Frankrijk: Op weg naar een “Jodenvrije” natie?

screenshot_86

(Door: Robbie Travers – Vertaling: Daniel Heiniger/E.J. Bron)

Gedurende de afgelopen 15 jaar zijn er volgens schattingen tienduizenden Joden uit Frankrijk gevlucht. Daarvan zijn er ongeveer 40.000 naar Israël gevlucht volgens Israëlische cijfers. Vele duizenden anderen zijn naar Canada gevlucht, naar Groot-Brittannië en elders. Frankrijk wordt steeds meer een natie, waarin het niet meer veilig is om openlijk joods te zijn.

Om uit te leggen waarom zoveel Joden Europa verlaten, helpt het om de toenemende giftige context voor Joden, die zich ontwikkelt in Frankrijk, te begrijpen.

Synagogen en joodse scholen in heel Frankrijk worden regelmatig door politieagenten en soldaten bewaakt, Joden in Europa zien hun heilige plaatsen en cultusoorden bedreigd.

In december 2015 werden 14 Joden door een giftige substantie vergiftigd, die op het cijferslot van een Parijse synagoge was gesmeerd. Er werd niemand door het gif gedood, maar “25 brandweerlieden snelden naar de synagoge, waar ze gemeenteleden behandelden en hun toestand weten aan het met gif besmeerde slot.”

Een andere Parijse synagoge werd besmeurd en er werd een raam ingeslagen. Synagogen schijnen een van de eerste doelen van een nieuwe golf van het in Frankrijk en Europa toenemende antisemitisme te zijn.

Een 13-jarige jongen op weg naar de synagoge werd “vuile Jood” genoemd en daarna aangevallen. De aanvallers zouden de jongen aangevallen hebben, omdat hij een keppeltje droeg. Slechts 71 jaar na het einde van een van de meest duistere hoofdstukken van de Europese geschiedenis, waarna wij “nooit meer” beloofden, lijkt het normaal geworden te zijn om Joden te haten en te vervolgen.

screenshot_81

De terreuraanslagen op Joden in Frankrijk zijn het resultaat van jarenlang getolereerde Jodenhaat met weinig officiële kritiek. In het jaar 2014 hebben anti-Israëlische demonstranten een synagoge in Parijs aangevallen en de gemeenteleden opgesloten. Het gezang van de aanvallers bestond blijkbaar uit “Dood de Joden!”, “Israël moordenaar!” en “Eén Jood, vele joden, alle Joden zijn terroristen!”.

Het schijnt dat mensen die openlijk tot haat tegen de Joden oproepen, tot doden aan toe, tegenwoordig kunnen beweren alleen maar “anti-Israël” te zijn en geen antisemiet. Het aanzetten tot het vermoorden van Joden werd door de Franse pers als “mild” omschreven. Als de reden van rassenmoord zo aan de kant wordt geschoven, is het dan een wonder wanneer radicale geestelijken kwaadaardige ontmenselijkende haat prediken, die uitmondt in geweld?

Als de media nauwkeuriger zouden zijn, dan zouden zij deze “anti-Israëlische” protesten als “antisemitisch” en “aanzetten tot geweld en volkerenmoord” omschrijven.

Wanneer er op een van de grote pleinen van Parijs hakenkruisen worden geschilderd door diegenen die beweren zich te verzetten tegen Israël, en wanneer er ISIS- en Hamas-vlaggen wapperen en groepen ongestraft de volkerenmoord op de Joden verlangen, dan is het geen wonder dat individuen zulke groepen zouden kunnen ondersteunen. Wanneer er openlijk zangkoren te horen zijn met “Dood de Joden!”, is het dan verrassend dat mensen daadwerkelijk zouden kunnen beginnen te denken dat het doden van Joden oké is?

Fascistische radicale islamieten en neonazi´s sloten zich in Parijs aaneen op de “Dag van de woede”. Het waren er meer dan 17.000, die scandeerden “Jood, Frankrijk is niet voor jou!”. Is het dan verwonderlijk dat steeds meer Joden het land uitvluchten?

Wanneer zangkoren van radicale islamieten voor een Parijse synagoge “Hitler had gelijk!” laten klinken, terwijl enkele van zijn slachtoffers nog op aarde rondwandelen, is het dan verrassend dat mensen in de Franse samenleving hem beginnen na te doen of hier in ieder geval naar streven?

Synagogen zijn niet de enige serieus bedreigde instellingen. Joodse scholen in heel Frankrijk worden zwaar bewaakt door politieagenten en soldaten.

screenshot_83

De tragedie in Frankrijk is dat we het Franse en Europese samenlevingen hebben toegestaan deze bewaking noodzakelijk te maken door diegenen die onrechtvaardigheid, vooroordelen en haat bevorderen, tolereren.

Paul Fitoussi, rector van de Joodse school Lucien de Hirsh in Parijs, vat samen waarom Frankrijk voor Joden zo giftig is geworden:

“De mensen denken nu dat het gevaarlijk is om joods in Frankrijk te zijn, omdat er een serie incidenten plaatsvond: de ontvoering van en moord op Ilan Halimi tien jaar geleden, de terreuraanslag op de Joodse school in Toulouse vier jaar geleden, de steekpartijen in Marseille, de aanval op de joodse supermarkt verleden jaar. Er is sprake van een probleem. Voor de Fransen is het nieuw om na te denken over veiligheidsvragen. Ik praat met de politie, maar zij weet niet wat ze moet doen. Ze brachten gewapende soldaten naar de scholen, maar ik weet dat dit op de lange termijn geen oplossing is.”

Er lijkt sprake te zijn van een rode draad door bovengenoemde incidenten en aanvallen op de Joden. In het Ilan Halimi geval werd het slachtoffer op grond van zijn ras doelbewust aangevallen, evenals het idee dat Jood zijn betekent dat hij rijk is. Over een gelijksoortige aanval werd door een leerling van de Lucien de Hirsh school bericht. Hij zei dat zijn aanvallers, van buitenlandse komaf, “vroegen of ik joods was. Ik zei ja. Zij zeiden dat Joden zouden barsten van het geld en als ik hen mijn jas niet zou geven ze mij zouden vermoorden.” Het schijnt dat stereotypes van joodse rijkdom door radicale islamieten worden overgenomen, andere stereotypes lijken in de huidige Franse samenleving alledaags te zijn, en individuen worden in toenemende mate met moord, roof en chantage bedreigd.

Zelfs het openbaar vervoer is niet meer veilig voor Joden. In december 2015 schold een man in een trein in Parijs een groep Joden uit door te zeggen dat hij hen graag zou willen doden. “Als ik nu een granaat bij me zou hebben”, zei hij, “hoe heet zo´n maar weer, zo´n splintergranaat, dan zou ik deze wagon met verdomde joodse bastaards de lucht in jagen.”

Sinds 2000 heeft er ook een verontrustend sterke toename van het aantal door moslims gepleegde gewelddadige antisemitische aanvallen in Frankrijk plaatsgevonden. Uit meerdere officiële cijfers blijkt dat in de afgelopen 20 jaar het aantal gewelddadige antisemitische handelingen is verdrievoudigd. In het jaar 2014 vonden er in Frankrijk 851 geregistreerde antisemitische incidenten plaats, een verdubbeling van het aantal in 2013.

Terwijl Joden minder dan 1% van de groter wordende en diverse Franse bevolking uitmaken, zijn zij het slachtoffer van 40%-50% van de in Frankrijk genoteerde racistische aanvallen.

screenshot_85

Joden zijn slechts het begin van datgene waar radicale islamieten beginnen op mensen los te gaan wier bestaan zij afkeuren. Hierna gaan radicale islamieten los op de LGTB, zoals we hebben kunnen zien bij de schietpartij in Orlando, en wanneer ISIS homoseksuelen van gebouwen gooit, en natuurlijk ook christenen, die wij in een klein voorbeeld op een Libisch strand afgeslacht hebben zien worden; en het vaakst andere moslims, de belangrijkste slachtoffers van radicale islamieten. Blijkbaar is niemand veilig, en dat geldt voor ons allemaal.

Wellicht kunnen we het best afsluiten met een notitie, geïnspireerd op het werk van Martin Niemöller (1892-1984), een vooraanstaand Luthers predikant en vernietigend criticus van Aldolf Hitler. Als gevolg daarvan bracht Niemöller de laatste zeven jaar van de nazi-heerschappij in concentratiekampen door, maar had het geluk deze te overleven.

Zijn tijdloze gedicht heeft niet veel modernisering nodig:

Toen de nazi´s de communisten haalden, heb ik gezwegen;
ik was immers geen communist.

Toen ze de sociaaldemocraten opsloten, heb ik gezwegen;
ik was immers geen sociaaldemocraat.

Toen ze de vakbondsmensen haalden, heb ik niet geprotesteerd;
ik was immers geen vakbondsman.

Toen ze de Joden haalden, heb ik gezwegen;
ik was immers geen Jood.

Toen ze mij haalden,
was er niemand meer om te protesteren.

screenshot_84

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Door: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Robbie Travers

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Frankrijk: Op weg naar een “Jodenvrije” natie?

 1. En weer kunnen we dit toeschrijven aan Merkel met haar gelonk naar die gelukzoekers. Eigenlijk zouden de omliggende landen van Duitsland het zootje gelukzoekers uit hun land in Duitsland moeten flikkeren en dan meteen de grenzen potdicht. De Joden moeten hun hele leven al vluchten, beseft dat kut wijf dat eigenlijk wel. DUITSLAND DIT IS VOOR DE TWEEDE KEER DAT DE JODEN VOOR JULLIE MOETEN VLUCHTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  En dan wordt er in Nederland een wet aangenomen ter bescherming van de “vrijheid van godsdienst” – voor wie eigenlijk? Wie draagt op dit moment in Nederland openlijk een Davidster-hanger of zelfs een kruisje? Zou u een T-shirt met de slogan I love Israel durven dragen en publique? Zo ver zijn we al en door wie? Door wat? Onvoorstelbaar!

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Jazekers,..van het IDF of Sayeret,…en dat terwijl ik totaal geen Joods bloed hebt, kben 100% Germaan en draag het Joods volk een warm hart toe voor een eigen bestaan/land Israel,…ik ben racistisch wat betreft het gaat om mijn cultuur en mijn Europa, kheb totaal geen boodschap aan andersdenkenden daarin,..dus deze regering bestaat hoe dan ook niet voor mij,..ik ken ze niet, ik heb ze niet voorgedragen, voor mij dus gewoon lucht,..ik leef dus ik besta en maak geheel zelf uit wat ik doe, zeg en denk, ik heb sympathie voor het echte Israelische volk wat in vrijheid wilt leven, ik heb niets met zionisten, imperialisten, multinationals, en radicale gelovigen uit welke hoek dan ook,..het recht wat bij mij heerst zijn de universele wetten die vanaf de geboorte in ons lichaam zijn gelegd, d.w.z, dat je jezelf mag beschermen wanneer er zich gevaar om je heen begeeft, dat als je honger lijd rustig de suikerbieten/aardappelen uit de grond van de boer mag trekken,..maar bovenal jezelf niet laten knechten door een overheid die jou de rechten op jou bestaan willen ontnemen, jou vrijheid willen ontnemen, jou gedachten vergiftigen,..de enigste die je kan vertrouwen in dit leven is jezelf en misschien je familie maar voornamelijk jezelf,…ik zal altijd voor de zwakkeren opkomen, ouderen, vrouwen, dieren,….je leeft maar 1 keer en misschien dat er na dit leven nog meer is, niemand weet het en eerlijk gezegd maar goed ook,…ik weet waar ik over praat,..kben door de overheid jarenlang een schietschijf geweest omdat ik in mn leven een periode hebt gekend van destabiliteit waardoor je chemisch uit balance bent gebracht en een scheve schaats kan rijden,….de overheid is een luis in de pels op elk gebied dat bestuurt word, mijn bloed is Germaans bloed, eerlijk bloed, geen verraderlijke adel bloed,…mijn voorouders hebben voor dit continent gestreden voor hun recht op vrijheid en meningsuiting, de Europese man zal dit continent nooit verloren laten gaan door andere volken die denken het wel ff te kunnen gaan doen,..de dag des oordeels komt dichterbij, Europa zal altijd van ons blijven en van niemand anders!

   Geliked door 2 people

 3. Antivenin zegt:

  De Christenen in Europa zouden er goed aan doen zich te realiseren dat, zodra de joden in Europa “op” zijn, de “cultuurverrijkers” hun volle aandacht op de Christenen en hun heilige gebouwen en plekken zullen gaan richten. Dat gaat al 1400 jaar zo, en de geschiedenis zal zich ook hier weer herhalen. Uiteindelijk komt iedereen die niet-moslim is aan de beurt, dus het moment om in verzet te komen is nú!

  Geliked door 4 people

 4. ReaGluurder zegt:

  Sarko en Hollande zaten met hun schijnheilige tronies bij de begrafenis van Peres. Tuurlijk eigen belang en interessant doenerij. Eigenlijk had Israel deze kerels moeten weigeren. Maar ja. handel en centjes hè.

  Like

 5. IK GRUWEL ECHT VAN MOSLIMS, ze beledigen mijn familie ook of ze niet bestaan hebben.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Gezien de navrante aanslagen en de islam toename in Frankrijk zal het land node de bijdrage in wetenschap, economie/handel alsook een geweldig joods aantal burgers missen.

  Like

 7. Hendrik zegt:

  ik heb nieuws voor moslims, zoals de Joden hier gewoon thuishoren, horen jullie, moslims, hier dus niet thuis. Ik zie dan ook graag dat juliie allemaal oplazeren. Zo niet dan helpen we jullie een handje.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Vijf jaar later EN twee ..GAZA-OORLOGEN verder is het conflict er nog altijd,…maar het ECONOMISCHE ..MIRAKEL..OOK. ……………Nieuw ISR. Weekblad 30.9.2016. ……..Jan Franke.
  …..TERUGBLIK…..Taditiegetrpuw reflecteer ik in de Rosj Hasjana-aflevering van deze rubriek op het voorbije jaar. Dit keer ga ik wat verder terug. Zes jaar geleden had ik een plan. Ik kwam net van de universiteit. Een hoogtepunt van mijn studietijd was een stage op de Nederlandse ambassade in Tel Aviv, waar ik op de economische afdeling werkte. Daar gingen mijn ogen open voor de snelle ontwikkelingen in de ISRAELISCHE technologiesector. Het was de tijd van het boek START-UP NATION van Dan Señor en Saul Singer, een wereldwijde bestseller die het ‘economische wonder’ in Israel met historische en beleidsmatige analyses probeerde te verklaren. …In Nederland hoorde je daar niemand over.Israel kwam er vooral in het nieuws vanwege oprispingen in het slepende conflict met de Palestijnen en zijn buurlanden. De economie stelde op wereldschaal weinig voor, verhalen over start-ups en internetmiljonairs kwamen uit SILICON Valley. ..STart- UP Nation Werd meestal afgedaan als een geraffineerde,maar doorzichtige PR-stunt van de Israelische regering en een stel Amerikaans-Joodse journalisten met warme banden met het land. Die kritiek was ten dele terecht: Netanyahu ging toen al de wereld over om de loftrompet te steken over de technologische verdiensten van zijn land. Het ministerie van HASBARA( ‘propaganda’) deelde op Ben Gurion -AIRPORT zelfs flyers uit waarin uitreizende Israli’s werden aangespoord om buitengaats vooral te vertellen hoe belangrijk Israelische technologie wel niet is. ……………HOONGELACH……………Dat het verhaal van START-UP NATION voor propagandadoeleonden wordt ingezet maakt het niet onwaar. Dat kon ik zo zien. Week in week uit stroomden op de ambassade de juichcijfers over de economie binnen.: overnames, beursgangen,investeringen, banengroei. Kranten kwamen soms ruimte tekort om ieder van.krantenjongen-tot-miljonairverhaal een plekje te geven. APPLE opende een kantoor in Israel,de Amerikaanse superinvesteerder ..WARREN BUFFET ..kocht voor het eerst in zijn decennialange carriere een bedrijf buiten de VS,moet Israelische staalconglomeraat..ISCAR. …Hier was iets bijzonders aan de hand.De partijen die geld in Israelische bedrijven staken en vertrouwen in het economischepotentieel van het land uitspraken, waren immers geen charitatieve instellingen. Na mijn stage besloot ik om als journalist terug te keren om het verhaal over Israels technologische revolutie aan Nederland en Europa te vertellen. In januari 2012 kocht ik een nekele reis Tel Aviv. …..De landing was hard,hoongelach was mijn deel. …..Collega-correspondenten-tegen wie ik toen behoorlijk opkeek-zagen mijn journalistieke niche als een kansloze onderneming. Israelische technologie vonden zij een onbeduidende voetnoot bij het echte verhaal: het conflict. …..Vijf jaar later en twee..GAZA-OORLOGEN verder is het conflict er nog altijd. Maar het economische mirakel ..OOK. En de aandacht in Europa is gestaag gegroeid. Of het door mijn artikelen komt betwijfel ik, maar je kon dit jaar in Tel Aviv geen conferentie bezoeken of een Europese INVESTEERDER, ACCELERATOR! ambtenaar of startupbootcamp probeerde er Israelische startups te verleiden toch vooral naar BERLIJN , LONDEn of AMSTERDAM te komen. Ze willen allemaal het Israelisch model kopiëren en lokale talenten en kennis inlijven. Maar EUROPA lijkt de boot te hebben gemist. De meeste Israelische startups kijken niet naar het oude continent , maar naar de Verenigde Staten, CHINA..en INDIA……DAAR komt het geld vandaan en liggen de grote mogelijkheden. Dat is het verhaal van het voorbije jaar. Of EUROPA de INHAALSLAG kan maken, gaan we komend jaar zien……Ik betwijfel het<<<<<<<<<<

  Like

  • Marlies zegt:

   Fantastische bijdrage, waarvoor dank. En wat Europa betreft – lost cause. Vooral lekker doorgaan met de “bezette gebieden” politiek. Ooit waren Europeanen pientere handelslui, filosofen, medici en kunstenaars. Na de linkse onderwijsreformatie is daar niets meer van over.
   Misschien moeten wij, die nog geloven in technologische innovatie, medische hoogstandjes en woestijnen laten bloeien allemaal maar naar Israël vertrekken om eerst de palestijnen te begeleiden naar hun thuisland Jordanië en dan zelf mee te doen aan het mirakel.

   Like

   • fleckie zegt:

    …..MEDISCH…..’ALS-ONTDEKKING’. NIEUW ISR. WEEKBLAD 30.9.2016. ….
    Onderzoekers van de Ben Goerion-universiteit in Be’er Sjeva hebben een belangrijk moleculair mechanisme ontdekt dat kan helpen bij de bestrijding van Amyotrofische LATERALE SCLEROSE(ALS). Hun studie verscheen in het prestigieuze blad..PNAS ( Procedings of THE National Academy of Sciences of the United States of America) .ALS is een dodelijke neurologische ziekte die de motorische neuronen afbreekt. Ongeveer 10% van de patienten krijgt de ziekte via erfelijke aanleg en bij 20% daarvan zijn er mutaties in het ‘SODI’-gen die leiden tot een opeenhoping van ‘verkeerd gevouwen’ SODI- proteïnen, die de verwoesting van bewegingsneuronen in gang zetten. ……….”We
    zijn er bij proeven op muizen achter gekomen dat een ander en, het zogeheten MIF-gen, de snelheid beperkt waarmee de ALS uitlokkende SODI-proteïnen zich ophopen”, aldus laboratoriummedewerker Dr.Adrian Israelson. ” Wellicht kunnen we dat gebruiken bij de behandeling”. <<<<<<<<<<<<<<<

    Geliked door 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  Uiteindelijk bleek de zgn. VerzorgingsStaat de ondergang van NL / W-EU te worden / zijn!

  Like

 10. fleckie zegt:

  ……….NATURALISATIE………NIEUW ISR. . WEEKBLAD 30.9.2016. ………..Israel houdt de laatste jaren vrijwel alle naruralisatieaanvragen van..Arabische ..inwoners tegen, zo meldt ?.THE. TIMES. OF. ISRAEL.Sinds 2003 hebben 14.629 ..OOST-JERUSALEMSE ARABIEREN …..ISRAELISCH STAATSBURGERSCHAP aangevraagd. Tot en met 2013 kreeg e helft een positieve beschikking, maar van 2014 tot september 2016 waren dat er nog maar 84 van de 4152. Er werden 161 aanvragen afgewezen, de rest is formeel nog ‘ in behandeling’. ………….Volgensdiverse aanvragers en hun advocaten is er sprake van ontmoedigingsbeleid. Dat zou ook bestaan uit eisen als vloeiend Ivriet kunnen spreken, het overleggen van drie jaar aan gas-en electriciteits-en gemeentebelastingrekeningen, bankafschriften, bevestigingsdocumenten van sociale diensten, werkgeversbrieven en vacinatiedossiers van kinderen: dit alles om te bewijzen dat iemand echt een …JERUSALEMMER..is. De immigratieautoriteiten ontkennen dat er sprake van opzet is. . Het zijn gewoon te veel aanvragen om snel te kunnen afhandelen, volgens de instantie. ……….Hoewel 80% van de Arabieren in OOST- Jerusalem geen ISRAELI wil worden, denken de aanvragers dat hun permanente verblijfsstatus dan minder snel worden ingetrokken. Met het intrekken van verblijfsstatussen is Israels volgens mensenrechtenorganisatie B” Tselem in 1995 begonnen, met een piek in 2008 van 4577. In totaal wonen er ongeveer 350.000 Arabieren in het stadsdeel,ongeveer 37% van de stadsbevolking.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 11. fleckie zegt:

  ( wat gebeurde er in oktober 2015? ) ………………………………Nieuw ISR.Weekblad 30.9.2016………’ Op tv begint zich een trend te openbaren : extremistische Nederlanders van ..TURKSE..EN MAROKKAANSE achtergrond krijgen een podium om hun extremistische EN?..antisemitische gedachtegoed aan het grote publiek kenbaar te maken. …..Zo laat het tv-programma..PAUW YOUNESS. OUAALI aan het woord, die op Facebook oproept ‘ Israelische toeristen Total löss te slaan’. …………………….NOVEMBER 2015: In de Tweede Kamer wordt een motie van VNL( Voor Nederland) tegen antisemitisme aangenomen, maar NIET..met steun van alle partijen: PvdA, Groen Links en de socialistische Partij stemmen tegen…………….April 2016: Tijdens het D66- congres op 16 april wordt een motie aangenomen waarin EUROPA wordt opgeroepen het associatieverdrag met ISRAEL op te zeggen’ als het doorgaat met ernstige mensenrechtenschendingen’ i’ in de bezette gebieden…………….juni 2016: Na een turbulente week in de Kamer, waar wel drie moties betreffende Israel worden aangenomen, komt er eindelijk een voorstel waarin wordt opgeroepen alle door de staat gefinancierde directe en indirecte gelden naar de BDS-beweging stop te zetten. De Kamer stemt met een krappe meerderheid voor. ………………..Juli 2016: ( Joods) Nederland reageert verontwaardigd op de drie uur durende show die de van oorsprong LIBANESE RADICAAL ..Abou Jahjah mag weggeven bij het t.v.programma ..ZOMERGASTEN…………………September 2016: Begin september bezoekt Benjamin Netanyahu Nederland. Hij brengt een bezoek aan de koning en de Tweede Kamer en spreekt met premier Rutte. Natuurlijk gaat het bezoek niet voorbij zonder relletjes….DENK-Kamerlid ..KUZU ..weigert Netanyahu een hand te geven en ..DRIES van AGT noemt hem een oorlogsmisdadiger, waarvan CDA- voorman Van Haersma Buma afstand neemt. Intussen worden de banden met Israel op het gebied van handel en wetenschap aangehaald.¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ oktober 2015:….. NEELIE KROES, hoofd van het STARTUPDELTA-INITIATIEF dat NEDERLANDSE startups moet gaan stimuleren, komt enthousiast terug uit Israel, waar zij de kunst heeft afgekeken. De oud-minister pleit voor een intensieve samenwerking op dit gebied met ISRAEL¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ : Na jaren van relatieve rust neemt het geweld op de Westbank weer toe. Palestijnen plegen aanslagen, het Israelische leger slaat terug. In Jerusalem vindt een aantal steekpartijen plaats. Gevolg: de normaal zomdrukke Jaffastraat is verbluffend leeg…………………IS publiceert voor het eerst een filmpje in het IVRIET. VOlgens de spreker, gehuld in bivakmuts,’is de echte oorlog nog niet eens begonnen’..IS lanceert een mediacampagne waarin PALESTIJNEN worden opgeroepen om aanvallen uit te voeren op Israëli’s. …………………december 2015: ???Een record aantal JODEN gaat op ALIA.. In het jaar 2015 komen 30.000 immigranten ISRAEL binnen, vooral afkomstig uit FRANKRIJK en OEKRAINE?…………………januari 2016:, Voor het eerst sinds november 2012 heeft Israel weer een Egyptische ambassade. Op 1 januari verwelkomt mpremier Benjamin Netanyahu ambassadeur Hazemeyer Khairat. ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ De Duitse bondskanselier Angela Merkel waarschuwt twee keer in EEN..week voor het opkomend antisemitisme in haar land en gaat daarbij specifiek in op antisemitisme onder…vluchtelingen.¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ Maart 2016: HEt PEW RESEARCH CENTER publiceert een alarmerend onderzoek, gehouden onder .5601 Israëli’s. 79% van de Arabieren voelt zich. Gediscrimineerd . Ook wordt uit de cijfers duidelijk dat de polarisatie tussen seculiere en religieuze Joden steeds sterker wordt.¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ Het DUITSE AUTOMERK BMW biedt excuses aan voor de samenwerking met de nazi’s tijdens ..WO2. Het merk maakte gebruik van dwangarbeiders in de concentratiekampen¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ Mei 2016 : voormalig burgemeester van Londen en prominent Labour- lid Ken Livingstone, zegt dat Hitler een voorstander van het zionisme was. Livingstone wordt( niet van harte) door partijleider Jeremy Corbyn geschorst. In de maanden voor dit inceident werden al meer dan 50 Labourleden geschorst vanwege antisemitische en racistische opmerkingen………..¥¥¥¥¥…..Koningin MAXIMA veroorzaakt een rel wanneer zij zich in …..UITGEREKEND ..NEURENBERG… Hult in een grijze jas ..met..daarop applicaties die veel weg hebben van een hakenkruis. Met name de Duitsers zijn..NOT AMUSED.¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥De ADL-ANTI-DEFAMATION LEGAUE- een van de meest leidinggevende organisaties op het gebied van antiracisme in de Verenigde Staten,…ERKENT de …ARMEENSE??GENOCIDE¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ juni 2016: Eberhard van der Laan, Ahmed Aboutaleb, en Jozias van AARTSEN Ijn de drie Nederlandse burgemeesters die een paginagrote advertentie van de ADL o neergekeken in de WALL STREET JOURNAL, waarin burgemeesters wereldwijd zich uitspreken tegen opkomend antisemitisme. ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ Staassecretaris van ONDERWIJS, Cultuur en .WETENSCHAP, Sander Dekker, bezoekt Israel. Hij concentreert zich op de manier waarop de Israelische overheid een grote rol speelt in het stimuleren van startups en hij belooft banden met ISRAELISCHE UNIVERSITEITEN aan te halen¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ Hoewel het wantrouwen nog altijd enorm is, normaliseren Israel en TURKIJE eind juni hun betrekkingen. …..¥¥¥¥¥ Succesvol is Netanyahu’s Tour langs diverse …AFRIKAANSE ..landen. De banden worden aangehaald en Israel belooft de landen bij te staan in hun..TECHNISCHE ONTWIKKELING¥¥¥¥¥ De HEBREEUWSE UNIVERSITEIT in Jerusalem wordt uitgeroepen tot de beste universiteit van het Midden-Oosten. En dat door het Saoedische Center for World University Rankings.¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥… September 2016: IRAN..kondigt aan opnieuw een kerncentrale te bouwen. <<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 12. Bas zegt:

  Altijd al een wens van Duitsland (40-45) geweest om Europa te ontvolken van Joden. De EU (2002-2016) humaan zoals het (onder Merkel) is, voegt nu kennelijk definitief de daad bij het woord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s