vakkundig naar de kloten geholpen .
  Laat hem de klus afmaken !
  Als ze iemand anders naar voren schuiven , keert een groot deel van het vreselijk hardleerse stemvee zich toch weer om en stemt PVDA .
  Zo doen ze dat toch iedere keer weer ?
  En ze tuinen er IEDERE KEER WEER IN !

  ” Néé , déze keer komt het goed ” !
  Foute beslissingen zit ze in het bloed .
  Sukkels !

  En je moet er toch niet aan denken dat er nóg een geitenneuker aan het hoofd van een politieke partij komt te staan ?

  Like

 16. Ruud.Beijer zegt:

  Gelukkig gaan veel Nederlanders op de PVV stemmen .Eigen volk eerst. Grenzen dicht. Criminelen eruit. 15 maart islam of PVV?

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Denkt die Diederik Samsom dat hij met rode rozen mensen kan omkopen alsof zij hierdoor op hem blijven stemmen? Dat zou haast hetzelfde zijn als ik weer verneem dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders zogenaamd positiever zijn geworden over de EU! Ik kan dat laatste al totaal niet meer lezen of aanhoren, gelijk naar het onzinverhaal dat de Nederlanders en financieel op vooruit gaan! En zij die dit verkondigen lijken gewoon de Joodse moppen van Sam en Moos te verkondigen.
  Wie weet wil Samsom zich gedragen als Rozerood, het meisje uit het sprookje van Grimm, die zo gek was op rode rozen waarna ze werd vernoemd, terwijl haar tweelingzusje Sneeuwwitje juist weer van witte rozen hield.
  De jongedames bezaten ook beiden het karakter van de kleuren van de rozen hoewel tijdens WO II een Duitse studentengroep zichzelf ook zo noemde, Die Weiße Rose, en werd geleid door Hans en Sophie Scholl. Zij leerden al dat de nazi’s geen goede buren waren en hun verre vrienden evenmin en Roland Freisler heeft hierna de twee jongelui, samen met een aantal medestanders, in 1943 ter dood veroordeeld in München.
  Stel dat Samsom en zijn kornuiten eens een stel dier-mensen zouden tegenkomen in de vorm van centaurs (paardmensen), zeemeerminnen (vismensen) of harpijen (vogelmensen), gaan zij deze dan soms eveneens rode rozen aanbieden in de hoop hen te vangen en te foppen! Dit zal gewoon grandioos mislukken en zoals een meid dat al zei in Villa Volta in de Efteling: “O Here, wie verlost ons van zulke kwelgeesten!”
  Daar werden de Bokkerijders mee bedoeld waar ik dat linkse ongedierte niet mee vergelijk omdat links iedereen allang kaalplukt op een wijze die Hugo van den Loonsche Duynen hen niet kon verbeteren nadat hij de Abdij van Postel had beroofd en Vrouwe Goeds hem daarom had vervloekt. En dan mogen Samsom en zijn maatjes hierbij dit verhaal ook eens te horen krijgen als ze niet tot inkeer komen:
  “Nergens in uw eigen huis, noch waar ook ter wereld, zult gij rust of vrede vinden, nu gij Nederland en Europa al jaren geschonden hebt… Eerst dan, wanneer een edel mens met het reine geweten van een pasgeboren kind uw woonstede zal betreden, dan zult gij vrede vinden, in uw huis en in uw hart…!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s