Nee-stem in Oekraïne-referendum blijft zonder gevolgen

screenshot_98

Het lukt Nederland niet om in de EU steun te vinden voor het aanpassen van het Oekraïne-verdrag, zeggen bronnen in Brussel tegen de NOS. Een half jaar geleden wees een meerderheid van de Nederlandse stemmers in een referendum dat verdrag af, maar het ziet ernaar uit dat Europa toch met Oekraïne verdergaat.

Nederland heeft de zaak in Brussel niet hoog gespeeld en heeft nooit een concreet voorstel ingediend, zegt correspondent Arjan Noorlander. “Het is gebleven bij voorzichtig aftasten. Omdat er al veel andere belangrijke onderwerpen speelden, zoals de Brexit en de vluchtelingencrisis, wilde Rutte dit niet hard spelen.”

Lees verder>>>
nos

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Nederland, Oekraïne, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Nee-stem in Oekraïne-referendum blijft zonder gevolgen

  1. Dus Rutte zit weer eens te liegen………………hij heeft NIKS besproken met de overige EU landen…………….maar de onderste steen ZAL nooit meer bovenkomen. Ja, misschien als RUTTE AOW krijgt………….

    Geliked door 1 persoon

  2. wauso zegt:

    Wat een onzin artikel. Het Verdrag gaat helemaal niet over Handel en Handelsbetrekkingen ! Dat IS al in Kannen en Kruiken !
    Rutte IS gewoon een Leugenaar en de VVD Hoeren kijken erna met hun Achterlijke Smoel !
    Nog een bericht van Rutte: Sorry, Sorry, Sorry….ik zal niet meer liegen !!!
    https://twitter.com/willyreiss/status/751762584068583424

    Like

  3. Rutte zorgt ervoor dat Brussel ons negeert. Hij is het niet waard om onze volksvertegenwoordiger te zijn.

    Like

  4. fleckie zegt:

    Waarom kunnen we niet onder het monsterverbond uit? ( als we toch niet in tel zijn,( behalve voor het ‘OP PEIL HOUDEN’ van de BRUSSELSE INCASSO-TAS).

    Like

  5. biebie zegt:

    Harrie Potter met het CDA is ook afgerekend geworden nadat hij de kiezer met de EU-grondwet bedrogen heeft,dit gaan we ook doen met Pinokkio en de VVD komende verkiezingen.

    Like

  6. duinsnip zegt:

    De meerderheid in Nederland en de EU en dus ook Hongarije, willen gewoon niet wakker worden. En dan komt boontje om z’n loontje. Zo is Hitler aan de macht gekomen, Stalin en Mao, en nu de moslims. Elk volk krijgt de regering die het verdiend, ook al loopt dat uit op een grote ramp. Hier trok een referendum ook maar 33% van het volk, dus Rutte kan gerust zijn gang gaan. En ook de
    verkiezingen van volgend jaar zullen deze laffe meerderheid weer aan een regering helpen.

    Geliked door 1 persoon

  7. Totaal Off Topic

    De Republikeinse presidentskandidaat staat niet bekend als een religieus man, maar dat weerhoud de evangelisten niet van om op hem te stemmen.

    Evangelische Christenen haten Trump’s Pro-keuze & Pro-Homo politiek, zijn gevloek en rokkenjagerij. Maar ze stemmen wel op hem.

    Like

  8. Jean zegt:

    Voor onze eigen ‘veiligheid’ & ‘welvaart’ moeten wij met de grootste inzet die EU misdaadorganisatie uit schakelen en ervoor zorgen dat misdadigers zoals die jünckür, mürkül, schülz, tümmerfrüns, verhüfstüd & co en nog vele anderen van die misdaadbende opgesloten worden voor de rest van hun leven.
    Vreemd gespuis wat nu in onze landen opgesloten zitten onze landen uitflikkeren en die gevaarlijke EU misdadigers erin zetten op water en brood en dat tot aan hun dood..
    Die bende heeft ons geen wetten of verdragen op te leggen, elk land moet verplicht worden een referendum te houden bij belangrijke zaken zoals die import van barbaren, iedere burger is vrij om te gaan stemmen, gaat iemand niet stemmen (wat zijn keuze is) dan wil dat zeggen dat hij/zij zich neerlegt bij de uitslag van de wel stemmers, gaat 20% van de eigen bevolking stemmen en 50%+1 zeggen NEEN dan moet die NEEN gerespecteerd worde, wij noemen dat DEMOCRATIE.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    [quote] De premier zegt in een reactie dat hij nog steeds probeert iets in Brussel voor elkaar te krijgen [/quote]

    Ja, dat hoeft die slappe mafketel mij niet te vertellen; EEN LEKKER VET BETAALD BAANTJE!

    Stripverhaal Mark Rutte (deel 1)

    Stripverhaal Mark Rutte (deel 2)

    Geliked door 1 persoon

  10. BigLJohn zegt:

    De mainstream media maakten een grote fout. Namelijk door op de TV te laten zien dat Rutte in Brussel (de Oekraine kwestie) een document aan het ondertekenen was. Rutte draait, zoals gewoonlijk, een rad voor onze ogen met zijn leugens, en ondertussen ondertekent hij in Brussel het ene na het andere document. Niet in het landsbelang van Nederland, maar in zijn eigen belang. Er word hem een vet betaald betaald baantje in het Brusselse in het vooruitzicht gesteld met het nodige aanzien. Een Rutte die er telkens in slaagt om alle kiezers die oorspronkelijk NIET op hem wilden stemmen alsnog te bewegen om TOCH op hem te gaan stemmen. Daarom weet hij nu al zeker dat wij volgend jaar met een Rutte 3 kabinet opgescheept gaan worden. Rutte is de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen. Zijn volgers zijn hier niet onschuldige kinderen, maar volwassen mensen uit – Kennisland – Nederland ! Nu is het nog wachten op het Nobel comite. Om hem de Nobelprijs te geven als grootste staatsman (lees manipulator) aller tijden !

    Like

  11. Republikein zegt:

    Dat is toch niet mogelijk?

    In het internationaal recht is soevereiniteit een belangrijk concept, omdat het gaat om het respect voor elkaars grenzen en het recht om gezag uit te oefenen binnen de grenzen van een nationale staat, het zelfbeschikkingsrecht. Dit betekent dat een andere staat niet het recht heeft zich te bemoeien met de binnenlandse aangelegenheden en zich onthoudt van agressie tegen de soevereine staat. Soevereiniteit betekent ook dat een soevereine staat geen enkel gezag over een andere soevereine staat uit kan oefenen.Zie Wiki!

    Omdat de EU geen staat is beschouw ik e.e.a. als aantasting en overtreding van onze grondrechten.

    Like

  12. joopklepzeiker zegt:

    Dutch journalist killed in Libyan city of Sirte, IS bastion
    Jeroen Oerlemans was accompanying teams clearing mines from areas liberated from jihadists when he was shot by a sniper
    By AP October 3, 2016, 9:52 am

    http://www.timesofisrael.com/dutch-journalist-killed-in-libyan-city-of-sirte-is-bastion/

    Like

  13. joopklepzeiker zegt:

    Erdogan: Ons geduld is op, EU moet nu besluiten over Turks lidmaatschap

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Like

  14. joopklepzeiker zegt:

    Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië willen vuist maken tegen EU migrantenstroom
    http://xandernieuws.punt.nl/

    Like

  15. Aegolius cs zegt:

    Niks aan toe te voegen.

    EU Criminals arrived in Ukraine
    Gepubliceerd op 22 feb. 2014
    Guy Verhofstadt and Van Baalen speech in Maidan in Kiev

    Like

  16. joopklepzeiker zegt:

    Lees godverdomme dit nu eens !

    Control of Internet passes from U.S. to “global Internet community”

    http://pamelageller.com/2016/10/control-of-internet-passes-from-u-s-to-global-internet-community.html/

    Like

  17. joopklepzeiker zegt:

    UK: PC Police tell Paul Golding, leader of Britain First to be more “tactful” when speaking to Muslims

    http://www.barenakedislam.com/2016/10/02/uk-pc-police-tell-paul-golding-leader-of-britain-first-to-be-more-tactful-when-speaking-to-muslims/

    Like

  18. joopklepzeiker zegt:

    Australians will be killed,” chants partner of Lindt Café Muslim terrorist gunman

    http://www.barenakedislam.com/2016/10/02/australians-will-be-killed-chants-partner-of-lindt-cafe-muslim-terrorist-gunman/

    Like

  19. Bas zegt:

    Quote: Het ziet ernaar uit dat Europa toch met Oekraïne verdergaat.
    Zo ja, bevestigd deze regering voorkeur te hebben voor ”misleiding, leugen en bedrog”

    Like

  20. wouteenhoorn zegt:

    Zwijgt die Rutte toch eens dood. Het is de moeite niet waard om je over zo’n klungel druk te maken.

    Like

  21. Jan zegt:

    Vluchtgedrag van politieke lamstraal Rutte:

    Rutte: ‘Nee van Nederland vergroot instabiliteit Oekraïne’

    Een ‘nee’ van Nederland tegen het associatieverdrag met Oekraïne zou voor dat land slecht en zelfs gevaarlijk uitpakken. ,,Het vermindert de stabiliteit in een toch al instabiele regio”, aldus Mark Rutte vannacht. Volgens de premier weegt dat argument nu zwaarder dan in april, toen een meerderheid van de Nederlandse bevolking zich in een raadgevend referendum tegen het associatieverdrag uitsprak.

    http://www.ad.nl/binnenland/rutte-nee-van-nederland-vergroot-instabiliteit-oekraine~a4b61ce6/

    Like

  22. Jan zegt:

    Oekraïnedebat: groen licht voor onderhandeling

    Premier Mark Rutte kan aan de slag in Brussel. Een Kamermeerderheid geeft hem de tijd om in Europa te onderhandelen over een extra bijlage bij het Oekraïneverdrag. Dat moet recht doen aan de bezwaren van het nee-kamp bij het referendum van april dit jaar.

    De partijen die juist vinden dat de regering de referendumuitslag moet respecteren, hadden gisteravond tijdens een debat geen goed woord over voor de handelswijze van het kabinet.

    http://www.ad.nl/nieuws/oekrainedebat-groen-licht-voor-onderhandeling~ad61e3e4/

    Like

Plaats een reactie