Michel Houellebecq: oprukkende islamisering zorgt voor onvermijdelijke Europese zelfmoord

screenshot_10

(Door: Sybren Frederico Porfírio)

Schrijven kan hij als geen ander, de Fransman Michel Houellebecq (foto). Voor zijn verdiensten heeft hij de Frank Schirrmacher-prijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze uitreiking nam hij de tijd om haarfijn uit te leggen waarom hij de toekomst van Europa pikzwart inziet.

Hij had het al vaker bij het rechte eind wat betreft zijn voorspellende gaven, deze Michael Houellebecq. Hij wordt vaak een profeet genoemd, maar zelf houdt hij het liever op een “slechte profeet”. Toeval of profetie, feit is wel dat hij al vaker waarschuwde voor de gevaren van het “islamisme” op essentiële momenten. Enkele uren voor de aanslagen van 11 september werd een interview van hem hierover in de New York Times gepubliceerd, en op de dag van de aanval op Charlie Hebdo verscheen zijn boek “Soumission” over de knieval die Frankrijk keer op keer maakt voor de islamisering.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, gezond realisme, Islamisering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Michel Houellebecq: oprukkende islamisering zorgt voor onvermijdelijke Europese zelfmoord

 1. Jan zegt:

  Thilo Sarrzin zei het al in Duitsland schaft zich af dat de Europeanen uitsterven vanwege te lage geboorte. Met de vinger kan gewezen worden naar de westerse civilisatiehaters

  PS veels te laag moet zijn ‘veel te laag’, zonder s en pijl moet echt met ‘ei’, dus op peil houden

  Like

  • Ongelovige zegt:

   In Duitsland is na vele jaren het geboortecijfer weer gaan stijgen. Of dit nu komt door het grote aantal moslims wordt er voorzichtigheidshalve niet bijgezegd.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Zemmour, Houellebecq, Ashin Ellian, Hirshi Ali, Wafa Sultan, Khorramsh………. etc, geen van allen worden geloofd totdat het te laat is.
  Zelfs als Politici te raden gaan bij een “Clair-Voyante”, zelfs zij wordt niet geleufd,

  Geliked door 3 people

 3. Alphons Mantel zegt:

  de ondergang van Europa is veroorzaakt door het Ned. parlement , de EU en Angela Merkel met hun krankzinnige keuze tot toelating van buiten-Europese moslims tot Europa

  Like

  • Bas zegt:

   Door zo’n krankzinnige massale volksverhuizing onder regeringsdruk (EU pressie) te laten plaatsvinden, ruïneert en liquideert men sowieso het maatschappelijk cultureel bestaan van autochtone Nederlanders die hier van ouds leven , echter het stuurt ook het maatschappelijk geïntegreerde leven van gemengde c.q. verkleurde Nederlanders van cultureel christelijke komaf in de war.. De georganiseerde leegloop uit het Midden-Oosten vormt voor iedereen die kan nadenken een economisch maatschappelijke bedreiging. De autochtone bevolking moet de gastvrijheid van deze mensen middels het betalen van belastingen ophoesten. Bovendien wakkert deze immigratie catastrofe zo genaamde discriminatie aan, waarmee men weer een (juridische achtergrond) stok heeft om de toch al getergde autochtone bevolking nog harder te slaan. Iedereen kan waarnemen en uitrekenen dat deze vooropgezette oncontroleerbare (islamitische) mensen massa etc. uiteindelijk een culturele aardverschuiving te weeg zal brengen Het zou zo maar kunnen zijn dat hierdoor een niet te blussen veenbrand van ontevredenheid onder de autochtone bevolking in de EU ontstaat.

   Like

 4. Bas zegt:

  Gebruik van Artikel 1 van de grondwet draagt ook bij aan die Europese zelfmoord. Artikel 1 van de grondwet wraakt en holt artikel 7 zelfs uit. Zo lang artikel 1 van die grondwet te pas en te onpas als Haarlemmerolie wordt gebruikt om de globalisering van Europa gladjes te laten verlopen, daar massaal geen halt tegen geroepen wordt, of wordt gewijzigd, blijft alles bij het oude en de immigratie doorgaan zoals het op dit moment verloopt. De NL burger wordt zo genegeerd en monddood gemaakt.
  ‘LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS’.
  Laten wij waken over de vrijheid van het spreken.

  Like

 5. Dat argument van de vergrijzing en het uitsterven van Europa is er met de haren bij gesleept. Net zo’n lulverhaal als dat de Amerikanen onze bevrijders waren of dat de Nazi’s iets met extreem rechts te maken zouden hebben of dat Nijntje er alleen voor kleine kinderen is http://tinyurl.com/jr9dk8b .
  Als er geen inmenging vanuit het buitenland aan de orde zou zijn kreeg je een gezonde en stabiele hoeveelheid Nederlanders in een samenstelling zoals Moeder Natuur het altijd heeft bedoeld. Maar ja, het staat natuurlijk veel gelikter om Poederpruik te zijn in een land van 20 miljoen inwoners waarvan er 15 miljoen in de steun zitten dan in een van 5 miljoen die zelf de broek aanhebben. Zouden de hogere ratten misschien ook een bonus krijgen die gerelateerd is aan het aantal inwoners net zoals een burgemeester, die meer poen beurt als er meer asielzoekers bij hem in komen wonen?

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  Voor geld en olie heeft onze ‘elite’ – de EU en haar aanhang – ons verkocht aan de islam.

  Waarom zou de instroom anders door blijven gaan? “Wat er ook gebeurt, de grenzen blijven open”`was het profetische woord van Juncker.

  Natuurlijk weten zij dat er IS-aanhangers meekomen. Zelfs die mogen blijven.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/30/aantal-sympathisanten-isis-blijft-groeien-a1423999

  En het aantal sympathisanten van ISIS blijft groeien; Dit is een bericht uit 2014.

  We kunnen maar één conclusie trekken: De EU heeft andere belangen dan dat zij zich zorgen maken over de veiligheid van de Europese bevolking.

  Natuurlijk zullen er steeds meer aanslagen komen. De IS zit hier niet voor niets.

  De ‘elite’`zal dan vooraan lopen in een demonstratie tegen geweld en ter herdenking van de slachtoffers.

  Blijkbaar is dat voldoende om haar geweten te sussen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Aegolius cs zegt:

  Waarbij de politiek het staatsrechtelijk landschap zal veranderen:
  Nieuw onderzoek bewijst dat wij mensen nog steeds evolueren en dat onder onze soort ook nog steeds natuurlijke selectie plaatsvindt.
  Dat schrijft een internationaal onderzoeksteam. De conclusie is verrassend.

  https://www.scientias.nl/natuurlijke-selectie-is-nog-onder-ons/

  “Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.” Er is in de geschiedenis vermoedelijk geen wetenschapper geweest die het menselijk denken meer heeft doen veranderen dan Charles Darwin. Met zijn evolutietheorie en het mechanisme van de natuurlijke selectie – beide beschreven in zijn boek The Origin of Species – legde hij de basis voor alle moderne biologische kennis.

  http://www.isgeschiedenis.nl/invloedrijke-mannen/charles-darwin-bedenker-van-de-evolutietheorie/

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En de bron van deze ellende, zijn: ” Het Coudenhoven-Kalergi”, plan, en ” de Resolutie van Straatsburg”. En het is een illusie te geloven, dat partijen die hier aan meewerken, zoals de PvdA,CDA,VVD,D66,CU,GL, om er wat te noemen, met een oplossing zullen komen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Inderdaad , de islam terror moet uitgeroeid worden,en dat kan alleen maar door alles het land (en europa) uit te zetten, dit land/continent is het onze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s