Eenheidsfeest in Dresden: “Volksverraders!”, “Rot op!” & “Merkel moet weg!”

screenshot_105

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De weg naar het eenheidsfeest in Dresden werd voor president Gauck en bondskanselier Merkel een spitsroeden lopen: ze werden getroffen door de gebalde haat van dat deel van de bevolking dat door de gevestigde politieke schare graag “gespuis” genoemd wordt.

contra-magazine

Uit honderden kelen klonk het Gauck, Merkel en Lammert in de Oude Stad in Dresden tegemoet: “Volksverraders!”, “Rot op!” en “Merkel moet weg!”. De demonstranten hadden zich voor het afgezette Verkeersmuseum opgesteld, waarin de politici hun handtekeningen zouden zetten in het Gouden boek van de stad.

 

Het waren vooral aanhangers van de AfD en Pegida, inclusief Lutz Bachmann, die vermoedelijk speciaal uit Tenerife was overgevlogen, die zich verzetten tegen de schare politici, onder wie zich ook politici uit de deelstaat Sachsen en de Groene politica Claudia Roth bevonden. Terwijl de vrouw van de minister van Economische Zaken van Sachsen, Martin Dulig, in tranen uitbrak toen ze door de woedende menigte moest lopen, mocht Roth aanhoren dat zij vaart zou zetten achter de “vernietiging van het Duitse volk”.

 

Uiteindelijk werden de politici met de bus naar de feestelijke plechtigheid gebracht, omdat de politie – in totaal 2.600 om het spektakel te bewaken – dit adviseerde. Terwijl de demonstranten daarvoor al slechts verbaal actief waren. Of wilde men de politici er misschien tegen beschermen om ze met de mening van een toch niet onaanzienlijk deel van de bevolking te confronteren? Kun je het de dames en heren politici het bijvoorbeeld niet aandoen antwoord te geven op de onvrede van die mensen, tegenover wie zij eigenlijk verantwoordelijk zijn.

Lees en bekijk hier meer video´s van de Dag van de Duitse Eenheid 2016 in Dresden:

www.pi-news.net

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Eenheidsfeest in Dresden: “Volksverraders!”, “Rot op!” & “Merkel moet weg!”

 1. Steven zegt:

  …En…zou dat demente mokkel luisteren denk je?

  Like

 2. Marlies zegt:

  Wat mij nog het meest irriteert is niet de DDR-Sau met haar debiele Gauck, maar het feit, dat de moslim burger-delegatie binnen in het stadhuis kon genieten van een banket, terwijl de burger- delegaties van andere gezindten buiten in de regen aan lange Stammtische zaten.
  Onderscheid moet er zijn…

  Like

  • Ja, dat kwam vanavond ook nog ter sprake in Duisburg bij Pegida NRW. Door maar liefst twee sprekers!
   Onnodig te vermelden, dat het “Merkel muss weg” ook dáár niet van de lucht was!
   Ik ben nu net een half uurtje thuis. Best pittig, in één dag op en neer, maar als het maar een beetje meeloopt wel te doen.
   Volgende “Spaziergang” op 7 november a.s.

   Liked by 2 people

   • Marlies zegt:

    Ik heb grote bewondering voor jouw acties.

    Like

   • Ach, acties…….Dat zijn dit vooralsnog natuurlijk nog amper: Ik moet dáár zogezegd vanaf de grond opnieuw beginnen. Maar dat doe ik alles bij elkaar liever, dan tegen heug en meug ergens aan blijven hangen, doordat ik de organisatie ervan inmiddels verácht vanwege de manier waarop ze met hun achterban omgaan. Geduld is het toverwoord: Die dingen vragen tijd.
    Gisteravond waren er al een paar aanwezigen, die me herkenden en gróetten; dat is hoe dan ook een goed teken. Nog een tijdje opgelopen met een aardige oudere heer, die de Franse tekst van Marseillaise kende en ik ook. Dát soort dingen.
    Nou ja, en dan van tijd tot tijd uiteraard: “Wir sind das Volk”, een stúk veelvuldiger dan hier Of: “Holiodiodia Antifa Hu-ren-söh-öhne!” Schitterend!

    Like

   • Marlies: Trouwens, kijk hier nog maar eens, Marlies, als je zin hebt: Hier is het:
    https://www.youtube.com/results?search_query=pegida+nrw+duisburg+03.10.2016

    Like

  • elisah zegt:

   Een schunnig onderscheid, zeer duidelijk een teken aan de wand…..

   Liked by 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  En vandaag is ook de laatste dag van het Münchner Oktober feest !

  Liked by 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Video Unavailable
   This video may no longer exist, or you don’t have permission to view it.
   Learn More

   Ben ik de enige die de video niet kan/mag bekijken?

   Like

   • Marlies zegt:

    Kun je de link doorgeven? dan probeer ik het ook. Bij “Learn more” kom ik op FB.
    Overigens kan ik op Twitter geen enkele bijdrage van Petra Raab meer plaatsen. “Your message cannot be sent” terwijl ik andere, ook niet PC tweets wel kan plaatsen. Heeft iemand anders daar ook last van?

    Like

   • Marlies zegt:

    Ik heb hetzelfde probleem – video not available. WIE bepaalt dat? Het kan nooit erger zijn dan de gore videos, die door IS worden getoond. Ellende is dat het bijna onmogelijk is contact te maken met FB.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zie er hier 2 staan en bij de link pi-news nog een hele berg video’s.
    Ze doen het hier allemaal, nergens geen storing.

    Like

   • BertG. zegt:

    Censuur: Bijna tweederde Top 1.000 video’s in Duitsland door YouTube geblokkeerd.
    http://nachthemel.nl/?p=3455

    Like

   • elisah zegt:

    Op you tube staat het vol met van die filmpjes, kijk gewoon daar even.

    Like

  • Sjaak zegt:

   Het kann zijn dat een groot gedeelte video screens uit taktische gronden niet in Nederland berijkbaar zijn ! Die worden dan automatisch geblokt en daarop heb ik
   geen invloed ! Moeten waarschijnlijk mee leven ! Ook omgekeert zijn er video Screens
   die zich niet in Duitsland niet laten afspelen !

   Like

   • BertG. zegt:

    Sjaak, ik heb hier in Nederland nog nooit iets niet kunnen zien, of het moet weer eens verwijderd zijn namens de EU.
    Maar dan is het nog altijd ergens anders te vinden en te bekijken.
    Ik denk dat jij er aan gewend bent geraakt dat er in Duitsland zeer veel onder censuur valt.
    Iemand hier had al eens een scherm afdruk geplaatst lang geleden, wat je dan zag, iets met namens Duitsland verboden, of zo iets.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je kan hier alleen iets niet zien als jezelf een filter aan heb staan (ouderlijke controle tegen bepaald film materiaal) of ergens lid van bent die dat filter regelt (een christen filter).

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Maar altijd via Duitse tv kanalen als N-tv en n-24 de Hitler geschiedenis !

    Like

 4. Ongelovige zegt:

  De linkse rat Gauck stopt er straks mee, maar het kan nog erger: een moslimgeleerde van Iraanse komaf, een zekere Navid Kermani, zou een goede kans maken…

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Wir sind das Volk……………..

  : Merkel Muss weg

  Als je de videos bekijkt blijft de vraag:”Zijn er eigenlijk nog Duitsers die wel achter Merkel[s] (politiek ) staan……………

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Pegida 3./10/2016 !

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Het volk staat onder hoogspanning. Het kan niet lang meer duren dat daar of elders de pleuris uitbreekt.

  Like

 8. En nog gaat er geen lampje branden bij Merkel, Het is net het liedje van Ramses Shaffy; Wij zullen doorgaan, doorgaan etc.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Elena zegt:

  Prachtig die fluitende en joelende mensen naar Merkel en de imbeciel Gauck.
  Het joelende gezelschap had van mij vele malen groter mogen zijn.
  Maarja, de meeste Duitsers moeten werken om de bezetters te onderhouden.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Prachtig !!

  Like

 12. Joshua zegt:

  Als men hier boe roept tegen pinokkio krijgt men een middenvinger omhoog van die slapjanus.
  M.a.w. hij heeft maling aan ons ,maar dat is de regel in het door en door vergiftigde gütmensch circus.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Merkel, Gauck, Roth en Lammert waren dus naar Dresden gekomen om het eenheidsfeest te vieren van een Verenigd Duitsland dat door hun toedoen nog verdeelder is geworden dan ooit! Ze dachten dat zij de autochtoonse Duitsers met schorpioenen konden kastijden in plaats van met zwepen en ze hebben gewoon niets van vroegere heersers geleerd (behalve hoe ze het gewone volk moeten knechten en uitbuiten) waarvan er velen eveneens ten gronde gingen door machtslust, egoïsme, hebzucht en (zelf)verloochening.
  Eigenlijk doen deze idiote politici me nogal denken aan een aflevering (wederom trek ik opnieuw vergelijkingen en zij die dat maar gelul vinden zullen daar toch niets van begrijpen) uit ‘The New Adventures of Peter Pan’, getiteld ‘Lost Hook’, waarin kapitein Haak zijn verstand leek te verliezen en nog kindser werd dan zijn vijanden, overigens allemaal kinderen! Hij ontdekte bij punt toeval de schuilplaats van Peter Pan, Haak leek het vertrouwen van de Darlings en de Lost Kids te hebben gewonnen om zijn kindsheid en ging met hen spelen als ware hij geestelijk net zo jong als zijzelf. Peter Pan werd echter woedend om het feit dat zijn aartsvijand opeens de beste maatjes met zijn vriendjes werd, waaronder ook Wendy Darling die daarvoor een sombere bui had, dat hij hierna meteen vol wrok wegliep!
  Maar ook James Haak kon, net als Merkel, Gauck, Roth en Lammert, zijn ware aard niet geheel verloochenen, tot grote vreugde van de piraten die hem toch graag als leider wilde behouden, omdat het hem niet was gegund om te gaan heersen over vreemde kinderen die zijn vijanden bleven (dat heeft zelfs betrekking op generatieconflicten), gelijk aan “moslims, asielzoekers en vluchtelingen” in Duitsland die zichzelf door de vier idioten evenmin lieten betuttelen of gezellig mee wilden spelen!
  En zelfs Haak is nog een engel als hij de meiden van de Darlings, de Lost Kids en de indianen van Neverland (Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell) ontvoerd en hen letterlijk geboeid als lokaas gebruikt om Peter Pan mee te vangen en dus NIET zijn allergrootste Nemesis, de enorme krokodil!
  De opgenoemde groeperingen zijn voor de Duitse meisjes en vrouwen een veel groter gevaar en als er onder hen mensen zijn die hun belagers, aanranders en verkrachters stevig in het kruis schoppen of hen met zware handtassen slaan dan mogen ze dat van mij ook! En nog even terug te komen met de bekende (niet afkomstig van André van Duin) kreet op youtube; “Volksverraders!”, “Rot op!” en “Merkel moet weg!”, en wat mij betreft voorgoed en altijd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s