“Achter islamisering zit een plan”

screenshot_113

Politicologe Machteld Zee (32) promoveerde in 2015 aan de Universiteit Leiden op een onderzoek naar de sharia-raden in Engeland.

(Door: Wierd Duk)

De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

Als een van zeer weinig buitenstaanders kreeg zij toegang tot zittingen van deze islamitische rechtbanken, die voor 95%  echtscheidingen behandelen. Zee’s pamflet “Heilige Identiteiten” is gebaseerd op dit onderzoek.

,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu”, zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar sharia-rechtbanken, ,,dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld.”

In nog geen 150 pagina’s schetst Machteld Zee (32) de achtergronden van het moslimfundamentalisme, dat ook in westerse landen wortel schiet. Heilige Identiteiten: op weg naar een shariastaat? is een analyse van de problemen van de multiculturele samenleving.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Achter islamisering zit een plan”

 1. Marc zegt:

  AD: “U zult ongetwijfeld in het rechtse kamp worden gedrukt.”
  Van der Zee: “Bij lezingen merk ik daar niets van. Ook een ‘links’ publiek reageert positief op mijn verhaal. En rechts? Hou op. Gelijke rechten voor vrouwen en verzet tegen vertegenwoordigers van een religie die dreigen met geweld – dat kun je ook common sense noemen.”

  M’n bek valt hierbij open: links publiek reageert positief op fundamentele kritiek op de islam? Sinds wanneer dan? En waar en hoe dan?
  Gelijke rechten voor vrouwen en verzet tegen een religie dat dreigt met geweld is plots ‘common sense’?

  Was dat niet wat wij met ons allen inmiddels al decennia proclameren?

  In godsnaam: wat is er met D66 aan de hand???

  Like

  • paulzwueste zegt:

   D66…? Helemaal niks.

   De uitzonderingen bevestigen de regel.
   Ze heeft natuurlijk een overschot van gelijk, en inderdaad het gezonde verstand komt langzaam boven drijven bij de grote massa.
   Alhoewel, er zal altijd ’n groep mensen zijn die niet met de werkelijkheid kan leven en het verkiezen hun eigen werkelijkheid, die van de gedroomde samenleving dus, te willen en kunnen zien.
   Die mensen zijn geestelijk gestoord te noemen, en absoluut niet te overtuigen.
   Die mensen moet je mijden als de pest.

   Like

 2. Taljaard zegt:

  Dringt het nu E I N D E L I J K ook eens een keertje door bij D’66?
  Vrees van niet.
  Men zal waarschijnlijk eerder zo hard en zo luid mogelijk ”afstand nemen van dergelijk tendentieus, generaliserend en ongefundeerd zaaien van angst en haat.”
  Want het zich keren tegen alles wat ook maar in de verste verte ruikt naar Wilders en de PVV is hun electorale verdienmodel.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Als de PVV er niet zou zijn zou D66 waarschijnlijk allang ter zielen zijn.
   Ze dragen werkelijk helemaal niets meer bij in de samenleving.

   De vlam van het verzet tegen de gevestigde orde is allang gedoofd…

   Like

 3. Angie1968 zegt:

  Goh, gaat nu zelfs bij D666 het licht aan in de bovenkamer? Lekker op tijd, 40 jaar nadat collectief besloten werd Nederland vol te plempen met moslimmongolen uit ’t Rif en Anatolie. En aangezien islamieten fokken als konijnen, zitten we nu met een zich rap vermeerderende vijfde colonne. Die een zware belasting vormt voor onze maatschappij. En bedankt, he, stelletje walgelijke Gutmenschen van regressief links. Stelletje landverraders.

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik verbaas me nog steeds over dit soort mensen, “pas als je kennis bezit zie je wat er gaande is”, dat was toch al over duidelijk daar hoef je geen studie voor te volgen, kijk om je heen, lees/kijk eens iets anders dan de gevestigde media die alles aan elkaar manipuleert , het is geen ver van je bed show en iedereen is verantwoordelijk, hoe de westerse samenleving, waarden, wetgeving naar de ondergang gebracht wordt (alleen al door je stemgedrag) die dit niet wil zien, je bent aan jezelf verplicht om verder te kijken dan b.v. wat een socialistische universiteit je opdringt, wat je zogenaamde vrienden kring vind of het kudde volk in het algemeen.De geschiedenis van de Islam en hun houding t.o.v. alles wat niet Islam is, de Koran, shariastaat, onderdrukking etc. is al heel oud en nog nooit anders geweest en gaat ook nooit anders worden, dat boek was dus allang geschreven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sorry, maar om deze conclusies te trekken hoef je ècht niet, Zoals Machteld Zee, gepromoveerd te zijn op een onderzoek naar Sharia-raden, of er persoonlijk bij aanwezig geweest te zijn: Wat zij nu beweerde met dat ‘just say no’ , heb ik hier al zo’n drie jaar geleden hier beweerd. Misschien, dat iemand het zich nog herinnert: Doodgewoon en consequent tegen moslims op al hun fratsen NEE zeggen.
  Niettemin wuift Mevrouw de suggestie, dat zij rechts geworden zou zijn nog steeds consequent weg, wat je doet afvragen, wat haar reactie zou zijn als haar op de man af gevraagd zou worden, hoe zij thans concreet staat tegenover de standpunten van D66, respectievelijk de PVV.
  Mogelijk “Geen commentaar” of zoiets? Tja, de waarheid is hard èn confronterend.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ga het boek beslist niet kopen. Want wat zij schrijft dat weten wij al jaren en daar hoef je beslist geen politicologie voor gestudeerd te hebben..

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Lees de koran en de ahadith, staat alles in, geen onderzoek voor nodig en ook geen ” intellectuelen” voor nodig.
  De moslimes hebben alles netje opgetekend, dus de enige echte voor altijd onveranderbare waarheid .
  Zouden de intellectuelen nu net lezen hebben geleerd, wel wat laat zeg !

  Lieve help een politicologe en nog wel afgestudeerd , dus verzekerd voor de rest van het leven betaald ouwehoeren .

  Net zoals deze ” studie “

  Like

 8. Thoth zegt:

  Dit weet elk weldenkend mens,. maar goed, er is nu dus ‘wetenschappelijk’ materiaal voor.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Plan van God.
  Op dit moment raast er een orkaan over HaÏti, en ,hoor net, over een tehuis van ouderloze kinderen.
  Waar zijn die ouders dan?
  Alleen God weet het.
  Toeval bestaat niet.
  Maar niet getreurd, politicologen weten het, logen, weet u wel.
  Iets van mens en dom, mensdom!

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Verkiezingstijd. Er gaat een lampje branden en op 18 maart dooft het weer.
  Maar goed, het staat mevrouw geheel vrij om PVV te stemmen, als ze werkelijk gelooft wat ze zelf schrijft.

  Geliked door 1 persoon

 11. jantjeuitnl zegt:

  De verkiezingen komen er aan en alle partijen proberen zo veel mogelijk stemmen van de PVV af te snoepen.
  Je zou haast denken dat er een plan achter zit.

  Geliked door 1 persoon

 12. 4sjun zegt:

  De Arabist Hans Jansen verspreidde al enige jaren kennis ter zake islam. En hij was niet de enige. Neem gerust een boek ter hand van Andrew Bostom om jezelf historisch bij te scholen en mensen in je leefomgeving daarvan op de hoogte te brengen. Want een veronderstelde zwaluw bij D66 maakt nog lang geen zomer.

  Like

 13. D66 zegt genoeg. Trap er niet in want verkiezingen. Mevrouw Zeezwaluw zien we straks op de kieslijst want ze is een hele goeie, ze zij zo maar islam tegen de islam.

  Like

 14. ildiko zegt:

  ha ha ha dit is bijna 30 jaar al bekend, alleen de imbecielen en idioten weigerden dit te erkennen, precies zoals nog steeds gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

 15. Pingback: Linkse D66 politica is er ook achter: islam is een ramp | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 16. Aegolius cs zegt:

  Ieder geloof dreigt te botsen met wat de bestuurlijke rechtstaat voor ogen heeft inzake bijvoorbeeld de scheiding/ontbinding van het huwelijk.

  Als voor beeld noem ik de katholiek kerkelijke rechtspraak in dezen: wat voor god in de kerk de echtlieden bij heilige mis voor eeuwigheid zal wordt verbondenkan alleen worden ontbonden indien na kerkelijk onderzoek op grond van het navolgende.

  Gronden voor nietigverklaring[bewerken]
  Het ontbreken van voorwaarden voor de geldigheid van een huwelijk (en dus grond voor een nietigverklaring) kan bestaan in de volgende omstandigheden:
  • één der partners onderhield reeds bij het sluiten van het huwelijk buitenechtelijke relaties
  • één der partners was bij het sluiten van het huwelijk tot de geslachtsdaad geestelijk of lichamelijk niet in staat (onvruchtbaarheid is onvoldoende)
  • het huwelijk kwam onder dwang van buiten tot stand
  • het huwelijk werd gesloten op een geheime voorwaarde, bijvoorbeeld een erfenis
  • het huwelijk werd niet gesloten volgens de kerkelijk voorgeschreven vorm (bijvoorbeeld zonder een bepaalde noodzakelijke bisschoppelijke dispensatie)
  De nietigverklaring werd vroeger zelden afgegeven, tegenwoordig wordt er juist geklaagd over onzorgvuldig onderzoek dat te snel tot nietigverklaring zou leiden van wel degelijk geldige huwelijken. Volgens sommigen komt het daarbij voor dat een betrokken echtgenoot ontoerekeningsvatbaar is verklaard in een psychiatrisch rapport, zonder zelf gehoord te zijn.
  De nietigverklaring van een huwelijk moet niet verward worden met het Paulijns of Petrijns privilege, waarbij het gaat om geldig gesloten, en in het geval van het Paulijns privilege ook voltrokken huwelijken.
  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Nietigverklaring_van_een_kerkelijk_huwelijk
  ++ Volgens sommigen komt het daarbij voor dat een betrokken echtgenoot ontoerekeningsvatbaar is verklaard in een psychiatrisch rapport, zonder zelf gehoord te zijn.++

  Dat laatste is het extreme pijnpunt voor gelovigen die de kerkelijke sacramenten willen blijven behouden of een nieuw kerkelijk huwelijk willen aangaan en derhalve genoegen nemen met ontoerekeningsvatbaar/geestelijk gestoord. Vooral “geestelijk”.

  Een wellicht milde vorm van katholiek geloofsrecht waarvan de overheid na 50 jaar ontkerking dat zonder of met instemming van de staat geen belangstelling behoeft.

  Overigens verbaast het me, evenals andere reaguurders, over het opendeuren promotiebeleid van de Leidsche Universiteit.

  Met het zoeken naar haar dissertatie ben ik niet verder gekomen dan:Choosing Sharia? Multiculturalism, Islamic Fundamentalism and British Sharia Councils.

  http://www.universiteitleiden.nl/agenda/2015/12/choosing-sharia-multiculturalism-islamic-fundamentalism-and-british-sharia-councils

  Het blijft Leiden, de stad van D66, nietwaar?

  Like

 17. Taljaard zegt:

  De hele linkse universitaire kliek walst nu, met een treurige voorspelbaarheid, als een stalinistische T 34 tank over haar heen.
  Want wie zoiets durft te schrijven en te publiceren tekent zijn/haar academische doodsvonnis in Nederland. Zij behoort van nu af aan tot de rangen der paria’s en uitgestotenen en kan een universitaire carriere, of een bestuurlijke, verder wel vergeten.

  Welcome to the club, Machteld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s