PVV-Kamervragen over straatterreur in Maassluis

pvv-anders

Vragen van de leden Wilders, Helder, Fritsma en De Graaf (allen PVV) aan de minister-president inzake de Marokkaanse straatterreur in Maassluis

1.) Was het leuk in Zuid-Korea?

2.) Heeft u nog meegekregen dat gewone mensen en gezinnen in Maassluis net als (eerder) in heel veel andere Nederlandse gemeenten het slachtoffer zijn van Marokkaanse straatterreur? Hoeveel straatterroristen zijn al gearresteerd in Maassluis? Welke nationaliteiten hebben ze? Deelt u onze mening dat het invoeren van een tijdelijke noodverordening gepaard moet gaan met de arrestatie van zoveel mogelijk daders omdat de ellende anders na het aflopen van die periode weer van voor af aan begint?

3.) Bent u ermee bekend dat de PvdA- burgemeester van Maassluis tegen een slachtoffer van geweld die een steen door de ruit kreeg, en die de eerste vragensteller heeft bezocht, heeft gezegd vooral rustig te gaan slapen en geen media te woord te staan? Deelt u onze mening dat dergelijke laffe burgervaders beter het veld kunnen ruimen?

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)
pvv-nieuw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV-Kamervragen over straatterreur in Maassluis

 1. Jean zegt:

  Wedden dat pipi langkous zal antwoorden: “Waar hebben jullie het over?”.

  Like

 2. Karen zegt:

  Kijk ook in Nederland bestaan ze gelukkig nog, politici met gezond verstand!
  Leve Wilders en de PVV.

  Like

 3. Mary zegt:

  Wat een ongelooflijke idiote, (of eigenlijk is dat de norm aan het worden) burgemeester is dit, ten eerste niks doen om dit soort zaken niet te laten escaleren en ten tweede een slachtoffer van nalatigheid vooral er op wijzen niet de media te woord te staan. Mocht Wilders aan de macht komen moet hij vooral al die gemeente huisjes met hun burger”vaders” opdoeken, de ene na de andere drek komt uit die hoek, met al hun vooral voor hen zelf zorgende raadsleden, er voor de burger zijn, waar ze tenslotte voor betaald worden door die burger is al heel lang niet meer zo. En gekozen worden ze door hun eigen drek kliek en niet door de burger, gelijk een hele grote kostenpost weg, veel ergernis bij de burger weg, en dat papierwerk wat ze doen kan landelijk. Kunnen ze ook niet hun eigen koers varen als het om die “zielige goudzoekers” gaat enz.enz.
  Die angst van die burgemeester dat de slachtoffers de media zouden inlichten is een lachertje want de gemiddelde media zal, als ze al wat publiceren, het zoveel mogelijk afzwakken en zeker als het om Marokkanen gaat, meestal moeten we zelf uitzoeken wat voor soort “Nederlander” hier bij betrokken is, of eigenlijk ook weer niet het is namelijk altijd het zelfde soort.

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Reken er maar niet op dat die smerige aartshuichelaar Rutte met een bevredigend antwoord zal komen.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Kamer vragen van de PVV aan het kabinet. Dit werkt als een tang op een varken. Het kabinet laat de PVV maar een eind in de rondte lullen. Terwijl de Hond ons doet geloven dat het aantal virtuele PVV zetels gezakt is van 38 naar 27, en de VVD gestegen is naar 28 zetels ! Mensen, geloof alleen jezelf, stem in Maart PVV !

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  En de Minister President knipperde niet met z,n ogen, nog gaf ie enig antwoord, alleen die ongelofelijke glimlach kwam te voorschijn.

  Like

 7. Wat mij opvalt is, daar waar stront is de burgemeester haast altijd PvdA zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s