Visegrád-landen stellen paal en perk aan Merkel-politiek

screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije, de landen van de Visegrád-groep, zetten tegenover het “Merkel beveel, wij volgen!” praktische Europese solidariteit en samenwerking bij de grensbewaking. Over de samenwerking aan de Hongaarse grens berichtte de Poolse krant “dziennik”. Omdat zulke meldingen, zoals bekend, door de selectieve Duitse pers laatdunkend worden overgeslagen, is hieronder het volledige bericht in vertaling te lezen:

pi-news

Poolse politieagenten en douaniers zijn aan hun dienst in Hongarije begonnen

Een contingent van 49 Poolse politieagenten en douaniers is aan zijn dienst langs de grens met Servië in het Hongaarse district Csongrad in het zuiden van Hongarije begonnen, zoals gemeld wordt door het persbureau MTL.

In het kader van de samenwerking van de Visegrád-landen bij de grensbewaking zijn zondag 25 Poolse politieagenten en 24 douaniers in Hongarije aangekomen. Hun taak is de bewaking van de groene grens op punten waarop men nog tijdelijk het opgerichte grenshek naar Servië kan overschrijden. Ze patrouilleren te voet en met voertuigen langs de grens.

De Poolse politieagenten en grensbewakers zullen tot 29 oktober dienst doen aan de Servisch-Hongaarse grens. Daarbij maken ze gebruik van hun eigen uitrusting en eigen uniformen. Ze gebruiken ook infrarood camera´s.

Het eerste uit 50 man bestaande Poolse contingent grensbewakers verbleef van 5 november tot 3 december verleden jaar in Hongarije. De grensbewakers hielpen bij de bewaking van de Servisch-Hongaarse grens. Ze werkten in twee ploegen – hun taak bestond uit gezamenlijke patrouilles, het aanhouden van mensen die illegaal de grens overstaken en waarnemen wat er langs de grens gebeurde. Polen patrouilleerden samen met politieagenten uit Hongarije, Slowakije en Tsjechië en met Hongaarse soldaten.

Hoewel Hongarije verleden jaar langs de grens met zijn zuidelijke buren een hek met prikkeldraad had opgericht en de toestroom behoorlijk terugliep, komt nog steeds een aanzienlijk aantal het land binnen, hoofdzakelijk via de grens met Servië.

Op 5 juli voerde Hongarije daarom de zogenaamde diepere bewaking van de grens in: immigranten die binnen een straal van 8 kilometer voor de grens met Servië of Kroatië worden opgepakt, worden naar de dichtstbijzijnde grensovergang getransporteerd en naar de overgangszone gebracht.

Volgens de nieuwste cijfers zijn er sinds het begin van het jaar meer dan 17.940 personen illegaal Hongarije binnengekomen. De meerderheid (bijna 10.000) waren Afghaanse staatsburgers.

Zoals je ziet, delen deze landen niet alleen de gemeenschappelijke Europese waarden zoals vrijheid, gelijkberechtiging van man en vrouw of afwijzing van fascisme en sharia-islam. Ze zijn ook bereid om zich in te spannen zich o.a. te beschermen tegen de door Merkel aangelokte welvaartstoeristen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Midden-Europa, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Visegrád-landen stellen paal en perk aan Merkel-politiek

 1. Witte raaf zegt:

  Geweldig volk daar!!
  Krijg er helemaal een emotioneel gevoel van!💝

  Like

 2. Erik zegt:

  Kijk dat willen wij ook, dit samen is de pvda wereldvreemd, voor ons commonsense.
  Geef de Visegrad landen het madaat voor de bescherming van Europe, en thank god freedom at last.

  Like

 3. carthago zegt:

  Het kan echt wel!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met de Visegrad- landen. Weg met de rode Ellende Unie, en zijn rode bojaren!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wanneer stellen ook wij paal en perk aan die import van barbaren?.
  Wat die familieherenigingen betreft: leg ze duidelijk uit dat dit enkel kan in hun eigen land en nooit hier bij ons.
  Wij hebben het echt gehad met dat barbaars zootje ongeregeld, eruit ermee richting zee, ze daar op bootjes zetten en afscheid nemen.

  Like

 6. Thom zegt:

  De schrijfster Vera Lengsfeld heeft met haar tekst een parodie op een Nazi-lied gemaakt in opdracht van Joseph Goebbels nl. het Russlandlied (Ruslandlied) te weten “Von Finnland bis zu, Schwarzen Meer” (van Finland tot de Zwarte Zee). In feite vergelijkt ze daarmee wat Merkel nu van de bevolking eist hetzelfde is als wat Hitler het volk afdwong.
  In het lied staat:
  Führer befiehl, wir folgen Dir. (Leider beveel, we volgen jou).
  Ze schrijft in het Duits:
  Merkel befiehl, wir folgen.

  Dat kan Merkel in haar zak steken.

  Like

 7. Mary zegt:

  Nu daar staat Nederland en zijn Rutte kliek toch heel ver van af, nee die zijn juist de grootste vriendjes van de EU, Merkel, Islam, een PvdA en D66 die de Islam willen beschermen, tegen wat? God mag het weten wij zien ’t even niet, of het moet zijn dat ze, zoals al vaak blijkt, hier alles moeten kunnen flikken zonder enige consequentie, dat zal het zijn!!!. Nu we kunnen altijd nog naar Hongarije als dat domme volk weer verkeerd stemt. Het wordt steeds aantrekkelijker. Moet eerst nog op Wilders stemmen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  De meerderheid (bijna 10.000) waren Afghaanse staatsburgers.

  Nederlandse militairen adviseren en trainen ook in 2017 Afghaanse militairen. Vanwege de zorgelijke veiligheidssituatie in Afghanistan verlengt het kabinet de militaire bijdrage aan NAVO-missie Resolute Support met een jaar. Daarnaast blijft Nederland de wederopbouw van het land financieel ondersteunen.
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2016/09/30/nederland-verlengt-militaire-bijdrage-afghanistan

  Hoe lang duurde de 80-jarige oorlog!

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Het moge zo langzamer hand toch wel duidelijk zijn dat alles georkestreerd en geregisseerd is achter gesloten deuren enz enz endat ANDEREN daadwerkeijk aan de touwtjes trekken en het eecht voor het zeggen hebben. En diegenen zijn: 1. de Bilderbergers (o.a. Rothschids, Kissinger en niet te vergeten het Nederandse koninkijke huis) met hun geheime agenda 2. deNWO’érs, 3. IIuminati en niet te vergeten de belangrijkste “adviseur” van Merkel: Soros!!!!! Hetvatij ookadie maanden/jaren op dat er niemand is van de rechtse en kritische partijen de Resolutie van Straatsburg 1975 aankaart en ter sprake brengt. Niemand ook die vragen stet aan bijvRutte waarom hij aanwezig is en was bij al die geheime Biderbergconferenties alwaar geen democratische controle op mogeijk is en dat hij daar dus weg dient te blijven.

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Hulde voor de Visegrad landen, de enigen die verstand hebben in deze compleet doorgeslagen Europese zelfmoord Unie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s