PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

screenshot_47

(Door: Aziz Zemouri – Vertaling: “delamontagne”)

Er is een aanklacht ingediend tegen de dochter van een vroegere Koning van Saoedi-Arabië. Ze had een werkman, die in haar appartement werkzaamheden moest verrichten, geslagen. “Ze zouden hem  moeten doden die hond, hij verdient het niet te leven”. Dit werd geroepen door een afstammeling van een van de oprichters van het Koninkrijk Saoedi-Arabië. Het ging om een werkman die was gekomen om wat werk in haar appartement aan de Avenue Foch in het 16e arrondissement te verrichten.

Volgens het proces-verbaal, opgesteld door de politie, ging de prinses haar lijfwacht halen op het moment dat de ambachtsman foto´s wilde gaan nemen van de opstelling van de meubels in een van de vertrekken. De “gorilla -vreemdelingen”, die door het ministerie van Binnenlandse Zaken gemachtigd zijn om wapens te dragen (dit is wel verboden voor Frans privé veiligheidspersoneel, uitzonderingen daargelaten), kwamen onmiddellijk opdraven.

Ondanks de uitleg van de werkman dat het de gewoonte was om foto´s te maken, zodat hij de meubelen op dezelfde plaats kon terugzetten, wordt hij ervan beschuldigd de foto´s aan de pers te willen verkopen.

screenshot_48

Parijs, 16e arrondissement

De lijfwacht geeft hem een forse vuistslag en bindt hierna zijn handen vast. Overijverig beveelt de bodyguard hem te knielen en de voeten van de prinses te kussen. Hij weigert . . . De man vertelt dat zijn beproeving wel 4 uur duurde voordat een derde man tussenbeide kwam en een fotokopie van zijn identiteitskaart maakte en hem vertelde te vertrekken en nooit meer in het 16e arrondissement terug te komen.

Ondanks alles wil de man betaald worden en dient een factuur in van € 20.000,- Tevergeefs. En de Saoedi´s houden zijn gereedschap en materiaal achter.

Slechte behandeling van personeel is “schering en inslag” bij rijke Arabische families uit het Midden-Oosten. Sommige van hen profiteren bovendien van diplomatieke onschendbaarheid en dit maakt rechtsvervolging bijna onmogelijk.

Bron:
www.lepoint.fr

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

42 reacties op PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

 1. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt rode klootzakken. Ja, jullie LINKS zijn de grootste schuldigen, dat deze volgers van de pedo profeet, Mo de “zonnesteekgek”, dit gewoon kunnen doen in Europa. Ze komen overal mee weg!

  Like

 2. Steven zegt:

  Het blijft K*T volk…niets meer en niets minder!!!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Ja, voor al die slaapmutsen die denken dat het met mislimische vrouwen niet zo org is als met mislimische mannen, hier nog maar weer even het bewijs.
  Als mislimische vrouw en dus de helft waard van een mislimische man, een man die ze dan ook nog vaak moet delen met drie andere mislimische vrouwen, en die uiteindelijk helemaal geen fuck te vertellen heeft, kan het niet anders dan dat die frustraties ergens een uitweg zoeken.
  Het blijven uiteindelijk allemaal gewoon broedovens, die de benen moeten spreiden als de baas zin heeft en die, als ze een beetje pech heeft, ook nog vaak afgeranseld wordt.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Arabieren zijn kutvolk. Ze zijn nog erger dan de feodale heersers uit onze Middeleeuwen. Ze hebben geen beschaving en respecteren geen ondergeschikten. Daarom is slavernij, in welke vorm dan ook, nog steeds aanvaard en wijdverbreid in de Orient. Deze honden verdienen het om allemaal ter plekke dood neer te vallen. En hun geld afgepakt en aan de armen gegeven te worden. Arrogantie kenmerkt sowiezo iedere moslim, en daarom moeten alle moslims en hun kutgeloof weg.

  Liked by 2 people

 5. Nou, ik hoop van harte, dat het dit keer niet zo onmogelijk ís: Niet alleen die lijfwacht, naar voorál dat lóeder moet worden aangepakt!
  Gooi het kreng toch een tijdje in de cel, dan zal ze wel anders kikken Je laat toch zeker niet aan je eigen staatsburgers komen door dat túig?! (Nou ja, Hollande wel, waarschijnlijk.)

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Dat komt er nu bij uit, wanneer je een haven rondrit in de kont van een moslim maakt !

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Dit soort klanten dus gewoon weigeren. Laten ze hun eigen volk maar in dienst nemen, slaan, bedreigen en besodemieteren, die zijn dit soort gedrag misschien gewend. Beter voor je spullen en je gemoedsrust. Gewoon met een hele grote boog om dit soort grafvolk heen lopen! Beter nog dat ze SA terug getrapt worden, ze hebben feitelijk niets in het westen te zoeken!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Bij Xander staat nu een artikel, dat de RODEN/LINKS in Zweden, het prima vinden, dat iedereen die tegen de islam is, wordt vermoord, door de moslims. Het wordt steeds duidelijker hoe gevaarlijk LINKS is geworden voor ONS.

  Like

 9. Een schurftvolk totaal van binnen verrot. Hun olie is gegeven ogenblik ook op en dan hoop ik dat dat land helemaal naar de kloten gaat.

  Liked by 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Ach een beetje slaan en daarna doden….. Het zal wel een ongelovige geweest zijn. Die zo dom was zijn diensten aan te bieden. Wellicht hanteren de Fransen evenals de V.S. (9/11 tijdens het vliegverbod) ’n Koninklijke onschendbaarheid voor dergelijk, zich mogelijk voortplantende islam-dégénéré.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Ach in hun ogen zijn we maar ongelovige honden , minderwaardig , en we pikken het ook nog eens !
  En dit alles onder druk van de money makers , die zijn van het zelfde soort .

  Is dat nu nog niet doorgedrongen, u is niets anders dan een productie eenheid en een vervuilingseenheid , onderhorig aan de boven ons gestelden .
  U mag wel sterven voor ze als het ze uitkomt , ach ja ik weet het , het vaderland verdedigen .

  Trapt u er nu nog steeds in , is de zuurstok zo lekker, brr, zombies .

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De franse regering is gewoon bang voor die olieboeren, trap ze gewoon het land uit !

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Dat is nou zo typerend voor een zeer inferieur en primitief folk die rijk is geworden door iets waar het zelf niet hoeft te creëren, niet voor hard hoeft te werken en zelfs het product niet uit de grond hoeft te halen. Het product is daar en ANDEREN halen het voor hen uit de grond. De inferioriteit van dit volk staat in contrast met het gedrag van volkeren die 10 treden hoger staan op de ladder van menselijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld de Noren. Vanaf het moment dat in Noorwegen en de Noorse kust olie en gas werden ontdekt, werden de inkomen benut voor het Noorse volk; betere infrastructuur, beter onderwijs enz.. Het geld is bedoeld om de Noren te begeleiden naar een betere toekomst. De Saudi’s en andere volkeren van hun soort gebruiken het geld om paleizen voor de prinsen en sjeiks te bouwen, voor hun harems, voor het vertier van hun royale bruine kloten als ze in het buitenland vertoeven ..Nu wordt het geld ook gebruikt voor het financieren van terrorisme enz. Op het moment dat er geen olie meer in hun grond zal zitten, of het gebruik van olie zal drastisch dalen, worden ze weer GEITENNEUKERS uit de woestijn.

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Daarom komen ze allemaal nu alvast deze kant op…

   Like

  • delamontagne zegt:

   Helemaal mee eens. De nederzettingen van hun eigen volk in S.A Arabie aan de randen van woestijn lijken nog niet op de dorpen in 19e Eeuws Europa.
   Maar in EU denkt men dat alles daar “paarlen en klatergoud” is.
   Zo leeft de achterlijke bevolking buiten de nieuwe “Skyscraper Cities”

   ALS NIETS KOMT TOT IETS,…………..KENT NIETS ZICHZELVE NIET.

   Liked by 1 persoon

 14. Jade zegt:

  De wereld zal wel te klein zijn als ze dat rotwijf zelf doodslaan.
  Maar ja, da`s ijdele hoop.

  Like

 15. Harry zegt:

  Wat hebben die kut-Arabieren toch een geluk gehad dat er zoveel olie in hun grond zit .
  Anders hadden ze nog steeds op hun blote poten achter zo’n stinkkameel door het zand lopen te sjokken .
  Ja , ook de “prinses” !

  Liked by 1 persoon

 16. D.DAY zegt:

  Voorbeelden te over: islam DEUGT NIET!!! Verbieden is de enige optie als we niet ten onder willen gaan.

  Like

 17. carthago zegt:

  Het kamelenvolk uit de saudische zandbak krijgt miljarden uit het imbeciele westen om hier de kachel aan te mogen maken, wie hebben daar voor gezorgd? De westerse politieke nazi’s, en ze lachen er ook nog bij.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Gewoon een moslim straathoer

  Like

 20. Ben duster zegt:

  De deplomatieke onschendbaarheid diend ingetrokken te worden opdat deze ziekelijk makende groep van misselijkmakende elite hiervan geen misbruik meer van kan maken

  Like

 21. Dries Derwee zegt:

  Vuil vies stinkend strontvolk. Bah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s