Sinterklaas is het gezeur zat! Vanaf nu nieuwe Pieten!

screenshot_67

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t G.K.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor. Bookmark de permalink .

40 reacties op Sinterklaas is het gezeur zat! Vanaf nu nieuwe Pieten!

 1. Steven zegt:

  Dat is het toekomstige Nederlandse LEGER!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Ik kan me zo voorstellen dat westerse vrouwen, maar ook hun kinderen hier dan weer nachtmerries van krijgen. Het enige wat mist is de zeis…

  Geliked door 2 people

 3. Erik zegt:

  Nee dit kan niet krijgen onze lieve kinderen een trauma van, spookie zombies.
  Sint met een bomgordel en kalasjnikov, in de zak kinderkopjes!

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Invasie van Zwarte Grieten

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Het enigste wat ik mis is een dike fosfor clusterbom ertussen

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Tienduizenden valse stembiljetten gevonden in Ohio pakhuis .
  Wordt vervolgd.

  “Tens of thousands” of fraudulent Clinton votes found in Ohio warehouse

  http://pamelageller.com/2016/10/tens-of-thousands-of-fraudulent-clinton-votes-found-in-ohio-warehouse.html/

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Als dat de nieuwe “Pieten” voor de sint moeten worden, dan krijgen de Kinderpsichiatres/psygogomelogen etc het nog druk om de kinderzieltjes weer op ,t juist pad te krijgen.
  Maar die discussies over wel of niet een zwarte, paarse of witte Piet op T.V.
  Wat een tam gedoe.
  Dan gaat het er in Egypt wat heftiger aan toe.
  Die slaan er gelijk op los.
  Voor en tegenstanders van de Sluier/niqaab inCairo T.V………….

  Like

 8. carthago zegt:

  De nazguls van de pislam komen eraan.Beware of the politicians!
  Kon wel een foto zijn van een kudde pinguïns op alaska, na een olieramp van een gezonken tanker.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Maar deze zijn toch ook zwart? Dat mag niet meer, want zwart staat voor discriminatie…!
  Laten we ons Sinterklaasfeest maar gewoon blijven vieren op de manier zoals we dit altijd zonder problemen hebben gedaan. De nieuwkomers en de dwarsliggers slikken in de decembermaand dan maar een Oxazepam, of hoe dat rustgevende pilletje ook mag heten.
  Na 5 december is de Sint weer vertrokken, en keert de rust weer.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Zijn die ontsnapt uit het spookhuis op de kermis? Of is Carnaval vroeger dit jaar? Zijn het lopende vuilniszakken? Vragen, vragen……

  Like

 11. Wat zullen die lopen te stinken in de zomer bij zo’n 30 graden. die hoeven geen bomgordel om. Als ze langs je lopen val je van zelf al flauw van de stank.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH

  Like

 13. Mirjam zegt:

  De wandelende dood

  Like

 14. Ik heb altijd al op het standpunt gestaan,tegengesteld aan wat al die Imams en die Sheiks vinden, dat een gesluierde vrouw juist geen goede moeder kán zijn:Ze verloochenen hun eigen persoonlijkheid en verstoppen zichzelf, zodat ze hun kinderen in de praktijk nergens in kunnen bijstaan. Het enige, waarin ze goed functioneren, is in de rol van huishoud-robot, maar die zijn evenmin moeder…..

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Het gaat niet alleen om je kinderen bij te staan, maar ook om het goede voorbeeld te geven. De kinderen van zulke vrouwen leren vrouwen te onderdrukken, leren dat vrouwen onzichtbaar moeten zijn, kennen hun eigen moeder een leven lang niet, zijn daarom emotioneel niet betrokken bij een vrouw in het algemeen, zijn wereldvreemd en voornamelijk op de mannelijke overheersende gender gericht. Kortom zijn niet normaal opgevoed en hebben dus een mankement dat de hele wereldbevolking vroeg of laat de ‘kop’ kan kosten.

  Dit volk hoort gewoon niet in Europa.

  Like

 16. Jan zegt:

  Nu jammeren terwijl linksvolk jarenlang het Sinterklaasfeest aan het slopen is wegens vermeend rasiesme

  Asscher: Poortjes sinterklaasintocht Maassluis schandalig

  Burgemeester Edo Haan van Maassluis kondigde de maatregel gisteren aan. Eerder werd al bekend dat er honderden politieagenten aanwezig zijn als Sinterklaas voet aan wal zet. De gemeente heeft besloten twee plekken in de stad volledig af te grendelen met hekken: de Stadhuiskade, waar de pakjesboot aankomt, en de Markt, waar de rondrit van de Sint eindigt. Ouders en kinderen moeten daar langs beveiligers en door poortjes.

  http://www.ad.nl/rotterdam/asscher-poortjes-sinterklaasintocht-maassluis-schandalig~a3f99820/

  Je zit in de regering, eikel Asscher en had er iets aan kunnen doen. Maar die zeur- en zeiknegers zijn voor jou als stemvee belangrijker. Nepparlement.

  Like

  • elisah zegt:

   Zonder poortjes is het tegenwoordig, schandalig genoeg, te gevaarlijk geworden om met kinderen naar die intocht te gaan, dat die Asscher-pipo zich daar maar eens druk over maakt en daar iets aan probeert te doen.

   Like

   • Jan zegt:

    Toch wel bizar. Linksvolk haalt de poorten bij de grens weg, maar stelt deze weer op als je naar een kinderfeest wil.
    Ik vraag mij af wat je ziet als je de schedel van zo iemand licht.

    Like

 17. Jules Vismale zegt:

  De Zwarte Pieten van Sinterklaas lijkt nou weer uit Vlaanderen te worden uitgebannen door een stel “volwassen” Vlamingen om zogenaamd daarmee hun kinderen en moslims daarmee een goede dienst te bewijzen! De mening van de arme kindertjes werd natuurlijk weer niet gevraagd omdat hun ouwelui het toch zo goed met hen voor hebben!? ik kan me best voorstellen dat Vlaanderen met dit politieke-correcte beleid niet eens meer bij Nederland hoeft te worden samengevoegd en daarbij zijn zij nog smeriger en viezer dan bij ons (het zijn bijna al een soort roetveeg-pieten) al zijn daar goede scholen en artsen!
  Nou kent Peter Pan natuurlijk Sinterklaas niet maar wel de Kerstman en in enkele verhalen in de Donald Duck, uit de jaren ’80, moest hij deze al twee keer uit de handen van James Haak redden. De laatsgenoemde probeerde toen ooit probeerde een bomaanslag op de Kerstman te plegen zoals kapitein Haak dat al eerder met Peter Pan deed in de tekenfilm uit 1953. In het tweede verhaal ontvoerde Haak de Kerstman om daarmee Peter Pan en de krokodil, zijn aartsvijanden, uit Nederland te verjagen. Tinkerbell, het elfje, strooide echter elfenstof over het gigantische reptiel uit waarna deze achter Haak aanvloog om hem als kerstdiner te willen consumeren!
  In ‘The New Adventures of Peter Pan’ kregen de Lost Kids en de Darlings ook eens de Kerstman in Neverland op bezoek die natuurlijk daar weer door de piraten werd ontvoerd! De Kerstman zou natuurlijk de kinderen daar graag heel veel cadeau’s geven vanuit zijn slee vol rendieren en geen ondeugende en roekeloze meisjes zoals Wendy, Meera, Cynthia, Maia, Tinkerbell en Tiger Lily een flink pak voor hun broek geven omdat ze ook wel eens heel stout waren geweest!
  Zo had ik al eens tekeningen gemaakt waarin Wendy en Cynthia (bij mij de favorietste meiden daar ze beiden heel mooi zijn en allebei strakke spijkerbroeken dragen) op schoot zitten bij Peter Pan, Stringbean, Ms. Darling en Josif Bertoir, de Bokkerijder, en natuurlijk was het vast prachtig geweest als de twee jongedames ook eens op schoot gingen zitten bij Sinterklaas, Zwarte Piet of de Kerstman! Ik maakte zelfs tekeningen waarin Assepoester op schoot zat bij Prince Charming, haar petemoei en haar vader en een vriendinnetje van Assepoester, het dienstmeisje Roos, zat weer op schoot bij de Groothertog!
  Ik kwam er recent geleden nog achter dat elke episode van ‘The New Adventures of Peter Pan’ bepaalde moralen of filosofische levenslessen bevatten waarin wordt gewaarschuwd voor haat, sloddervosserij, egoïsme , hebzucht, ruzies, roekeloosheid, verslaving aan technische snufjes, jaloezie enz. en gelukkig gaven de indianen in Neverland aan dat zij zich op geen enkele manier gediscrimineerd voelden door de overwegend blanke kinderen in Neverland al komen daar nooit Zwarte Pieten op bezoek.

  Like

  • BertG. zegt:

   ZOTTEKLAP !!!!!!!!!!!!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    BertG., je hebt dit woord al zo vaak herhaald dat het mij toch helemaal niets meer doet en de vele uitroeptekens kun je vast wel uit de Donald Duck hebben overgenomen want daar spreken en denken ze in Duckstad allemaal zo hard omdat achter elke zin namelijk een uitroepteken staat!
    En je had toch ooit aangegeven in een ander artikel over Sint Maarten dat je niet eens
    van zoetigheid houdt en daarom niet zoet bent? Daarom hoeven Sinterklaas, Zwarte Piet en de Kerstman blijkbaar niet bij jou langs te komen om jou pepernoten, marsepein, speculaas, chocoladeletters, banketstaven of plumpuddingen aan te gaan bieden. Of is dit soms misschien ook weer zotteklap en zou daarbij Tom Hendrix het niet erg vinden dat je dit woord van hem hebt overgenomen? Ik vraag me zelfs af of de webmaster erg veel van al de opgenoemde zoetigheden houdt of anders van Sinterklaas, Zwarte Pieten en de Kerstman.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Jules Vismale

    Quote: “Ik vraag me zelfs af of de webmaster erg veel van al de opgenoemde zoetigheden houdt of anders van Sinterklaas, Zwarte Pieten en de Kerstman.”

    Mag ik vragen waarom u dat zo graag wilt weten? Bij mijn weten heb ik mij niet in deze discussie gemengd.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Jules, ik mag toch hopen dat ze jou niet vrij los laten lopen op straat.
    Ik vrees het ergste voor al die kleine meisjes in jou buurt, en zeker als ze dan ook nog kleine spijkerbroekjes dragen, zo ondeugend als ze soms zijn.
    De behoefte van jou om iedereen maar over de knie te leggen of op je knie te zetten, komt verdacht vreemd over op mij.
    Ik volg al een tijdje jou reacties en 1 ding komt daarin steeds terug.
    Denk daar maar over na.

    Like

 18. Jules Vismale zegt:

  @Webmaster, ik bedoel daarmee eigenlijk dat u dit soort artikelen juist plaats zodat wij weten waarom linkse figuren en bepaalde allochtoonse zeik- en zeurpieten onze cultuur en hiermee dus Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerstmis, Carnaval, Pasen etc. om zeep helpen! Om verdere uitlopende discussies te vermijden zal ik er alvast bij vermelden dat ik persoonlijk niets meer aan Sinterklaas doe, GEEN cadeau’s meer hoef te hebben maar ik wel dol ben op de opgenoemde zoetigheden hoewel ik met Kerstmis, zover ik me dat kan herinneren, nog NOOIT een plumpudding heb gegeten, laat staan een gebraden kalkoen, gans, haas, konijn of fazant, maar dat is dan bij mij meer om principiële redenen.

  Met vriendelijke groet, Jules.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jules, ga lekker met je lego spelen of je donald duckjes nog eens door nemen.
   Het regent toch buiten dus in de tuin, dus buiten spelen wordt niks vandaag.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    BertG., ga jij anders desnoods maar gewoon lekker zelf buiten spelen op een lego-boot met linkse politici, roetveeg-pieten, zielige asielzoekers, zogenaamde vluchtelingen enz. want je doet me haast net denken aan een muis die bang was voor een kraaiende haan en echter niet bang voor een kat.
    Jij komt, zoals ik al eerder vermeld heb en door jou helaas toch niet kan worden opgepakt, me bijna over als een groot aantal oude tegenstanders van mij op internet zoals Anti-fascist, Maarten Haarenberg, Alexander, Henk Gerrits en Rik Min van Michel Krielaars, Andy Cap, Tigger, Aesir, Olav, Henk van S tot S en Joop van Sargasso. Met al deze figuren was eveneens totaal niet te discussiëren omdat zij helaas ook helemaal niets snapten van filosofie, strips, tekenfilms, sprookjes, geschiedenis etc. wat ik bovendien van tientallen ander liefhebbers heb overgenomen en hoe vaak moest ik al niet lezen dat ze mij naar een psychiater toe wensten of dat ik bepaalde obsessies had. Daarbij kwam Anti-fascist altijd steeds op de proppen met het woord hutspot dat hij constant herhaalde, gelijk aan een vroegere huisgenoot van mij die ooit zodanig aan het preoccuperen was in het openbaar over Bassie en Adriaan, krokodillenvlees, papieren pijtjes en strips (!) dat zijn ex-vriendin, waarmee hij ooit in een trolleybus in Arnhem zat en zich niet kon beheersen, met een rode kop van schaamte uit deze bus stapte!
    En zoals weer opnieuw vermeld: mij houdt helemaal niemand van de straat af , niemand kan mij tegen mijn wil in gaan veranderen (tenzij je over een hypnose- of een hersenspoelmachine beschikt), mij tot dingen gaan dwingen waar ik een hekel aan heb of mij datgeen ontnemen waarvan ik houdt daar ik dat ten eerste ook niet bij een ander kan doen en ten tweede daar zelfs geen bal aan heb!
    Je gaat tenslotte toch ook niet van mij verwachten dat ik jou alles wil ontnemen waarvan jij houdt zoals je baan, hobby’s, karakter of desnoods Zwarte Piet daar we allemaal gewoon teveel verschillend van aard zijn. En alle groeperingen die ik heb opgenoemd lijken me voor jou veel gevaarlijker dan ikzelf omdat ik daarbij wars ben van macht, rijkdom, eer en roem en dus ook jouw vijand niet ben. De linkse personages daarentegen zien al tijden niet eens meer het verschil tussen hun vrienden en vijanden en zij zullen zichzelf daarmee allang ten gronde richten.
    Daarnaast heb ik ook geen zin om met anderen hier op E. J. Bron te gaan ruziemaken daar zij bijna allemaal voor bijna de volle 99% mijn afkeer delen van de haatzaaiende islam, linkse correctheid en EU-politici, de zogenaamde verenigde EU, de euro, een EU-leger, radicale moslimextremisten, criminele “asielzoekers en vluchtelingen” en ook dat veranderd toch nooit bij mij!

    Like

 19. Jan zegt:

  Zwarte Pieten in Stadskanaal zetten vol in op racisme

  ‘Zwarte Pieten zijn zwart van de schoorsteen’, is een veelgehoord pro-pietenstandpunt. ‘Het is niet racistisch en ook worden er helemaal geen zwarte mensen mee bedoeld.’

  #ZwartePiet praat met beledigde Antilliaanse/Surinaams accent. Bij intocht Stadskanaal. Maar hey schoorsteen toch? #ZwartePietIsRacisme pic.twitter.com/hWbpLpdG6q

  — Aʟʟᴏᴄʜᴛᴏᴏɴ (@Allochtoons) 15 november 2016

  In Amersfoort vonden ze de Pieten niet ver genoeg gaan. Daar besloot men het feest nog wat op te ‘leuken’ met een paar koloniale stereotypen.

  In Amersfoort dachten ze;’ we doen er nog een racistisch schepje boven op bij de intocht, gewoon omdat het kan’. pic.twitter.com/YkiH8h7uz7

  — Sandra S (@BrigadierPoez) 14 november 2016

  http://www.joop.nl/kijk-nou/zwarte-pieten-stadskanaal-zetten-op-racisme

  Joop razend, schuimbekt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s