Italiaanse kustwacht redt op één dag 5.600 “vluchtelingen”

screenshot_109

De Italiaanse kustwacht heeft vandaag naar eigen zeggen geholpen bij de redding van 5.600 vluchtelingen voor de Libische kust. Dat is het hoogste aantal in een etmaal sinds begin dit jaar.

In totaal werden 39 vaartuigen – meestal rubberbootjes maar ook vijf vissersboten met honderden mensen aan boord – gered. Op één van de vaartuigen werd een dode aangetroffen.

De Libische kustwacht meldde later vandaag dat elf migranten, onder wie twee kinderen, voor de Libische kust zijn omgekomen toen hun rubberboot zonk. De andere inzittenden, 151 personen, werden naar een opvangcentrum in de regio overgebracht.

Bron:
www.hln.be
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

57 reacties op Italiaanse kustwacht redt op één dag 5.600 “vluchtelingen”

 1. Alphons Mantel zegt:

  Waarom zijn deze mensen niet afgezet in Marokko of Algerije?

  Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  Het word tijd Italië aan te klagen!

  Geliked door 2 people

  • wim zegt:

   Ik denk dat het wachten is op de eerste vluchtelingen die de ‘redders’ gaan aanklagen: niet op tijd, te traag en niet beleefd genoeg…

   Like

   • Karen zegt:

    Nou Wim breng alsjeblieft niemand op een idee! Er zijn hier helaas nog steeds genoeg mensen die deze arme zielige mensen best wel willen influisteren wat de “mogelijkheden en rechten” zijn in Europa. Al krijg ik zo langzamerhand het idee dat ze dat allemaal wel weten, waarschijnlijk cursusje gevolgd in Afrika, goed voorbereid op reis zeg maar.

    Like

   • SeeMore zegt:

    Zijn de noodrantsoenen wel halal!??

    Like

  • Drs.P. zegt:

   Je zult de smerige Juncker-ratten-club in Brussel moeten aanklagen, dat zijn de initiators van heel deze ellende. Al die schurft neuqnegerts zijn niet niet echt de hoofdschuldigen van dit drama. Als ze niet op bevel opgehaald worden komen ze echt niet.
   De echte schuldigen zijn de harteloze-keiharde-nsb-faciliteerders in Brussel, Berlijn, Parijs en den haag. En ook dat zijn alleen nog maar de trekpoppen van de NWO tesamen met de schurftige cabalrat soros.

   Like

 3. Elena zegt:

  Ja hoor….fijn weer naar Italië gebracht.
  Zo blijven ze komen, uit donker Afrika.
  Die mensen moeten terug gebracht naar waar ze vandaan komen.
  Eenmaal doordrongen van het feit dat het geen zin heeft hun leven te wagen op de Middelandsezee….houdt de stroom parasieten vanzelf op.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Titel bij het artikel moet zijn: Italiaanse kustwacht scheept Italianen op met extra 5.600 parasieten en koppensnellers

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  56oo honderd parasieten in één keer ! Dat gaat ons heeeeeel veel geld kosten !!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   PRECIES…5600 + gezinshereniging x 4 = 22400. 5600 uitkeringen en 11200 keer kinderbijslag. En als dat allemaal rond is dan mogen ze als BONUS de bevolking beroven, in elkaar slaan en GRATIS sex met uw dochters hebben!!

   Like

 6. Karen zegt:

  Goh een record illegalen gered. En nu moeten we klappen en een vreugdedansje maken ofzo?
  Gered voor de Libische kust, m.i. werkje van niets om ze dan terug te brengen naar Libië, zo gebeurd. Nee hoor lekker breng ze maar naar Europa, net wat aan ons geluk hier ontbrak nog een paar duizend zwarten we hebben er nog lang niet genoeg volgens helaas nog velen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Eén keer massaal geen gehoor geven aan een ‘noodoproep’, en ze zullen beseffen dat er niet meer wordt gereageerd op valse alarmeringen.
  Zolang de ‘redders’ doorgaan met het ophalen van ‘vluchtelingen’, die slechts 55 km uit de Libische kust varen, zal de stroom gelukszoekers uit donker Afrika niet afnemen, maar sterk toenemen.

  Dit is geen redden van drenkelingen, maar een doelbewust aansturen op chaos in Europa. Hoe groter de chaos, hoe ‘beter’.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ongelovige zegt:

  Het zien er echt oorlogsslachtoffers uit, gevlucht van grote schrik (voor de politie? voor hun vrouw?)

  Like

 9. Bas zegt:

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bovendien kost het een paar centen, maar dat wordt graag betaald door de Europese Unie van de centen van de belastingbetalers.

  http://bit.ly/2cOBWQ0

  Like

 10. Ik snap niet dat ze iedere keer durven spreken van redden. Ze worden gewoon overgebracht door de veerdienst.Als ze wat vriendelijker voor Poetin waren, had deze nog vast wel een plekje over in Siberië.

  Like

 11. sent zegt:

  nu even je in verschillende landen melden , die je kunt bereiken met gratis vervoer en de uitke-
  ringen worden gewoon op een gratis bankkaart gestort.

  Like

 12. Hallo Italianen! Willen jullie voortaan niet meer Janbloembah Loemoemba en z’n moer opvissen maar alleen meisjes die nog geiler over Nijntje en Pluis kunnen vertellen http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/pluis_in_je_broekje.html . Voor de rest zullen we wel elke eeuw een herdenking laten houden door PvdA, CDA, CU en misschien nog zo wat mafketels* en ze een liedje laten zingen dat er een schip op zee gebleven is. Vervolgens wordt de hele zooi feestelijk verzopen.
  *Het is niet meer bij te houden welke mafklappers er allemaal Aliens willen binnenhalen om het Eigen Volk genetisch te verdunnen.

  Geliked door 1 persoon

 13. wim zegt:

  Dit is geen redden, maar ophalen. Net zo min als dat de kustwacht patrouilleert (volgens de media dan). Die kustwacht patrouilleert niet. Dat zouden ze doen als ze de grens bewaakten! Ze kijken uit naar nieuwe bootjes om te ‘redden’. O ja, die kustwacht is ook helemaal geen kustwacht, maar een (gratis) veerdienst.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Newspeak:

   Redden is Newspeak voor ophalen
   Vluchtelingen is Newspeak voor islamitische veroveraars
   Immigratie is Newspeak voor volksverhuis
   De meest kwetsbaren is Newspeak voor moslims
   Grensbewaking is Newspeak voor open grenzen
   Frontex is Newspeak voor welkomstcomité

   Geliked door 1 persoon

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  De een z’n dood is de ander z’n brood.

  Hier is het omgekeerd. Hun brood wordt onze dood.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ala wij hen nu eens voor ons laten werken, @J. C. Th. Köhler

   Lijkt me een goed idee! Worden onze pensioenen ook weer opgekrikt.

   Like

   • SeeMore zegt:

    Ja…Laten “we” die lieden inzetten als vervanging van trekdieren en tractoren.
    Terug naar die nostalgische oude tijd. Zweep erover.

    Like

 15. Lee zegt:

  Weer zie ik de benaming vluchtelingen. Het zijn economische migranten die nooit een cent belasting zullen betalen en als een parasiet aan de staatstiet blijven lurken tot hun dood ten koste van de oudere europeanen en werkenden.

  Like

 16. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat ze naar Duitsland of naar Zweden gaan? In Nederland hebben wij op het ogenblik al 65000 ‘vluchtelingen’ uit Syrië die hier naar zijn gekomen via Turkije en enz….

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Dit is geplande zelfmoord op termijn van de EU organiseert !
  FUCK THE EU !
  GRENZEN TOE !

  Like

 18. Yvonne zegt:

  er stond op teletekst 6000 = in 10 dagen 60.000 als dit zo doorgaat, idd ze worden gewoon netjes naar Italie gebracht, ik was altijd gek op Italie , wilde er zelfs gaan wonen, nu dus niet meer, het is gewoon een geplande invasie, hoe komt het in 1 dag zoveel? Ik vind het niet meer normaal dat heel Afrika binnen komt, die mensen willen ook leven maar dit loopt de spuigaten uit, heer Kohler waarom heeft u uw email adres vermeld?

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Het is pas middag dus er kunnen nog een hoop bijkomen met al die veerdiensten.

  Like

 20. Door massaal Aliens te importeren als zaadcontainer wordt de genenpoel van Het Westerse Volk heel erg verdund. Dit betekent dat er straks alleen nog maar Melting Potfiguren ronddolen omdat de oorspronkelijke bewoners zijn vervangen. Beetje zoals er gebeurde met de Neanderthalers. Toen kwamen de ‘moderne’ volkeren ook al uit Afrika en moeten we geloven dat wij daar vanaf stammen. De geschiedenis herhaalt zich. Trouwens, Hallo VN, er is in Europa een vette genocide aan de gang, doe es optreden!

  Like

  • elisah zegt:

   Ach ja, in de VS kan je zien hoe geweld(ig) dat meltingpot-gedoe functioneert.

   Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Als hier straks alleen nog bruine mensen rondlopen is het doel van de EU wel bereikt, maar uitvindingen zullen we aan de Aziaten en de Joden moeten overlaten, die laten er immers niemand in. Bruine, laat staan zwarte mensen hebben nog nooit wat uitgevonden.

   Like

 21. Thomasson zegt:

  Geweldig nieuws he? Meer gevaarlijke negers volgepropt met alle mogelijke tropische ziektes. Ondanks dat de WHO (World Health Organization van de VN) zijn zit heeft in Rome, is er geen sterveling die geïnteresseerd is wat voor epidemieën en pandemieën deze gasten kunnen meebrengen? Wat denkt men over bijvoorbeeld een soort Pest die resistent is aan alle vormen van antibiotica? Resistente TBC (is er al) de Lahsakoorts? Dengue? (Knokkelkoorts) nieuw gemuteerde Ebola? En wie weet wat nog? Maar de elite waant zich net als Prince Prospero uit het verhaal van Edgar Allen Poe The Death of the Red Masque (1842). Zij zouden niet ziek worden. Zij hebben geen contact met de drek dat ze binnenlaten!!!. Wie denkt over de hele lading SOA dat deze geïmporteerde beesten tussen hun benen dragen? Ze mogen in de naam van Allah ontelbare vrouwen en kleine meisjes verkrachten (islamitische hobby) en ze infecteren met Syfilis HIV en wie weet wat nog meer? Ze zouden voor Allah ravages in kerken aanrichten. Maar daar hebben mensen zoals Federica “Margarini” en andere linkse en liberale Gutmenschen geen boodschap aan. Als heersers hebben ze het recht het mooie Italië te vernietigen. Paar volgeladen drones met explosieven konden dat hele zooi in no time vernietigen. Het zou ook een signaal geven voor de rest dat ze in Europa niets te zoeken hebben. Ze moeten worden beschouwd als vijand soldaten die onze landen proberen over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 22. Helemaal eens met Thomasson. Alle ziekten die wij min of meer over wonnen hebben, kunnen nu weer de kop op steken in allerlei varianten. We zijn daar echt gezegend mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat is geweldig nieuws voor de Mengelefanclub en andere gifmengers. De vinketering, de ebola en de melaatsheid slaan hier weer toe zodat het eigen risico wel omhoog moet naar 385 euro per dag nwant voor een spuitje vragen ze nu honderden keren zoveel als een onbeschaamde heroïnedealer dat deed. Overigens zie ik in de omgeving van het voormalig AZC Heumensoord steeds vaker afgevallen lichaamsdelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Breinbrouwsels Wat denkt jij hoe onze minister mevrouw Schippers blij zal zijn? Zij kan haar toekomstige werkgevers laten zien hoe zij in korte tijd de overtollige populatie van Nederland kan decimeren en naar het paradijselijke vuilnisbak kan sturen ..pardon dumpen!. Ze verschaft ook veel werk aan uitvaartbedrijven. Haar man kan ook een graantje meepikken ..Hij zal weten wat voor adviezen hij aan ziekenhuizen kan geven ..Misschien wordt hij nog een hoofdadviseur van Mark Rutte. Hij zal met een papier komen die draagt de naam “De Eindoplossing voor de zieke en minder valide Nederlandse bevolking” Hij kan zelfs voor de EU werken. Mensen zoals hij en zijn echtgenote zijn daar welkom.

    Geliked door 2 people

   • @Thomasson 4 oktober 2016 om 16:04
    Ze kunnen er trots op zijn dat de tijd tussen het oplopen van een buitenlandse dobbertering en de dood van een Nederlander nu geen 3 maanden meer duurt maar ca. 40 jaar. Dus iets van 200 keer langer, 200 keer meer medicijnen, dus 200 keer meer kassa voor de mengele-industrie. Wij staan aan den Vooravond van de grootste, de langstdurende en voor de slachtoffers de kostbaarste genocide uit de nu eens niet uit de duim van de massamoordenaars gezogen geschiedenis. Zal mij ook niet verbazen als er straks iemand met de Endlösung aan komt zetten want ze weten dat het geheugen van schapen hooguit 3 minuten kan bevatten.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Waarschijnlijk heeft de Melaatsheid hier toegeslagen.
    Overigens een bijzonder sociale ziekte met veel interessante aspecten die jammerlijk genoeg door de huidige generatie volkomen uit het oog verloren zijn.
    De Melaatse dient met een bel te zwaaien hetgeen, vooral na zonsondergang, ongekende emoties kan losmaken bij de brave burger die zich van geen kwaad bewust is.
    Hierbij moet een zekere vaardigheid ontwikkeld worden. Het is zeker niet iedereen gegeven om Melaats te zijn. Er wordt vaak te gemakkelijk over gedaan.
    Iedereen claimt Melaats te zijn. Maar zo gaat dat natuurlijk niet.
    Zet men te veel kracht of wordt er te lichtzinnig met de bel gezwaaid dan is het uit met de pret.
    Vooral bij duisternis is het geen geringe opgave om de arm, die zeker uit de kom zal zijn geschoten, weer terug te vinden. Vooral voor diegene die al een arm verloren hebben is het huilen met de klep dicht.
    De Oostenrijkers zijn hiermee mijn inziens te ver gegaan.
    Overal op en in de bergen en dalen hoort de argeloze toerist daar het geluid van klingelende bellen. Enige tijd geleden is hier door de bekende Melaatsenkenner professor Eikelenboom een onderzoek naar gedaan. In zijn boek: “Mijn leven als Melaatse.”
    doet hij verslag van zijn reizen doorheen Oostenrijk.
    In het hoofdstuk “Geen Melaatse te zien” schrijft hij: “Overal hoor je die bellen maar geen klote te zien. Alleen koeien…”

    Geliked door 1 persoon

 23. ildiko zegt:

  jammer dat ik geen leider ben, anders naar alle moraalridders zou ik verplicht 2 Ghanese en 2 Syrische illegalen sturen, 2 jaar mogen ze deze mensen uit hun eigen geld onderhouden

  Like

 24. Steven zegt:

  Jammer dat ze niet alle 5600 zijn verzopen!!
  Ik snap sowieso al niet dat ze gewoon voor de kust van Libië worden opgehaald. Ga dan aan wal in Libië en laat ze daar instappen!!
  Dit vraagt er alleen maar om héél Africa uit te nodigen naar Europa te komen…want na een kilometertje dobberen wordt je immers toch al uit zee gevist. Ze worden niet TERUG GEBRACHT…NEEEE…ze worden gewoon netjes helemaal naar Italë worden gevaren…alsof men het juist leuk vindt om als taxi-dienst te fungeren voor die economie destroyers!

  Like

  • Yvonne zegt:

   Steven, verzuipen wens ik niemand toe, lijkt me een vreselijke dood, maar dit aantal oppikken en naar Italie brengen is onbegrijpelijk, ik zou wel eens willen weten wat het plan van die idioten aan de top is, en de rest komt nu ook, poen, huis met zembad enz

   Like

 25. SeeMore zegt:

  Met dit soort aantallen is er écht geen sprake meer van “redden” !!
  Hier is simpelweg sprake van een reguliere veerdienst !!
  Een veerdienst die doelbewust op zoek gaat naar de zogenaamde “vluchtelingen”.

  Like

  • Steven zegt:

   Als Merkel er al 10.000 per week met het vliegtuig ophaalt en niemand daar iets van hoort en zegt…dan lijkt het mij inderdaad zo dat ze een legitieme reden opgeven om nog meer van dat import hier binnen te halen.
   Dus in Libië worden ze met medeweten van Europa op de boot gezet zodat een paar km verderop de veerdienst het kan overnemen, en hier weer in het nieuws gebracht kan worden dat ze zijn gered!

   Like

 26. Rini Willems zegt:

  STOP! Afrika is veel groter dan Europa! Steeds krapper…….in Europa!!

  Like

 27. KRAFTAVILQA zegt:

  Die Italiaanse kustwacht heeft een zeer vreemde taakopvatting. Hun taak is te voorkomen dat die invasiebootjes de Italiaanse kust bereiken niet om de opvarenden in Italië aan land te brengen.

  Like

 28. Jade zegt:

  “Ik verzoek den luisteraars dan ook om, wanneer zij straks hun legersteden opzoeken,
  even rustig te gaan slapen als zij dat ook andere nachten doen.
  Er is voorshands geen enkele reden om ongerust te zijn”.

  Geliked door 1 persoon

 29. Pjotr zegt:

  Ik denk dat de Italiaanse patrouille een deal met de mensensmokkelaars heeft gesloten. Typisch Italiaanse maffiapraktijken! Dit zou snel onderzocht moeten worden.

  Like

 30. Pingback: Italiaanse kustwacht redt op één dag 5.600 “vluchtelingen” - Ik zeg NEE tegen EU

 31. 4sjun zegt:

  Is er al eens uitgerekend wat dat nu aan cumulerende maatschappelijke meerkosten per dag genereert? Of mag ik dat niet vragen?

  Intussen lijkt het me raadzaam een NExit gerealiseerd te krijgen omdat EU politici nooit op hun vestje te spugen zijn voor wanbeleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s