Dictatuur in Duitsland: Er bestaat geen vrijheid van meningsuiting meer

screenshot_76

“Duitsland stevent af op een dictatuur. En geen hond die het interesseert.”

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Iedereen die tegen de politiek-correcte mening ingaat, wordt bestreden. Antifa, vakbonden, organisaties, mediaformaties, politici, sociale wetenschappers, eenvoudigweg alles wordt losgelaten op diegenen die een andere mening dan de mainstream zijn toegedaan. Duitsers, die er iets op tegen hebben dat hun land, terwijl zij er toch ook voor moeten werken, wordt weggegeven aan andere volkeren, worden genadeloos onderdrukt, aan de leiband gehouden en net zo lang vervolgd door justitie tot ze dood zijn, of er eindelijk het zwijgen toe doen. Een dergelijk gedragspatroon is alleen te vinden in absolute dictaturen en daarom is Duitsland ook precies dát: een dictatuur.

Als in Duitsland mensen bij elkaar willen komen om te ageren tegen de absolute misstanden in dit land, dan wordt het hen zo moeilijk mogelijk gemaakt om daarvoor überhaupt in Duitsland een gemeenschappelijke plek van samenkomst te vinden. Tevens worden herbergiers uitgescholden, geïntimideerd, belasterd en hun hun restaurants met verfzakken bekogeld als er druk wordt uitgeoefend op firma’s die zaaltjes verhuren. Aldus moet een politiek alternatief voor Duitsland worden verhinderd.

Dit alles geschiedt onder de noemer dit land toch maar nazi-vrij te houden, terwijl men anderzijds, door middel van Duits belastinggeld, met miljoenen mensen in Duitsland binnenlaat die een onderdrukker van vrouwen, kinder-ontmaagder , onthoofder van Joden en afslachter van ongelovigen als profeet volgen. Dat schijnt voor de politiek-correcten geen enkel probleem te vormen. Slechts de mensen die zich over een dergelijke mens-verachting in eigen land opwinden en daar politiek tegen willen ageren. Dezen schijnen voor de politiek-correcten in dit land het grotere gevaar te vormen dan mensen die een man, die de Duitsers zou hebben afgeslacht, tot slaaf gemaakt, verkracht, beroofd en uit Duitsland verjaagd zou hebben als profeet volgen.

screenshot_77

Dat toont al aan hoe geestelijk verward deze kliek in feite is. Door zulke mensen wordt Duitsland op het ogenblik geregeerd. Geen wonder dus, dat Duitsland naar de knoppen gaat.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dictatuur in Duitsland: Er bestaat geen vrijheid van meningsuiting meer

 1. Ik neem aan dat vele Duitsers het hier mee eens zijn, anders waren ze toch allang in opstand gekomen. Dit is een totale afgang.

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Duitsland was jarenlang mijn favoriete vakantieland
  Nu dus niet meer.
  Hoe is het toch mogelijk dat alles in zo een korte tijd naar de kloten geholpen wordt door de
  linkse kliek!
  Het lijkt er op dat ze in sneltreinvaart willen islamiseren,om agenda 21 er door te drukken.
  En ons te onderdrukken.En zelfs de winkeliers doen er aan mee.Ze spelen allemaal advocaat van de duivel.en ze zijn zich niet eens bewust van het feit dat ze op alle fronten meewerken aan de
  eigen ondergang! It is a bloody shame!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   MEN?..heeft er jammer genoeg geen acht op geslagen,( opmerkzaam geweest) op hoe moslems zich heel sluw ,zogenaamd ‘ingegraven ‘ hebben in vooral linkse partijen, industrieen enz. ( ze, ( de moslems waren in het begin ‘timide’ te noemen, maar allengs werden ze ( VRIJER’!in hun bewoordingen, door de zich uitbreidende ” versterkende’ intocht’ van soortgenoten,

   Like

  • Ongelovige zegt:

   Wat wil je van mensen die om de 10 jaar met een voorstel komen dat mannen moet verplichten om zittend te plassen? Of waar het woord ‘Professor’ dient vervangen te worden door ‘ProfessorIn’, ook voor mannen, omdat woorden eindigend op ‘er’ te mannelijk klinken?

   Liked by 1 persoon

 3. exmarineman zegt:

  En in Nederand en de rest van het westen is het niet veel anders (meer)……… En dat allemaal dankzij de Resolutie van Straatsburg 1975 waar alle critici helaas zo stil over blijven. Geen kritische vragen, ook niet aan Merkel wat Soros bijvoorbeeld doet als haar adviseur en hoeveehij aan haar al heeft betaald……of via een omweg.

  Like

 4. Jan zegt:

  Er bestaat maar één mening en die dient gedeeld te worden, Gleichschaltung, zoals Evan Hermann het noemde:

  Iedere krant en tv-zender had zijn mening klaar liggen: de aanslagen op de moskee en het cengrescentrum in Dresden was het werk van ‘rechtsextremen’:

  Anschlägen auf Moschee und Kongress Center
  Am Montagabend haben sich zwei Sprengstoffanschläge vor einer Moschee und dem Internationalen Kongressgebäude in Dresden ereignet. Die Polizei geht inzwischen von einer rechtsextremen Tat aus. Es gab keine Verletzte.

  Echter: Antifa bekennt sich zu Anschlägen auf Moschee und Kongress Center

  http://www.erstaunlich.at/index.php?option=com_content&view=article&id=4531:antifa-bekennt-sich-zu-anschlaegen-auf-moschee-und-kongress-center&catid=1:erstaunliches

  Like

 5. Steven zegt:

  Precies zoals de foto van het onderwerp laat zien zal het uiteindelijk verlopen.
  Europa is zichzelf aan het uitmoorden!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Net als in Nederland dus ?

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Is het Berufsverbot en Radikalenerlass eigenlijk ooit verdwenen in Duitsland ?

  Oude nazi trekjes !

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Beste Theresa,
  heel Europa is een dictatuur en dat is het niet van vandaag op morgen geworden. De gehele kermis om de EU verloopt volgens een draaiboek wat is opgezet door de gifadder Bilderberger.
  EU is een dictatuur zoals we die nog niet kennen uit de geschiedenis. Waar mensen door onze vertegenwoordigers in de politiek als insecten worden beschouwd waar je alle mee mag doen. Dat het zover gekomen is hebben we zelf goed gevonden want het interesseerden ons gewoon niet. Onze vrijheid vonden we vanzelfsprekend. Van vrijheid voor het volk moet het socialisme niets hebben. Dat is hun privilege!

  Het is de haat tegen de blanken en het uitroeiingsprogramma is door blanken gemaakt. Zouden ze nu echt denken, dat zij gespaard blijven voor het kwaad van de Satan, want dat is het wat er over ons komt. Ouders die zeggen dat ze van hun kinderen houden liegen gewoon. Het lot van hun nakomelingen laat hen Siberisch!! De massa blijft tot op de dag van vandaag onbeweeglijk.
  Het is al weer een paar jaar geleden toen ik schreef in een commentaar, dat de EU een fascistisch kankergezwel is, dat op onze vernietiging uit is en daarvoor hebben ze, de nergens voor geschikte , maar vol haat, afgunst en bloeddorst die op een uiterst gewelddadige manier er genoegen in scheppen om mensen af te slachten slachtersclan uitgenodigd.
  In plaats dat deze kwaadaardige ideologie met een religieus masker, die in linkse kringen graag ook zo genoemd wordt, van hun energie aan te wenden om iets nuttigs tot stand te brengen, zijn ze op vernietiging uit. Nu zijn wij aan de beurt, maar al veertien eeuwen waren het anderen! Daarom zal er nooit vrede zijn en onze politici laten graag hun riant onderhoud door hun toekomstige slachtoffers betalen, wij dus!

  De politiek heeft het klimaat geschapen door dit monsterlijk Paard van Troje binnen te halen en Hongarije moest zelfs recentelijk bewapende bezetters op weg naar Duitsland doorlaten. Is er nog duidelijker bewijs van een agressieve bezettingsmacht binnenhalen? Toen vorig jaar bij de 1,5 miljoen invasoren Merkel 5 à 600.000 gewelddadige “verrijkers” ongeregistreerd binnen liet, was dat natuurlijk niet zonder reden als je begrijpt wat ik bedoel. Is het duidelijk wat de EU met de blanken van Europa van plan is? Het CDU bij monde van Schäuble liet weten om dat er anders in Duitsland teveel inteelt zou optreden. Een bespottelijk argument! Inteelt onder 70 miljoen Duitsers, terwijl we allemaal weten dat er juist onder haar troeteldieren inteelt aan de orden van de dag is. Al veertien eeuwen.
  Vandaag zien we, dat de door de EUROFIELEN dat zelfs niet eens meer verhuld wordt wat er met andersdenkenden gebeuren moet.

  “Rechts: De sociaal-suïcidale blanke zelfhaat journalist Cecilia Hagen, die net als destijds de Nazi’s alle tegenstanders van haar politieke kleur wil laten vermoorden. Links: de twitter oproep van ‘Islam is Vrede’ – en die vrede bestaat uit het uitmoorden van iedereen die geen islam wil.” kleur . Lees het artikel op Xander!

  Kan Rusland nog iets voor doen? We zullen het zien!
  Peter Selie

  Liked by 1 persoon

 9. “Nederland stevent af op een dictatuur. En geen hond die het interesseert.”

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou mij anders wel Adriaan.
   Maar het lijkt alsof 99% van de bevolking amper in de gaten heeft wat er gaande is.
   Als ik het met iemand over de NWO heb vragen ze aan mij of ik goeie tijden heb gezien
   ……serieus…(ik kijk al twee jaar geen televisie meer) ja, denk ik dan moeten we hier de oorlog mee gaan winnen?

   Liked by 1 persoon

   • Ja Tineke dat is ook zo, veel mensen zijn niet politiek bewust en hebben andere liefhebberijen zoals Boer zoekt vrouw, en meer van dat lichtzinnige randdebiele vermaak wat de geest vertroebeld of gewoon niet geïnteresseerd zijn wat de dames en heren politici uitvreten en naderhand in woede ontsteken over een politieke besluitvorming.

    Groet

    Like

 10. fransdewit zegt:

  Het gaat hier in Nederland ook die kant op hoor

  Like

  • exmarineman zegt:

   Het is hier al lang aan de gang en de dictatuur is er al en de vrijheid van meningsuiting voor critici op het imigratie-en isamiseringsbeleid bestaat al niet meer. Zie de arrestaties van Pegida-demonstranten die een varkensuts dragen, die een vlag of shirt dragen met daarop een een nazikruis dat de prullenbak ingaat als bewijs dat ze tégen nazi’s zijn, en de toespraken die op een goudschaaltje gelegd moeten worden. Ook hoe de hele demonstratie door de politie wordt “begeleidt” en welke plaats men krijgt toegewezen om te demonstreren en hoe deelnemers door de politie worden geïntimideerd als ze aankomen. En dat terwijl elke vrijdag in moskeeën wordt opgeroepen tot het doden en vermoorden van anders-/ ongelovigen, op youtube, twitter en fb en zelfs gewoon opTV dezefde soort haat-/discriminerende oproepen/uitspraken etc worden gedaan door vnl linkschen waar het OM dan niets aan doet. Zie o.a.Rutte met zijn”pleurop” uitspraak, terwijl Geert voor het hekje staat vanwege “zijn” minderminderminder…….. HOE is het mogeijk dat er NIEMAND in de 2e (slaap)kamer is die de Resolutie van Straatsburg 1975 ter sprake brengt, dat er NIEAND is die de koning, Rutte, Pechtold, Aboutaleb en sharonDijksma ter verantwoording roept over hun bezoeken van en bijwonen van de Bilderbergconferenties!? Hoe kan de koning als hoofd van de regering nog de Grondwet uitvoeren en naleven als hij geheime afspraken heeft in die Bilderberggroep en er dus geen democratische controle mogelijk is. Wat hebben Rutte en die anderen daar te zoeken als er geen controle door de (nep)volksvertegenwoordiging mogelijk is. Dan horenzij daar NIET aanwezig te zijn en dus is het duidelijk dat er andere belangen spelen dan die van he tNederandse volk…..Een duidelijk bewijs hiervan is het feit dat Rutte ná zijn laatste bezoek aan de laatste geheime conferentie zich opeens uit liet over ons laatste referendum…..”ik heb een hekel aan referenda”. Andere leden: Rothschilds, Kissingers. En dan zijn er natuurlijk ook nog de NWO’ers/Illuminati en niet te vergeten SOROS, de exclusieve adviseur van Merkel en financier van diverse anti-westerse clubs zoals die clubs die streefden naar een JA voor het associatieverdrag met Oekraïne, waar Rutte nu zo over treuzelt en deWetniet uitvoert. Een ambtsmisdrijf dus. ……Het Nederlandse kabinet dat miljoenen Euro’s heeft overgemaakt naar Hillary Clinton voor haar verkiezingscampagne! Sinds wanneer financiert een Nederlandse regering een kandidaat in het buitenland van onze belastingcenten waar ook tegenstanders van die kandidaat aan meebetalen?????

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s