PVV verlaagt eigen risico met €100,-

pvv-anders

Tijdens de Financiële Beschouwingen morgen zal de PVV een amendement indienen op de begroting van 2017 om het eigen risico met € 100,- te verlagen van € 385,- naar € 285.- De dekking hiervoor is gevonden door het afschaffen van de Expat-regeling, waardoor buitenlandse werknemers over de eerste 30% van hun inkomen geen belasting hoeven te betalen.

“Het cadeautje aan veel verdienende expats is niet van deze tijd. Ook de Rekenkamer heeft dit geconstateerd. Terwijl 1 op de 5 mensen de zorg wel eens mijdt vanwege het veel te hoge eigen risico, krijgen dik betaalde buitenlanders een vette bonus van 900 miljoen euro van de fiscus. Ik kan dat niet uitleggen”, aldus Tony van Dijck van de PVV.

“Ik ben benieuwd of andere partijen de daad bij het woord voegen met de verlaging van het eigen risico of dat het toch weer praatjes voor de Bühne zijn. Kiezen ze voor de zieken of voor de “zielige” expats?”

Deze € 100,- is een eerste stap. De  PVV wil in de toekomst het eigen risico helemaal afschaffen door 3,7 miljard aan ontwikkelingshulp te schrappen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

21 reacties op PVV verlaagt eigen risico met €100,-

 1. Dat is een heel goed voorstel, nu maar hopen dat het gesteund wordt door de andere partijen.

  Like

  • Steven zegt:

   Wat denk je zelf?
   Die graaiers van de VVD en PVDA gaan toch niet wat ze hebben ingevoerd weer terug geven…
   Als ze morgen de benzine een dubbeltje verhogen en volgende week weer terug brengen naar de oude prijs..dan noemen ze het al VERLIES.
   Het wordt al meteen als vaste inkomsten gerekend.

   Liked by 1 persoon

 2. joga zegt:

  Uitstekend begin van de oplossing om Nederland er weer bovenop te helpen en waarvan de ouderen het meest zullen profiteren. Op naar 15 maart voor de viering van PVV-Bevrijdingsdag voor rechtgeaarde Nederlanders.

  Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Dit vind Ik een prachtig idee het verdient steun van alle partijen die iets op hebben met de kiezer
  Het zal mij benieuwen wie dit durven af te wijzen
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als je aan de voordeeltjes binnen de banen carrousel en het netwerk circuit komt van de elitaire hulpverleningsindustrie en het ons kent ons legioen der moreel verhevenen dan heb je een probleem. Over aanpak ontwikkelingssamenwerking helemaal te zwijgen. Nazi is dan het minste waar je voor wordt uitgemaakt. Bij ontwikkelingssamenwerking gaat het helemaal niet meer om het ontwikkelen van verre landen. Dat weten de ontwikkelingswerkers beter dan U en ik. Ontwikkelings werk is een verdienmodel geworden van en voor duizenden in het circuit die in hun studie gekozen hebben voor “iets met mensen doen” Dat iets voor mensen doen moet je in dit geval met een korreltje zout nemen. Het gaat veel meer om het feit dat je dan een goed profiel kunt neerzetten als goedmens en op lucratieve wijze een behoorlijk salaris kunt opstrijken ver weg van het benauwde Nederland met zijn racistische belasting betalende slaven. Dan toch liever een netto belasting onvanger in den verre. De moreel verhevenen zul je nooit tegenkomen als werker in een verzorgingstehuis of instituut voor andersinds gehandicapten. Het echt iets doen voor anderen komt dan gevaarlijk dicht bij de behoeften van het eigen ego en belang en laat dat net niet stroken met het verwisselen van een luier bij een demente bejaarde. Een demente bejaarde die wellicht ook nog eens racistisch zou kunnen zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Karen zegt:

  Ik vind dat dhr van Dijck gelijk heeft, dit is niet uit te leggen. Weer een goed plan van de PVV!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  honderd Euro verlagen dat eigen Risico ???????????????
  Dat hele eigen risico zou weg moeten.
  Wordt er niet eens gekeken hoe het in andere EU-landen toegaat.?
  Niks eigen risico.
  Komen zelf nu net thuis van controle oogarts [ wegens suikerz. ] voor m,n vrouw.( 2x jaar )
  Zelf 2x per jaar controle “hart” in ziekenhuis.
  EIGEN bijdrage, nul,o00 hier.
  Schandalig hoe ze de mensen in NL belazeren….

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  BRRR, Robin Hood socialisme , graaien bij de ene werknemer om de andere werknemer te paaien.

  We kunnen het maar niet laten dat socialisme als we er maar zelf beter van worden !

  Liked by 1 persoon

 8. milaK9 zegt:

  Ik had net een discussie met iemand en daarin kwam een vraag naar voren; Waarom stemde de PVV tegen het voorstel van de SP om het eigen risico af te schaffen?

  Liked by 2 people

 9. Thomasson zegt:

  Dat is prima idee van de PVV. Dit moet gebeuren anders zal hier alles in de soep lopen. Ik hoorde vandaag van mijn tandarts dat er mensen naar hem toe komen met totaal verrot gebied, zwaar ontstoken tandvlees en verschrikkelijk abcessen in hun mond. Een gevaarlijke situatie die kan leiden tot andere ziektes. Hetzelfde geldt voor mensen die op het laatste nippertje het ziekenhuis binnenkomen met verschrikkelijk pijnen. Vaak is het voor hen te laat. Op de vraag van waarom ben jij niet eerder gekomen? Is er een standaard antwoord: Ik kan de eigen bijdrage niet betalen, dus ik ga er niet naar de specialist. Ik dan best begrijpen dat de verdomde rotwijf die wij nu als “Minister van de wegkwijnen en de Dood” graag ballen wil laten zien bij haar toekomstige collega’s in de Raad van Besturen van Verzekeringsmaatschappijen. Op deze wijze zorg zij ook voor haar man die adviesbureau heeft die ziekenhuizen moet adviseren hoe men zo veel mogelijk en zo goedkoop mogelijk mensen de andere kant kan opsturen. http://www.joop.nl/opinies/minister-schippers-en-haar-man-verdienen-geld-over-rug-patienten en http://www.retecool.com/edith-schippers-voor-al-uw-gezonde-belangenverstrengeling/ Maar zij behoort tot een regering met een smerige coalitie van VVD en PvdA. Het is vanzelfsprekend dat zulke praktijken zijn normaal. Deze coalitie regeert onder de motto : ALLES VOOR DE ASIELZOEKERS, ALLES VOOR DE EU; NIETS VOOR DE NEDERLANDERS. LAAT ZE NAAR DE HEL LOPEN, misschien zijn ze daar tevreden!.

  Like

 10. Geert Wilders zou de andere politieke partijen eens moeten uitdagen of ze lak hebben aan het Nederlandse volk, door alleen mooie praatjes voor de bühne te houden en een fopspeen voor te houden en uiteindelijk geen woord te houden bij gedane beloften!!Ook de AOW zou per direct moeten worden teruggedraaid naar 65 jaar of zelfs lager totdat de plus minus 1 miljoen geregistreerde en niet geregistreerde werkzoekenden eindelijk eens een normaal toekomstperspectief krijgen !!!Politici: praatjes vullen geen gaatjes ! Logisch dat grote groepen in onze samenleving depressief worden door het weinig menslievende regerings beleid van de afgelopen jaren !!Verloren jaren!!!Shalom van Léon van Duren

  Like

 11. Of zijn het toch de ambtenaren die de dienst uitmaken in Nederland ,waardoor de meeste politici zich laten leiden!Is onze democratie dan schijn ofwel een demoncratie!

  Like

 12. De meeste politiek partijen hebben Nederland verder verandert in een tranendal (bewust of onbewust),maak weer een normale zorgverzekering onder de hoede van een objectieve zorginstantie en niet onderverdeeld bij hard schreeuwende zorgverzekeraars die elk jaar van de daken schreeuwen dat zij het beste zijn !Het volk zou de controle over de gezondheidszorg terug moeten krijgen!Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Leon van Duren De zandloper loopt ook voor de bende smeerlappen aan de politieke top ..en ook voor mensen die graag willen geloven dat zij bij de beteren horen. Ze zijn toch hoogopgeleid? Zij hebben in zichzelf geïnvesteerd?. Zij horen bij mensen van hun standing en wanen zich onschendbaar. De club van E-Matching en Promovendum ..faciliteiten voor hoogopgeleiden. Zij horen bij de JOOP-cultuur, D66 en de VVD..Mensen van de wereld. Echter, de realiteit slaat ook hen en hun pretenties tot pulp ..Kijk maar naar de waanzinnige ontslaggolf nu bij ING. Waar zouden al deze belangrijke snobs op 1 januari 2017 zich bevinden? Met hun Apple laptop op kantoor? Of met hun nette pak op een bakje bij de UWV? Hoe lang zal het duren totdat ze hun eerste WW-uitkering zouden ontvangen? Hoeveel van hen zal ooit weer een baan vinden? Ik spreek hier over een baan en geen baan op hen niveau. Hoe veel van hen zal tenslotte in de steun landen? ..Samen met de Tokkies? Hoe zouden ze hun dure net gekochte huis en de auto op afbetaling verder financieren? Wat was hun opleiding waard in een wereld waar men steeds minder waarde aan mensen hecht? Dat is toch de nieuwe filosofie van ING en de rest van de grote bedrijven …Wij investeren in automatisering ..Mensen zijn voor ons overbodig. Zouden al deze gevallen hoogopgeleide goden nog steeds een regering en beleid steunen voor wie moslims zijn Ubermenschen? En de zorg voor profiterende, criminele en verkrachtende asielzoekers belangrijker is dan de zorg voor de Nederlanders? Voor wie kruipen voor de EU-bezetters is iets wat de soevereiniteit van Nederland in het niets valt? Persoonlijk denk ik dat de schimmige realiteit anno nu zal steeds meer boze mensen naar voren schuiven. Mensen op wie de huidige politieke machthebbers hun macht zouden verliezen. Maar zoals gewoonlijk de top weet meestal wanneer Das Spiel is aus ..Ze zouden net op het nippertje vluchten ..Zeker de leden van de regering ..Dat heeft Regering De Geer in mei 1940 ook gedaan.

   Liked by 1 persoon

 13. Mijnheer Thomasson u bent geweldig,hoe u deze afschuwelijke tijd duidt!!Geweldig !Eindelijk iemand die zwart – wit onder woorden brengt hoe wij er werkelijk voor staan!!!Het ergste moet nog komen!!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s