Jonge “asielzoekers” zijn de grootste lastpakken voor politie

screenshot_111

(Door: Elif Isitman)

De politie moet relatief gezien het vaakst uitrukken naar plekken waar minderjarige “asielzoekers” worden opgevangen. Ook zouden migranten die in gevangenissen worden opgevangen vaker voor problemen zorgen dan asielzoekers in andere centra.

De cijfers, die zijn vrijgegeven door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en de politie, zijn een toelichting het nieuws dat maandag naar buiten kwam, meldt De Telegraaf.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Jonge “asielzoekers” zijn de grootste lastpakken voor politie

 1. koddebeier zegt:

  Als je die asielparasieten niet gelijk in het gareel trapt blijf je er overlast van houden !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En wanneer gaan de regenten die raddraaiers is eindelijk het land uitzetten ????

  Like

 3. Cathja zegt:

  De politie rukt straks helemaal niet meer uit als een Nederlander in de problemen zit. Geen mensen, geen tijd, geen materieel. En aangifte doen wordt ook/is al bijna onmogelijk.

  Is er stront aan de knikker in of rondom een AZC dan is er plotseling wél voldoende personeel, tijd en materieel, en worden er meldingen van gemaakt. Voor de statistieken natuurlijk…

  Over discriminatie gesproken…..

  Like

 4. Zooitje schuim dat het eigen land ontvlucht is omdat ze criminelen zijn of gedeserteerd en ja, dan zijn ze inderdaad op de loop voor hun overheid maar absoluut net zoveel vluchteling als dat ze minderjarig zijn. De enige minderjarige was dat jongetje met dat dobberbeentje op het strand in Turkije of zo’n durp, die ze verzopen hebben voor de foto.

  Like

 5. Wat hebben ze ons toch aangedaan, om zo’n stelletje klootzakken hier binnen te halen. Gisteren zat ik rustig te telefoneren, gierden zes politie auto’s voorbij met loeiende sirenes. Later hoor je dan dat het om bedreiging, door wie? Dat wordt dus in het midden gelaten. Achteraf hoor je op twitter buren zeggen dat ze er teveel binnen halen. Dus is er weer rottigheid met asielzoekers aan de hand.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Politie, we willen jullie graag ontlasten. Geef het volk des lands onzes de vrijheid van handelen. Dan kan ik u de garantie geven dat Nederland er binnen 6 maanden heel anders uit ziet. Dan zien we weer blanke kinderen buiten spelen en iedereen durft weer vrij over straat te lopen.
  Dan hebben jullie alle tijd om ons eigen krapuul eens aan te pakken. Dat zou wel fijn zijn. Dan krijgen we de tijd weer terug dat de touwtjes uit de brievenbussen kunnen hangen en dat de buurtbewoners weer gezellig op straat staan te keuvelen.
  Alvast bedankt voor de medewerking.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Ze fokken maar raak in die landen in de hoop dat er een keer iets bij zit waar men wat aan heeft.
  In wezen zijn het daardoor al parasieten vanaf de geboorte.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik lees ook over 17 gevallen van MENSENHANDEL in dat rapport.Ik vraag me af of het COA ,vluchtelingenwerk en al die andere dwazen de zaak nog in de hand hebben. Of laten deze zich ook neuken zoals in Calais ?

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Het COA is een onderafdeling van Binnenlandse Zaken, dus een overheidsinstalling.
   Ze moeten zich laten neuken door de rattencabal in den Haag. Er worden ook steeds directies (vriendjes van….) aangesteld bij het COA door de minister van Binnenlandse zaken, dus een pot nsb-nat!!!!

   Like

 9. Drs.P. zegt:

  De hondsbrutale jonge ratten zijn het ergst, hebben niets te verliezen en denken meteen dat zij hier de baas zijn. Het hele probleem zit hem in hun fucking booslim-DNA en daar is het zelfs met zweepslagen niet uit te krijgen, alleen d.m.v. een houten jas houdt het probleem op te bestaan.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ze willen de vermeerderde en strengere grenscontroles van bepaalde Europese landen misschien weer terugdraaien. De EU te Brussel geeft aan dat per 6 oktober sowieso de buitengrenzen van Europa beter zullen worden beveiligd en dan zijn die controles binnen Europa overbodig.

  Het is met zekerheid te zeggen dat ze in Brussel een plank voor hun kop blijven behouden en nooit meer zullen kwijtraken. Gezien het feit dat diegenen die de buitengrenzen zullen beschermen, ze eerder open zullen houden door als veerdienst voor de immigranten te spelen.
  De grenzen binnen Europa moeten juist versterkt worden en meerdere landen binnen de EU moeten dit doen, i.p.v. andersom. Anders reizen de Afrikanen van Italië door naar de noordelijke landen. Dus: niet opengooien, maar dichtgooien, idioten!

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Op de DWDD is alweer een Turkse/Marokkaanse ‘regisseur’ bezig om zich zielig te presenteren, omdat nu bepaalde woorden die Nederlandse voor zich niet gedragende moslims uiten, in de De dikke van Dale zijn geplaatst geworden als nieuwe woorden. Het gaat nog niet zo om de woorden op zichzelf, maar de vertalingen en uitleg zint deze meneer niet. Bijvoorbeeld: Geitenneuker: scheldwoord voor moslim(s). Hij vraagt zich af waarom dat woord alleen voor moslims bedoeld is?
  Hij zelf heeft een kinderboek, samen met een schrijver geschreven/gemaakt, om als voorlichting op scholen te dienen, dat dit niet zo moet. Hij vindt de woorden in de van Dale discriminatie.
  WEER een voorbeeld van een ‘Turkse Nederlander’ die zich beledigd voelt voor iets wat werkelijk gebeurd in de wereld, door zijn ‘tribe’.

  Veel moslims neuken geiten. Dit mag gezien worden en is zelfs bewezen door film en fotomateriaal, maar mag niet op schrift vastgezet worden, want dat is discriminatie. Ik zal maar niets meer zeggen…

  Like

 12. Begin jaren ’90 zat ik met mijn kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw. Mijn buurman was ambtenaar (geweest) bij Binnenlandse Zaken en met hulp (of op bevel) van zijn vorige (of nog steeds) werkgever voor zichzelf begonnen. Hij speurde geschikte locaties op en liet ze verbouwen voor huisvesting van zeer grote aantallen asielzoekers. In die tijd was er nauwelijks een asielzoeker te zien en werd er alleen maar door piraten in de Hoorn van Afrika gedobberd. Leuke handel, dacht ik en verbaasde me er wel over dat ze nu al alles in gereedheid aan het brengen waren voor (toen) grote aantallen asielzoekers, van soms wel 500 man per locatie. Mijn buurman had nog een heleboel collega’s die hetzelfde deden en allemaal eerst ambtenaar waren geweest. Jarenlang zijn ze dus aan het zoeken geweest naar locaties, hebben hele asielzoekerskampen ingericht, kazernes verbouwd, een complete welkomorganisatie opgetuigd terwijl er in de verste verte nog geen begin van een Lente in zicht was. Nou ja, er werd hier en daar een toneelstuk opgevoerd dat over de Lente ging: Desert Storm. Het zou interessant zijn om te weten of onze buren in die tijd ook aanstalten maakten om de Wirschaffendaskampen in te richten.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s