“Trump krijgt debat-coaching van Farage”

screenshot_49

LONDEN – De omstreden Britse politicus Nigel Farage gaat Donald Trump coachen voor het tweede debat dat de Republikeinse presidentskandidaat binnenkort voert met zijn Democratische rivale Hillary Clinton. Dat melden Britse media zaterdag.

de-telegraaf

Amerikaanse media bevestigen dat Farage vrijdagavond naar de Verenigde Staten is gevlogen, nadat het eerste debat afgelopen maandag voor Trump niet geweldig was verlopen. De Britse politicus zou tot het volgende debat, op 19 oktober, Trump van advies voorzien. De twee rechtse politici hadden elkaar in augustus ook al ontmoet in Mississippi.

Farage staat bekend om zijn scherpe debattechniek en opruiende teksten, met name over immigranten. Hij gold als boegbeeld van de Brexit-campagne. Na het referendum waarin de Britten stemden voor een vertrek uit de EU, vond Farage dat zijn taak erop zat en nam hij afscheid als leider van de UKIP-partij. Hij zit nog wel voor die partij in het Europees Parlement.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nigel Farage. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Trump krijgt debat-coaching van Farage”

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik zou graag willen dat Farage’s eminent parate kennis, gecombineerd met zijn flitsende debattechniek kan overdragen aan Trump.
  Met technische tips en op papier wat oneliners zal Trump niet geholpen worden.

  Liked by 2 people

  • Clinton zit al zo’n 30 jaar in dat politieke circus en voor Trump is dat allemaal nog heel nieuw. Dus serieuze begeleiding is dan ook geen overbodige luxe.

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Clinton had bij het eerste debat een teleprompter, een oortje en iemand die haar de juiste antwoorden influisterde. Lekker makkelijk toch? Hoewel dat alle verboden is, er mag niets maar dan ook helemaal niets op die lessenaar liggen of staan. Het i een leugenachtige duivelse heks, schrikt voor wat doden niet terug. Het aantal loopt al aardig op.

    Like

 2. Dat is alleen maar goed nieuws.

  Liked by 1 persoon

 3. Nou, oké, daar is niets mis mee! Wie weet, wat er uit komt.
  (Al betwijfel ik wel, of dat eerste debat voor Trump wel zo beroerd gegaan ís, getuige de Amerikaanse internet-peilingen daarna; veel volksverlakkerij ook, als je het mij vraagt.)
  Maar goed: Hillary, bereid je maar voor op de verbale super-attaque, meid: Het zal er stuiven!

  Liked by 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Laat het a.u.b. Trump zijn, die de verkiezingen wint. Clinton, zal een derde wereldoorlog in gang zetten!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Amen, Tom!

   Like

  • Henk.V zegt:

   Zo is het, Tom!
   Ik hoop zeker dat Trump wint. Ik zie liever een oprechte ondernemer aan het roer van de U.S.A dan een notoire, bikkelharde en leugenachtige politica, die de desastreuze politiek van Obama zal voortzetten..
   Farage is een zeer bevlogen begaafde politieke strateeg.
   Trump kan veel nuttige debat- ideeën van hem leren.

   Like

 5. fleckie zegt:

  …..NW.Isr.Weekblad, 30.9.2016. …David Hammelburg.: ‘ Het gaat niet over JODEN’. …………………
  ‘TIjdens de presidentsverkiezingen van 1988 maakte de campagneleider van George H.W.BUSH, James Baker, of THE record de volgende onhandige opmerking, hij verklaarde bot::” F** k de Joden, die stemmen toch niet voor ons”. .Hoe roekeloos en ondiplomatiek Baker ook was, hij had niet bepaald ongelijk. En het bewijs ligt op tafel. ROnals Reagan kreeg als Republikeins presidentskandidaat de meeste stemmen ooit: 39% . Dat was tijdens de verkiezingstijd met Jimmy Carter, en pas nadat Carter een voor veel Amerikaanse Joden verbazingwekkend en onbegrijpelijk standpunt had ingenomen. Tijdens een speech in 1977 had hij de brutaliteit om te spreken over een Palestijns thuisland: de eerste Amerikaanse president die dat begrip inneemt openbaar bezigde. ..Maar waarom kreeg Reagan, een overtuigd vriend van Joden en Israel, maar zo weinig Joodse stemmen. Misschien gaf Leonard Saxe, directeur van het centrum voor moderne Joodse studies aan de Brandeis Universiteit daar het duidelijkst antwoord op. “joden”, zei Saxe tegen JNS.org.” Hebben zich altijd druk gemaakt over het algemeen sociaal welzijn, omdat we zelf slachtoffer waren van discriminatie, vooroordelen en de afgrijselijke daden van de nazi’s. We zijn altijd sociaalliberalen geweest en in Amerika wordt dat geassocieerd met de Democraten”. ………..
  De statistieken wijzen uit dat hij gelijk heeft. Joden maken aar 2% van de Amerikaanse bevolking uit, maar daarvan gaat 94% tijdens de presidentsverkiezingen naar de stembus. Volgens het PEW-onderzoekscentrum stemt 70% van de Joden Democratisch., tegenover 49% van de gemiddelde kiezer. De orthodoxie, die zo’n 10% van alle Joden in Amerika uitmaakt, stemt Republikeins: het enige andere conservatieve Joodse blok is van buitenlandse afkomst, vooral RUSSISCH. ……………Hoewel de Republikeinen probeerden Obama in verband te brengen met Palestijnse en pro-moslimzaken, stemde 78% van de Joden voor de Democraat Barack Obama, tegenover slechts 21% voor John McCain. Met andere woorden: Joden in Amerika brengen hun stem vooral uit op een sociaal programma en niet op slechts EEN onderwerp als Israel. Peilingen die werden gehouden tijdens de eerste vier verkiezingen van de 21 e eeuw, wijzen uit dat maar 7 tot15% van de Joden verklaarde dat Israel de belangrijkste motivatie was. In Israel, waar de Amerikaanse verkiezingen opde voet worden gevolgd, steunt de bevolking de kandidaat die hen het positiefst lijkt voor maar een zaak: ISRAEL……………………..IN..EEN…..ADEM……………………..
  Tijdens de verkiezingen van 2012 bezocht de Republikeinse kandidaat Mitt Romney Israel, waarmee hij de steun van Benjamin Netanyahu kreeg en die van 57% van de Israëli’s. Tijdens de vaak agressieve strijd dit jaar om de Republikeinse nominatie, was het gevecht tussen de kandidaten over wie het meest pro-Israel was bijna lachwekkend. Een van de debatten tussen Donald Trump en de anderen deed een collega van me zelfs verzuchten” Vechten deze mannen voor de Republikeinse nominatie om president van de Verenigde Staten te worden, of vechten ze om de opvolging van BIBI?” ………..Als het gaat om een ‘ hard standpunt tegen terrorisme of een anti-immigratie( lees antimoslim) -beleid, noemen de Republikeinen Israel en de VS vaak in EEN adem. Maar de reden voor die publieke Israel-liefde heeft niets te maken met het winnen van de Joodse stem, en alles met de christelijke stem: de evangelische in het bijzonder. Deze groep is in overgrote meerderheid devoot pro-Israel en vindt,dat onderwerp belangrijker dan de meeste Amerikaanse Joden. ……………De laatste peilingen onder Joden vertonen op dit moment een ruime voorsprong voor HILLARY CLINTON! 66% , tegenover 23% voor Trump. Die heeft tot nu toe weinig interesse getoond in het Israelisch-Palestijnse conflict, en geen nekele toezegging gedaan, waarover BIBI zich op zijn achterhoofd moet krabben. En dat dien de meeste Amerikanen ook, maar de Joden zullen in grote meerderheid voor …HILLARY…KIEZEN……………………………………….
  JODEN in AMERIKA BRENGEN..HUN..STEM..VOORAL..UIT..OP..EEN..SOCIAAL..PROGRAMMA.EN..NIET..OP..SLECHTS..EEN..ONDERWERP..ALS…ISRAEL.<<<<<<<<<<<<<<<

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   ……….RONDJE..OOSTKUST……………NW.ISR.WEEKBLAD 30.9.2016. …………De Verenigde Naties kregen van hem een veeg uit de pan. Trump deed hem een verrassende belofte, met Hillary Clinton bakte hij zoete broodjes, maar. Van Kerry kreeg Netanyahu een waarschuwing. ……….Afgelopen week vloog de Israelische premier Benjamin Netanyahu naar de Ver.Staten voor een rondje langs de velden. Hij had een onderhoud met de Rubliekeeinse presidentskandidaat..Donald Trump en ging met een cadeautje de deur uit.: Trump beloofde als hij president zou worden,…JERUSALEM te erkennen als…ONDEELBARE hoofdstad van Israel, een belofte die een presidentskandidaat nooit eerder deed. Het valt natuurlijk nog te bezien of Trump, mocht hij op 8 november de verkiezingen winnen, zich aan zijn woord houdt. ………..Daarna gong het door naar Hillary Clinton, die als First Lady naast Bill Clinton van nabij meemaakte hoe de Camp David-onderhandelingentussen Ehud Barak en Arafat kapotlipen op, wat Clinton noemde, de ‘nee’s’ van de palestijnse leider. Toch weten we inmiddels dat de democraten kritischer ten opzichte van het Israelische regeringsbeleid staan dan voorheen. De huidige minister van Buitenlandse Zaken John Kerry waarschuwde dat Israel en de Palestijnse gebieden hard op weg zijn naar een binationale staat. Als er nog een kans is voor een tweestatenoplossing, dan moet er volgens Kerry nu gehandeld worden, want het is twee voor twaalf ………………RESOLUTIES………………
   NEtanyahu sprak ook bij de Verenigde Naties. …..Dat Israel en de VN al jarenlang op gespannen voet met elkaar staan moge bekend zijn. Vooral de vele resoluties die ISRAEL jaarlijks aan de broek krijgt( de afgelopen drie jaar tussen de 20 en 25), in vergelijking met schurkenstaten als Noord-Korea, IRAN.., en Syrie is JERUSALEM telkens weer een doorn in het oog. NIET verwonderlijk dus dat Netanyahu tijdens zijn speech voor de Algemene Vergadering de volgende woorden sprak:” THE UN, begun as a Moral FORCE, has become a MORAL FARCE”. <<<<<<<<<<<<<

   Like

 6. Thom zegt:

  Farage zegt ongemakkelijke waarheden. Hij weet het te brengen op een manier waarop de tegenstander volledig afgaat. Trump kan zeker baat hebben bij zijn adviezen. Het zal nodig zijn, want wat er hier in Europa en Amerika over Trump geschreven wordt, daar lusten de honden nog geen brood van.
  Datzelfde doet Rutte nu over Poetin. Hij zegt dat Rusland de uitslag van het MH17 incident moet accepteren. Rutte vergeet dat Rusland precies weet wat er gebeurd is.
  Volgens mij is dat het volgende: Het luchtruim was door internationale organisaties en Oekraïne niet afgesloten voor burgerluchtvaart. Er zal een Russische Bukinstallatie in het rebellengebied hebben gestaan die bemand werd door Russen. Deze Bukinstallatie had enkele dagen voor het fatale incident een Oekraïens vrachtvliegtuig uit de lucht geschoten. Waarom werd het luchtruim toen niet gesloten? De Russen hebben voor het fatale schot één of meerdere vliegtuigen getraceerd. Ze hebben waarschijnlijk ook vastgesteld dat het geen Russisch toestel was en dat het een vijandig object was. Ze waren stomverbaasd toen op de plek van het neergestorte toestel een burgervliegtuig lag. Er is dus iets misgegaan. Wat? Waarschijnlijk hebben de Russen wel degelijk het signaal van een Oekraïens vliegtuig opgevangen. Ze schoten en hadden een verkeerd toestel. Dan kan het bijna niet anders dan dat er een twee vliegtuigen waren waarvan er één een Oekraïens toestel was. Dat zal de reden zijn, waarom de Oekraïne geen radarbeelden vrijgeeft. Laat degenen die de waarheid weten hem maar vertellen in plaats van ons nog steeds voor het lapje te houden en waar clown Rutte als zotskap optreedt voor de : “We have won blaters op het Maidan plein in Kiev zoals Verhofstadt en Van Baalen.

  Like

 7. Harry zegt:

  Een betere trainer dan Farage lijkt me ondenkbaar . De man is geniaal .
  Persoonlijk vond ik Trump ook niet zo geweldig in het eerste debat . Hij kan het goed gebruiken .
  Het zal ook niet meevallen , die Clinton teef heeft heel veel jaren ervaring in de top-politiek .
  Veel dossiers gezien en veel meegemaakt .
  Donald is een soort leek .

  Maar of het zal werken , die training ?
  Een aalgladde debater en een olifant in de porseleinkast , hopelijk wordt het een succes met die twee .
  Anders zijn we zeker verloren !

  En het meest absurde is dat velen op Clinton stemmen , alleen maar omdat het een vrouw is !
  Wat zijn die Amerikanen toch stom !

  Like

 8. Harry zegt:

  Het bericht wordt al weer ontkend .
  We hebben ons weer blij gemaakt met een dood vogeltje .

  Like

 9. Trump heeft 16 republikeinse tegenstanders uitgeschakeld, nu Clinton nog. Trump heeft ooit een faillissement gehad waardoor er een compensabel verlies ontstond van 900 miljoen. Daardoor kon hij 16 belastingjaren compenseren en hij dus geen belasting hoefde te betalen. Dus wat dat betreft mankeert er niets aan, lijkt mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s