FOTOSHOPPER Obama

screenshot_53

Obama is steengoed in rekenen

Hij verdeelt het land, vermindert banen, voegt schulden toe en vermenigvuldigt misère. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER Obama

 1. joopklepzeiker zegt:

  Links Zweden pleit openlijk voor uitroeien van mensen die geen islam willen

  Al jaren komen in Zweden de ware kleuren, de echte intenties van ‘links’, waar de ‘goedmensen’ met onze samenleving naar toe willen, het snelst naar de oppervlakte. Cecilia Hagen is één van de bekendste schrijvers, journalisten en columnisten in Zweden, en verwoordt doorgaans hoe er in haar linkse kringen wordt gedacht. In een recente column gooide ze alle maskers van zich af, en pleitte openlijk voor het uitroeien van alle rechtse mensen die tegen de moslim invasie van Zweden en Europa zijn. Als een columnist zoiets over moslims had geschreven, was hij onmiddellijk in de boeien geslagen.

  Hagen verwees naar secretaris-generaal Anne Ramberg van de advocaten vereniging, die anti-immigratie politici ‘bruine ratten’ had genoemd. Hagen haakte daarop in door te stellen dat Stockholm met een hardnekkige ‘rattenplaag’ kampt. ‘Het zijn deze raadsleden, de bruinen, die ik op een beschaafde manier zou willen uitroeien,’ schrijft ze. Dan vraagt ze zich retorisch af hoe Zweden dat op de best mogelijke manier kan doen. Ze suggereert om al deze ‘menselijke bruine ratten’ te vergiftigen. (1)

  De toch al felle discussie rond de islam in Europa begint hiermee een gevaarlijk, moorddadig karakter te krijgen. Gezien het feit dat extreemlinkse groepen in Duitsland regelmatig gewelddadige rellen veroorzaken, rechtse politici met de dood bedreigen, en openlijk oproepen tot de ‘Volkstod’ van de Duitsers door middel van het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten, kan zonder overdrijving worden gesteld dat de échte nieuwe ‘bruinen’ in Europa de linkse groepen en partijen zijn, die klaarblijkelijk niet kunnen wachten om de autochtone Europeanen die hun landen, culturen en samenlevingen willen behouden, en niet willen laten verwoesten door islam, uit te roeien.

  ‘Het bloed komt over de Duitse varkens!’

  Afgaande op Hagen en de pro-islam standpunten van bijna alle linkse partijen in Europa heeft er alle schijn van dat zij binnenkort op hun wenken zullen worden bediend. Honderdduizenden moslimmigranten in Duitsland hebben namelijk een twitter oproep gekregen om massaal de Duitsers, die ‘varkens’ worden genoemd, af te slachten:

  ‘Spoedig is het zover, Broeder. Allah heeft ons dit land beloofd, en hij heeft woord gehouden! Spoedig komt de dag van de afrekening. Het bloed komt over de Duitse varkens!’

  De oproep van ‘Islam Is Vrede’ is beslist geen grap of hoax. En als u denkt dat alleen Duitsland wordt bedoeld: in de islam heeft Allah de moslims de hele wereld beloofd. Ook Nederland is in hun ogen ‘bezet gebied’, totdat het door de moslims ‘bevrijd’ wordt, en totaal wordt geïslamiseerd en onder de racistische Sharia wetten wordt gebracht.

  Grootste genocide ooit in naam van Allah

  En wilt u geen moslim worden, dan wachten u en uw kinderen en familie een gruwelijke dood. De islam begon al in zijn begintijd met het massaal uitroeien van andere volken en religies. In de 10e eeuw vielen Arabieren en Turken India binnen, en slachtten in de 2 eeuwen daarna in totaal zo’n 80 miljoen Hindoes en 35 miljoen boeddhisten af, de grootste en meest bloedige genocide in de menselijke geschiedenis, waar u in onze geschiedenisboekjes tevergeefs naar zult zoeken. Immers: de islam is de enige beschermde religie, waar geen kwaad woord over gehoord mag worden.

  Tweede Kamer besloot in mei om islam in Nederland te beschermen

  Zo besloot ook onze Tweede Kamer in mei van dit jaar. Een motie van D66 en PvdA om de godsdienstvrijheid in Nederland te blijven waarborgen, werd met steun van de SP, GroenLinks, de VVD, het CDA, de ChristenUnie, 50PLUS de Partij voor de Dieren, en nog enkele splinterfracties aangenomen. Tot zover wellicht niets bijzonders, ware het niet dat in de motie specifiek en uitsluitend op de islam werd gewezen. De reden van het indienen van de motie was namelijk de zogenaamde ‘toenemende discriminatie van moslims’ in Nederland.

  ‘Hoeveel Nederlandse vrouwen worden niet voor hoer uitgescholden omdat ze een rokje dragen en waarom dienen de PvdA en D66 daarover geen motie in omdat die vrouwen het wel uit hun hoofd halen om daarover aangifte te doen? Het is immers ‘normaal’ geworden?’ vroeg de bekende blogger Joost Niemöller, ‘De Nieuwe Realist’, zich af.

  ‘De islam, die is zielig in dit land. De islam die overigens helemaal niet in Nederland hoort te zijn, omdat de normen en waarden van de moslimideologie niet overeenkomen met de normen en waarden in dit land, moet van de PvdA en D66 een speciale wettelijke beveiliging krijgen.’ (3)

  En worden daarin dus door bovengenoemde partijen gesteund. Besef dus goed wat u over ons land, onze samenleving en onze toekomst afroept, als u volgend jaar opnieuw uw stem aan één van deze partijen geeft.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Links-Zweden-pleit-openlijk-voor-uitroeien-van-mensen-die-geen-islam-willen

  Liked by 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 17.00. uur. Had ik ook reeds gelezen bij Xander, Joop. Hieruit blijkt maar weer, dat de roden/links, de grootste 5e colonne vormen van de islam. LINKS is net zo’n groot vergif als de islam.

   Liked by 2 people

  • elisah zegt:

   Ik vraag me af hoe het mogelijk is om zo’n twitteroproep te sturen, zonder dat er tegen opgetreden wordt. Ik neem toch aan dat het te achterhalen moet zijn waar dat bericht vandaan komt en wie het geplaatst heeft. Zelf twitter ik niet, dus heb er geen idee van.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    I vraag mij af waarom u het zich nog steeds afvraagt .

    Begrijpt u niet helemaal wat we hier al jaren posten ?

    Like

  • Asgard zegt:

   Ik geef het nog 5 jaar voordat de hel hier losbarst,…trouwens we leven al in de hel!!

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders. (update: motie aangenomen!)

  Door Joost Niemöller

  Update: Deze krankzinnige motie werd met een massale meerderheid aangenomen!

  In stemming komt de motie-Marcouch/Sjoerdsma (29614, nr. 46).

  De voorzitter:
  Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, de PvdD, de PvdA, GroenLinks, D66, Van Vliet, 50PLUS, Klein, de Groep Kuzu/Öztürk, Houwers, de VVD, de ChristenUnie en het CDA voor deze motie hebben gestemd en de aanwezige leden van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

  Marcouch, Kamerlid van de PvdA heeft samen met Sjoerdsma (D66) een motie ingediend waarin gevraagd wordt voor een speciale wettelijke bescherming van de islam. Althans, van ‘godsdienst’, en dit omdat er sprake zou zijn van ‘moslimdiscriminatie.’ Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehovah getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie.

  Wat is er dan aan de hand? Er is helemaal niets aan de hand.

  Er zou sprake zijn van ‘onderrapportage van deze ‘moslimdiscriminatie.’ Daarover verscheen een rapport. Er wordt dus geen aangifte gedaan, maar er zou wel discriminatie zijn. O ja joh? Welke ‘discriminatie’ dan? Hier blijft het uiteraard vaag. Ook wordt de ene ‘onderrapportage’ niet tegen de andere afgezet, omdat het namelijk alleen maar zogenaamd wetenschap betreft. Onderrapportage specifiek meten is net zoiets als het zwart geld circuit meten: Het is een wilde gok.

  Ach, er zal heus wel eens aan een hoofddoekje getrokken worden. En dat is niet netjes natuurlijk. Maar hoeveel Nederlandse vrouwen worden niet voor hoer uitgescholden omdat ze een rokje dragen en waarom dienen de PvdA en D66 daarover geen motie in omdat die vrouwen het wel uit hun hoofd halen om daarover aangifte te doen? Het is immers ‘normaal’ geworden?

  Dat het voor moslims juist extra makkelijk is om aangifte te doen, ja, dat de Nederlandse staat zich actief inzet om moslims op te jutten tot aangiften, blijkt wel uit de massaal door het OM aangejaagde aangiften tegen Wilders, die nu tot zijn rechtszaak leiden.

  Er is eerder een overrapportage van moslimgezeur dan een onderrapportage.

  Een oudere vrouw die aangifte wil doen omdat ze beroofd werd door een vrouw met een hoofddoekje, werd door de politie letterlijk afgeraden om aangifte te doen. Feit! Dan zet je het wel uit je hoofd om nog naar de politie te gaan wanneer je als Nederland beroofd wordt door moslims.

  Maar daarover maken Marcouch en Sjoerdsma zich geen zorgen. Daarom komen ze ook niet met een motie waarin staat dat de politie aangiften serieus moet nemen. Alle aangiften! Dan zou dat vermeende probleem met die moslimdiscriminatie ook wel boven komen niet? Nou, dat komt niet boven, want dat bestaat helemaal niet in die mate.

  En wat heeft dat eventuele getrek aan hoofddoekjes te maken met de bescherming van de godsdienstvrijheid? Het is algemeen overschrijdend gedrag, net als het uitschelden voor hoer. Dat moet aangepakt worden, maar daar hoor je D66 en PvdA niet over.

  Nee, de islam, die is zielig in dit land. De islam die overigens helemaal niet in Nederland hoort te zijn, omdat de normen en waarden van de moslimideologie niet overeenkomen met de normen en waarden in dit land, moet van de PvdA en D66 een speciale wettelijke beveiliging krijgen opdat moslims voorrang krijgen bij het aangifte doen van hun gezeur.

  Knettergek. En levensgevaarlijk. Onze leefruimte wordt steeds meer beperkt. Alles heet racisme. Overal staat straf op. Dat wil zeggen: Voor Nederlanders.

  En om dit te versterken nu dus die stiekeme motie om de ruimte van de islam te vergroten met als excuus een rapport dat daar niets mee te maken heeft.

  Ik verzin dit alles niet. Dit is de motie:

  MOTIE VAN DE LEDEN MARCOUCH EN SJOERDSMA

  Voorgesteld 25 mei 2016

  De Kamer, gehoord de beraadslaging, overwegende dat de vrijheid van geloofsuitingen onder druk staat; overwegende dat in recent onderzoek vastgesteld is dat er in Rotterdam en omgeving ruim twee keer meer gevallen van moslimdiscriminatie zijn dan bij de daarvoor bedoelde instanties zijn gemeld; overwegende dat onderrapportage van moslimdiscriminatie ook elders een bekend fenomeen is; van mening dat bescherming van de vrijheid van godsdienst door de overheid ondersteund dient te worden; verzoekt de regering, voor de aanstaande begrotingsbehandelingen met voorstellen te komen om de vrijheid van godsdienst te beschermen, te verdedigen en uit te dragen, en gaat over tot de orde van de dag. Marcouch Sjoerdsma

  http://joostniemoller.nl/2016/05/beklemmend-pvda-en-d66-willen-islam-wettelijk-beschermen-nederlanders/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 17.04. uur. Verraad binnen eigen volk, is het ergste verraad, Joop! Ik beschouw de ondersteuners van deze motie dus nu als LANDVERRADERS, en moordenaars van de eigen Nederlandse bevolking. Vuile, vieze NSB. ers!

   Liked by 2 people

  • elisah zegt:

   In Rome heeft een bezeten Ghanees in verschillende kerken, al schreeuwend, beelden vernield….ach die arme moSSlim toch.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik lees in het NL-nieuws wel over moskees waar brand wordt gesticht, NOOIT over kerken zoals hier in Fr wekelijks.
    En dat gebeurt niet door afvallige moslims……………..

    Like

  • Erik zegt:

   Jezus Joop je hebt hier een topic, goed gezegd wtf ik heb nogal een uitgesproke mening, kan niet meer, moet ik dan me bek houwe, f..ck.
   Wist niks van dit verraad in de kamer
   slaat in als een hamer
   ik voel een mes in op me keel
   ik weet zoveel
   ssts niet zegge kop dicht
   de angst dooft licht
   het wordt donker hier
   vrijheid nog slechts op een kier.
   Revolte slechts op een blog en de vijand komt toch.

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Het is niet meer te stoppen , u moet verdwijnen !

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Ja, ja, de moslim-flikkernikker heeft z’n werk goed gedaan. Amerika van binnenuit zoveel mogelijk vernietigd en verzwakt. De NWO en de Moslimmongolen kunnen tevreden zijn over hun huisslaaf. Goed gedaan, Barry, goed gedaan. Je hebt je plekje in de islamhemel verdiend. Hoewel, 72 vrouwelijke maagden….? Liever wat ingereden rent-a-boys, toch..?

  Liked by 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Deze Gekte kan toch alleen maar omdat het volk dit wil, hiervoor kiest!! Vandaag nog eens rondgekeken in het winkelcentrum. Je ziet veel “aanwinsten” en nederlanders met scootmobiel/rollator en wat nog een beetje kan sjokken, ‘zou je nog geen cent geven’. Er is geen redden meer an!

  Liked by 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Die Obama mag dan een desastre geweest zijn, zijn opvolgster ,Killary, zal de taak wel afmaken.
  Maar ze zal zich niet zo kunnen vernederen zoals hij deed met die
  buiging voor die arab-parvenus.
  Had al eerder een vergissing gemaakt……………
  Als vrouw wordt ze niet eens door hen ontvangen………….
  Obama en de vergissing.

  Like

 7. Ongelovige zegt:

  Obama’s politieke carriere straks voorbij? Als hij duits leert vragen de duitsers hem wel als president.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Nee echt niet voorbij, hij gaat direct naar de VN en wordt zo nog gevaarlijker .

   Maar eerst nog zijn 2e Nobelprijs voor de vrede in ontvangst nemen !

   Like

 8. Als onze regeringsleiders vinden dat zij de moslims tegen ons moeten beschermen, WAAROM HEBBEN ZIJ ZICHZELF LATEN BEKEREN TOT MOSLIM ZIJ HOEVEN MAAR EEN ZINNETJE OP TE ZEGGEN.

  Like

 9. Jan zegt:

  Het kankergezwel islam wordt in Montana geïmporteerd door linkse imbecielen

  Like

 10. Mary zegt:

  Hij is goed in chaos, maar dat was nou net zijn bedoeling en als hij daar klaar is komt hij vast de EU wel een handje helpen, dat deed hij al in ruime mate maar het kan vast nog meer en drastischer.

  Like

 11. Jean zegt:

  In november is die moslim einde verhaal, hopelijk staat hij eind november voor een volkstribunaal.

  Like

 12. carthago zegt:

  De kokosnoot uit Washington heeft een nieuw arabisch telraam van z’n oom gekregen uit Zimbabwe, vandaar het bedrog.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Obama: een ‘veelzijdige’ man dus….?

  Like

 14. willz zegt:

  Dit heb ik gisteravond zitten kijken. Lange zit maar zeer boeiend.
  Rioolratten zjn die lib-dems.
  Fast-Paced, Hard-Hitting Judicial Watch Clinton Scandals Panel Video Now Available Here
  SEPTEMBER 30, 2016
  http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/videos-judicial-watch-clinton-emailfoundation-expert-panel-help-unravel-complicated-mess-scandal/

  Like

 15. Jan zegt:

  De Amerikaanse regering heeft een nieuw ras in de maak: het Midden-Oosten ras en het Noord-Afrikaanse ras. Handig want zo kunnen socialisten de ravage vergroten en de haat tegen christenen en joden aanwakkeren.
  http://www.usatoday.com/story/news/politics/2016/09/30/white-house-wants-add-new-racial-category-middle-eastern-people/91322064/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s