Wakker worden, morgen kan heel Europa Kosovo worden!

052

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)
Aartsbisschop Hilarion bezoekt de door moslims verwoest kerken in Kosovo en Metochië.

(Door: “Balkanske priče”)

In de achtertuin van Europa voltrekt zich langzaam een drama, dat niet los gezien kan worden van andere ontwikkelingen in ons werelddeel: Kosovo werd onafhankelijk. Een Servische provincie, ooit het hartland van de Servische – lees: orthodox-christelijke – cultuur, valt in handen van de moslims uit Albanië. Alleen al in Kosovo kunt u 1300 oude Servisch orthodoxe kerken en kloosters vinden. De Albanezen waren nomaden en trokken met hun kudden door de bergen. Hun huizen waren meestal niet permanent en er zijn daarom geen echt oude Albanese monumenten bekend.

Geen enkel Byzantijns, Servisch, Roemeens, Bulgaars of Turks document ondersteunt een Albanese claim. Na de Ottomaanse verovering van de Balkan trokken veel Albanezen naar Kosovo en Metochië. Tegelijkertijd sloegen veel Serviërs, na verschillende mislukte opstanden, op de vlucht in noordelijke richting. Van Servisch-orthodox werd Kosovo langzaam Albanees-islamitisch.

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Albanië, Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, NAVO, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Servië, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wakker worden, morgen kan heel Europa Kosovo worden!

 1. Perfide Albion zegt:

  Kosovo. De schandvlek van Europa. Waar die Clinton familie ook weer samenwerkte met die moslim vriendjes van ze. Kosovo moet ontdaan en gezuiverd worden van de islam en onmiddellijk terug naar Servië.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  13,5 Milliard toezegging aan het korrupte Afghanistan van de korrupte EU !
  Met de belofte vluchtelingen terug te nemen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Ongelovige zegt:

  De vernietiging van kerken en het verdwijnen vh christendom is mij geen traan waard. Ten laatste met Fransiscus is duidelijk dat het een ‘failed religion’ is, hoogstens nog iets voor het museum.

  Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   wat een walgelijke reactie …. verder commentaar overbodig

   Like

  • mahoog zegt:

   Niet huilie huilie voor verdwijnen van het cristendom….maar straks ”met de kont omhoog” of betalen/kop er af is niet zo erg??

   Like

  • Ongelovige:dat was ook niet voor de comunisten/idioten waardig…ha,ha…..En wist je niet,dat het Katholicisme een valse religie is? …ha,ha…Fransiscus is een duivel!…De enige echte christelijke godsdienst is in Rusland, Servië, Griekenland, Bulgarije ….Ik heb God niet afgezworen, die ons geschapen heeft….

   Like

   • Ongelovige zegt:

    Inderdaad, het enige filiaal vd Kerk dat zich nog niet de benen van onder het lijf loopt om Europa islamitisch te maken is het orthodoxe filiaal. Dat anderen dat nog niet eens beseffen is wel héél pijnlijk…

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dan heb jij de enige echte Pinkeltje nog niet ontmoet.
    Er zal een wereld voor je open gaan, de scheper van de honkbal knuppel voor alle oplossingen in deze wereld.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb een kerk altijd een verzamel ruimte gevonden van lelijke mensen die nergens anders terecht konden, en daarom maar een kerk begonnen zijn om zich af te zetten tegen al die andere die deze gluiperds allang door had.

   Like

 4. Gejat van de Serviërs. Zaten daar ook al niet de Amerikanen tussen, dat de Serviërs Kosovo af moesten staan aan de Albanezen?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Europa…….verraden door de VS, “onze eigen” NAVO, de EU en door veruit de meeste politici !!

  Geliked door 2 people

 6. Onno zegt:

  Ongelovige is straks een (verbitterde heimelijke nep) moslim of moslim psychopaat (vanwege het ontbreken van psychische/religieuze integratie) of zijn kop rolt over de keien.

  Anyhow: grandioos.

  Welkom in het kalifaat, ongelovige!

  Geliked door 1 persoon

 7. Aegolius cs zegt:

  Koop een huis en voor je het weet walst de overheid vanwege (on)verklaarbare erover. Geen verzekering die het dekt:

  Algemene uitsluitingen[bewerken]
  Op nagenoeg alle schadeverzekeringen zijn een aantal schadeoorzaken uitgesloten. Deze schadeoorzaken zijn onder te verdelen in molest en (natuur)rampen.
  Molest[bewerken]
  Molest is (verzekeringstechnisch gezien) schade die is ontstaan in conflictsituaties. Op 2 november 1981 zijn veertien definities van molestbegrippen gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank in Den Haag onder nummer 136/1981.

  De veertien vormen van molest die worden onderscheiden, zijn:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Schadeverzekering#Algemene_uitsluitingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s