Meer doldrieste EU-acties, meer integratie, meer EU, minder inspraak, minder vrijheid, minder welvaart

screenshot_7

Vanaf 1 oktober begint de EU een basisinkomen uit te keren aan… asielzoekers buiten de EU.

Niet zonder enige triomfantelijkheid: ‘Vandaag starten we het grootste en meest uitgebreide humanitaire project dat de EU ooit heeft gesteund. Het zal ervoor zorgen dat zo’n 1 miljoen Syrische vluchtelingen een soort basisinkomen krijgen,’ aldus de eurocommissaris tijdens een persconferentie. Het project is volgens hem het ‘ultieme bewijs’ hoezeer de EU is betrokken bij het oplossen van de migratie- en vluchtelingencrisis.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meer doldrieste EU-acties, meer integratie, meer EU, minder inspraak, minder vrijheid, minder welvaart

 1. Cathja zegt:

  Maar WIJ zijn toch de EUROPESE UNIE?! Welke achterlijke zool heeft dit idiote plan bedacht en gaat het nog uitvoeren ook? Hebben wij als EU-burgers dan totaal geen enkele mogelijkheid om dit ziekelijke plan te boycotten?

  Werkelijk doodziek, die lui daar in Brussel. Nog even en we kunnen dokken voor alles en iedereen in de hele wereld die het ‘minder goed hebben dan wij’!
  Kunnen die krankzinnigen daar nu eindelijk eens opgesloten worden, voordat ze nog veel meer schade toebrengen?

  ZUCHT…….!!

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de bevolkingen weigeren nog langere zulke idiote voorstellen te accepteren en er veel meer demonstraties volgen waarbij een grote opkomst duidelijk moet maken hoe wij over de EU en de voorstellen van die dronkaard van een Juncker denken. De jeugd zou zich ook veel meer moeten laten horen want zij zullen het grootste slachtoffer van die idioten van de EU worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  En dan probeert NPO 1 ons wijs te maken dat een stijgend aantal Nederlanders VOOR de E.U. zijn ! Het zou nu al om een percentage gaan van 47 %. Net zo’n dom probeersel van NPO 1 als die TV reclame van Promovendum. Die heeft zogenaamd de goedkoopste autoverzekering voor hoogopgeleiden. Ik heb hun verzekering vergeleken voor mijn auto, maar het blijkt dat ik nog goedkoper uit ben dan bij Promovendum. Daarentegen ben ik ben niet hoogopgeleid, en ook niet vatbaar voor de voornoemde baarlijke nonsens !

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Maar ach we hebben het toch nog goed !!!!!

  Kolere zombies !

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Ik heb hier al eerder opgemerkt dat er maar een oplossing is om die EU te vernietigen en dat is burgerlijke ongehoorzaamheid met geweld.

  Like

 6. Ron zegt:

  “Na het verbod op linken, nu dus ook een verbod op citeren. ”

  Dit is dus duidelijk bedoeld om de alternatieve media te muilkorven.
  In het geval van linken naar artikelen op andere websites krijgen we dan dat er zoektermen voor Google opgegeven moeten gaan worden, in het geval van citeren kan dat dus niet meer letterlijk gebeuren maar moet in eigen woorden gebeuren, vertaald naar een andere taal, of via een verwijzing naar of embedding van een Oost-Europese of Russische website gebeuren.

  Ofwel het wordt een stuk moeilijker voor alternatieve websites om de waarheid te vertellen. Vervolgens vormen de leugens van de MSM dan de meerderheid en wordt de bevolking weer verder gehersenspoeld en naar hun eigen ondergang gedreven.

  De ideeën uit George Orwell’s 1984 worden zeer nauwkeurig toegepast door de huidige machthebbers, alsof het een handleiding was.

  Like

 7. Felix zegt:

  Bedankt “witte raaf” je hebt echt gezocht op internet.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ik sla dit snel over, niet genoeg poeders in huis.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Leuker kunnen we het niet maken , de Duitsers worden geadviseerd om voor 10 dagen voedsel en water in te slaan, en de EU deelt basisinkomens uit aan de moslime veroveringshorden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s