PEGIDA-NL-demonstratie: 9 oktober in Den Haag!

screenshot_12

Het heeft even geduurd, maar we hebben heel goed nieuws over de aankomende demonstratie! De vergunning hebben we, de locatie en tijd zijn bekend.  We gaan een mooie mars lopen door Den Haag. We hebben een aantal sprekers.

Locatie: Koekamp
Tijd: 14:00 uur

We zien je graag op 9 oktober! Samen sterk voor ons vaderland! Wij zijn trots om Nederlander te zijn!

screenshot_13

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “koos”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Nederland. Bookmark de permalink .

89 reacties op PEGIDA-NL-demonstratie: 9 oktober in Den Haag!

 1. fransdewit zegt:

  Ik hoop dat jullie nu vriendelijker ontvangen en behandelt worden. En laten jullie je zelf aub niet provoceren. Zijn er weer van die tegenstander gewoon overstemmen met jullie argumenten en laat ze lullen

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

   • Duchesne zegt:

    DIT WERKT ! Met een dusdanige hoeveelheid heb je kracht en macht. Eensgezindheid vanuit geloof, mag je eigenlijk ook bang voor zijn, als je net ff geen katholiek bent.
    Wat ook werkt: al die politici aanspreken in de situaite waar jij zelf als burger dagelijks inzit: in je prive leven! Want al die politici trekken na hun vergadering of reces gewoon de deur dicht en zijn onvindbaar, terwijl ze eigenlijk zichzelf horen op te offeren voor de rest van ons. Want dat is leiderschap, jezlef wegcijferen, je ego parkeren en jezlef voor je volk inzetten, tot de dood erop volgt.
    Pas dan is iemand een volksvertegenwoordiger, pas dan.

    Al die schoften die in Den Haag die mooie praatjes hebben, ze zijn profiteurs en meelopers, het zijn geen leiders, het zijn verraders.

    Wil je protesteren, zorg dan dat de boodschap thuis komt, niet ergens zondags op een achteraf veldje. Demonstreren helpt niet als je de regels van de ander volgt, het werkt als je de ander compleet GEEN controle geeft, het werkt als je tegendemonstranten een dwarslaesie schopt, als je ze thuis belaagd. Ikben het bewijs, met mij nog enkele honderden andere Nederlanders.

    Met geweld kom je waar je zijn wil, de staatsveiligheid gebruikte die methode om de Centrum Democraten af te maken, met pionnen van links. De centrum partij werd letterlijk uit de politiek gebombardeerd, je zou als kiezer voor minder met hooivork en fakkel het binnenhof bestromen.

    Iedereen die hast, succes en mooi dat jullie iets hebben om in te geloven. Mooi, neem jullie moment.

    Een woord van advies: Nederland bij monde van politici heeft vele verdragen ondertekend, onder andere het verdrag van de rechten van de mens. Een verdrag is een afspraak, maar een zonder sanctie. Er is geen gevolg als iemand een verdrag niet nakomt en niemand er aanstoot aan neemt.
    We hebben ene premier en een regering die een referendum negeren, hoe serieus zouden die een demostratie nemen? Serieus als de fator geweld erin zit, tot die tijd is het niets, misschien een plek voor een politicus om zieltjes te winnen of een voorpaginafoto mee te creëeren

    De moslims zijn niet het probleem, het probleem zijn de land en volksverraders. Moslims zijn het gevolg..

    Like

 2. Duchesne zegt:

  Een protest ergens achteraf uit het zicht van de politici die er niet zijn….verandering komt niet van protesteren, het recht om te protesteren is net zo hol als het stemrecht, het veranderd niets. Niet in 1980 tegen de kernraketten, niet door referenda, niet door protestmarsen maar enkel door een mahct te zijn waar men rekening mee moet houden/ met recht angst voor moet hebben maak je een kans om een toekomst te krijgen en als burger je recht te kunnen halen.
  Al het andere is wat men noemt: de baby in de melk verzuipen, ofwel in oud hollandse traditie met een kluitje het riet in worden gestuurd.
  Succes met de protestmars, maar ik geloof niet meer in het nut van vreedzaam protest of de vrijheid van meningsuiting en het recht om je eigen mening te hebben en die uit te dragen, zodra deze iets voorsteld worden de poten onder de stoel gezaagd. Nederland is geen democratie maar een coöperatie waarbij de directie de aandeelhouders buiten spel heeft gezet.

  Wij zijn een geraffineerde dictatuur die volgens de geldende wetten onaantastbaar is geworden. De kieswet is aangepast na de opkomst van Fortuyn om dat nooit meer te laten gebeuren.
  De moord op Fortuyn was de laatste spijker in de doodskist van iets wat ooit democratie trachtte voor te stellen.

  Succes met de demonstratie voor wie erin geloofd, maar mocht het een kleine opkomst zijn zoals vaker dan zou dat een teken moeten zijn dat uw mede burger geen enkel geloof meer hecht aan democratische dingen zoals demonsteren. mocht er een woedende meute met de hooivork voor het binnenhof staan zal half Nederland toe stromen om de fakkels ook aan te voeren, en het touw natuurlijk. En dat doe je op een doordeweekse dag als de apen in de kooi slingeren, niet op zondag achteraf….

  Het moet een keer gezegd zijn.

  Geliked door 6 people

  • Duchesne… blijf maar lekker veilig thuis… laat anderen maar de kastanjes uit het vuur halen!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Er vallen alleen maar kastanjes uit het vuur te halen op de manier zoals @duchesne dat beschrijft. Al het andere is zoals het gelul dat je met elkaar Het Gesprek moet aangaan. Het Volk heeft overigens nog nooit zelf een opstand uitgevoerd, altijd waren dat de jaloerse neven en nichten van diegenen die door huurlingen en meelopers een kopje kleiner werden gemaakt beroofden, want daar ging het tenslotte om en niet om democratie of ander gelul ten behoeve van het gepeupel. Dat gepeupel zit thuis achter de gebreide onderbroek van Mutti en wacht wel tot er een hopelijk gullere rover aan de macht komt. De grootste schreeuwers staan trouwens altijd aan de kant de zaak op te jutten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ga je kastanjes poffen daar dan Hans. Gezellig.
    Je hebt toch wel een vergunning aangevraagd toch voor een open vuur.
    Zomaar ergens een demo houden of dan ook nog kastanjes poffen zonder toestemming dat kan natuurlijk niet.
    En als goed demonstrant hou je je daar uiteraard keurig aan, je wilt immers geen problemen met de instanties uitlokken door zomaar iets ongeoorloofd te doen.
    Vergeet niet je ID mee te nemen want je moet je natuurlijk niet gaan uitlokken.

    Geliked door 3 people

  • Driek zegt:

   Duchesne zegt: Succes met de protestmars, maar ik geloof niet meer in het nut van vreedzaam protest of de vrijheid van meningsuiting en het recht om je eigen mening te hebben en die uit te dragen, zodra deze iets voorstelt worden de poten onder de stoel gezaagd. Nederland is geen democratie maar een coöperatie waarbij de directie de aandeelhouders buiten spel heeft gezet.

   En dat ben ik helemaal met u eens, beste Duchesne, wij zijn al veel te ver heen om deze islamitische ellende nog met een paar protestmarsen te kunnen tegen te houden. Het is de hoogste tijd voor een tierende menigte met hooivorken in de knuist.

   Geliked door 8 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 22,30. uur, op 7/10. Ook ik denk dat het al veel te laat is. Laten we naar de realiteit kijken, Nederland is nog enkel een provincie van de vuurrode communisten der EUSSR. En het was juist, de “baal hooi”, Rutte die, door het tekenen van het ESM-Verdrag Nederland heeft overgedragen aan Brussel. Dus, de Tweede Slaapkamer is enkel een groot showtheater, net als het zogenaamde Koningshuis. Democratie, laat me niet lachen.

    Like

  • “Maar mocht het een kleine opkomst zijn, zoals vaker…..”
   Dan kan ik tóch naar eer en geweten melden: Pegida Duisburg, afgelopen maandag: Nog steeds zo’n 300 man! Evenmin een overweldigend aantal, toegegeven, maar onveranderlijk méér dan hier, tot nu toe. Dus de interne aanpak wil toch óók wat.
   En daarbij: Maandag ís natuurlijk een doordeweekse dag. Dat komt onder meer doordat Duisburg, naar het voorbeeld van Dresden, steeds de “Montagspaziergänge” trouw gebleven is. Oók al iets waartegen men in Nederland vanaf het begin al een kláp moest verkopen.
   Goed, Duchesne, vanuit uw standpunt kan ik me voorstellen, dat U daar uw schouders over ophaalt. Maar ík blijf, waar mogelijk, gáán: Dán maar bij elkaar zes uur in de trein; ik heb de smaak te pakken!

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Duchesne op 6/10 om 22:05

   Ik ben het met u eens. Het is misschien moeilijk om toe te geven dat ons protest niets uitmaakt. Er wordt niet naar ons geluisterd. Een voorbeeld daarvan betreft het referendum over Oekraïne. Nog steeds weten we niet wat Rutte ermee gaat doen. Ook een teken dat men lak heeft aan protesten uit de samenleving.
   Het gaat ons blijkbaar nog te goed.

   Inderdaad, het moet een keer gezegd zijn.

   Geliked door 2 people

   • Erik zegt:

    Duchesne ik ben het met je eens, democratie hebben we nie.
    “Waar de directie de aandeel houders buitenspel zet” en zo is het.
    Toch als je een roepende in de woestijn wilt zijn is dat je eigen keus.
    Niet geschoten is altijd mis dus succes Zondag en dat er maar veel mogen komen.

    Like

   • Duchesne zegt:

    Ikwas ooit een van de actieve mensen die wel innactie kwamen, ik ben verkozen geweest voor de Centrum Democraten en ik heb aan de lijve mogen ondervinden hoe “Nederlandse democatie en vrijheid” in het echt zijn, met leden van
    Groen Links die een meute doorgedraaide noord Afrikanen op ons afstuurden, zelf lachend handjes schuddend zichzelf de rol van beschermers tegen het kwaad toekennend.
    Als ik aan die mensen denk krijg ik nog kotsneigingen en de lust tot het plegen van zwaar strafbare feiten komt dan wel eens boven. Komen ze ooit op het schavot wil ik het touw omdoen en de kruk wegtrappen, dat voorrecht eis ik op.
    De bescherming voor politici die geen deel uitmaken van het “politiek correcte” volk is nihil, staatsveiligheid betaalde zelfs Antifa leden en gaf ze informetie en doelwitten, zo werkt onze rechtsstaat. Ik heb bij gebrek aan bescherming en een direct gevaar voor mijn toenmalige vrouw en kind mijn zetel moeten opgeven, ik was een van de velen. In mijn optiek is toen de democratie en de vrijheid van meningsuiting verdwenen en tot een loze reclame slogan geworden. De regering destijds vond het best, men deed niets en de opvolgende regeringen deden ook niets.
    Mijns inziens zijn is deze regering ook geen legetieme volksvertegenwoordiging, men heeft de macht gebouwd op geweld.
    Ik zie Pegida in Nederland als kansloos, in het beste geval mag iemand bij een
    TV programma aanschuiven. Laat iemand mij vertellen wat Pegida in Nederland voor een waarde kan hebben als een partij zoals de CD met destijds landelijk 20% van de kiezers achter zich gewoon werd afgemaakt in vooral de persoonlijke sfeer.

    De waarde van demonstreren begint pas als de demonstranten gewapend zijn en geen rem hebben om geweld te gebruiken als hun eisen niet worden gehoord en serieus genomen.
    Wil je ene punt aan de politiek duidelijk maken dan zul je de politici bij de keel moeten grijpen, in hun ogen moeten kijken terwijl hun neus kan ruiken wat je de dag ervoor hebt gegeten. Als je dan nattigheid voelt tegen je benen aan en rond de politicus vormt zich een plasje dan kun je ervanuit gaan dat men je serieus zal nemen, in elk geval op dat moment.
    Tot die tijd zijn protesterende burgers clowns die optreden in een dierentuin na sluitingstijd. Men staat er enkel voor het eigen gevoel, maar niet om iets te bereiken. Daarvoor mist de wil te willen doden en te sterven voor iets.

    Ik wens ze succes, als er gericht met hooivorken word geprikt zal ik er zijn, enkel dan zie ik iets van een kans tot resultaat. Vrijheid is niet gratis, het vraagt bloed en meer bloed, theewater is iets totaal anders.

    Geliked door 3 people

  • koos zegt:

   Bij de demo’s kun je ook een beetje netwerken. Het is heel belangrijk om gelijkgestemden persoonlijk te leren kennen. Thuisblijven helpt sowieso niet.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik wens jullie allen sterkte met de demonstratie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit schilderij wil ik meenemen naar de Pegida-demonstratie of de politie moet het verbieden wegens Heiligenschennis of zo… https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/EXtHytqhoWb

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Zal vast ook wel weer een club LINKSE ratten met hooivorken en schuim op de bek op af komen!

  Like

 6. Ik ben het met bovenstaande eens ,Het voor Jan Lul lopen met een spandoekje is iets van jaren her.Het is beter om te beginnen een paar lichtkogels door de ramen van het Torentje te schieten en daarna doorpakken. Gewoon op de wijze van extreem links,dan pas komt je boodschap door.

  Geliked door 3 people

 7. delamontagne zegt:

  VRIJHEID of ISLAM ? ?
  Moet het zo worden als in Marocco. ?
  ////////////
  UIT De marokaanse Krant:
  Een jong stel gearrestreerd door de politie in Marrakech, nadat ze betrapt werden tijdens het vasten op de Ramadan, elkaar te omhelzen…..
  Volgens de Marokaanse vereniging voor de mensenrechten (AMDH)
  werden ze door de politie achter een gebouw in de wijk Gueliz gearresteerd toen ze elkaar omhelzden.

  Aan het begin van de week was er al een jong persoon in-elkaar-geslagen door een groep individuën, omdat hij in een speelzaal rookte tijdens het vasten.
  Hij moest in het Ziekenhuis behandeld worden voor verschillende verwondingen in het gezicht.
  Dankzij de hulp van anderen was zijn toestand niet erger geworden.

  In Marokka is het ABSOLUUT verboden voor moslims om te eten of drinken tijdens de ramadan.
  Het artikel 222 van het Strafrecht Wetboek legt boetes op tot een gevangenisstraf van 6 maanden.

  http://www.bladi.net/maroc-couple-embrasser-ramadan,45592.html

  Like

  • delamontagne zegt:

   Maar in Europa moeten zij zich dan weer wel aan de EU-Wetten houden.
   http://img.bladi.net/IMG/local/cache-gd2/dc/436cec30d7e80b6c917b2532804b44.jpg?1468618594
   Een voertuig met kenteken uit marokko werd Zaterdag aangehouden in het Departement “des Deux-Sèvres”.
   Het voertuig was “ietwat” overbeladen………..
   De autobus trok een aanhanger die weer een Frans kenteken had, kwam uit België en was op weg naar Marokko.
   Er werden 333 pakketten van verschillende ondernemenigen in de bus/aanhanger aan getroffen.

   De chauffeur kreeg een boete opgelegd van Euro 3000.-

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ook nog een berichtje over een Nederlander……………………!
    Niet alleen in NL, ook in Maroc is Badr Hari een bekend/berucht figuur.
    Omdat hij zijn handen niet kon thuishouden in een “Nacht-tent” , werd hij op het vliegveld van Casablanca aangehouden.
    Om te voorkomen dat hij langer werd vastgehouden, moest hij een Borgsom van 5000 Dirhams betalen.
    Er werd uiteraard wel bij verteld dat hij “Neerlandais” is.

    Like

  • Steven zegt:

   Hier in Nederland zou dat “zinloos geweld” en “discriminatie” zijn geweest voor dezelfde delicten.
   In Nederland mag ook alles, en hebben de agenten het alleen maar te druk met bonnen uitschrijven en discriminatie opsproren. De rest is van ondergeschikt belang!

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Democratie heeft echt NOOIT bestaan , een schijndemocratie echter wel .
  Dat bewust worden is een langzaam en moeilijk proces !
  Vraagt u zichzelf maar eens af wat de voorwaarden zijn voor een echte democratie .

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   De meeste zijn groot gebracht om op te leren kijken naar hun “meerdere”, iemand die de baas is.
   Die spreek je niet tegen om geen last te krijgen.
   Democratie is er bij de meeste al uit gefilterd tijdens de opvoeding.
   En dat zie je dan ook bij alles, op scholen, bij een werkgever, nooit trekt er iemand echt ze smoel open.
   Ze blijven allemaal staan kijken wie het als eerste durft.
   Nederland ten voeten uit. Een doodsbang volk over het algemeen.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 7:22

    Of zijn we soms te netjes, te fatsoenlijk (over het algemeen) om een grote smoel open te trekken als ons iets niet bevalt?
    Dat beschaafd zijn is voor velen een gevolg van de opvoeding. Ik geloof dan ook niet dat Nederlanders echt doodsbange mensen zijn. Ik vind ze eerder ‘braaf’. We slikken nog teveel. We stemmen op de verkeerde partijen, omdat we mooie beloftes maar al te graag voor waarheid aannemen.
    De VVD stijgt alweer in de peilingen. Dat bevalt me niet. Maar wedden dat straks hele volksstammen weer op deze partij gaan stemmen, met alle gevolgen van dien, dus weer 4 jaar ellende?

    Geliked door 1 persoon

   • @BertG.
    We hebben ook geleerd om, besmuikt, achter het handje, over de baas te lullen en te zeiken. Trillend liggen we na deze zonde in ons bedje te bidden dat ie er niet achterkomt wat we zo allemaal in de kroeg over ‘m zaten te brallen. Internet is daarom een werelduitvinding met duizenden kwispeldoors waar je je drol kwijt kunt zonder dat de bazen er achter komen welke lamlul er weer over ze zit te lamlullen. Anderen gaan de popie-jopie uithangen en buitelen met de leuter (m/v/gemodificeerd) uit de broek achter de fanfare aan of gaan een spandoek breien, moedigen anderen aan om oook de leuter uit de broek te trekken en zijn het eerste weg als de klappen vallen. En maar zeiken over mensen die te verstandig en braaf zijn om kopje te duikelen. Velen blijken na de revolutie, die vanzelfsprekend door anderen uitgevochten moet worden, zelf een meedogenloze Poederpruik te zijn. Daarom zeg ik altijd tijdens mijn Guillotinelessen dat de afwerking van een revolutie uit 3 delen bestaat: Allereerst rag je de Poederpruiken onder de hakbijl door als waarschuwing voor al die ooit nog iets in die handel wil doen, als die op zijn neem je de ophitsers, de meelopers en andere nuttige idioten en geef je die een definitieve beurt om tenslotte over de rest even de vlammenwerper heen te leggen zodat je dan hoogstwaarschijnlijk alleen nog het Brave Volk overhoudt dat dan in hun bedje kan dromen dat ze vandaag gelukkig niks verkeerds over je hebben gezegd.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Cathja, aan fatsoen en braaf zijn is op zich niet zoveel mis mee.
    Je kan ook vinden dat het onfatsoenlijk is om je ongenoegen te uiten en dus altijd maar weer gaan afwachten dat iets over zal gaan of hopen dat iemand het voor je op lost.
    En dat is de houding van de gemiddelde Nederlander.

    Toch apart dat nou ik daar nooit geen enkel probleem mee had.
    Ik merk dan ook keer op keer dat dat je niet in dank wordt afgenomen want zo iets doe je niet, dat is niet netjes, onfatsoenlijk.
    Lukt het wel, vinden ze je een “held” , mislukt het dan laat de rest, die er net zoveel last van had, je vallen als een baksteen.
    Ze willen namelijk niet zelf in de problemen komen.
    Ik noem dat doodsbang.

    Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    Welke idioot blijft godverdomme fatsoenlijk als zijn land naar de klote wordt geholpen ?
    En als je geboren wordt in een gevangenis zie je de tralies niet .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 7 oktober 2016 om 08:35

    [quote] Maar wedden dat straks hele volksstammen weer op deze partij gaan stemmen, met alle gevolgen van dien, dus weer 4 jaar ellende? [/quote]

    Maar natuurlijk! Die slappe, voze, bedorven VVD-roomsoes blijft premiertje spelen hoor. Misschien gaat hij wel leuk samenwerken met D66 en SP. Vooruit, ik doe Groen Links er ook nog bij. Wordt het hier nóg gezelliger met al die mohammedaanse moorkoppen die ONS meer en meer uitvreten en verdringen.
    Onbegrijpelijk dat die verderfelijke VVD weer zo stijgt in de peilingen. Het zijn ‘slechts’ peilingen, maar tóch…

    Arme ouderen… arme eigen – NIET ‘goedmenselijke’ – bevolking…

    Like

 9. Erik zegt:

  Democratie is een bestuursvorm. Het Nederlandse woord[1] stamt af van de Griekse woorden δῆμος (dèmos), “volk” en κρατέω (krateo), “heersen, regeren” en betekent dus letterlijk “volksheerschappij”. Dit houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten, zoals in het oude Athene, of het volk verkiest vertegenwoordigers die de wetten maken, zoals in België en Nederland.
  (bron wikipedia)
  Zie hierboven hoe gelijk Duchesne heeft als de vertegenwoordigers lak hebben aan het volk.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   FOUT ! zelf bij de oude grieken was de ” democratie ” niet voor het volk maar voor een elitaire minderheid .

   Zoek het maar op !

   Geliked door 1 persoon

   • Dan behoorde bv. Plato kennelijk niet tot de elitaire minderheid, want hij was GEEN vriend van de democratie.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    En ? wat bedoel je nu eigenlijk te zeggen, of probeer je wat te coqueterenmet het woordje Plato ?

    Hup terug in je grot .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    coqueteren met .!

    last van wat trage upload.

    Like

   • joopklepzeiker: Ziekelijke reactie, weet je dat?
    Ik probeer er helemaal niets mee te zeggen: Ik constateer een feit, dat ik onthouden heb van het vak cultuurgeschiedenis tijdens één jaar Frederik Muller-Academie (wat overigens, afgezien van die cultuurgeschiedenis, géén opleiding voor mij bleek.): Plato-was-geen-vriend-van-de-democratie.
    Nou en? Vis ik voor jouw gevoel soms in jouw wateren omdat ik dat toevallig weet?
    Dat zul je nog wel vaker tegenkomen, en niet alleen miet mij. Met de woorden van Geert: Wen er maar aan.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    citaat 1 :Ik probeer er helemaal niets mee te zeggen
    citaat 2 : Ik constateer een feit, dat ik onthouden heb van het vak cultuurgeschiedenis tijdens één jaar Frederik Muller-Academie

    Duidelijk dus dat mijn opmerking dat je aan het coqueteren was geheel correct was .
    Dat hebben narcisten wel vaker , ze hebben iets onthouden en willen dat o zo graag laten blijken, of is het nu een compensatie van een minderwaardigheidscomplex , moet je eens laten uitzoeken .

    mm, narcisme ontstaan uit een minderwaardigheidscomplex, zou daar nu niet al een studie over bestaan ?

    De kwaliteit van je ” studie ” is dan ook merkbaar het woordje grot is je helemaal ontgaan .
    Zoek maar eens op : de staat van Plato.

    Like

   • Of je dit nu gelooft of niet, ‘klepzeiker,’ het woordje “grot” was me totáál niet ontgaan!
    Ja, Plato was een grotbewoner; trekje van zoveel wijsgeren: Diogenes woonde bv. in een vat!
    Kan dus ook nog wel inzien, dat je aan één en ander nog een humoristisch tintje probeert te geven, ook, maar de sneren zijn er niet minder om!
    Stop daar liever mee, want op laatst maak je vooral jezelf belachelijk.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    De grot van Plato was een allegorie, een dialoog over mensen die in een grot woonde.
    Deze dialoog komt voor in zijn werk : de staat.
    Maar dat kan ik verkeerd hebben , het is dan ook zo lang geleden !

    Hij was dus GEEN grot bewoner !

    Ach ja , laat ook maar , het is te simpel om nog leuk te zijn .

    Like

 10. Sjaak zegt:

  Hebben jullie gezien hoe zich Turken of Kurden zich in nulkommaniks tezamenrotten ?
  En precies met deze taktiek verzamelen ze zich ook wanneer voor Nederland de finale
  klap komt ! Dresden leeft het voor hoe het ook kann ! Ik heb met verschillenden van deze
  mensen gesproken, en die spraken erover omdat hun kinderen konsequensies op hun
  werkplaats wird aangedrijgt, staan zij iedere ( Maan)dag voor hun kinderen en kleinkinderen
  daar .Veel zijn lid van de A.f.D ! En ze krijgen een enorme steun van deze partij ! En ze
  houden eerst op wanneer de regering Merkel en haar Parasiten eruit getrapt zijn.
  Helemaal niets doen en afwachten totdat de bui voorbij is,is ook geen optie !
  Maar het minste wat gedaan kan worden is anti-Islam stickers op iedere lantarenpaal te
  in nederland te plakken ! Want overal waar geen Islam is hebben ze geen rotzooi !
  Estland-Letland-Litauen-Polen-Hungarijen-Slowakijen en andere oostbloklanden
  laten ons zien, dat het mogelijk is met de isalm de vloer aan te vegen !

  Geliked door 1 persoon

 11. Heer M zegt:

  Demonstreren heeft geen zin. dat Break the System bestaat ook al niet meer.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Met heel veel respect voor degenen die naar demonstraties (blijven) gaan, maar ik geloof er ook absoluut niet meer in. Vooral niet omdat het een duivels plan is om overal chaos te creëren m.b.v. de levensgevaarlijke, geesteszieke mohammedaan.

  Ik wens de mensen die naar de PEGIDA demonstratie gaan, heel veel succes en op zijn minst een gezellige dag met gelijkgestemden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Met kastanjes poffen of zo.
   Heb je toch iets het vuur gehaald voor andere.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 7 oktober 2016 om 12:38

    [quote] Met kastanjes poffen of zo.
    Heb je toch iets het vuur gehaald voor andere. [quote]

    Ik begrijp niet wat u met uw reactie wilt zeggen, heer BertG.
    Misschien wilt u mij iets verwijten?
    Maar ik heb altijd mijn nek uitgestoken door mijn mening luidkeels te verkondigen.
    Ik heb niet voor niets veel vijanden. Momenteel verkeer ik in een kwetsbare situatie waarbij ik niet nóg meer vijanden kan gebruiken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gaat helemaal niet over jouw of wie dan ook.
    Ik bedoelde, dan heeft iemand iets te doen tijdens zo’n een demo.

    Like

  • Juist, Tistochwat, zo is het: Dat laatste is inderdaad altijd meegenomen.
   En precies dáárom ga ik de laatste tijd naar Pegida NRW.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 oktober 2016 om 12:56

    Wat anderen ook van jou mogen vinden, ik blijf diep respect hebben voor je doorzettingsvermogen en je strijdlust. Ik kan wat dat betreft niet in je schaduw staan; ik ben snel van mijn stuk gebracht en de dood van mijn moeder heeft me zo’n klap gegeven. De tranen vallen de hele dag vanzelf uit mijn ogen. Ik kan niets meer bijdragen aan de ‘strijd’. Ik voel me totaal verloren.

    Like

   • Duchesne zegt:

    Juffrouw/ mevrouw Geissler, mijn respect voor uw inzet en de manier waarop u tracht hetgeen u aan het hart ligt te verdedigen, mijn respect.
    Ik heb ooit gegloofd in democrstie, gelijkheid en respect, ik heb ontdekt dat het voor velen slechts woorden zijn.
    Mijn respect voor iedereen die zondag komt om zijn of haar overtuiging te verdedigen, zelfs voorhet linkse deel. Geloven in iets en ervoor willen vechten behoort respect te kringen, zelfs al zijn we het er niet mee eens.
    Maar hoort politiek, hoort discussie en mensen met goede standpunten overtuigen niet in het parlement? Wel, het is in de achterkamertjes gestroven, een stille dood.

    We zijn gedegradeerd tot straatterreur om iets waar we in gelooven nutteloos in stand te houden, zowel ” rechts” als “links”.
    En dat is pas echte armoede.

    Like

   • Tja, joh…….
    En je vader? Gaat dat nog een beetje?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 oktober 2016 om 19:37

    [quote] Tja, joh…….
    En je vader? Gaat dat nog een beetje? [/quote]

    Eén hoopje diep bedroefde ellende…

    Raar dat de wereld gewoon doorgaat met leven als je zelf in zo’n situatie verkeert…

    Like

 13. BertG. zegt:

  Zo lees je ook regelmatig, Geert Wilders gaat ons redden, Geert gaat alles oplossen, als Geert aan de macht is dan wordt het wel anders.
  En hier hebben we weer precies diezelfde afwachtende Nederlandse houding, uitkijkend naar iemand die het voor ons wel even zal oplossen, die zich opgeworpen heeft, want zelf durven we zo iets niet.
  Alleen al het idee al in wat voor problemen je wel of niet terecht kan komen, brrrrrrrrrrrr.
  Ze werkt het niet, het kan schelen, maar we zullen het toch echt zelf moeten doen.

  En ik denk dat een middagje modder trappen op een veldje hiervoor de oplossing is.
  Daar heeft nog nooit iemand zich wat van aangetrokken en dat zal nooit gebeuren ook.

  We kunnen ook hier bij mij voor de deur een soort van sit-in houden, vertellen we tegen iedereen die langs loopt waarom de dit doen. Als dat geen actie voeren is.
  Zal vast heel gezellig zijn maar of het ook iets zal oplossen…………………..

  Geliked door 3 people

 14. mahoog zegt:

  Om maar een excuus te hebben om NIET naar de demonstratie te gaan word hier geblèrd ”het haalt tòch niets uit”.Tja zó komen jullie er wel.Overigens hier in Brasil vraagt men gèèn toestemming om te demonstreren,men doet het gewoon met duizenden en de plaats wijzen ze zèlf wel aan.Bij de laatste demo welke ging om bustarief verhoging sneuvelden heel wat ruiten in het grote gemeente gebouw…de verhoging ging niet door.Nee ik deed niet mee,65 + ers mogen gratis met de stadsbussen reizen.Trouwens ik ben hier gast en gedraag me daar naar.

  Geliked door 1 persoon

 15. wauso zegt:

  De laatste tijd is Pegida Nederland een beetje meer agressief en laat zich BEWUST arresteren ! Dat is goed voor bekendheid en Jurisprudentie ! In Nederland is het echter nog altijd zo, dat als je niet de hielen likt bij de Regenten en arrestatie volgt door Politie/Justitie, dan word je afgemaakt door de Media en je Eigen Volk laat je vallen als een baksteen ! Triest !!!
  Bij een Tweet had ik al eens een voorstel gedaan aan Pegida om iets te komen vertellen. Ik ben niet bang voor Regenteske Hoeren. Dat heb ik hun via artikelen ook vaak gezegd. Maar ook hier moet ik Duchesne gelijk geven. Het haalt niet veel uit. Ze gaan gewoon verder met het Doden der Autochtonen ! Maar dan hadden we wel nog eens kunnen lachen ! Helaas Pegida NL is een in zichzelf gekeerde organisatie. Dus heb ik niks mogen horen ! Voor mij misschien maar goed ook. De ‘Hollanders’ zoeken het zelf maar uit, dat is per slot wat ze zelf zo willen !

  Like

  • Aha! Hoor je het eens van een ander:
   “Pegida NL is een in zichzelf gekeerde organisatie.”
   Nu, dat is nu precies, wat ík heb moeten ervaren en wat me tot op heden zo verbitterd heeft.
   Met een in zichzelf gekeerde organisatie speelt een achterban geen rol van betekenis, tenzij men tevreden is met de rol van ‘klapvee.’
   Dieptriest echter, als je er zo graag méér voor had willen betekenen. Wees blij, dat Ú er bijtijds achter gekomen bent.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    En wat had jij dan wel niet helemaal kunnen betekenen ?

    Vertel ons eens wat je uitstekende capaciteiten zijn waar Pegida niet buiten zou kunnen .

    Tot nu aan toe hebben we alleen het geweeklaag van een narcistisch klein mensje gehoord die het niet kan laten te stampen met haar voetjes hoe het toch mogelijk is dat men bij Pegida het geniale van haar niet inzien .

    Vertel het ons luid en duidelijk hoe goed je eigenlijk wel niet bent .

    Misschien leest Pegida wel even mee, kunnen ze het een en ander corrigeren.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @joopklepzeiker

    Stop nou toch eens een keer met die persoonlijke aanvallen. Ik stel voor dat jullie mailadressen uitwisselen en persoonlijke grieven uitwisselen in een goed gesprek.

    Webmaster

    Like

   • Wil hij niet. Dat heeft hij al eerder luid en duidelijk laten weten.
    Ik zou er intussen wel voor open staan, want ik begrijp geen ene jota van zijn houding:
    Ik hèb het niet eens tegen hem. En h i j loopt, voor zover ik het kan nagaan, niet over van sympathie voor Pegida NL.
    Het is voor mij dan ook volkomen onbegrijpelijk, waarover hij zich zo opwindt. Inderdaad zou het zijn nut hebben als dat eens duidelijk werd. Dat wil zeggen: ECHT duidelijk.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @E.J. Bron

    Slecht voorstel, wijs ik dan ook faliekant af.
    Als ik daar behoefte aan gehad zou hebben dan was dat al lang gebeurd .

    @Theresa Geissler

    Als je godverdomme niet zo vol van jezelf zou zijn dan had je velen malen kunnen opnemen dat Ik je houding en negativiteit voorkomend uit persoonlijke frustraties cq afwijking (en ) ten opzichte van Pegida NL contra productief vind en wat het dan ook is.
    En dat is de dus de enige reden waarom ik op jou blijf reageren in dit Pegida geval .

    Maar ondertussen hebben we nog steeds niet mogen vernemen, waarom Pegida NL niet buiten jou zou kunnen , want je kon toch zo veel meer voor ze betekenen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop stelt toch duidelijke vragen over wat jij had kunnen betekenen daar.
    Je vermeld telkens enkel dat je teleurgesteld bent zonder een antwoord te geven.

    Dat jij daar iets had willen doen, dat begrijp ik nu ook wel.

    Like

   • @BertG., 12.9u: Oké, Bert: Er is al een uitgebreid comment aan Joop verzonden, waarvan ik hóóp, dat het, ná te zijn gemodereerd, nog geplaatst zal worden.
    Nu liep ik nog te denken over een éérlijk aanvullinkje daarop, dat misschien in dit opzicht óók veel zou verduidelijken.
    Het idus misschien wel goed, dat ik toevallig jóuw vraag hier lees, want nu kan ik dat aanvullinkje net zo goed aan jóu richten; even duidelijk.
    Komt-ie dus, hoor, zet je schrap:
    Op het gevaar af, om hu weer van inbeelding en dergelijk fraais beschuldigd te worden -want je mag, volgens de sociale code, nooit van jezelf zeggen, dat je iets goed kunt- Toevallig ben ik me ervan bewust, dat ik wel een aardige hand van schrijven heb. Ook mijn speechteksten zijn niet slecht.
    En wat je zelf schrijft, kun je óók zelf brengen. Ik geef heus wel toe, dat daar, om fysieke redenen, bij mij wel wat haken en ogen aan zitten, maar ik wéét gewoon van mezelf, dat ik het uiteindelijk wel kán, omdat ik datgene, wat ik zelf geschreven heb, tevens zelf áánvoel.
    En verder is er dan nog iets in me, dat me zegt, dat ik het, hoe spannend ook, uiteindelijk óók dúrf.
    Nou, en als je dan moet aanzien, hoe elke keer weer dezelfden dat podium mogen beklimmen – Asje, Hugo, Festerling, noem maar op, die toegejuicht worden en waarvan gezegd wordt, dat ze zó moedig en zó goed bezig zijn…..Ja, sorry hoor, maar dan krijg ik op laatst iets over me van: “zó -en in sommige gevallen beter- kan ík het óók op papier krijgen, zo kan ík het ook in het openbaar uitspreken, zo dúrf ik het met enige oefening, ook uit te spreken. En daarnaast, ik wíl het ook net zo goed uitdragen, omdat ik, GVD, nèt zoveel om Pegida geef als één van die lui, die het allemaal wèl mogen! Ik heb de wil en de durf, dus dat recht heb ik net zo goed! En als je er dan achter moet komen, dat de enige keer, dat je het ook mag, gebruikt wordt om wéér je fysieke beperking te accentueren, zo van: “Kijk Pegida NL eens goed zijn voor mensen met een handicap,” en als dan verder een tweede keer je geweigerd wordt omdat je “niet in de organisatie zit” …. nou, ik vraag niet om medelijden, maar ik geef het je te doen!
    En, oké, dát zit er hier -want ik heb nog meer grieven, die minder met mezelf te maken hebben- uiteindelijk achter: Ze gebruikten al ongevraagd mijn artikelen en dat vond ik direct goed, want ik hóud van het initiatief-Pegida, dus ik werkte met vreugde aan die artikelen. Daarvoor hóefde ik opeens niet in de organisatie te zitten, waarschijnlijk omdat niemand anders van hen het kón! Maar daar dan de consequentie van aanvaarden en iemand er vanwege die kennelijke verdienste gewoon bij laten horen en hem evengoed laten spreken als Asje en Festerling omdat hij óók wil uitdragen…..Dat bleek te veel gevraagd. Nu weet je precies, wat mij nog steeds zo dwars zit -naast meerdere dingen- en heb er begrip voor, of veroordeel me er om, maar dít is de voornaamste reden; leuker kunnen we het niet maken.
    En goed, goed, ik heb waarschijnlijk inderdaad een minderwaardigheidscomplex en ik ben jaloers, ik geef het toe: Jaloers op vooral Festerling, en Asje, en zelfs op een Tina Kruize -die er overigens niet al te veel van terecht bracht, op Schiphol. Sorry hoor, maar ik ben ook maar een mens, die bepaalde dingen óók wil; niet eens in plaats ván, maar óók. Doodgewoon. En: eveneens waar: Ik heb het vooral met vróuwen: Mannen kunnen me veel minder schelen. Kan er niets aan doen.
    Ziezo, het is er uit. Doe ermee, wat je wilt, zou ik zeggen.

    Geliked door 2 people

  • @joopklepzeiker:

   Je argumentatie met betrekking tot dat “contraproductief” is mij intussen inderdaad bekend, maar ik deel hem niet, in die zin, dat ik het zwaar overtrokken vind, welke mening zich tot op heden niet heeft gewijzigd. Ik voel mij dan ook niet geroepen om dáár verder op in te gaan.
   En jij kunt mij niet dwingen om daar anders in te staan of minstens mijn, toevallig jóu onwelgevallige, opstelling in deze te verbergen; dat zou ik omgekeerd bij jou ook niet kunnen; dat kan niemand bij elkaar.
   En om dan op het tweede deel van je comment, je ‘verzoek,’ zogezegd, in te gaan: Op de eerste plaats zou ik op mijn beurt jóu willen verzoeken: Leg mij geen uitspraken in de mond, die ik niet gedaan heb: Ik ben er nooit van uitgegaan, dat Pegida NL niet zonder mij zou kunnen. Zijzelf -open deur- trouwens ook niet, want Pegida NL=Edwin Wagensveld en Edwin Wagensveld kan in principe zonder iederéén, misschien met uitzondering van zijn ‘muze’ Festerling -daar sta ik verder buiten. Intussen weten we, dat vanaf dag één zeker driekwart van de oorspronkelijke organisatie er uit gezet/gepest is, en wat dan nog mag blijven zijn de types, die zonder hun ‘positie’ als ‘organisatielid’ níets zijn, en zich daarom in allerlei merkwaardige bochten kronkelen om maar ‘in de gunst’ te blijven, met andere woorden, “de baas” geen strobreed in de weg te leggen. Dit resulteert aldus in een beleid, waarin alles is gericht op het ego van “Ed, de Holländer” ergo, waarin voor verder niemand een plaats van enige betekenis is weggelegd, zéker niet voor zoiets als achterban en/of sympathisanten.
   Mijn eigen ervaringen zijn inderdaad maar een detail, die vooral voor mijzelf schrijnend zijn, maar ik ben zeker niet de enige, die ze heeft. Aangezien ik de mijne eerder al genoemd heb -grotendeels althans- hoeft dat hier niet nog eens uitgebreid. Maar het feit, dat ik hierin niet de enige ben, is mede de oorzaak, dat Pegida NL maar niet groeit en niet echt van de grond komt!
   De toehoorders worden er niet werkelijk bij betrokken en bedanken er instinctief waarschijnlijk ook voor om de “woordvoerder” als een soort “Führer” te vereren, die zijn gehoor na afloop verder niet meer nodig heeft en ze als makke schapen weer naar het hok stuurt.
   Diegenen, die daar geen hinder van hebben en dit alles prima vinden zoals het is, zijn helaas te gering in aantal. Ziedaar mijn grootste grief, waar ik inderdaad elke keer weer mee geconfronteerd word, zodra hier op de site weer de aandacht er op gevestigd wordt, en wat metterdaad iedere keer weer pijn doet: gedeeltelijk om mijzelf, want ik pretendeer niet, absoluut onbaatzuchtig te zijn; dat is namelijk niemand, maar voorál vanwege het INITIATIEF Pegida. Dit, namelijk wordt op deze manier gaandeweg om zeep geholpen door niets anders dan het INTERNE BELEID.
   Als jij dus per sé het accent wenst te leggen op “contra-productief” bezig zijn, is het misschien raadzaam, om, wat dat aangaat, eens een keer níet naar mij, maar naar het interne beleid van de Heer Wagensveld c.s. te kijken.
   Je mag deze uitleg accepteren of niet, maar ik wens het er verder bij te laten, wat ons beiden betreft en ik zeg je nu alvast, dat ik niet van plan ben om er in het vervolg angstvallig over te zwijgen, alleen omdat jij dat eist. Bij persoonlijke aanvallen kon je dat misschien verlangen met het oog op blogregel 4 , maar nu niet.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je bent volkomen de weg kwijt !
    Ik eis helemaal NIETS .
    Je ga je gang maar , plaats wat je wilt, dat is je goed recht
    En ik zal er op reageren zoals ik dat blieft en dat is mijn goed recht .

    En er is HELEMAAL NIETS naar mij verzonden .

    Laat je nakijken waus .

    Like

   • Nee, inderdaad niet ‘verzonden,’ collega-waus!
    Even een kwestie van minder gelukkig uitdrukken, anders niet!
    Wat ik me trouwens afvraag: Heb je de uitleg, waar je zo dringend om vroeg, nou nog helemaal gelezen, of heb je alleen dat dat éne rotte woordje er uit gepikt, omdat de rest niet in je kraam te pas kwam? Zo ja, waarom drong je er dan zo op aan?
    “De weg kwijt” is gauw geconstateerd: Zwaktebod, anders niet.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Waar is dat ik wens het hierbij erbij laten , je wil wel maar kan niet .
    Er blijft werkelijk dan ook niets bij je hangen, ik heb nu al vele malen hier verklaard dat ik volkomen en compleet gestoord ben, dus waus is wat mij betreft geheel op zijn plaats, maar wat maakt dat nu van jou, ik was nog complimenteus .
    Begrijpend lezen is ook niet je sterkste kant, als je er al over eentje zou beschikken .
    Ik heb dus niet naar een uitleg gevraagd waarin je vooral ik en kritiek uit en je helemaal bloot gaat .

    Maar gevraagd naar wat je vanuit je persoonlijke eigenschappen nu zou kunnen betekenen voor Pegida NL want je poneerde dat je zo veel voor ze zou kunnen betekenen.

    En dit hele gedoe maakt toch duidelijk voor een ieder dat je dan ook totaal niet geschikt bent voor wat je wilt , en waarschijnlijk hadden ze dat bij Pegida NL ook snel in de gaten, daar hoef je geen jaartje op een tweede rang opleiding voor gezeten te hebben .

    wat beheers je nu eigenlijk wel in voldoende mate om werkelijk nuttig te zijn voor een organisatie als Pegida NL ?

    het is heel eenvoudig kan je in 2 zinnetjes af.
    Maar je begrijpt er nog steeds geen ene malle moer van, en dat is een van de redenen dat je niet geschikt bent om maar wat voor rol te spelen in een protest organisatie anders dan een mede veld speler, maar niet in de organisatie .

    Maar wat mij betreft mag je het nogmaals erbij laten als je dat kan opbrengen, ik heb er zo mijn twijfels over, zou je kunnen bewijzen dat mijn twijfels ongegrond zijn ?

    In blijde afwachting

    Uwer Klep .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Je moet nog zoveel leren,. als dat al mogelijk zou zijn.
    Je verwijt mij dat ik gebruik maakt van jouw fouten in deze discussie !

    Lieve help, wat een talent !

    Mens als je denkt dat ik je slecht behandelt moet je maar eens op een echte concurrentie positie in het leven gaan functioneren !
    Krijg je werkelijk een lesje .

    U vraagt en ik draai, zin in meer ?

    Like

   • @joopklepzeiker: Goed dan, “gestoorde”(Ja, als jij jezelf zo met trots noemt, kan ik het zonder bezwaren overnemen.)
    Jij wou een argument van een paar zinnetjes en je kunt het krijgen:
    Waarom ik iets voor ze had kunnen betekenen:
    Omdat ik het dúrf en omdat ik het wíl.
    Dat is versmaad en dat neem ik ze kwalijk, já.
    En dat zal pas minder worden, zodra ik van een ander die kans krijg, eerder niet.
    En natuurlijk moet ik daar zelf de stappen voor ondernemen, maar daar ben ik dan ook mee bezig.
    En wat jij daar van denkt, kan me geen éne moer schelen. Zo is het, en niet anders.
    Schluss damit, jetzt. (Had bijna gezegd “over en sluiten,” maar wil een zekere voormalige reageerster niet gaan imiteren.)

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Lig ik nu toch te rollen van het lachen over de vloer, de honden doen lekker mee, die begrijpen er ook niets van, je bent dus niet de enige .

    Mag ik je veel succes toewensen als revolutionaire , zal je hard nodig hebben .

    Like

   • @joopklepzeiker: Tja…..Je bent gestoord of je bent het niet.

    Like

 16. BertG. zegt:

  De protestbeweging Pegida heeft het voor elkaar gekregen aanstaande zondag te mogen demonstreren met het logo van het hakenhuis boven een prullenbak. Dit heeft de rechter besloten tijdens hun rechtszaak tegen de gemeente Den Haag.

  In het verleden werd Pegida-voorman Edwin Wagensveld meerdere malen gearresteerd omdat hij lekker met zijn nazilogo bleef provoceren, zonder het te verbergen. Voor zondag had de Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland-beweging een vergunning aangevraagd om met het volledige logo te demonstreren.

  Recht van betogen

  De gemeente Den Haag stelde echter de voorwaarde dat het logo niet te zien zou zijn. De patriottische Europeanen pikten dat niet en stapten vandaag naar de rechter. Het afplakken van het logo zou volgens de rechter juist datgene verbergen wat Pegida wil vertellen, meldt het AD. Een protestbeweging heeft het ‘recht van betogen’, en het logo moeten afplakken gaat hier tegenin.
  https://www.powned.tv/artikel/pegida-mag-protesteren-met-hakenkruis

  Like

 17. Ingrid zegt:

  Veel slappe lullen hier op dit forum
  Veel huilie huilie
  bla bla bla bla … vooral bezig met zichzelf en hun eigen ondergang
  Dikke Doei zeg ik tegen die lui
  Voor de mensen die wel staan voor hun land : Tot zondag !

  Like

 18. Harry zegt:

  Wat zou het toch fijn zijn als we gewoon eens achter een goed initiatief zouden kunnen gaan staan ZONDER rancune en gezeik .
  Zo helpen we onszelf naar de bliksem .
  Soms moet je “groot ” kunnen zijn en gewoon slikken .
  Als het over Wilders gaat hoor ik ook haast altijd : ik ben het wel met véél dingen met hem eens , maar niet met álles .
  Dat hoeft toch ook gvd niet , zie het grotere belang , niet alleen dat van jezelf op een bepaald moment .
  Offer je dan maar een heel klein beetje op . Dat is heus niet pijnlijk .

  Helaas hebben we haast meer reageerders over deze bijeenkomst dan deelnemers .

  Like

 19. Wil Pronk zegt:

  Wat jammer, al die meningsverschillen, ik ga wel demonstreren, al jaren, ondanks teleurstellende opkomsten, de laatste tijd wat minder omdat het vaak fysiek niet lukt,

  ieder van ons doet wat hij of zij kan doen, elk op de eigen manier, als we elkaar vliegen af gaan vangen bereiken we nooit de eenheid die nodig is, een demo organiseren weet ik uit ervaring kost veel tijd en moeite, ik ben blij met elk mens die mee doet , dus ik blijf gaan, zo ook vandaag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s