Oostenrijk: Onderzoek voorspelt hoge kosten voor “asielzoekers”

screenshot_51

“Vluchtelingen” en armoedemigranten op het Westbahnhof in Wenen.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkers moeten nog tot tenminste tot het jaar 2060 rekenen op hogere kosten dan inkomsten voor de verzorging en integratie van “asielzoekers”. Dit blijkt uit een onderzoek van de Fiscale Raad.

contra-magazine

Tenminste € 23 miljard aan zich ophopende kosten inclusief rente moeten de Oostenrijkers tot het jaar 2060 volgens een onderzoek van de Fiscale Raad ervoor uitgeven om de Alpenrepubliek binnenstromende “asielzoekers” te verzorgen en te integreren. Vanaf dat tijdstip zou het bedrag aan belastingen en sociale uitgaven boven die waarde moeten liggen die anderzijds naar deze bevolkingsgroep stroomt, zoals de Oostenrijkse krant “Die Presse” bericht.

Hierbij gaat de adviescommissie van de regering echter uit van deels behoorlijk utopische aannames, zoals een integratie van 50% van de asiel-immigranten op de Oostenrijkse arbeidsmarkt binnen tien jaar. Daardoor moet de jaarlijkse netto-belasting van de openbare begrotingen per asiel-immigrant van nu € 16.200,- tot het jaar 2040 dalen naar € 1.300,-  Deze € 16.200,- per jaar omvatten echter niet de totale kosten, temeer daarbij ook rekening gehouden zou moeten worden met de dure gezondheidszorg.

Door deze vorm van immigratie daalt echte rook de economische prestatie per hoofd van de bevolking, omdat de bevolking zo sneller toeneemt dan het bnp van Oostenrijk. Per slot van rekening gaat het hierbij niet om de op veel plaatsen geciteerde “geschoolde arbeidskrachten” (temeer daar de onderwijssystemen in de landen van herkomst extreem slecht zijn – na 8 jaar school in Syrië zit men ongeveer op het niveau dat scholieren hier na 3 jaar bereiken). Dienovereenkomstig kan men door deze immigratie ook geen positieve impulsen voor de Oostenrijkse economie verwachten.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Oostenrijk, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oostenrijk: Onderzoek voorspelt hoge kosten voor “asielzoekers”

 1. Steven zegt:

  Daar had je toch echt geen rekenwonder voor hoeven worden om te kunnen voorspellen dat het erg veel geld gaat kosten. Als ze tijdelijk mochten blijven dan was de schade niet al te groot..maar wonder boven wonder hoeven ze NOOIT meer weg.
  En als overheden hier niet snel een eind aan gaan maken dan wordt de hele EU naar de afgrond getrokken door het verstrekken van uitkeringen en onderhouden van randdebielen met een IQ van een banaan!

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Mooi dat ik in 2060 niet meer in Eurabia vertoef. Alles wijst er op dat de Zooi dan nog groter is dan het nu al is. 100 jaar zonder oorlog in Europa is een beetje te veel gevraagd.

  Like

  • Steven zegt:

   ..Als er uberhaupt nog iets betstaat in 2060….
   Als je de laaatste geruchten hoort dan kan Amerika niet wachten tot er een derde wereldoorlog uitbreekt!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  We zeggen het maar weer, “massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid voor eigen volk in stand houden is onmogelijk”. Maar de linkse- en politiek-correcte partijen, vinden van niet. Van deze partijen mogen wij gewoon doodvallen dus!

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Zoals het nu is geregeld zal er altijd geld bij moeten. Dat krijgen wij voorgeschoteld als verrijking maar het is zowel cultureel als financieel een keiharde verarming. Tegen de tijd dat het spul rendabel wordt ligt onze kop er af.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Het is een goedkope reactie van mij dat het me niet verbaast. Alle en zeker grote veranderingen in het sociale stelsel/coherentie, betracht enige weerspannigheid met het (wettelijk) verkregen.

  Like

 6. Jean zegt:

  In heel Europa heeeeeeel snel dagelijks treinen en vliegtuigen vullen met die parasieten en afvoeren die handel. Echte vluchtelingen zouden zich veilig voelen in gesloten en bewaakte instellingen maar die huidige troep zijn geen vluchtelingen dat zijn parasieten die naar hier komen om te parasiteren en geweld te plegen tegen de autochtone bevolking, dus “weg ermee, niet morgen maar vandaag”.

  Like

 7. Jan zegt:

  Kranke Flüchtlinge Andere Länder, andere Leiden

  Tuberkulose, Bandwürmer, gefährlich verdrehter Darm, Hautleiden – Flüchtlinge bringen oft aus ihrer Heimat im Gastland wenig verbreitete Krankheiten mit. Die medizinische Versorgung stellt das auf eine harte Probe.

  Viele der Erkrankungen, die man bei Flüchtlingen diagnostiziert, betreffen den Magen-Darm-Trakt und die Leber. Dazu zählt etwa die Tuberkulose des Darmes und des Bauchfells, wie Henning Mothes vom Universitätsklinikum Jena in Hamburg berichtete. ……

  Ein Befall mit dem Fuchs- und Hundebandwurm ist in der Türkei, manchen Ländern Afrikas und Arabiens recht häufig anzutreffen. Der Parasit bildet große Zysten in der Leber aus. Deren Entfernung bedarf einer besonderen Expertise, da die Erreger keinesfalls in den Bauchraum verschleppt werden dürfen. Eine Heilung ist dann nicht mehr möglich.

  Auf eine seltene, aber oft bedrohliche Erkrankung des Dickdarmes bei Migranten machte der Chirurg Stefan Post vom Universitätsklinikum Mannheim aufmerksam: den Volvulus des vor dem Mastdarm gelegenen gekrümmten Teil des Dickdarms, des Sigmas. Durch den verdrehten Darm ist die Blutzufuhr unterbrochen. Die Patienten leiden unter heftigen Leibschmerzen. Kommt es zur Nekr

  http://www.faz.net/aktuell/wissen/medizin-ernaehrung/fluechtlinge-bringen-haeufig-im-gastland-unbekannte-krankheiten-mit-14454679.html

  Like

  • Thom zegt:

   Dat is toch leutig om die lui binnen te halen.
   Hundebandwurm betekent lintworm van een hond. Andere zoogdieren zoals kamelen, runderen, schapen, mensen kunnen ook drager zijn.
   Besmetting kan ook gebeuren door geïnfecteerde groenten en door drinkwater.
   De groenten en het water raken besmet doordat besmette menselijke uitwerpselen bij bijvoorbeeld een overstroming op het land komen en daardoor op de groenten of het drinkwater. Er staat ons nog veel leuks te wachten.

   Perorale Aufnahme von Wurmeiern durch kontaminierten Kot (Schmierinfektion, zum Beispiel durch verunreinigte Lebensmittel wie Gemüse oder Trinkwasser. Ein Problem stellt die unkontrollierte Verbreitung menschlicher Fäkalien, z.B. an Fernstrassen, Bahndämmen etc. dar, sowie die ungenügende Abwasserklärung. Durch Überschwemmungen werden die Wurmeier oder –larven auf Wiesen und Weiden verteilt.

   Like

 8. Thoth zegt:

  Hebben wij dus ook, de ‘vluchtelingen’ kosten vorig jaar de maatschappij zo’ n 860 miljoen Euro. In 2060 is dit dus 44 x 860 zo’n 38 miljard, de opeen volgende cursussen niet meegerekend.

  http://www.elsevier.nl/nederland/article/2015/06/asielzoekers-kostten-nederland-vorig-jaar-meer-dan-860-miljoen-1770400W/

  En integratie van deze mosselmannen, ho maar…. en de politiek (van de vorige eeuw) vindt dit okay. Uitzetten, nee dat doen we niet…

  Like

 9. Jan zegt:

  Ruzie in de studio met provocateur Nora Illi


  De schone

  Ösi-Politiker beleidigt Nora Illi am TV
  «Sie sollten mal wieder ein bisschen Luft unter den Schleier lassen!»

  Nora Illi vom radikalen Islamischen Zentralrat der Schweiz war zu Gast im Ösi-TV. Schon nach wenigen Minuten eskalierte die Situation im Studio vollends.
  ….
  http://www.blick.ch/news/schweiz/oesi-politiker-beleidigt-nora-illi-am-tv-sie-sollten-mal-wieder-ein-bisschen-luft-unter-den-schleier-lassen-id5657181.html

  Like

 10. Jan zegt:

  40% van de binnengedrongen geitenneukers zijn van mening dat Oostenrijkers veel te vrij leven en dat deze drastisch dient te worden ingeperkt

  Studie enthüllt: Wir Österreicher leben zu freizügig für Flüchtlinge
  ….

  Über 80 % plädieren für die Befolgung von religiösen Bekleidungsvorschriften in der Öffentlichkeit.
  ….
  40 % sind der Meinung, dass religiöse Gebote über staatliche Vorschriften zu stellen sind.

  45% bewerten Religionsgemeinschaften nicht als gleichwertig: Unter den drei Gruppen sprechen sich die Afghanen am häufigsten gegen eine Gleichwertigkeit der Religionen aus.
  …..
  http://www.oe24.at/oesterreich/politik/Studie-enthuellt-Wir-Oesterreicher-leben-zu-freizuegig-fuer-Fluechtlinge/266488772

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s