Offerfeest in plaats van Sinterklaas?

screenshot_32

(Door: Daniël van Dam en Lise Witteman)

VEGHEL – Aan het Binnenhof groeit het onbehagen over bedrijven die het sinterklaasfeest steeds verder van zijn tradities ontdoen, terwijl er wel ruim baan wordt gemaakt voor islamitische feesten. „Ik voel het ongemak ook”, zei vicepremier Asscher (PvdA).

Aanleiding is het besluit van supermarktketen Jumbo om niet alleen afbeeldingen van Zwarte Piet in de ban te doen, wat veel winkels vorig jaar al deden, maar óók Sinterklaas te weren van alle huismerk-producten. Het bedrijf verklaart het kinderfeest alleen nog te vieren ’met cadeautjes, snoep en symbolen als een mijter, pet en schoen’. „Het kind moet centraal staan”, legt een woordvoerder uit. „Daarom hebben we voor deze symbolen gekozen.” Tegelijkertijd zag de keten er twee weken terug geen kwaad in gratis baklava uit te delen in het kader van het islamitische offerfeest.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, islam-collaboratie, Islamisering, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Offerfeest in plaats van Sinterklaas?

 1. Drs.P. zegt:

  Dat wordt dus met z’n allen de Jumbo boycotten, stelletje smerige politiek correcte nsb-allahratten!!!!

  Like

  • Steven zegt:

   Precies…BOYCOTTEN…maar dat gaat de gemiddelde nederlander vast weer niet doen. Net zoals ze gewoon op de PVDA blijven stemmen..(want die is in zetels alweer gestegen) al ligt het hoofd al bijna op het hakblok.
   Want de nederlander van vandaag is totaal verdoofd, manipuleerbaar of gewoon zwakzinnig geworden!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 12.44. uur. Debiel gemaakt, door de LINKSE HERSENSPOELING. 24/7 gaat de rode propaganda maar door, in de kranten, de omroepen en het Stasijournaal!

    Like

 2. Laten ze eens een keer ophouden met ons op de kast te jagen. De Hell Angels hadden al aangeboden om St-Nicolaas en de zwarte Pieten te begeleiden bij aankomst. Ik heb laten weten dat ik dat een prima idee vond en menigeen met mij.

  Like

  • De Hells’ Angels? Niet gek! Dat lijken mij anti-islamisten bij uitstek! (Ook wel enorme seksisten, trouwens, maar ja…..)

   Like

   • BertG. zegt:

    Wel eens opgelet hoeveel vrouwtjes er altijd rond een verzameling motorfietsen lopen/ hangen.
    En dan noem je de Angels enorme seksisten.
    Meer dan een beetje chroom en lak poetsen doen ze niet.

    Like

  • Karen zegt:

   Echt een super goed plan om de Hells Angels Sint en de Pieten te laten begeleiden. Die soepjurken in de Schilderswijk laten patrouilleren, afgelopen december, om er voor te zorgen dat wij ons aan hun wet houden mag. Maar de Hells Angels zijn in grote meerderheid blanke en ook nog Nederlandse mannen dus het zal echt niet toegestaan worden dat die onze verderfelijke, racistische cultuur beschermen.

   Like

 3. Claudia M. zegt:

  Dit hele gebeuren geeft mij inderdaad al een paar jaar een bijzonder ongemakkelijk gevoel. Ik voel me tegenwoordig in nabijheid van de gekleurde medemens uitermate ongemakkelijk. Stel je toch eens voor…, ik zeg als racistische, xenofobe blanke iets verkeerds, dat kan tegenwoordig zomaar. Dus om het voor mezelf wat makkelijker te maken, gaat deze er vandaag de dag met een hele grote boog omheen. Zoek het maar fijn uit, ik doe hier niet langer aan mee! Straks zit ik ook nog vast op terrorafdeling in Vught.

  Like

 4. Een offerfeest in plaats van Sinterklaas.? WALGELIJK , DIT IS DIERENLEED !!!! WE ZIJN GEEN WOESTIJNVOLK .

  Like

 5. ALLEMAAL die JUMBO winkels gewoon links laten liggen……………andere winkels genoeg……….alhoewel de Hema heeft het ooit ook gedaan…….en dat hebben ze gemerkt.

  Like

  • Ik kon er, om te beginnen, wel eens een paar stickers opplakken/uitdelen/achterlaten…..EN verder links laten liggen, natuurlijk; dat sluit elkaar volstrekt niet uit.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Vorig jaar waren ze ook al het ‘kutten’ en sindsdien ben ik niet meer bij de Jumbo binnen geweest. Ik rijd nog liever tien kilometer om. Trouwens meerdere supermarkten doen hieraan gewoon mee. Ook de Hoogvliet had vorig jaar geen enkele chocoladepiet, wel zat Sinterklaas chocopoppen. Ik ben dit gezever echter zo zat, dat ik al twee jaar geen enkel Sinterklaasproduct meer aanschaf. Geen snoep of snaai en zeker geen cadeautjes. Verrek maar je Sint en Piet spullen! De HEMA hoeft overigens ook niet langer op mijn klandizie te rekenen. Jammer, van de altijd zo heerlijke HEMA-worst, maar ook daarvoor heb ik inmiddels een uitstekend alternatief gevonden.

   Like

 6. hendrikush zegt:

  Het offerfeest is een vermaning aan alle kafirs. Het kelen van schapen is een oefening voor het kelen van ongelovigen.
  Discriminatie door het Sinterklaas en Zwarte Piet feest is natuurlijk veel ernstiger dan het dreigen met een bloedbad door het Offerfeest. Daar worden tere zieltjes niet mee gekwetst?

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Het is toch onderhand om kotsmisselijk van te worden?
  SS…..kom er maar in….het wordt weer flink cashen voor je bij de linkse kliek de aankomende
  twee maanden ….trut…!

  Like

 8. elisah zegt:

  Het gaat zo’n winkel alleen maar om de centen, hoe kunnen we weer meer verdienen, wat zijn onze klanten en hoe kunnen we die binnenhalen en aan ons binden.
  Eigenlijk heel hoerig, maar ja, geld is geld….

  Liked by 1 persoon

 9. Jan zegt:

  „Ik voel het ongemak ook”, zei vicepremier Asscher (PvdA).

  DOE ER DAN WAT AAN, MONGOOL!

  Like

 10. Vrumt. zegt:

  Geweldig dit ! islamitische offerfeest bij de Jumbo, alle moslims in de gehaktmolen.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Ik stel voor om een landelijke Pinkeltjes dag te houden.
  Dat is de dag dat we met ze alle met een honkbal knuppel en een rood mutsje op naar buiten gaan, en iedereen voor ze kop hengsten met een grote bek.

  Liked by 2 people

 12. Gelukkig GÉÉN JUMBO bij mij in de buurt.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu mede het gevolg, van de motie van Halsema ( groen (s)links), om de ISLAMISERING in NEDERLAND NIETS in de weg te leggen. Oorzaak en gevolg. En let maar op, na Sinterklaas zullen de volgers der Islam, hun pijlen gaan richten op Kerstmis, Carnaval, Pasen en Pinksteren. En, wat geen verbazing mag wekken, de hele ” linkse kerk”, staat achter deze volgers van MO.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Alle voorspellingen over islam komen uit.
  Antivenin schreef ooit een mooie tabel over het gedrag van moslims
  Bij 2 % zijn ze aardig
  Bij 3 % beginnen ze als eisen te stellen en dat loopt steeds verder op.
  Inmiddels zitten ze op 6 a 8 %.
  Als ik zie wat er al niet meer mag in Nederland om toch vooral die verrijkers niet voor hun hoofd te stosten ben ik blij dat ik er niet meer woon.
  Hier zijn er ongeveer 45 000 en die hoeven geen grapjes uit te halen.
  Net zoals de zigeuners want daar hebbem we er veel teveel van.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  “Jumbo lijkt geschrokken van alle ophef. Het hoofdkantoor deed gisteren overhaast een verklaring de deur uit, in een poging eventuele imagoschade te beperken. Daarin schrijft het dat er afgezien van het huismerk nog steeds genoeg sint- en pietproducten worden verkocht”. Telegraaf

  Een boze brief naar Jumbo schrijven helpt echt! Hoeveel te meer reacties, hoeveel te beter.

  Geen milligram toegeven aan het politiek-correcte tuig.

  Het politiek-correcte volk is te stom om te beseffen waarvoor zij wordt misbruikt:

  “Weg met ons en halleluja voor de islam”.

  Wie onze cultuur niet aanstaat is vrij om te vertrekken.

  http://onafhankelijkdelft.nl/premier-howard-de-immigranten-en-niet-de-australiers-moeten-zich-aanpassen/

  Premier Howard: ‘De immigranten en niet de Australiërs moeten zich aanpassen’

  ‘Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, …’

  ‘HET RECHT OM OP TE STAPPEN!’
  ‘Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaardde.’

  Als de politiek-correcten – en de EU – dit zouden willen inzien dan zou er heel wat minder ellende zijn.

  En dan zijn ze ook nog stomverbaasd als ze landverraders worden genoemd.

  Als zij hun zin krijgen dan zal binnen een decennium West-Europa een Midden-Oosten gebied zijn. Met alle ellende die erbij hoort.

  Gerloof me na zwarte piet komt iets anders wat de allochtonen niet aanstaat, en dan weer en dan weer.

  Uiteindelijk zullen wij ons moeten aanpassen aan de cultuur die zij zogenaamd ontvlucht zijn.

  Liked by 1 persoon

 16. topsporter zegt:

  Jumbo is een van de duurdere winkels in Nederland, je kunt dit concern treffen door dat, en het is nog waar ook, rond te bazuinen! Succes!

  Like

  • anna zegt:

   bedrijf dat ook slecht voor hun personeel is … dit familiebedrijf wordt binnen niet al te lange tijd verkocht aan Chinezen … of anderszins ….

   Like

 17. Ongelovige zegt:

  In de islamwereld heet zwarte piet: Noroez, maar daar hoor je Links nooit over.
  ‘ In 2010 heeft de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 21 maart erkend als de Internationale Dag van Noroez en beschreven als een lentefeest van Perzische oorsprong.[2]’ (Wiki)

  Like

 18. Sjaak zegt:

  Yep !
  Offerfeest klopt !
  Maar de offers zijn de Moslems die we het land uit sodemieteren !
  Genoeg is genoeg !
  Denk eraan geitenneukers, we geven Europa niet aan jullie af !

  Like

 19. Sabeltant zegt:

  „Ik voel het ongemak ook”, zei vicepremier Asscher (PvdA).
  De smerige linkse huichelaar lacht in zijn vuistje.

  Het is onbegrijpelijk dat de PVV in de peilingen zakt terwijl de VVD die geen enkel standpunt heeft veranderd stijgt.
  Kom op Geert laat je eens horen!

  Like

  • SeeMore zegt:

   Maak je maar geen illusies Sabeltant.
   Bij de komende verkiezingen gaat iedereen weer trouw voor de traditionele partijen stemmen. Politici beginnen nu al met (pseudo-) cadeautjes te strooien om het volk te paaien. “Afschaffen eigen risico”, “Pensioenleeftijd terug naar 65” enz. etc.
   Er zullen er weer velen zijn, die er met hun blote voeten intrappen.
   Die €1000 van Rutte deden toentertijd ook hun werk 😦

   Like

 20. OphEUffen zegt:

  Men geeft kapitalen uit aan marketing en reclame om vervolgens deze investering, dankzij een uiterst gevoelige politiek correcte boodschap, volledig ongedaan te maken. Indien de bestuurders van Nederlandse bedrijven zo graag hun politieke correctheid etaleren raad ik ze aan in de politiek te gaan.

  Wie supermarkten uitbaat moet gewoon levensmiddelen verkopen en zich onthouden van politiek geneuzel. Geen enkel bedrijf kan het zich permiteren een groot deel der bevolking op valse gronden over de kling te jagen.

  Ook de duurbetaalde sukkels die ‘leidinggeven’ aan Jumbo zullen het merken in hun omzet. Wat kunnen zogenaamd hoogopgeleidde mensen toch uitermate domme besluiten nemen.

  En die racisme boodschap schiet lekker op. Inmiddels haat ik iedereen die tegen Zwarte Piet is. Goed gedaan jongens.

  Like

 21. Jade zegt:

  Geen zin om m`n adres in te vullen op het contactformulier van Jumbo…
  Maar gelukkig bestaat E.J..Bron.
  Deze boodschap is voor alle hoge heren/opvreters in de Jumbo-top.

  Jumbo, gefeliciteerd met jullie zwakzinnig Sint Nicolaas-beleid.
  We zetten voorlopig geen stap meer in jullie Halal-zaakje.
  Minachtend, Jade.

  Like

 22. boorzalf zegt:

  Wordt dit het nieuwe sinterklaas feest???

  Like

  • elisah zegt:

   Zwarte piet gaat nu ook ritueel geslacht worden, tenminste figuurlijk dan….

   Like

  • SeeMore zegt:

   Valt het U allen óók op??
   Alle islamitische tradities, feesten en partijen zijn immer doordrenkt met bloed. Héél véél bloed!! Als kers op de moslim taart komen daar hun aanslagen nog eens bij 😦

   Like

   • BertG. zegt:

    WIJ hebben dat wel door, maar de rest schijnt het nogal schitterend te vinden, zo’n cultuur.
    En ze moeten vooral zichzelf kunnen blijven hier (een thuis gevoel), over de gevolgen daarvan heeft nog geen mens nagedacht.

    Like

 23. Tistochwat zegt:

  [quote] Jumbo lijkt geschrokken van alle ophef. Het hoofdkantoor deed gisteren overhaast een verklaring de deur uit, in een poging eventuele imagoschade te beperken. Daarin schrijft het dat er afgezien van het huismerk nog steeds genoeg sint- en pietproducten worden verkocht. [/quote]

  Vuile, smerige, laffe, hypocriete, bruine, islamofiele rioolratten!
  O wat ben ik die schurftige islam toch zat!

  Maar ik BLIJF het zeggen: onze grootste vijanden zijn de linkse rode honden en hun fans!
  Ik ben er in mijn leefomgeving door omringd en ze schateren de hele dag van geluk en hopsen van festival naar festival…

  Like

 24. Mirjam zegt:

  Het wordt tijd dat de normen en waarden van onze cultuur in Nederland weer serieus worden genomen door de regering en de ALLE burgers van Nederland. Wij zijn al eeuwen van Christelijke oorsprong qua geloof en daar behoeven we ons niet voor te schamen. Wij willen niet islamiseren, dit is niet het Oosten, dit is het Westen. En we zullen onze cultuur behouden, daar zorgen de echte Nederlanders wel voor!

  Like

 25. Mary zegt:

  Helemaal eens met Premier Howard, ik zou zeggen als ze niet uit zich zelf gaan donder ze er uit, daar hadden ze hier 30 jaar geleden al mee moeten beginnen.

  Like

 26. vanhetgoor zegt:

  Weet je wie er ritueel geslacht zou moeten worden? Allah! Met die vette varkensreet van hem. Dat zou heel veel problemen waar de hedendaagse maatschappij mee zit voor eens en voor altijd oplossen. Als Allah is gekeeld dan is er geen mogelijkheid meer dat kindermisbruik wordt afgedaan als een uiting van geloof en dan daarom dus niet te bestraffen. Dan is het afgelopen met de Mohammedaanse vrouwenhaat. Moslimse mannen zijn niet goed met vrouwen, ze hebben er geen verstand van en ze kunnen niet met vrouwen om gaan. Zodra de islam doodbloedt zal het met het kindermisbruik en de mensonterende behandeling van vrouwen ook wel minder worden. Ik denk niet dat we al het onrecht uit de wereld verwijderen, maar zonder de islam is het al een stuk beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s