Jesse Klaver wil nog meer verdronken “vluchtelingen”

screenshot_127

(Door: “Van Rossem”)

“Ik denk dat we minimaal het dubbele aantal asielzoekers moeten opnemen.” @jesseklaver in #Pauw — Pauw (@pauwnl) October 4, 2016.

Jesse Klaver is het NPO-lievelingetje op links dit seizoen. Bij Buitenhof mocht ie zichzelf met Obama vergelijken zonder uitgelachen te worden. Ze zeiden zelfs “u” tegen de snotneus. En na z´n eerste telepromptertoespraak in de Melkweg mocht hij meteen bij Ome Jeroen aanzitten om te vertellen hoe vet stoer het was om voor een zaak vol soppende bakvissen de mouwen op te stropen. Dinsdagavond had Barack O´Klaver wederom een dealtje met Pauw:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Jesse Klaver wil nog meer verdronken “vluchtelingen”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Regering Obama dichtbij besluit over oorlog tegen Rusland in Syrië’

  Amerikanen zouden nog voor Obama’s aftreden Syrië willen aanvallen en Assad willen uitschakelen – Brandbrief van veteranen-inlichtingenofficials aan Obama: Militaire actie in Syrië zal gewapend conflict met Rusland veroorzaken, met ‘catastrofale gevolgen

  Syrië nog vóór 2017 met kruisraketten bestookt?

  Generaal Dunford werd tijdens de hoorzitting met het Senaatscomité voor Gewapende Diensten hevig onder druk gezet om zijn uitspraak dat hij niet verantwoordelijk wil zijn voor een oorlog met Rusland, af te zwakken of terug te nemen. Uit de reacties van hardliners in de Senaat blijkt dat men serieus overweegt om er nog vóór Obama’s aftreden in januari 2017 voor te zorgen dat de Syrische president Assad met militaire middelen is uitgeschakeld.

  De CIA, die de islamitische terreurgroepen in Syrië bewapend en ondersteund, en delen van het Pentagon zouden inmiddels grote druk op president Obama uitoefenen om Syrische vliegvelden met kruisraketten te bestoken. Die zouden moeten worden afgevuurd vanaf marineschepen van de Westerse-Turkse-Arabische coalitie. Verder ligt ook het al vaker geopperde plan om de moslimrebellen met zware wapens uit te rusten nog steeds op tafel.

  ‘Kinetische aanval’

  Om de VN Veiligheidsraad te omzeilen, zou de aanval op Syrië niet worden aangekondigd en zoveel mogelijk geheim moeten worden gehouden. Daarmee geven de hardliners impliciet toe dat een oorlog tegen Syrië tegen het volkerenrecht ingaat. Sowieso is de inmenging van de coalitie de laatste jaren in strijd met dat recht, omdat deze tegen de wil van de legitieme Syrische regering ingaat. Alleen de Russen opereren op uitnodiging van Damascus in Syrië, en voldoen daarmee al enige aan het volkerenrecht.

  Deze ‘kinetische operatie’ zou inmiddels op brede steun in Washington kunnen rekenen. Het plan zou al dermate dicht bij uitvoering zijn, dat de belangrijkste NAVO partners in Europa deze week op de hoogte zullen worden gesteld.

  Kerry vs. McCain

  Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry dringt er volgens de Washington Post echter op aan om de onderhandelingen met de Russen in Genève nog niet af te breken, en met de Russische president Putin in gesprek te blijven. Hij krijg daarin steun van Midden Oosten adviseur Rob Malley en ISIS-specialist Brett McGurk, die net als stafchef generaal Dunford tegen een militaire escalatie zijn.

  De Amerikanen zouden echter snel willen optreden, omdat men bang is dat Aleppo ‘valt’ (= bevrijd wordt van de door het Westen gesteunde radicale islamisten), en de onderhandelingspositie tegenover de Russen dan een stuk zwakker zal zijn. Men vreest nu voor het lot van John McCains ‘assets’, zoals hij de rebellen noemt.

  Media liegen over Amerikaanse provocaties

  In onze media wordt nog steeds gebagatelliseerd dat de met Rusland Syrië afgesproken wapenstilstand eenzijdig door de VS werd gebroken met een bombardement op het Syrische leger. Niemand gelooft dat dit inderdaad ‘een vergissing’ was, maar een rechtstreekse provocatie aan het adres van de Russen. Verder worden we nog altijd voorgelogen dat Rusland een humanitair hulpkonvooi zou hebben gebombardeerd, terwijl onafhankelijke analisten op grond van de videobeelden zeker menen te weten dat het om een raket van een Amerikaanse drone ging.

  De doorgaans zeer bezonnen en diplomatieke Russische minister van BuZa Sergey Lavrov verklaarde tegenover de BBC dat het gezien het gedrag van de VS wel duidelijk is dat de Amerikanen weigeren tegen de islamitische terreurorganisatie Al-Nusra, verbonden aan Al-Qaeda, te vechten. Lavrov zei de sterke indruk te hebben dat de regering Obama Al-Nusra pertinent uit de wind wil houden, omdat ze nodig zouden zijn voor ‘plan B, of als de tijd is gekomen om het regime ten val te brengen’. (1)

  Brandbrief voormalige hoge inlichtingenofficials aan Obama

  President Obama kreeg tevens een brandbrief van enkele (voormalige) hoge inlichtingenofficials, waaronder William Binney, voormalig Technisch Directeur van de NSA. Daarin waarschuwen ze de president dat ‘de gevolgen van het beperken van uw adviseurskring tot een klein, relatief onervaren clubje met een dubieuze reputatie op het gebied van wijsheid, desastreus kunnen zijn.’

  Ze wijzen Obama op het feit dat de Russen –in hun ogen terecht- hebben gewaarschuwd voor ‘verschrikkelijke gevolgen voor de hele regio’ en zelfs ‘een totale oorlog’ als Amerika besluit om Syrië aan te vallen.

  De inlichtingenexperts wijzen erop dat de Russen hun vertrouwen zijn kwijtgeraakt na het Amerikaanse bombardement op het Syrische leger. ‘Dit was geen ‘fout’, maar een bewuste poging om het gedeeltelijke staakt-het-vuren aan gort te schieten.’ Ook benadrukken ze dat de Russen nog steeds willen blijven praten en onderhandelen, en de eerder gemaakte afspraken over Syrië willen honoreren.

  De brievenschrijvers dringen erop aan dat Obama de hardliners in het Congres en de media, die oproepen tot militair ingrijpen, negeert. ‘De beste kans is het weer oppakken van de directe dialoog met president Putin… Wij bevelen u krachtig aan om Putin uit te nodigen, en te proberen om de boel op een rijtje te zetten, en te voorkomen dat het Syrische volk het nog slechter krijgt.’

  Officiële Russische zender waarschuwt voor aanstaande kernoorlog

  Zvezda, de officiële landelijke Russische TV-zender van het ministerie van Defensie, waarschuwde vorige week de bevolking al dat ‘schizofrenen in Amerika hun kernwapens voor Moskou op scherp stellen’. Afgelopen vrijdag verklaarde overheidsofficials dat er in Moskou inmiddels voldoende schuilkelders zijn gebouwd voor 12 miljoen mensen – de hele bevolking van de hoofdstad.

  Zowel Rusland als de NAVO houden meer dan 1500 strategische kernkoppen op scherp, die op ieder moment kunnen worden ingezet. Daarnaast hebben beide machtsblokken nog duizenden kernbommen op voorraad.

  President Putin zei ooit dat hij in zijn jeugd heeft geleerd dat als je merkt dat een confrontatie met een tegenstander niet meer te vermijden valt, je het beste als eerste kunt toeslaan. Laten we hopen dat het Westen, met de Amerikanen voorop, tijdig bij zinnen komt, voordat dit fatale moment bij de –overigens buitengewoon geduldige- Putin bereikt is.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Regering-Obama-dichtbij-besluit-over-oorlog-tegen-Rusland-in-Syri

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zoals ik al schreef ziet Obama verlangend uit naar zijn 72 knapen.
   Volgens Poetin gaat hij ze nog dit jaar in ontvangst nemen.
   Obama zet een conflict met Rusland in om via ‘noodtoestand’ aan de macht te kunnen blijven, weet zeker dat Trump nieuwe president gaat worden.
   Heeft niets te verliezen, 72 beeldschone jongens of president.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Als Poetin verstandig is wint hij tijd tot na de presidentsverkiezingen.
    Dat zal Obama met zijn islam-verraders buiten spel zetten en de wereldvrede redden.

    Like

  • Yvonne zegt:

   ik lees zulke lange reacties niet, maar wat heeft het met heer Klaver te maken die nog meer vluchtelingen wil?

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Linkse halve zool !!!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Regering Obama dichtbij besluit over oorlog tegen Rusland in Syrië’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Regering-Obama-dichtbij-besluit-over-oorlog-tegen-Rusland-in-Syri

  Like

 4. Dat kan Jesse wel willen, maar dat wil niet iedereen gelukkig. Genoeg is genoeg. Stuur eerst het zootje van de gelukzoekers terug die geen vluchteling zijn. Daar kunnen we weer met zijn alle flink voor gaan betalen aan Afghanistan tot en met 2020.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Niet zo vreemd dat deze crypto-moslim nog meer moslims hierheen wil halen. Dat is immers noodzakelijk voor de islamisering van ons land.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Wat heb ik een paar weken terug ook al weer gezegd?
  Mooiboy Jesse is dus inderdaad de absolute lieveling van de linkse NPO geworden.

  -De camera’s en de schijnwerpers richten zich op hem vanuit de gunstigste hoeken.
  Kappers en grimeurs hebben hem onder handen genomen. Modenichten hebben hem aangekleed.
  Presentatoren overhandigen hem vooraf afgesproken en gerepeteerde schoten op open doel, die Mooiboy Jesse dan mag inschieten; zonder dat ook maar iemand hem zal onderbreken, of kritische vragen zal stellen.-

  Like

  • Och, zolang als het duurt: Bij Tofik Dibi zag je iets soortgelijks.
   GL grossiert trouwens wèl in zogeheten “mooiboys.” Of mediaknuffels, kun je beter zeggen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies.
    Die Klaver is helemaal geen mooibooi.
    Wil snel minister-president zèlf worden, heersend over groen-links Nederland waarin iedereen eigen vluchteling heeft.
    Zal niet lukken. Klaver verdwijnt spoorloos met ongelukkige afloop.

    Coulissen draaiden naar rechts en waren niet groen.
    Bovendien zat haar niet goed.

    Like

 7. Elena zegt:

  Jesse wil nog meer verdronken vluchtelingen.
  Waarom moeten die lijken in Nederland begraven worden?

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Bij overlijden willen ze niet in ons land begraven worden.
   Ze hebben vanaf aankomst tot aan hun dood een uitkering en geen geld dat betekend dat de staat -wij dus- opdraaien voor een begrafenis, natuurlijk in eigen land.
   Kun je je voorstellen dat ze de kut-zooi in hun eigen land ontvluchten maar dan wél begraven willen worden in het “slechte” land waar ze uit weg “gevlucht” zijn?
   De hele “vluchtelingen” problematiek is gewoon een lachertje.
   Elke vluchteling komt hier voor de centen en nergens anders om.
   Zodra we stoppen met geld geven is het “vluchtelingen” probleem opgelost.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Sabeltand.

    Wees blij dat ze zo graag daar in het zand willen liggen rotten.
    Zie je op je eigen begraafplaats nog van dat rottend tuig liggen.
    En dat wij die begrafenis betalen, geloof ik geen snars van.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Sabeltant is waarschijnlijk Sabeltante. Ook dat nog.

    Like

 8. Frappant trouwens: Peter Pan wil dus onder meer alleenstaande meisjes naar Nederland halen om ze te beschermen tegen hun aanranders…..Behalve als hun aanrander met ze getrouwd is, want dán mag hij van, onder andere, het Rariteitenkabinet GL gewoon méé, het land in…..

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Theresa Geissler, zoals een Turks spreekwoord luidt: Eén ramp is meer dan duizend adviezen waard en tijdens WO I bleek dat vooral de geallieerde maarschalken zoals Douglas Haig en Robert Nivelle op te gaan omdat zij koste wat het kost deze oorlog wilden winnen en daarvoor tijdens de periode 1916-1917 de levens van honderdduizenden Britten en Fransen voor opofferden die zij, in keurige rijen, op de Duitsers afstuurden met hun machinegeweren! De Duitse maarschalk Paul von Hindenburg had al eerder voorspelt dat de Engelsen als leeuwen vechten maar door een kudde ezels worden geleid en dat zal dat hooghartige uitschot aan de top helaas toch nimmer iets van opsteken.
   En nog even op je vergelijking van Peter Pan terug te komen: Deze vliegende held, die niet wil verouderen, moest toch ook eens een heel stel alleenstaande meisjes, terwijl dezen zich ontzettend dom gedroegen tegen hun aartsvijand James Haak, gaan redden uit diens handen of haak! Tenslotte had hij Wendy, Cynthia, Meera, Tiger Lily, Maia en Tinkerbell, na hun gevangenname, vast geboeid van de plank in de zee hebben gegooid en dan wensen dat de monsterachtige krokodil opdook die de zes jongedames zou gaan verslinden, in plaats van Haak zelf!
   Als Jesse Klaver nou eens de plaats zou innemen van Haak en hijzelf hierna tussen al deze vluchtelingen op de Middellandse Zee wordt gestopt dan zal hij beslist HEEL goed moeten opletten dat sommigen onder hen (de potentiële moslimterroristen) Klaver niet als een christen zien want dan gooien ze hem vast en zeker meteen in de zee, na hem te hebben afgetuigd, en loopt hij het risico dat een witte haai hem gaat consumeren! En dit roofdier zou Klaver meteen vol walging uitspuwen omdat deze akelige vent VEEL te onsmakelijk is en te zwaar op de maag ligt!

   Like

  • Bas zegt:

   Die generaal Mark Milley, stafchef van het Amerikaanse leger* die Rusland dreigt met totale vernietiging, moet ogenblikkelijk op nieuw medisch gekeurd worden. Kennelijk heeft hij een obsessief-compulsieve aandoening ontwikkeld, Kort gezegd, hij is totaal mesjogge.

   Like

 9. Sabeltant zegt:

  Vandaag een training gehad met relatief veel GL mensen.
  Jesse Klaver verteld deze mensen wat ze graag willen horen.
  Ze bekijken hun leven door een roze bril de meesten hebben een academische opleiding en zijn rotsvast overtuigd dat globalisering een betere wereld meebrengt.
  Je hoeft niet eens te beginnen over cultuurverschillen want deze mensen geloven dat iedereen gelijk is. Iedereen is natuurlijk mens en kan met elkaar paren maar daar houdt iedere verdere vergelijking mee op. Deze mensen, de Groen Linksers zeg maar, hebben werkelijk geen idee wat er in de wereld speelt en daar weet deze mooie jongen met zijn droeve honden ogen handig op in te spelen. Zielige verhalen over arme kinderen en hoe iedereen zijn best doet om ze naar het westen te halen.
  Maar godverdomme, zou die idioot nou niet door hebben dat we onmogelijk alle mensen die het minder dan ons hebben hierheen kunnen halen?
  Hoe achterlijk moet je zijn dat je dit eenvoudig rekensommetje niet kunt maken?
  GL is landverradend bezig, met GL wordt ons land een getto van culturen die onze ondergang wordt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sabeltant: 16.42. uur. Dat interesseert die “idioot”, voor geen meter Sabeltant. Ik ga de stelling aan, dat als ieder kamerlid, hoofdelijk aansprakelijk zou worden gesteld, voor de rotzooi die ze ONS burgers aandoen, er NIEMAND in de Tweede Slaapkamer zou willen zitten. De malloten in de Kamer komen overal mee weg, dat is het punt. Na hen de zondvloed!

   Like

 10. Jan zegt:

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/obama-the-worst-president-in-history/

  Klavertje: “De Nederlandse identiteit wordt kapot gemaakt door Wilders en Rutte….en dat zijn ‘universele waarden, want daarop zijn wij gebouwd en niet de Joods-christelijk traditie (Klaver kijkt nu alsof hij poep ruikt (minuut 3:26)” (dit meent hij ook nog!) want dat zou betekenen dat de vrijheid van meningsuiting en religie en vrijheid van geweten (ja, die malloot zegt dit) gebaseerd zijn op deze traditie en dat ontken ik.”
  “Vrijheid is een voortdurende ‘struggle’.

  Nou was dat lulletje even vergeten dat de universele waarden alleen bestaan bij de gratie van de Joods-christelijke cultuur.
  Gelijkheid, bestaat niet, tenzij men in de gendergekte gelooft, dat onderdeel is van de totalitaire ideologie genaamd socialisme.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Links is een hersenafwijking. En deze persoon laat dat duidelijk blijken. Intriest dat wij deze halvegare betalen om waanzin uit te braken, van ONS belastinggeld.

  Geliked door 1 persoon

 12. Mirjam zegt:

  Het beste wat iedereen in Nederland zou moeten doen, is niet meer naar die nutteloze programma’s kijken als Pauw. DWDD, Humberto Tan, WNL etc. Het zijn allemaal zo’n linksgerichte talkshows dat je je al begint te ergeren als je alleen al de gasten ziet. Het zijn meestal altijd dezelfde die van show naar show gaan en overal dezelfde onzin ‘blaten’. Iets waar ze heel goed door de omroepen worden voor betaald en raad eens wie die stomme oproepen betalen? Juist, wij, de belastingbetalers. Pauw alleen ‘vangt’ al gauw rond de 250.000 euro voor een paar maandjes avondshows te hosten van 1 uur, waar ook nog eens de grootste onzin wordt verteld. De rest van het jaar heeft hij vakantie.
  Als er niemand meer kijkt, dan valt het kwartje, dat ze zonder de burgers niets zijn en niets betaald krijgen, want het draait allemaal om de kijkcijfers voor deze commerciële zenders.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.

   Je moet het zo zien… Leer uw vijanden kennen…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik ken ze heel goed, Paul. Ja, en het enige wat deze ‘shows’ werkelijk opbrengen is dat de rest van Nederland ze leert kennen. Alleen is het zo, dat je al na de eerste keer kijken doorhebt, hoe dit canaille mensen probeert te manipuleren in de lijn van de politieke correctheid waanzin. De slaan de hand niet die hen voedt (wel indirect, want dat zijn de belastingbetalers), maar kruipen op hun knieën naar hem toe om hem af te likken. Money, money, money…oh ja, en angstzweet! Bang voor het verliezen van hun luie meer dan overbetaalde ‘baantjes’.

    Like

 13. Bas zegt:

  Jesse Klaver verkoopt steeds vaker kletskoek uit het Midden Oosten.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Als je wilt weten waar Jesse Klavers dialogen mee te vergelijken zijn, dan kijk maar eens naar dit filmpje:

  Geliked door 1 persoon

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  FAKE NSBer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s