Stel een voorbeeld en flyer #Jumbo failliet

screenshot_110

(Door: “Fubar”)

Elk jaar is het weer raak met Sinterklaas. De ene keer is het de Hema, dan een of andere grootgrutter en dit jaar was het Jumbo dat de ophef veroorzaakte. Na ophef op de sociaal media binden ze dan weer een beetje in, bang als ze zijn klanten te verliezen. Maar ze hadden het helemaal niet moeten doen. En het is tijd om het ze af te leren.

En het is niet alleen met Sinterklaas. Ook met Kerst en Pasen, Kerstmis noemen ze in ene Winterfeest en Pasen Lentefeest. Ondertussen verkopen ze hoofddoekjes en duivelse halaltroep en maken reclame voor het Suikerfeest. De Nederlandse cultuur kan in de prullenbak en moet ruim baan maken voor de islam.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Stel een voorbeeld en flyer #Jumbo failliet

 1. Jan zegt:

  Ik koop er nooit. Was 1x in de winkel maar het had niets wat Aldi, Lidl, AH niet hebben. Bovendien is de inrichting als de Bijenkorf waarin ik zeker 30 jaar terug voor het laatst was, ook al vanwege de stank van parfum die je in het gezicht slaat als je van de Damkant binnenloopt en niet is te harden.
  Ik vrees dat Jumbo jet niet zal redden, net nieuw in mijn wijk en in de plaats gekomen van Aldi die vertrok vanwege de halalshit die overal te koop is.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Er is maar één woord voor : LANDVERRADERS !!!

  Like

 3. Wij zijn vaste klant van AH. Er is bij ons niet eens een Jumbo in de buurt.

  Like

  • sent zegt:

   even de de oudjes een spuitje geven in de verzorgingshuizen en we hebben weer kant en klare opvangplekken , o ja , voor de vluchtelingen wel evt asbest verwijderen , was
   eerst nog niet zo nodig. voorbeeld haarlem.

   Like

 4. Het zijn daar natuurlijk een stelletje domme marketingmutsen (m/v/omgebouwd) die kennelijk de hele dag alleen bij elkaar in de gleuf liggen te loeren. Bij de GeenStijl zouden ze een paarse broek aangetrokken gekregen gehad hebben. Elk jaar krijgt er wel een winkelbedrijf van het publiek op de kloten omdat ze ook van deze omgekeerd opportunistische domheden bedrijven. Nog een keertje dan: Er zijn, O Kutwinkels, onder uw kopend publiek gemiddeld 3 mafklappers die herrie maken over de kleur van de verpakking van Zwarte Piet en ca. 1 halvezool die zich druk maakt over het kruis van Sinterklaas. Om deze lieden, die makkelijk te herkennen zijn omdat ze er altijd uitzien alsof ze een rotje in d’r haar hebben gehad en misschien is dat ook zo, om deze rotjeslieden dus te gerieven trappen jullie ongeveer 17 miljoen betalende klanten voor de ballen en bij elke verpakking van Zwarte Piet die wordt weggemoffeld wordt er een kind wenend wakker uit een eens zo mooie droom. Als jullie politici waren geweest had ik gezegd: Hang them motherf*ckers high! Maar nu zeg ik: Koopt niet bij Kinderschenders! Want Kinderschenders moeten dood, of failliet.

  Like

  • SeeMore zegt:

   “Het zijn daar natuurlijk een stelletje domme marketingmutsen (m/v/omgebouwd) die kennelijk de hele dag alleen bij elkaar in de gleuf liggen te loeren”
   Geniale veronderstelling 🙂 ROFLOL

   Liked by 1 persoon

 5. louis-portugal zegt:

  Gelukkig is het hier nog niet zover en zal waarschijnlijk ook nooit komen omdat die lui hier te weinig geld nagegooid blijvenkrijgen..

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Er moet inderdaad een voorbeeld gesteld worden. Jumbo kwam na protest snel terug op hun aanval op de Nederlandse cultuur en dat deed Jumbo met een keiharde leugen (foutje van de marketing afdeling).

  Jumbo moet kapot. Jumbo moet gaan voelen dat ze moet kiezen. Het is wij of zij….

  Laten we Jumbo een lesje leren dat haar nog lang zal heugen. Op naar de nul omzet voor Jumbo. Jumbo heult met de islam! Jumbo heult met het nieuwe Nazisme.

  Ik hoorde iemand in de kroeg zelfs iets roepen over olifanten en brandbommen.

  Like

  • willz zegt:

   Want we staan nog steeds voor:
   Wij leven vrij, wij leven blij
   Op !NEÊRLANDS! dierb’re grond
   Ontworsteld aan de slavernij
   Zijn wij door eendracht groot en vrij
   Hier duldt de grond geen dwing’landij
   |: Waar vrijheid eeuwen stond. 😐

   Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Zoals islamitische slagers/supermarkten uit de grond rijzen in Almere, behoeft het mijnerzijds geen comment aldaar te kopen.

  Zo ok met mijn cultuurbotsende NL supermarktenals Jumbo. Evenwel wordt het lastig nu « maatgevende » markten een soortgelijk commercieel gedrag vertonen.

  Ik wil mijn Végé, Pijl en Spar terug alsook de Gruyter, Simon de Wit en wie ik vergeten ben. De meeste van deze zijn overgenomen.

  Neen, het kan niet zijn dat wegens faillissement gedwongen worden tot …..

  Het loopt op rolletjes in NL : zeker voor de autochtone inwoner. Nu nog een andere regering voordat wij onszelf verhongeren.

  Like

 8. Mary zegt:

  Kocht er al niet, maar ga ook niet meer naar La Place is dus ook van Jumbo, neem wel koffie of lunch onderweg bij diegene die Nederlandse feestdagen hoog in het vaandel hebben.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ach, Jumbo zal nooit meer de fout maken om bekend te maken dat Sinterklaas en ook Zwarte Piet niet meer welkom zijn in de winkel.
  Ze zullen ze gewoon uitbannen en niemand die het zal merken…

  Behalve alle lichtgetinten natuurlijk die juichend van Jumbo naar Jumbo zullen stromen om ze te plunderen… wat negers altijd al doen trouwens…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s