Duitsland: Politie op zoek naar 280.000 illegale buitenlanders

screenshot_18

Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière en bondskanselier Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse politie is op zoek naar 280.000 buitenlanders, die of illegaal binnengekomen zijn of zich onttrekken aan uitzetting. De autoriteiten hebben geen idee waar ze zich bevinden.

dwn

Op 1 september dit jaar werden er door de Duitse politie 280.000 buitenlanders gezocht, omdat zij bijvoorbeeld uitgezet moeten worden. Dat zou een stijging van 140% zijn in vergelijking met vorig jaar, meldt de radiozender HR-Info vandaag onder verwijzing naar de binnenlandse veiligheidsdienst (BKA). In 2015 en 2014 werden er op de peildatum ongeveer 120.000 mensen wegens overtreding van de verblijfswetten gezocht.

Er wordt naar buitenlanders gezocht als zij het land moeten verlaten, de autoriteiten hen echter niet kunnen vinden. Een woordvoerster van het BKA wees er echter volgens HR-Info op dat een deel van de gezochte personen als zou zijn uitgezet. In zulke gevallen zouden de buitenlanders in het systeem INPOL staan geregistreerd, om hen bij illegale binnenkomst onmiddellijk te kunnen herkennen. Om hoeveel van de gezochte personen dat gaat, vermeldde het BKA echter niet.

Een woordvoerster van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken benadrukte eveneens dat de 280.000 buitenlanders niet allemaal zouden worden gezocht om uitgezet te worden. De zoektocht zou verband houden met een “buitenlander-juridische maatregel”, dat zou een uitzetting kunnen zijn, maar bijvoorbeeld ook een inreisverbod. Daarom zouden niet alle van de 280.000 mensen zich überhaupt in Duitsland bevinden. De woordvoerder wees er bovendien op dat veel buitenlanders die eigenlijk uitgezet zouden moeten worden, geduld worden.

Volgens Hr-Info hebben meerdere deskundigen bij de vreemdelingendienst het vermoeden dat veel van de gezochte personen “vluchtelingen” zouden zijn die zich zouden willen onttrekken aan uitzetting. Gedulde buitenlanders, wier uitzetting bijvoorbeeld wegens ziekte werd uitgesteld, staan echter niet geregistreerd in het INPOL-systeem. Het BKA en het ministerie van Binnenlandse Zaken konden volgens de radiozender niet zeggen hoeveel mensen er op dit moment illegaal in Duitsland leven.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland: Politie op zoek naar 280.000 illegale buitenlanders

 1. Steven zegt:

  Tja..dat krijg je als je die parasieten ongecontroleerd je land in laat stromen en ze dan vrij rond laten lopen. Gewoon achter een hek op een weiland met 12000volt erop!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Zoek eens onder de Eskimo’s aanwezig in Duitsland !
  Of zie ik dat nu weer eens verkeerd ?

  Like

 3. Karen zegt:

  Fijn dat ze het allemaal zo goed onder controle hebben.
  Valt me trouwens mee dat dit bericht de krant heeft gehaald.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Intussen is de populariteit van Merkel weer aan ’t stijgen, 33% zou weer CDU/CSU stemmen, niet veel minder als bij de laatste stembusgang dus. Merkels in overvloed in D.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ongelovige: 20.26. uur. Tja, dat krijg je als een bevolking 24/7, door de rode Lügenpresse, en de rode media gehersenspoeld worden. Buiten de mensen, die wel zelf nog nadenken, maar die groep is nog veel te klein.

   Like

 5. Pingback: Duitsland: Politie op zoek naar 280.000 illegale buitenlanders - Ik zeg NEE tegen EU

 6. Sabeltant zegt:

  Tik-tak mevrouw Merkel, tik-tak In uw naïviteit dacht u dat deze illegalen gewoon mensen waren net als u en ik. Donald Trump heeft een mooi woord voor dit tuig.
  Illegal aliens, het wordt tijd dat u ze ook zo gaat noemen.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Volgens mij goochelen ze weer met de cijfers

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Zoek ook eens goed in voormalige ss bunkers en gangenstelsel in de bergen.

  Like

  • Dirk jan clements zegt:

   Of zouden ze al tunnels aan het graven zijn,
   Om de Duitse BundesBank te beroven! .???
   Maar daar is niet veel meer te halen
   Heb ik begrepen…

   Like

 9. Ja dat heb je ervan als je alles maar doorlaat. Leuk zoekplaatje geworden. als ze maar aan de andere kant van onze grens blijven.

  Like

 10. Leo zegt:

  Moahhh, Wir Schaffen Das. !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s