Een incident? – Nigeriaan beurt in Italië én Duitsland sociale uitkeringen

screenshot_79

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagmiddag controleerde de politie van Lindau de touringcar op de route München-Milaan. Bij de controle van de passagiers werden ook de papieren van een 37-jarige man nauwkeuriger onderzocht. Het bleek dat de Nigeriaanse staatsburger zich sinds het jaar 2013 in Italië ophoudt en daar in de asielprocedure zit.

politikstube

In oktober 2015 diende hij nog een asielaanvraag in Duitsland in. Het eerste onderzoek duidt erop dat de man ten onrechte tegelijkertijd sociale uitkeringen in Duitsland en Italië heeft gebeurd. Tegen de “asielzoeker” wordt nu aangifte gedaan wegens verdenking van bedrog. De politie lichtte de verantwoordelijke asielautoriteiten in München en Italië over de verkregen informatie in. Na de door de politie genomen maatregelen besloot de man naar Italië terug te keren.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Nigeria, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Een incident? – Nigeriaan beurt in Italië én Duitsland sociale uitkeringen

 1. En de reringsleiders maar denken dat ze met zielige dombo’s te maken hebben, maar ze zijn ingenieuser als er gedacht wordt.

  Like

  • volksrechter zegt:

   Ze hebben toch in het begin van de vluchtelingen crisis gezegd en geschreven, dat de meesten vluchtelingen hoogopgeleid waren, alleen zijn ze erbij vergeten in wat ze hoogopgeleid waren. zoals weeral blijkt…..

   Like

 2. Yvonne zegt:

  lukt het oplchten van domme oudere dames niet meer dan 2 uitkeringen krijgen, hoe lukt dat die lui in hemelsnaam?

  Like

 3. elisah zegt:

  Gek he, waarschijnlijk nooit een opleiding gehad, maar wel uitblinken in list en bedrog, dat zegt veel over de mentaliteit. Bij toeval is hij betrapt, maar het zijn er waarschijnlijk velen die gewetenloos misbruik maken van het asielsysteem en het zo verpesten voor echte vluchtelingen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Wie weet hoeveel er hier zijn met 5 valse paspoorten en de 5 bijhorende uitkeringen en 5 woningen in meerdere steden.
  Niemand die dat kan controleren omdat elk vals papiertje goed was om binnen te komen.
  Nu is bij toeval iemand betrapt maar het zal echt de enigste niet zijn.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Het merendeel komt zonder wat voor papieren dan ook binnengewandeld.
   Maar goed, Wir schaffen das, en kennelijk zitten er tussen die “vluchtelingen” een heleboel die het ook schaffen. Zij wel ja.

   Like

 5. Steven zegt:

  Ze moeten die zogenaamde ‘vluchtelingen’ helemaal geen uitkeringen meer verstrekken. Ook geen huizen meer geven en gewoon ergens in een kamp opslaan totdat ze weer terug kunnen naar huis. Moet je dan eens kijken hoeveel “oorlogsvluchtelingen” nog naar Europa willen komen. Niemand meer dus!
  Zolang dit debiele Europa alleen nog maaar bezig is om allochtonen financieel te verrijken, blijven ze komen

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Goed idee @ Steven…., maar jammer dat dit vanwege allerlei internationale verdragen (die NL uiteraard ook heeft getekend, zonder zich af te vragen wat dit voor gevolgen zou kunnen hebben) verboden is. Ze hebben ‘recht op dit’ en ‘recht op dat’, en dat weten die gluiperds zelf nog veel beter dan wij!

   Like

 6. Jan zegt:

  Alles is een incident in de ogen van de landverraders:

  Wohnungsvermittlung an FlüchtlingeSchwarzmakler vermitteln Asylbewerbern illegal Wohnungen

  In vielen deutschen Großstädten existiert mittlerweile ein Schwarzmarkt, auf dem Flüchtlinge eine Wohnung bekommen können. Dafür müssen sie allerdings horrende Summen auf den Tisch legen. Das zeigen Recherchen des ARD-Magazins „Fakt“.

  In Leipzig, aber auch Berlin, Düsseldorf, Dortmund und Hannover verlangen windige Makler von Flüchtlingen mehrere Hundert bis mehrere Tausend Euro für die Vermittlung einer Wohnung. Nach Recherchen des ARD-Magazins “Fakt” sind auch WohnungenFinden Sie jetzt die perfekte Immobilie für Sie! kommunaler Wohnungsgesellschaften wie der Leipziger Wohnungs- und Baugesellschaft LWB betroffen.
  ….
  http://www.focus.de/immobilien/mieten/wohnungsvermittlung-an-fluechtlinge-schwarzmakler-vermitteln-asylbewerbern-illegal-wohnungen_id_6013868.html

  Like

 7. Thom zegt:

  Het is een Nigeriaan en hij doet gewoon wat hij geleerd heeft dat is oplichten. Je moet hem niks kwalijk nemen, maar de Duitse en Italiaanse regeringen die te stom zijn om voor de duvel te dansen.
  Het is bekend, dat eronder andere vanuit Nigeria al vele jaren via internet de wereld opgelicht met de zogenaamde (Nigeriaanse) 419 scam.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nigeriaanse_oplichting

  Het werkt ongeveer als volgt. Je krijgt dan een e-mail van iemand (dikwijls één of andere neger uit Nigeria of de Bijlmer) waarin hij bijvoorbeeld zegt erfgenaam te zijn van een zeer rijke familie. Helaas ligt dat familiekapitaal van 50 miljoen euro vast in het buitenland en kan het alleen op een Europese rekening worden overgemaakt. Ze vragen dan of jij een rekening wilt openen (of iets anders of garant staan of iets anders) waarop het geld gestort kan worden. Jij krijgt dan 20% beloning dat is 10 miljoen euro. Als je hapt zeggen ze, dat er nog onkosten zijn om een ambtenaar daar te betalen voor de vergunningen. Dat kost een paar honderd euro en of je die wilt betalen. Als je die betaalt komen ze met een ander verhaal dat er nog iets betaald moet worden. Zo gaat dat door en je betaalt alleen maar en geld krijg je nooit want dat bestaat niet, dat is een verzinsel.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat daar ooit iemand in getrapt is, is voor mij werkelijk niet te bevatten.

   Like

   • elisah zegt:

    Dat snap ik ook niet, dan ben je toch echt dom dom dom. Zodra het om gewin gaat, worden bepaalde mensen blind van hebberigheid.

    Like

   • Steven zegt:

    Wat al helemaal niet te bevatten is dat dit trucje al de wereld over gaat sinds +/- 2001. En er wereldwijd al zoveel op tv voor is gewaarschuwd, en er nog steeds mensen zijn die erin trappen.
    Hetzelfde als met al die ‘desperate’ mannetjes die op dating sites vrouwen geld blijven sturen en er uiteindelijk niks meer van horen en dan duizenden euro’s armer zijn…ook dat snap ik niet..maar ja..
    Zolang er geld mee wordt verdiend blijft het in stand..en helaas is het meestal zo dat de DOMME westerling het slachtoffer is!

    Like

   • elisah zegt:

    Ja Steven, ook veel vrouwen zijn zo knettergek om dat te doen.
    Ik heb het toevallig bij dr Phil een keer voorbij zien komen, ongelofelijk dat die lui vaak ook niet te overtuigen zijn, ondanks alle bewijzen, dat ze zich gigantisch hebben laten besodemieteren.

    Like

   • Thom zegt:

    Een hoop van de e-mailadressen halen ze uit guestbooks of sites waar je een boodschap met je e-mail adres kunt achterlaten.
    Ze noemen de (toekomstige) slachtoffers mugu (idioot).
    Zelf zijn ze muguman (de man die halve garens een oor aannaait).
    Als ze een site gevonden hebben, dan claimen ze het alleenrecht om de mensen op die site op te mogen lichten. Dat doet zo’n muguman door andere mugumannen te waarschuwen dat hij daar is (muguman I am here!) en te bedreigen.
    Hier is een voorbeeld van een Noors guestbook, waar een muguman andere mugumannen waarschuwt om weg te blijven.

    http://www.multinet.no/~paalk/guestbook.html

    Lees maar:

    mugu guyman i deynhere oh………….
    panana

    Het is soms net een gekkenhuis op die sites, waar de ene muguman de andere voor rotte vis uitmaakt en bedreigt . Ze eindigen dikwijls met oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh

    Laat nooit je gewone vaste e-mailadres achter op zo’n site want dan krijg je een berg verzoeken van de scammers. gebruik dan yahoo e-mails, outlook.com e-mails etc

    Like

  • Cathja zegt:

   Je moet toch wel totaal aan de grond zitten (financieel dan) wil je in zó’n doorzichtige smoes trappen! Ik vertrouw geen enkele buitenlander! Ik zal me nooit laten beduvelen door snelle praatjes en listen. Argwaan staat bij mij met stip op nummer één!!

   Like

  • Steven zegt:

   Het enige waar al die ‘mugumannen’ goed in zijn is STELEN & DE BOEL OPLICHTEN.
   Altijd proberen wat een ander heeft af te pakken. Opsporing verzocht wordt straks elke dag uitgezonden!!

   Like

   • Steven zegt:

    Oepsss….en 12 kids bij elke vrouw (die dat dan weer in haar eentje mag opknappen) produceren was ik nog vergeten

    Like

 8. Yvonne zegt:

  gisteren in Nieuwsuur 90 mensen in een Frans dorpje bij de grens met Italie die brengen mensen uit Afrika over de grens naar Frankrijk, ze halen ze op in Italie, te gek voor woorden, maar ja gaat om de poen lekker verdienen 300,00 euro per persoon

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb dat ook gezien. Smerig! Ik vind mensensmokkelaars net zo erg als landverraders. En dat alles voor geld…!
   De smokkelaars hadden geen last van wroeging. Dat vond ik erg om te horen. Deze mensen zijn mede schuldig aan de asiel-ellende in Europa.

   Like

   • Yvonne zegt:

    Cathja, 1 man zei (die tegen deze praktijken is) als je de politie belt er lopen 3 afrikanen worden ze vergeleken met mensen die destijds de Joden aangaven, wacht maar tot deze lieven mensen zich tegen hun keren, dan piepen ze wel anders, die ene die caravans voor ze had gekocht zei dat toen hij een keer bij de rechter moest komen de rechter zei dat hij een betere bus moest kopen, het is toch niet te geloven?

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne om 16:41

   Ja, die uitspraak over die bus, dat sloeg toch werkelijk alles? En dat zegt een ‘rechter’!
   Van zo’n figuur hoeven we geen eerlijke rechtspraak te verwachten.

   Like

 9. Mary zegt:

  Ha ha een incident wij betalen ons al jaren scheel aan onterechte uitkeringen, ze gaan er van op vakantie hebben tweede woningen in het thuis land onderhouden aldaar familieleden etc.etc. en de zieligheidsindustrie/Rutte en de zijne zorgen er wel voor dat ze hier als eerste een onderkomen en al hun benodigd heden hebben en u mag het allemaal betalen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  één ?????????? Of het topje van de ijsberg ????

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Bij het woord Nigeria alleen al moeten toch al de fraude lampen al waanzinnig gaan knipperen ?

  Like

 12. Jo Banjo zegt:

  Ze komen voor gratis geld naar Europa, dat weet iedereen toch !!!

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Het is niet algemeen bekend, maar in de grensgebieden met België gebeurt dit al jaren. Veel, met name marokkanen staan zowel in België als in Nederland ingeschreven zodat ze een dubbele bijstandsuitkering genieten. Klaarblijkelijk is er geen controle tussen de diverse E.U. landen. Het kan natuurlijk ook dat er met vervalste documenten bedrog wordt gepleegd. Enkele jaren geleden heb ik hier schriftelijk melding van gemaakt bij de tweede Kamercommissie. Of er iets mee gebeurd is, betwijfel ik ten zeerste.

  Geliked door 1 persoon

 14. Cathja zegt:

  Smerige hufter! Is het gek dat we jullie uitkotsen? Oplichters en leugenaars; deze man is echt de enige niet die dit kunstje heeft geflikt. Ze hebben allemaal een smartphone, en contacten zijn snel gemaakt…., dus….?

  Like

 15. Maar bedenk eens, ZE HEBBEN OOK VRIJ REIZEN MOOIER KUNNEN ZE HET ECHT NIET VOOR ZE MAKEN!!!!!!!!!!!

  Like

 16. Van al die miljoenen steunreizigers die volgens de boekhoudingen van diverse COA’s en andere vluchtelingindustrieëlen binnen zijn komen dobberen zijn er dus zeg maar 100.000 origineel en de rest bestaat alleen op papier, maar dan in diverse landen gelijktijdig. We worden dus gek gemaakt door aantallen asielzoekers die er in de verste verte niet zijn. Nou begrijp ik ook waarom ik in alle mogelijke supermarkten die ik als hobby bezoek steeds dezelfde kennelijke asielzoekers zie rondlopen die tevens elke keer hetzelfde in hun boodschappenkar hebben liggen. Ik vertrouw ’t nu helemaal niet meer. Vanmiddag bij Heumensoord wezen kijken waar het maanden geleden nog zwart van de dobberaars zag en nu geen hond meer te zien is. Honden willen er trouwens niet meer uitgelaten worden, hoor ik van een aanwonende. En warempel, ik zag er een hond jankend op z’n rug liggen te spartelen terwijl het baasje hem troostte met woorden als, nee, je hoeft niet bang te zijn, ze zijn er niet meer. (En misschien ook wel nooit geweest!).

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je hebt de hond toch wel met rust gelaten, toch.
   Het beest lag toch al op ze rug.

   Geliked door 1 persoon

   • Die hond was voor mij, als Hondeholler, verboden terrein omdat ik voor heel Heumensoord een Purkverbod* heb lopen.

    *Purken is zoals je weet een soort Hoofdmis voor de Hondeholler waarbij ’s morgens vóór het ontbijt de gevaarlijkste hond van de buurt wordt aangerand teneinde die met 2 vingers net zo lang in z’n hol te purken tot ie om genade smeekt. De Hondehollersreligie heeft inderdaad raakvlakken met die van de dobbervingeraars vanwege dat gevinger maar wij doen het op een trottoir en hullie op een stationsplein bij de Moffen. Eigenlijk wil ik van mijn geloof afvallen want al dat gedoe ’s morgens vroeg, je moet nuchter blijven en ook die vingers van alle geloven komen me onderhand de strot uit.

    Geliked door 1 persoon

 17. Harry zegt:

  Ik heb in Nigeria gewerkt ( Lagos , Warri ) .
  Groter tuig en ergere dieven vind je nergens ter wereld .
  Al doen die kut-moslims hun uiterste best om hen te overtreffen .

  Dat is dan nog het enige voordeel van die zwarte broertjes , ze doen het niet uit religieuze of ideologische overwegingen , gewoon omdat ze altijd te moe zijn om te werken .

  Geliked door 1 persoon

 18. Guardiacivil zegt:

  Het volk van de Ivoorkust en Nigeria hangt van fraude aan elkaar, geen een die daar vandaan komt is zuiver of schoon. Hele bendes houden vandaar uit opgezetten spam en fraude mails, die ze met duizenden tegelijk loslaten op het internet. En vele vele Westerlingen zijn er al in gestonken.
  Berucht is de erfenisfraude, een paar miljoen die vaststaat op een Afrikaanse bank en er is hulp van buitenaf nodig om het bedrag vrij te maken. Een andere grote fraude (mail) is, op een Engelse bank is een slapend rekeningnummer gevonden bij het opschonen en deze medewerker wil dit bedrag wel delen met jou, hij heeft alleen weer hulp van buitenaf nodig. Dus wees gewaarschuwd.
  En oh…een hele sterke was nog deze, een trust van een rijke Amerikaan had mij uitgekozen als de persoon die vrijblijvend een groot bedrag eur. 250.000 als gesponsord op mijn rekening gestort zou krijgen, heel officieel met notaris en advocatenkantoor uit Phoenix Arizona, moest wel even storten voor bevestiging.
  Dus wees gewaarschuwd voor spam en emails die te mooi zijn om waar te kunnen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s