Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’.

(Door: Joe Barnes – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Een Hongaarse analist van de geheime dienst heeft gewaarschuwd dat ‘duizenden islamitische soldaten’ in Europa zijn aangekomen en dat zij een invasie beramen. Laszlo Foldi (foto) beweerde dat ‘dit niet om terrorisme in de klassieke betekenis gaat’, omdat zij streven naar het vormen van een “massale basis in Europa”, door het oprichten van politieke partijen die tot doel hebben de sharia op het continent in te voeren. Deze conclusies werden getrokken tijdens het verbazingwekkende interview met de ex-directeur van de afdeling Operaties van de Hongaarse Veiligheidsdienst.

Toen hij ondervraagd werd over de migrantencrisis door heel Europa, zei Foldi: “Ik denk dat het probleem groter is dan deze crisis: Kunnen ze ons zeggen wie deze één miljoen mensen eigenlijk zijn?”

“Dus is de situatie vanuit deze invalshoek volstrekt catastrofaal. En de reden hiervoor – zoals we al vele malen hebben opgemerkt – is het open grenzen beleid, toen ontelbare massa’s binnen kwamen”.

“Ongeveer een jaar of anderhalf jaar geleden rustte er een taboe op om zelfs de mogelijkheid te noemen dat terroristen zich onder de migranten kunnen mengen”.

“Er was een tv-show – ik zal die niet met name noemen – waar de verslaggever zei dat het dom is voor migranten om hier te komen door middel van gevaarlijke overtochten in opblaasbare boten, als terroristen hier gewoon comfortabel naartoe kunnen vliegen. Het probleem is niet dat ze hier ook naartoe zouden kunnen vliegen. Maar het feit is dat duizenden islamitische soldaten hier binnen kwamen.”

“Waar we het hier over hebben, is niet het terrorisme in de klassieke betekenis, maar een aanval, een invasie die twee doelen heeft”.

“Zorg er in de eerste plaats voor dat zoveel mogelijk goed getrainde soldaten Europa binnenkomen wier primaire taak het is om de lokale moslimbevolking aan te werven: de tweede of derde generatie moslims die in de zogenaamde ‘niet bestaande’ no-go-areas wonen”.

Volgens Eurostat werden in 2015 1.321.560 asielaanvragen in heel Europa ingediend, waarvan meer dan 476.000 in Duitsland,  nadat bondskanselier Angela Merkel de deuren voor “vluchtelingen” had geopend.

Hongarije heeft onlangs in een landelijk referendum gestemd over de migrantenquota die hen opgelegd waren door de Europese Unie. In een voor de EU-bureaucraten verpletterend resultaat verwierp 98% van de Hongaarse kiezers het opleggen van de migrantenquota. Ondanks de verpletterende overwinning werd het resultaat nietig verklaard, omdat de opkomst net 42%  was – minder dan de 50% die nodig was om het referendum bindend te maken.

Foldi vervolgde: “Meer dan 50% wil niet integreren in de cultuur van het ontvangende land; zij zijn de leden van een mogelijk toekomstig leger”.

“Waarom zijn ze niet naar de rijke olielanden vlak in de buurt gegaan”?

“Naast het sturen van militairen en terroristen naar Europa bestaat er nog een andere strategie –  de verovering van Europa op een andere, meer vreedzame manier” .

“De olielanden laten hen niet binnen, omdat ze weten dat ze niet in staat zijn om welk nuttig werk dan ook te verrichten, en ze moeten ook een nieuwe massale basis in Europa hebben om daar politieke partijen voor hen op te richten, zodat zij, zodra de olie opraakt, naar Europa kunnen verhuizen”.

“Deze mensen zullen op de islamitische partijen, die in Europa zullen worden opgericht, stemmen; zij zullen in de parlementen zitting krijgen en een kritische massa vormen. Als Europa hun toekomstige potentiële kiezers binnen nodigt, is dit een ideale gelegenheid”.

Bron:
www.express.co.uk
Door: Joe Barnes

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’.

 1. Thoth zegt:

  Of deze, een taqqiya :

  Liked by 1 persoon

 2. SeeMore zegt:

  “Herhaling is de kracht van reclame”…
  Weg bezuinigde horken weten van niets. Als je de waarschuwing echter continue blijft afgeven; wordt hij vanzelf wel een keertje waarheid. Op dat moment zullen deze nitwits zich fier op de borst slaan en roepen: “Zien jullie nou wel”.
  Voor het overige valt al dat geleuter te classificeren als zijnde: “Water is Nat”.

  Like

 3. Dit hoop je tocht echt niet dat dit gaat gebeuren. Maar dat er iets broeit voelt iedereen.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Deze theorie ligt duidelijk in de lijn der verwachtingen. De oorspronkelijke bevolkingen lopen allemaal op hun tenen. Het zou me niets verbazen dat deze zelfde politici hun beleid 180 graden gaan draaien. Dat is echter een kwestie van tijd. Gaat dat te lang duren dan komen deze volkeren zelf in actie om dat proces te versnellen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Binnenkort ook in dit theater

  video/1

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Tik tak politieke leiders tik tak waar kunnen we wapens krijgen om ons te verdedigen tegen de islamitische barbaren?

  Like

  • SeeMore zegt:

   Geachte Sabeltant.
   Het is A-B-S-O-L-U-U-T niet de bedoeling dat U zich, op welke manier dan ook, gaat verdedigen en/of verzetten tegen de islamitische hordes.
   De Nederlandse (R)overheid en de haar ten dienst staande weerkorpsen zullen er nauwlettend op toezien, dat de Autochtone bevolking geen drieste acties zal ondernemen.
   Indien noodzakelijk; zal de Autochtone bevolking door de eerder genoemde weerkorpsen in elkaar geknuppeld c.q. neer geschoten worden.
   Er zal op geen enkel wijze getolereerd worden, dat de booslim ook maar één haar gekrenkt zal worden!!
   Met Uw strijdlustige alsmede opruiende publicaties loopt U tevens een gerede kans om in één van de, nog door het polit bureau der EUSSR op te richten, heropvoedingskampen geplaatst te gaan worden. U bent gewaarschuwd…Stop deze hetze tegen onze booslim vrienden of de (R)overheid zal zich genoodzaakt zien U preventief te ruimen 🙂

   Liked by 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @SeeMore: 16.59. uur. En daar heeft de RODE EUSSR haar SS politiemacht voor, te weten EUGENDFOR. Wat U schetst, is helaas de realiteit van vandaag, mede door heel LINKS in Europa!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    ?????????? Mag ik aub mijn catapult, speerwerper, flessen molotof, spijkerballen, ontploffende voordeur bij geweldadig openbreken, toepassen wanneer ik denk dat de tijd daar is en mijn familie in gevaar?

    Like

 7. Bas zegt:

  Misschien iets voor de AIVD om over na te denken, DENK, DENK.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Als je je huis schoon wil maken moet je niet een tandenborstel gebruiken. De bezem er door en ALLE moslims buiten gooien !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Ze (de 5e colonne) vormen nu al een kritische massa, je komt ze overal binnen de overheid tegen ook op strategische plaatsen !!!
  Alleen de overheid is te dom omdat te begrijpen en omdat linkse landverraders overal hun vieze vingers in de pap hebben en deze lieden naar binnen loods !!

  Liked by 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 09.28. uur. Links, in Nederland de PvdA,SP,GL,CU,D66,CDA, zijn de grootste landverraders!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    En als het schavottentijd is zal iedereen die erbij betrokken was zeggen: wir haben es nicht gewust, lijden spontaan aan acute dementie en andere geestelijke afbraak. Maar ontkomen zullen ze niet, al moet ik ze zelf achterna reizen.

    Like

 10. elisah zegt:

  Dat wordt al langer gezegd, omdat we geen enkele vorm van bescherming krijgen, moeten we ons maar voorbereiden op het ergste.

  Like

 11. Thoth zegt:

  Of vorige week. In Oklahoma (USA) onthoofd een ISIS ‘fighter’ een vrouw en stak een andere neer. Een zgn. ‘lone wolf’ :

  Like

  • elisah zegt:

   Hier zie je niks van terug op t journaal. Hij had, toen hij daar werkte, geprobeerd om collega’s te bekeren tot de iSSlam…

   Like

   • Thoth zegt:

    Het journaal. Als je echt bedonderd wil worden, dan moet naar het journaal kijken. Zij hebben het liefst schapenkoppen voor zich.

    Like

 12. Lee zegt:

  Ook goedemorgen, die basissen zijn er al lang en worden moskeeten genoemd. Het is al lang 5 over twaalf, maar het grootste deel van de sukkelige burgers zien het niet. Volgend jaar maart een laatste kans om het tij te keren.

  Like

 13. Pingback: Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’. - Ik zeg NEE tegen EU

 14. Aegolius cs zegt:

  Het zal de EU een zorg zijn. Na Marx is het heilig fundament: Coudenhove-Kalergi wiens uitspraak:

  De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

  Een prijsuitreiking namens voornoemd instituut is al ten deel gevallen aan Merkel.

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   De klassen zullen absoluut niet verdwijnen !
   Integendeel, we gaan juist naar een klasse wereld maatschappij , maar wel wat verborgen onder de natte warme wollen deken, zodat de zombies het niet in de gaten hebben .

   Like

 15. Guardiacivil zegt:

  En dan heb je programma,s als “de wereld draait door”

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/eu-immigratiebeleid-is-funest-en-4-andere-observaties-van-jihad-expert-aldeemeh-375430/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-10-06|Jihadexpert_Montasser__AlDe?emeh:_EU_importeert_potenti%EBle_burgeroorlog&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_6okt&cmpid=NLC|els_6okt|2016-10-06

  Jihadexpert Montasser AlDe’emeh: EU importeert potentiële burgeroorlog

  ‘Die vluchtelingen zijn geen homogene groep, hè. De meerderheid zijn wellicht echte vluchtelingen, maar er zitten gegarandeerd ook mensen tussen van IS, Fatah al Sham Front, aanhangers van Assad, leden van de moslimbroederschap enzovoort. Al die facties staan elkaar naar het leven en die hebben hun gedachtegoed niet bij de grens achtergelaten. Mijn grote vrees is dat we een potentiële burgeroorlog importeren in Europa.’

  Like

 17. Pingback: Overwegingen n.a.v. “Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’ | E.J. Bron

 18. Antivenin zegt:

  Echte vluchtelingen laten hun gezinnen niet achter…

  Liked by 1 persoon

 19. John zegt:

  En Nederland slaapt lekker verder !!!!!.Slaap ze!!!!

  Like

 20. Limburgse vlaai zegt:

  Ik begrijp nog steeds niet hoe we met zijn allen in deze nachtmerrie terecht zijn gekomen…

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Het is even wat huiswerk, mij koste het een paar weken veel lezen korte nachten, maar dan weet je ook wat. Dus zoek bij E.J.Bron en Fubar alle artikelen over : Het Projekt (geheime Broedergenootschap), alles over Bilderberggroep en alles over Illuminatie en NWO, en Soros niet te vergeten. Sla het op in een aparte map. sucses.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s