SATIRE!: Berber-familie uit Marokko

screenshot_124

(Door: “mr”)

Goed nieuws voor deze uitstervend bedreigde apensoort in Marokko. Vanaf nu kunnen ze genieten van de hoogst mogelijk bescherming tegen stropen en smokkel, zoals afgesproken tussen Nederland en Marokko, op initiatief van Stichting AAP, aldus de NOS. Zowel voor links als rechts is dit natuurlijk goed nieuws. Er leven namelijk nog maar zesduizend van deze soort in het wild. Maar wat is er dan gebeurd met de rest van deze Berber-apen? Dat weet je toch; die zijn als gastarbeiders en immigranten naar Europa gehaald.

Door:
“mr”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berbers, Marokko, Nederland, Satire. Bookmark de permalink .

9 reacties op SATIRE!: Berber-familie uit Marokko

  1. Boerwijnand zegt:

    Slechte satire, deze apen leven in de Atlas (heb ze zelf gezien), hier hebben we te maken met Rif-apen

    Like

  2. Gerald Rik zegt:

    Dit is geen satire! Dit vindt ik een *racistische uiting*! Niet dat ik zo gek ben op mijn marokaanse medeburgers, maar deze vergelijking raakt kant noch wal. We moeten zorgen dat wij niet dezelfde manier van onze *slecht geïntegreerde * medeburgers gaan kopiëren.
    E.Bron; ik ben erg blij met je nieuws en echte competitie heb je niet. Als moderator behoor je dit soort uitingen te weigeren. Minder, minder, okay. Maar niet op deze wijze.

    Like

  3. Jan Wandelaar zegt:

    +++ 2050 + 60.000.000 +++

    13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

    http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT%20REPORT%20A6-2009-0251%200%20DOC%20XML%20V0%2F%2FNL

    http://pwdegids.nl/artikel/robotisering-bedreigt-toekomst-1-op-4-studenten/

    +++

    Like

  4. Elena zegt:

    In de volksmond noemt men het criminele Marokkaanse tuig “RIFAPEN”.
    In de tijd dat men Marokkanen ging werven om hier te komen werken, vond de vorige Koning van Marokko dat alleen de Berbers in aanmerking mochten komen te werken in het buitenland.
    De Berbers waren een lastig en achterlijk volkje vond de vorige Koning.
    Het grootste deel van de Berbers waren analfabeten.
    Er was volop werk in Nederland na het opbouwen van ons landje.
    Toch lees ik dat Marokkanen het land hebben opgebouwd.
    Nahja…die idioterie kan ik niet uit hun hoofd praten..laat hen in de waan.

    Bravo heer Bron ! Mijn lijfspreuk is…”ik MOET helemaal NIETS !”

    Like

  5. koddebeier zegt:

    🙂 🙂 🙂 😉

    Like

  6. Jean zegt:

    Klopt volledig, overal loopt dat apensoort rond in ons straatbeeld en dat zelfs in een irriterende hoeveelheid, sommigen apen verstoppen zich onder zwarte vodden of wikkelen zich in witte lakens maar ze kunnen niet verbergen dat het apen zijn, gevaarlijke apen voor onze beschaving en cultuur.
    Conclusie: heel snel die apen vangen en terugsturen waar ze thuishoren nl. in Noord Afrika, de zee goed bewaken en elke boot die richting Europa komt terugsturen “zonder pardon” zelfs al zat er een aap op van die omhooggevallen familie uit marocco.

    Like

Plaats een reactie