EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken

screenshot_3

(Door: Emile Kossen)

Turkije boekt amper vooruitgang bij het verkrijgen van visumvrij reizen naar de Europese Unie. Het goede nieuws voor de Turken: Brussel steekt de helpende hand toe en wil op zoek naar ‘praktische oplossingen’.

Officieel moet Turkije aan 72 voorwaarden voldoen, voordat de beloofde visumliberalisering kan worden ingevoerd. Woensdag bracht de Europese Commissie in een rapportage naar buiten dat Turkije nog steeds op 7 punten verbeteringen moet doorvoeren. Er is de afgelopen maanden geen enkele vooruitgang geboekt, aldus de Commissie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Eurabië, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken

 1. Precies waar we al bang voor waren lijkt de EU er op een slinkse manier doorheen te willen jassen. Maar ik meen dat de Europese landen ook nog wel wat te zeggen hebben. Ze moeten aan die 72 voorwaarden aan voldoen. Voorlopig schenden op grote schaal de mensenrechten. En hebben ze de noodtoestanden met 3 maanden verlengd, gewoon om schoonschip te kunnen maken in eigen land.. Viktor van Hongarije is tegen een vrij visum voor Turkije.Wie nog meer ???

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  29.09.2016
  Türkischer Staatsfonds soll Deutsche Bank kaufenTürkei bringt sich als Käufer für Deutsche Bank ins Spiel

  Der Chefberater des türkischen Präsidenten Recep Erdogan, Yigit Bulut, hat den Kauf der Deutschen Bank empfohlen. Mit Hilfe eines Staatsfonds könne die Deutsche Bank zur Türkischen Bank werden. Kleines Problem: Diesen Fonds gibt es noch gar nicht.

  http://www.manager-magazin.de/unternehmen/banken/tuerkischer-staatsfonds-soll-deutsche-bank-kaufen-a-1114493.html

  Merkel schließt Hilfe für Deutsche Bank aus

  Die von den USA geforderte Strafzahlung über 14 Milliarden Euro von der Deutschen Bank macht der Bundesregierung Sorgen. Doch Merkel will die Bank auf keinen Fall retten – weder mit Geld noch mit diplomatischer Hilfe.

  http://www.n-tv.de/wirtschaft/Merkel-schliesst-Hilfe-fuer-Deutsche-Bank-aus-article18716201.html
  Merkel zal Erdogan zelf hebben geïnformeerd dat het een koopje is?!

  Geen gezeur meer over geldstromen naar moskeeen.

  Like

 3. EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken, natuurlijk hoe eerder chaos en sociale onrusten en tegenstellingen worden gecreëerd ligt in de lijn der verwachtingen van de ongekozen EU leiders. Wanneer er op grote schaal overal in de EU schermutselingen uitbreken dat is het startsein voor voor één federale EU-staat die op dictatoriale leest geschoeid zal worden. Een grote totalitaire staat waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen dit totalitair bewind. Men kan toch aan z’n water voelen dat dit de bedoeling is van de bestuurlijke elite, want Merkel geeft haar welkoms beleid niet op er is geen genoeg weerstand om deze krankzinnige migratie-golf te doen stoppen, net zo min als in “ons” eigen land het geval is. Alleen hoort men het verhaal op het NON-Journaal dat er steeds minder asieleisers naar hier komen, ze liegen tegen de klippen op om maar zo mooi mogelijke cijfer op tafel te leggen zodat jan met de pet het voor lief neemt…

  Like

 4. Jean zegt:

  Zouden we niet beter die hele EU troep naar Turkije sturen voor eeuwig en altijd, daar kunnen ze dan maagden gaan tellen dan doen zetenminste iets nuttigs.

  Like

  • fleckie zegt:

   Als men betr.het TURKENDOM op de Duitse Site ‘TANGSIR’ leest, kan men er zeker van zijn dat ze als ze al afreizen,
   , de EU-troep ..of halsoverkop! terugkeren, of…gekopt worden( verdiende loon) . ….., maar allereerst mogen de TURKEN dan maar hun ‘opwachting ‘ ( als dank) in Brussel gaan maken(‘ ‘ vrij .. massaal..natuurlijk met hun ‘eigenaardige’ opvattingen, o.a. over Mijn en dijn, enz.)

   Like

 5. Peter selie zegt:

  75 miljoen Turken kunnen zich hier melden om een uitkering aan te vragen, die ze dan vervolgens op hun rekening krijgen bijgeschreven. Hoeven ze daar niet de mijnen in of het veld te bewerken.

  Overste Erdogan kan ze dan verder opleiden, voor zover ze dat al niet van nature hebben als slachters van de Europese Blanke Prooi.

  Peter Selie

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Ook daarom tijd voor een NExit en soevereiniteit in eigen land. Laat Brussel haar eigen cumulerende rekeningen betalen in plaats van deze vooral naar de Noord-Europese staten en de toekomst toe te schuiven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s