Voor een vrouw is het leven in Duitsland alleen nog spitsroeden lopen

screenshot_34

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vandaag wil ik het eens hebben over een heel normale dag voor een vrouw in Duitsland sinds Duitsland werd overspoeld met overwegend mannelijke vluchtelingen en migranten. Vóór deze toestroom was het leven in Duitsland voor een vrouw héérlijk. Men kon onbekommerd het huis verlaten, zonder elke paar meter een bloedgeile, volkomen primitieve en absoluut ongecultiveerde man tegen te komen, die denkt dat hij vrouwen er ook nog een plezier mee doet als hij ze ongegeneerd en zonder enig fatsoen aanstaart. Zodra men de woning verlaat, begint voor een vrouw in Duitsland reeds het spitsroeden lopen.

In het openbaar vervoer ga ik altijd zó zitten dat zo weinig mogelijk mannen zó kunnen gaan zitten dat ze me voortdurend en onafgebroken kunnen begluren. In de regel is dat de plaats vlak achter de buschauffeur. Helaas zat er vandaag vlak achter me een vrouw, die een rochelende, kuchende hoestaanval had en die mij ertoe bracht mijn lievelingsplaats te verlaten en in de bus naar achteren te gaan. Ik zocht een plaats uit waar slechts een Duitse man tegenover me zat, van wie men in de regel weet dat ze geleerd hebben zich tegenover een vrouw te gedragen en respect te hebben. Het duurde echter slechts één bushalte, tot er van achteren een vluchteling naderbij sloop en rechtstreeks vóór me ging zitten, zodat mijn blik precies de zijne kruiste. Onvoorstelbaar, zo primitief sommige mannen zijn!

In plaats van niet recht vooruit te kijken, zodat hij mij niet aankeek, draaide hij elke vijf seconden zijn hoofd in mijn richting en keek dan wéér rechtstreeks. In dit ritme deed hij dat ongeveer 20 keer achter elkaar, tot ik me weer omdraaide. Daarna ging ik naar het postkantoor om daar een pakket af te geven. Ik stond op een plek waar men zijn pakket gereed kan laten maken. Een Duitser weet het, normaal gesproken, als zo’n kleine plaats door iemand bezet is, en zoekt voor zichzelf één van de andere vrije plaatsen uit, die, zoals in mijn geval, nog in het postkantoor voorhanden zijn. Zo niet bij mij vandaag. Alle andere plaatsen waren vrij, maar de vluchteling ging 30 cm van mij vandaan direct tegenover mij zitten op de plek waar ik mijn pakket in orde maakte. Dat heb ik gedurende de laatste ruim 50 jaar zo met een Duitse man geen enkele keer meegemaakt! Het probleem met zulke mannen is dat ze hun primitieve opdringerigheid nog mannelijk en geweldig vinden óók in plaats van zich te realiseren dat ze eenvoudig, primitief en weerzinwekkend bezig zijn. Dus verliet ik vanwege deze primitiviteit maar weer mijn plaats en ging naar een vrije plaats.

Op straat loop ik in principe steeds zo dat ik niet direct langs vluchtelingen hoef. Toen mij na mijn bezoek aan het postkantoor er één tegemoet kwam, ging ik aan de andere kant van de straat lopen. Wat deed deze vluchteling echter? Hij zag mij, wachtte, keerde zich om en ging vervolgens parallel met mij, in hetzelfde tempo als ik, de straat langs. Absoluut primitief! Hij liep dan ook met mij over straat tot het me te gek werd. Ik bleef staan en wachtte, wat hem zichtbaar irriteerde. Hij draaide zich nog een paar maal om, om te zien wat ik nu deed, maar ik bewoog me geen meter meer. Zo raakte ik ook deze vluchteling weer kwijt. De laatste meters naar mijn woning redde ik dan Godzijdank zonder de opgedrongen begeleiding van een bloedgeile, primitieve mannelijke “verrijker.”

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Voor een vrouw is het leven in Duitsland alleen nog spitsroeden lopen

 1. elisah zegt:

  Dit doet me denken aan vieze vervelende vliegen, die je steeds van je af moet slaan…

  Like

 2. Tjonge, niet normaal zeg. Ik neem aan dat Merkel hier geen moeite mee zou hebben. Waarom zorgt zij er niet voor dat vrouwen en kinderen veilig over straat kunnen lopen. Dit is toch haar verantwoording, zij heeft dit ZOOTJE naar binnen gelokt. De Duitsers zouden in opstand moeten komen.

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Wie wil er nou achter Merkel aanlopen,daar zou je toch echt niks mee willen,zeg maar 😉
   En dat er vrouwen en kinderen lastig worden gevallen zal haar een braadworst zijn als ze haar plan maar kan voltooien en dat lijkt haar tot nu toe aardig te lukken,helaas!!

   Like

   • elisah zegt:

    Zelfs bejaarde vrouwen op bijv een kerkhof worden verkracht door de wilde beesten.
    Erg kieskeurig zijn ze vaak niet, wat wil je, ze hebben geen idee hoe een vrouw er in het echt uit ziet zonder boerka etc, dus álles is opwindend voor ze.

    Like

 3. joga zegt:

  Merkel zou maar wat graag zo’n misbaksel achter zich aan hebben, hoe komt ze anders nog aan sex.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal mogelijk gemaakt door de marionet Merkel, en haar partij CDU, maar ook CSU, die Linke, die Grüne, en de SPD. En natuurlijk de zusterpartijen in Nederland en de rest van Europa. Maar zolang de kiezers op deze verraders en partijen blijven stemmen, verandert er NIETS!!

  Like

 5. Stef zegt:

  Dit verhaal is uiteraard niet vreemd. Wel erger ik me aan het woord vluchteling telkens weer.
  Voor mij zijn het ongewenste vreemdelingen met een getinte of zwarte kleur.
  Profiteurs van het socialisme.

  Like

 6. Janszn zegt:

  Stuur Merkel de straat op zonder directe beveiliging. Alleen, dat figuur hè. Zou dat al een beveiliging zijn?

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Dat gebeurt hier in Nederland ook. Ook ik mocht me al een aantal keer verheugen op zo’n glunderende gluurder, die je dan als klap op de vuurpijl ook nog richting huis volgt… Eén verkeerd vingertje echter en hij is ‘m kwijt en als het aan mij ligt nog wel meer ook. In de ene hand de grote sleutelbos en in de andere een bus haarlak en altijd de paraplu bij de hand! Leuk is anders, maar je hebt geen keuze; het is of dit of de kans lopen bespuugd, uitgescholden, aangerand, verkracht of vermoord te worden. Dit allemaal met dank aan de welkomstgestoorden en fout beleid uit zowel de eigen gelederen als vanuit dat mislukte kut-Brussel

  Like

 8. milaK9 zegt:

  Ook in Nederland gaat het de ‘goede’ kant op.

  Een zaterdagavond in de Kanaalstraat: ‘Dit is onze buurt, ongelovig varken’

  “Afgelopen maand zijn meerdere meldingen binnengekomen bij DUIC over onveilige situaties op de Kanaalstraat in Lombok. Zo wordt er ‘s avonds gedeald, veel te hard gereden en geïntimideerd door veelal mannen van buitenlandse afkomst.”
  https://www.duic.nl/algemeen/zaterdagavond-kanaalstraat-is-buurt-ongelovig-varken/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Tegen deze opdringerigheid helpt maar een ding.
  Een flinke stomp recht in hun smoel!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Dat duurt niet lang meer , dan ligt de eerste dood op de stoep !
  We gaan steevast op een burgeroorlog toe !

  Like

 11. Spuitbus ovenreiniger, doet echt wonderen. In een keer zijn smoel helemaal schoon en misschien wel blank.

  Like

 12. anna zegt:

  als 75 jarig ga ik 2x per week spelletjes doen met mijn gehandicapte kleinzoon. de bus waarmee ik reis is altijd overvol met cultuurverrijkers (beladen met 10 plastic zakken met aankopen), niemand die ooit opstaat, alleen me van alle kanten bekijkt, ook de chauffeurs lijken dat normaal te vinden …. ooit gehoord van opstaan voor iemand misstaat niemand ….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @anna: 13.32. uur. Nee waarom ook, Anna. Wij zijn voor de MO volgers, slechts “honden, varkens en apen”. En deze “verrijkers”, hoeven ook niet te werken, ze kleden zich in vreemde lappen, en lopen doelloos rond. Bedankt verraders van VVD,CDA,PvdA en D66, met deze instroom van profiteurs!

   Like

 13. Voor mij, een man, is het wel veilig. Of lijkt het wel veilig. Die vrouwen in boerka’s en met hoofddoeken heb ik geen behoefte aan. En voor homo’s in die cultuur hoef ik niet bang te zijn. Voor mij lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Ze houden niet zo van mijn schilderkunst. Van mijn expressies. Ze houden van abstracte kunst. Van Mo mag je niemand, levende wezens, afbeelden. Die gestoorden houden ze zich daaraan. Voor hen is het een wet van Meden en Persen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s