Tanks en scherpschutters in Dresden: Welkom in Merkel´s nieuwe Duitsland!

screenshot_60

(Door: Michael Mannheimer)

Impressies van 1 oktober 2016 in Dresden – voorbereiding op de Dag van de Duitse Eenheid op 3 oktober. Zonder commentaar.

screenshot_61

screenshot_62

screenshot_63Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Tanks en scherpschutters in Dresden: Welkom in Merkel´s nieuwe Duitsland!

 1. Steven zegt:

  Als ze die scherpschutters dan maar gaan inzetten tegen die asieleisers die hier problemen veroorzaken, dan wordt het tenminste nog iets. Maar dat zal vast wel weer niet.

  Geliked door 2 people

 2. SeeMore zegt:

  Is gelukkig geen enkele sprake van wat voor dreiging dan ook…
  Gewoon doorlopen mensen; niets aan het handje enne “Keep on Dreaming”.
  Binnenkort het straatbeeld in heel noord Europa!!
  Oh ja…Houdt U er wél rekening mee, dat het overheidsgeweld op de eigen bevolking los gelaten zal worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Merkel doet me nog het meest denken aan die Duitse piloot die twee jaar geleden in een zelfmoordactie een heel passagiersvliegtuig tegen de Alpen aanvloog.

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Ik denk dat U zich vergist in Merkel. Ze stuurt het vliegtuig wel naar de berg maar zal er van te voren zelf met de parachute uitspringen zodat alleen de passagiers te pletter zullen slaan.

   Like

 4. Witte raaf zegt:

  Hoop niet dat het een knalfuif gaat worden.

  Like

 5. Erik zegt:

  Wen er maar aan dit is precies volgens de agenda, wie de vrijheid opgeeft voor zijn veiligheid heeft geen van beide.
  Scenario on cours, pacto on cours, the NWO in your face.

  Like

 6. john zegt:

  Zelfs merkel zal opschrikken bij de eerst volgende knaller die scherpschutster Frauke gaat afvuren. Brandenburg was enkel een voorproefje, angela. Had u dat nog niet begrepen ? Of had u een avondje uit bij junkers ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Het is oorlog daar. Het lijkt wel zoals de oude zongen piepen de jongen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Als ze met hun tanks maar aan gene kant vd grens blijven dit keer, of we vieren in de toekomst allemaal samen ‘De Dag van de Europese Eenheid’ onder duits voorzitterschap, de eeuwige droom van Duitsland.

   Like

 8. Thom zegt:

  Erdogan zal wel tevreden zijn. Duitsland begint steeds meer op Turkije te lijken. Daar staan de scherpschutters van het leger ook op de daken langs pleinen en wegen. Dat was tientallen jaren geleden al zo, het zal nu nog wel erger geworden zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jules Vismale zegt:

  Als er zich in die Duitse tanks nou eens rechtsextremisten of neo-SS’ers zouden zitten dan zullen dezen dolgraag alle linkse vijanden, moslimextremisten, criminele “asielzoekers en vluchtelingen” etc. met tankkranten en machinegeweer bestoken of zelfs plat willen walsen! Dresden is een stad die al een vreselijke geschiedenis achter de rug heeft al hoop ik niet dat Merkel al die tanks naar Dresden heeft gestuurd. Wat mij betreft binden ze haar maar aan de loop van een tank vast om gezellig rondjes te gaan rijden langs de Elbe!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Deutsche Gründlichkeit!

  Like

 11. exter39 zegt:

  En dat alles om dat we ,onze grenzen NIET in de hand houden , er stromen mensen binnen die ons willen vernietigen , maar de eliten zien het anders , dus kiezen we onze eigen beschermers , en daar zullen ze van op kijken , dit zijn niet de mensen waarvan zij verwachten , dat ze achter hun staan .

  Like

 12. Republikein zegt:

  11 Gründe warum Deutschland am Abgrund steht!

  Für viele ist Deutschland eines der reichsten und wirtschaftlich erfolgreichsten Länder. Doch der Schein trügt: In Wirklichkeit sind wir gerade noch die Besten von den Schlechtesten. Das Land steht am Abgrund.
  http://www.watergate.tv/2016/09/29/11-gruende-deutschland-abgrund-michael-grandt/

  Like

 13. Jan zegt:

  Deze actie van Merkel laat zien dat zij aan islamofobie lijdt en ‘von Angst geprägt’ is, iets wat zij de bevolking verwijt die wijst op de islamitische terreur


  Het zou mooi zijn als een van de scherpschutters Duitsland van die psychopate bevrijdt

  Like

  • Steven zegt:

   Ik hoop dat dit wijf wordt vastgebonden en daarna door 20.000 asieleisers te grazen wordt genomen als dankbetuiging voor haar gastvrijheid!

   Like

 14. Michael Diendorf van Pegida NRW heeft op Facebook eenieder, die, om welke reden dan ook, niet naar Dresden gaat, opgeroepen om in plaats daarvan naar Duisburg te komen voor de 70ste Pegida NRW-manifestatie. Ik heb al laten weten, dat ik er morgenavond zal zijn.
  Overigens houdt Raffie Chohan morgen, op een manifestatie van alle Defense Leagues van Europa, namens Dutch Defense League een toespraak in Nordhausen (Thüringen).

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  De handlangers van links

  Like

 16. Thom zegt:

  De Duitsers beginnen een beetje boos te worden. In Oersdorf werd een linkse gek die kolonisten binnen wilde halen met een knuppel op zijn harsens gejast. In Dresden is het maandag 3 oktober Dag van de Duitse Eenheid. Bondskanselier Merkel en president Gauck komen naar Dresden om dat te vieren. Blijkbaar zijn ze niet zo welkom.
  Er zijn vandaag een paar politieauto’s in de hens gestoken.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26722481/__Politieauto_s_Dresden_in_brand__.html

  Of het zal helpen? De plaat voor de kop van Merkel is zo dik dan je moet met de pantservuist wel heel goed mikken om haar uit te schakelen, maar wie weet, niet geschoten is altijd mis.

  Like

  • elisah zegt:

   Het volk heeft geen enkele bescherming, maar wordt ijskoud blootgesteld aan alle gevaar van buiten.
   Frau Ferkel neemt zich wel het recht om bizar grote beschermingsmaatregelen te treffen voor zichzelf, dat laat toch wel overduidelijk zien hoe het gesteld is met de populariteit van deze leider.

   Like

 17. Jan zegt:

  Grünen-Politiker fordert Bomben auf Dresden

  Geschmackloser geht’s nicht! Während Dresden in dieser Woche ein ernsthaftes Problem mit dem Thema “Bomben” hat (zwei Anschläge und Weltkriegs-Bombe im Stadtteil Räcknitz) hat, fällt dem Berliner Grünen-Politiker Matthias Oomen (35) nichts Besseres ein, als darüber übel herzuziehen.

  So postete er am Freitag gegen 16.30 Uhr auf dem Nachrichtendienst Twitter für seine rund 58.000 Follower: “In #Dresden ist #FliegerbombeDD in den Trends? Das lässt ja hoffen. Do! It! Again!”

  https://mopo24.de/nachrichten/gruenen-politiker-fordert-bomben-auf-dresden-matthias-oomen-berlin-twitter-fliegerbombe-168624

  Like

 18. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/10/02/politiewagens-branden-dresden/

  Politiewagens branden in Dresden
  Eerder al bomaanslagen en vondst nepbom in Dresden
  02-10-2016, 11:45 Tags: dresden

  In de Oost-Duitse stad Dresden zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie politieauto’s in brand gestoken. Het is niet bekend wie de brandstichter is of wat het motief kan zijn. Donderdagmiddag werd er onder een belangrijke brug over de Elbe een nepbom gevonden. Afgelopen maandag waren er in de stad twee bomaanslagen, een voor de deur van een moskee en een voor de ingang van het congrescentrum.

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Nu nog een soort Van der Lubbe vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s