Stopt het nou nooit?

screenshot_91

(Door: Lenie Meiman)

Eindelijk heeft Mark Rutte een verstandige uitspraak gedaan door te zeggen ‘pleur op’. Ik vind het nog een nette uitspraak. De linkse meute echter niet. Die vindt zichzelf beschaafd en zou zoiets nooit zeggen. Ja ja. Maar wat was ze blij dat ze iets had om Rutte op aan te vallen. Niet dat ik alles goed vind wat Rutte zegt, en het is natuurlijk een doorzichtige poging om stemmen bij de PVV weg te trekken, maar toch.

Wat ik maar niet kan begrijpen, is dat de regering nog aldoor niet inziet dat de islam overal meer macht krijgt en dat de overheid daar nog aan meewerkt ook.  Het lijkt wel of ze allemaal bang zijn voor de islam. Het sinterklaasfeest komt er aan, de allochtonen zullen dan wel weer rellen veroorzaken. In veel steden viert de straatterreur toch al hoogtij. Turkse en Marokkaanse jongeren vallen vrouwen lastig en vernielen de boel, er wordt ze toch niets in de weg gelegd. Waarom worden hun uitkeringen niet verlaagd totdat de schade is vergoed?

screenshot_90De eigen bevolking leeft in angst. Burgemeesters laten hun gezag niet gelden uit angst. Allochtonen geven scheldpartijen van het ergste soort die ze maar kunnen bedenken. Bestraft worden ze niet. Als een rechtschapen Nederlander vraagt of we meer of minder Marokkanen willen in Nederland staat Den Haag op zijn kop en volgt er een rechtszaak. Omdat een stel imbecielen die niet lezen en schrijven kan een aanklacht heeft ingediend. Een mooie soap voor de televisie, maar een schande voor het land. De allochtonen zullen het geval van Zwarte Piet ook wel weer winnen. Van de christelijke feestdagen wordt geprobeerd om er een dag van af te halen – ook dat zal ze mettertijd wel lukken. De Jumbo islamiseert als de beste. Op die manier werkt de islam aan meer macht. Wat in vroegere eeuwen niet is gelukt door oorlog te voeren, moet nu lukken door ons geleidelijk van binnenuit te verzwakken en te veroveren.

Deze regering kijkt niet naar de toekomst. Het nageslacht zal haar alsnog vervloeken als Nederland volkomen geïslamiseerd is en vrouwen in een boerka ‘gekleed’ moeten. We kunnen alle leden van het kabinet landverraders noemen. Ik gun ze een minaret in hun achtertuin.

Door:
Lenie Meiman, 88 jaar
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", gezond realisme, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Stopt het nou nooit?

 1. Pingback: maar praat ons niet van deze Geert… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 2. tinekevanschagen zegt:

  Mooi betoog Lenie,maar je geeft pinokkio toch echt TE veel credits!
  Zijn woorden letterlijk “jullie krijgen het beste kabinet na de tweede wereldoorlog”
  Gezien jouw leeftijd heb je die meegemaakt.
  Samen met die knakker van de p.v.d.a is het hem gelukt om Nederland tot aan de grond af te
  breken!
  Als die weer aan de macht komt is Nederland failliet!
  Dit is mijn uitspraak en hier moet u het mee doen.

  Like

  • Steven zegt:

   Als die weer aan de macht komt is Nederland failliet!
   – Als ik zo naar de peilingen kijk en het domme stemvee in nederland…dan gaat het ze nog lukken ook om de boel failliet te krijgen!

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Dat klopt helaas. Hoeveel mensen zijn er niet te dom om in te zien dat de stoere woorden “pleur op” van de lachende leugenaar enkel en alleen voor de bühne waren? En ja, het lukt hem ook nog want de vvd stijgt weer in de peilingen.
    De achterlijkheid van mensen kent kennelijk geen grenzen.

    Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  een minaret in hun achtertuin? hun hele huis en tuin vol met onze nieuwe mede mensen, Rutte wilde even populair de Rotterdamse burgervader nadoen, kijk eens hoe stoer ik ben.
  en als hier de pleur = dus pleuris uitbreekt, en daar kan je op wachten wie zijn er het eerste die Nederland ontvluchten, al die lieden die nu over ons regeren, en wij waar moeten wij heen?

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Precies. En reichskanzler merkel heet al een grondstuk in Zuid-Amerika gekocht dus die ziet de ommekeer ook al aankomen. Ze zal waarschijnlijk geen geldzorgen hebben daar wnat zonder twijfel zal er daar reeds een (door wie?) goed gevulde bankrekening op haar wachten.

   Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    door wie???? Wel is niet zo moeilijk te raden: ze heeft een goede multi miljardair als adviseur…begint met een S……

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Links beschaaft ?????????? Een land is pas beschaaft als het mensen in verpleeg en verzorgingshuizen fatsoenlijk behandeld !!!!!
  Dus links zou beschaaft zijn………………………………….laat me niet lachen, althans als het niet zo triest zo zijn !

  Geliked door 1 persoon

 5. Misschien was Ruttes ” Pleurt op ” , wel bedoeld om gewoon over te komen bij een bepaalde groep om zetels te winnen.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Kennelijk vinden de zittende politici het onderstaande met zorgvuldig uit de mainstream media weggehouden beelden geen reden om het bestaande beleid te veranderen. Daarom is het tijd voor wisseling van de politieke wacht. 15 maart 2017 is er weer een kans op beschaafde ommekeer.
  .

  .
  Merkel’s Migrant CRISIS: One YEAR ON

  Like

 7. Lenie, U constateert -terecht- dat het van Rutte slechts een doorzichtige poging is om stemmen van de PVV af te trekken.
  Het erge is echter, dat hem dit, zoals het er nu naar uitziet, nog gelukt is óók: Intussen is de VVD weer de grootste partij.
  Het probleem is, dat té veel Nederlanders per sé hun vertrouwen willen blijven stellen in de gevestigde partijen. Ze willen, als het ware, blijven geloven, dat die het beste met ze voorhebben.
  En dat er hier waarschijnlijk geen grote aanslagen zullen plaatsvinden, aangezien de jihadisten, naar het schijnt, met Nederland hun eigen plan trekken, draagt bepaald niet bij om ze op andere gedachten te brengen…..

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   U neemt peilingen veel te serieus; het zijn volstrekte leugens.
   Meneer de Hond (PvdA) is de machtigste man van Nederland rond de verkiezingen. Dat de VVD het goed zou doen, is toch werkelijk absurd.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt!
   Einstein (en dat was zeker niet de domste onder ons) zei veel zinnige dingen.
   Problemen kan je nooit met dezelfde denkwijze oplossen als waardoor ze zijn ontstaan.
   De wereld wordt niet bedreigd door slechte mensen, maar door mensen die de slechtheid toelaten.
   Om een perfect lid van de schaapskudde te zijn, moet je een in ieder geval een schaap zijn.
   Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten. Deze laatste is helaas maar al te veel van toepassing op de (Nederlandse) kiezers.

   Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Het is dan ook tijd geworden om op te houden met de regering te willen begrijpen.
  Het zijn NSB-ers. Zo denken ze, doen zo en handelen zo. Behandel ze dan ook zo.
  Het is vijf voor twaalf. Geweest.
  Er moet nu een keihard beleid gevoerd worden, zoals in Israël.
  Doen we dat niet, dan bestaat Nederland niet meer.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Wat ik maar niet kan begrijpen, is dat de regering nog aldoor niet inziet dat de islam overal meer macht krijgt en dat de overheid daar nog aan meewerkt ook. Het lijkt wel of ze allemaal bang zijn voor de islam.

  Wat zou het zijn?
  Bang, onwetend of kwaadwillend!

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Bureau De Hond is al lang niet meer wat het vroeger was. Steeds meer wordt door de mainstream media de koppeling met hem gemaakt omdat ie schijnbaar belangrijke mededelingen doet, echter misschien al lang in opdracht van dit leugenkabinet.

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  De pathologische leugenaar zou ”pleur op’ moeten uitschreeuwen zodra hij ’s ochtends in de spiegel kijkt. Met zo’n MP is onze capitulatie getekend voordat de oorlog begonnen is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s