Burgemeester Duits dorpje knock-out geslagen om asielplannen

screenshot_15

(Door: Elif Isitman)

De burgemeester van het Duitse dorp Oersdorf, ongeveer 40 kilometer ten noorden van Hamburg, is donderdagavond mishandeld. Vermoedelijk is de dader iemand die het niet eens is met de asielplannen van de burgemeester.

Joachim Kebschull (61), de burgemeester, werd op zijn achterhoofd geslagen en raakte daarbij bewusteloos. Hij moest vervolgens naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Volgens de politie werd hij met een ‘stok of een stuk hout’ op zijn hoofd geslagen, aldus de regionale krant de Hamburger Morgenpost.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Burgemeester Duits dorpje knock-out geslagen om asielplannen

 1. Steven zegt:

  Dat krijg je als je als LINKS TUIG iedereen maar probeert de bek te snoeren en ja te knikken. Op een dag draaien mensen door..en dit is vast en zeker nog maar het begin. Ik juich dit soort dingen alleen maar toe..hoe harder hoe beter!!

  Geliked door 3 people

 2. anna zegt:

  verward iemand ???

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Voor deze burgemeester in Oersdorf gold: het is zo spannend en opwindend om in een raket te gaan vliegen in het heelal maar toen begon hij zich ongemakkelijk te voelen en wilde hij terug maar hij kon niet meer terug omdat een raket altijd het duister tegemoet vliegt!
  En nou is de linkse burgemeester letterlijk in het duister beland omdat hij vreemden boven zijn eigen soort verkoos en dat is wel het stomste wat links al deze decennia’s heeft gedaan en thans voor worden afgerekend!

  Like

 4. Inderdaad wie niet luisteren wil moet maar voelen. De daad bij het woord voegen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Oersdorf is niet eens een dorp maar bestaat uit een verzameling huizen gebouwd langs wegen

  Inwoneraantal is 874


  Der Täter floh unerkannt. Der für politisch motivierte Straftaten zuständige Staatsschutz ermittelt. Allerdings ist auch ein persönlicher Racheakt oder gar ein fingierter Überfall bislang nicht auszuschließen.

  http://www.heute.de/oersdorf-kreis-segeberg-buergermeister-vermutlich-wegen-asylplaenen-niedergeschlagen-45444374.html

  Like

 6. Thom zegt:

  Oersdorf ligt in voormalig Deens Gebied in Sleeswijk Holstein. Het is een dorp met ongeveer 850 inwoners. Wat voor voorzieningen zullen daar zijn?
  Een gewaarschuwd man telt voor twee zou je zeggen nadat tegen de linkse burgervader gezegd werd: “wie niet horen wil moet voelen”.
  Hij kan beter afzien van zijn plannen als hij het wil overleven. Het hele dorp weet wie hem die klap gegeven heeft, maar niemand zal het zeggen. Degene die hem verraadt zal geen prettig leven tegemoet gaan en de burgemeester kan beter vertrekken.

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Ze hadden hem dood moeten slaan. En verder moet dat regressieve links tuig overal de kogel krijgen. Die lui willen maar niet luisteren. De meest barbaarse idioten importeren en aan de bevolking opdringen, en dan ook nog verwachten dat we die strontzakken accepteren. Links moet gewoon dood. Deze debielen zijn een gevaar voor de mensheid.

  Like

 8. Jean zegt:

  Men oogst wat men zaait…

  Geliked door 1 persoon

 9. wauso zegt:

  Hij die kaatst moet de bal verwachten !
  Deze Mongolen stellen de levens van gewone mensen in gevaar voor hun idealisme voor hun geestelijk welbehagen voor hun gedachtegang ! Dat andere mensen er hinder van hebben of gedood/verkracht kunnen worden deert deze Mongolen niks. Het IS enkel Eigen Belang !
  Ikzelf wacht nog op de 25.000 doden, voordat het Feest kan beginnen !

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Indien dat de reden is voor geweld jegens een bestuurder vind ik het oliedom. Beter is het in Duitsland lokale kiezers met argumenten goed voor te lichten over de meerkosten van het beleid van een gurmensch-burgervader. Dan wordt zo’n man de volgende keer niet herkozen en komt er iemand beleid uitvoert dat lokaal minder kosten genereert.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Veel te netjes hele fijne nette man, de smerige slinkse ratten kunnen het blijkbaar alleen op deze manier leren dat ze niet eigengereid de boel kunnen verneuken!! Hopelijk volgen er veel meer ratten in Germany die een stuk hout in de smerige nek krijgen. Een goed begin zullen we maar zeggen!!!!

   Like

 11. Sabeltant zegt:

  Het verzet tegen de islam begint op het verzet uit de tweede wereldoorlog te lijken. Toen werden collaborateurs ook aangepakt.

  Like

 12. Dit is een goed begin. Hulde

  Like

 13. volksrechter zegt:

  Het zal niet de eerste en de laatste zijn, hij heeft geluk dat het nog geen burgeroorlog is of hij had aan een boom gebengeld !

  Like

 14. Elena zegt:

  Meer ! meer ! meer !
  Minder, minder, minder asieleisers !!!!

  LOL !!!

  29-09-2016, 17:41
  Tags: asielzoekers, Duitsland
  Maar liefst 50 woeste asielzoekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag het kantoor van de azc-beveiliging bestormd. Hierbij raakte het kantoor ernstig beschadigd en werden persoonlijke bezittingen van de beveiligers gestolen. Ook werden aanwezige beveiligers geslagen en getrapt. Er vielen geen gewonden, meldt Die Welt.
  Zeker 30 politieagenten waren nodig om de woedende asielzoekers weer een beetje tot bedaren te brengen.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/29/50-asielzoekers-bestormen-kantoor-beveiligingsbeamten-azc-duitsland/

  Like

 15. Republikein zegt:

  Achtung.
  Een prettig gestoord bericht.
  Vergangene Nacht kam es zu einer Vollsperrung der A93 zwischen Rosenheim und Kiefersfelden an der österreichischen Grenze. In einem verdächtigen Fahrzeug wurden bei einer Routinekontrolle an der Grenze Gegenstände gefunden, die für den Bau von Rohrbomben geeignet waren. Der polnische Fahrer und seine drei illegalen Mitfahrer von der Elfenbeinküsten und aus Guinea wurden festgenommen.

  https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2016/09/30/grossalarm-an-bayern-grenze-bombenmaterial-und-waffen-gefunden-polnischer-schleuser-und-drei-afrikaner-verhaftet-vollsperrung-autobahn/

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Vervelend, lastig te worden gevallen tijdens het uitoefenen van je functie namens je broodheren.

  Like

 17. hans zegt:

  INDERDAAD! NOG VEEL HARDER SLAAN!! Nu eens wat kopstukken uit dat eu-parlement.

  Like

 18. Perfide Albion zegt:

  Heerlijk! Zo moet het worden. Overal in het Westen moet dat rooie tuig aangepakt worden.

  Like

 19. Sjaak zegt:

  Dat komt erbij uit wanneer je op kosten van de belastingbetaler
  leeft en de eed hebt gezworen om je voor het welzijn van de bevolking
  in te zetten !
  En hij zal niet de laatste zijn, die met de knuppel uit de zak krijgt te doen !
  Boontje vraagt om zijn loontje !

  Like

 20. Jade zegt:

  Goeie zaak, ga zo door.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Kijk nu linkse en politiek correcte partijen wat er gebeurt! Ik zeg jullie: “Wie wind zaait zal storm oogsten”. En tegen de politieke elite zeg ik. maar vooral tegen Merkel: ” Wir schaffen das nicht!

  Like

 22. Leo zegt:

  Klatsch !! Pak aan !!

  Like

 23. Reint Meijer zegt:

  Nou, dat is de eerste extreem-linkse figuur die door zijn doordrammerij een zwart gat van binnen heeft gezien. Altijd die autodrop. Zouden ze vaker moeten doen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s