Het falen van het multiculti-ideaal en het policorisme

screenshot_26

(Door: David Pinto)

“De linkse ‘Gutmensch’ slaat door”

Meer en meer wordt ruiterlijk toegegeven dat het multiculti ‘ideaal’ volkomen is mislukt. Dit is zo een beetje het enige waar consensus over bestaat bij alle partijen, van rechts tot links. De vraag is hoe kon het zover komen, ondanks de vele inspanningen van velen, de kasten vol met rapporten en onderzoeken, de goede bedoelingen en de hoge bedragen van de belastinggelden die erin gestopt zijn om het multiculti-project een succes te laten zijn.

Wrang is dat het project niet alleen is mislukt, maar dat het resultaat ook nog eens bijzonder slecht uitpakt. Migranten(kinderen) uit niet-westerse landen voeren de lijsten van werkeloosheid tot criminaliteit aan. Zij zorgen voor steeds meer onrust, wanorde en ellende. Kijk maar hoe het er in Zaandam aan toegaat, waar de politie voor schut wordt gezet door een groepje migrantenjongeren. Gênant en te absurd om te bevatten.

Is er een weg terug? Is er een perspectief om het tij te keren? Laat ik beginnen met de veel gehoorde en bediscussieerde vraag: is religie een verklaring?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het falen van het multiculti-ideaal en het policorisme

 1. It is hard to stop what has begun

  Signed, sealed, it IS to be delivered

  You are in the funnel, because you let it be

  Unless…….

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Matig stukje van meneer Pinto.
  Hij signaleert een probleem; de islam en de NSB, die de islam hierheen haalt.
  Dat is een open deur intrappen, dat wisten we al.
  Wat uitblijft is de oplossing.
  Hoe om te gaan met NSB-ers, hoe om te gaan met moslims?

  Zouden ze in Israël open grenzen hebben? Of hebben ze daar veelplegers; moslims, die 100 keer worden gepakt voor misdrijven? Overladen ze daar de islam met subsidies?
  Ik denk het niet; daar liggen de antwoorden voor onze problemen.
  Gooi ze er uit en zorg dat ze niet meer terug kunnen komen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Moslims deporteren naar hun thuislanden en NSB-ers ophangen voor landverraad !

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Koddebeier,

    mee eens. Maar liever zou ik de NSB-ers aan de schandpaal nagelen en ze ontdoen van vermogen en wachtgeld; het kan niet zo zijn dat je land verraden uit winstbejag lucratief is. En natuurlijk alle foute ambtenaren ontslaan, dat hebben ze in 1945 verzuimd, laten we niet opnieuw dezelfde fout maken.

    Overigens weten wij het wel en vanuit de elite begint er hier en daar iemand wakker te worden en verstandige dingen te zeggen, zoals meneer Pinto. Maar dat is niet genoeg. De oplossingen moeten bespreekbaar zijn en breed gedragen worden door besturend Nederland, anders gaat er nooit iets veranderen.
    En dat kan nog wel even duren, want de hele NSB is nog bezig de motie Halsema uit te voeren.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  De zogenaamde linkse gutmenschen hebben zich altijd gedragen als zwakzinnige idioten !
  Wat een stel enorme onbenullen zijn deze lieden, gespeend-van-iedere-realiteitszin !

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Waar de moslims die arme geiten toch niet voor ge- en misbruiken. Het zou letterlijk een beschermde diersoort moeten worden. Maar om eerlijk te zijn, wat moslims betreft geldt dit voor elk diersoort, behalve het varken, want die laat dat niet toe. Idioten allemaal, en hiermee bedoel ik niet de varkens.

  Like

 5. Bas zegt:

  Synoniem EU parade.
  Om wat kleur te geven aan de azijn heeft men gedroogde bloemen of kruiden toevoegt.

  Like

 6. Pieter G zegt:

  Dit stukje van Pinto is achteraf praten, laten we dat eerst vaststellen.
  Zonder het politieke besluit om massa immigratie uit moslim landen aan te jagen hadden we geen islam probleem gehad. Dit geld voor alle Eu landen met daarbij de aantekening dat landen met weinig moslims ook weinig islam gerelateerde problemen kent. Verder vind ik de scheiding tussen cultuur en religie een niet bestaande kunstmatige scheiding. Die scheiding is er niet!
  De islam regels, voorschriften en bepalingen zijn de norm. De islam (ideologie, geen religie)staat en gaat VOOR alles!
  Onze rechtstaat en westerse cultuur is daar ondergeschikt aan. Daarnaast is uit de islam stappen een zeer ernstige misdaad met gevolgen. Godsdienstvrijheid bestaat NIET onder moslims. Hopen op een liberale islam is naïef. Het gaat niet gebeuren. Hoeveel moderniteit er ook is in de samenleving waar de islam voet aan de grond heeft gezet. De islam claimt steeds meer ruimte onder het mom van godsdienstvrijheid. Het maakt misbruik van onze vrijheden. En langzaam maar zeker gaan we naar sharia rechtbanken die nu al actief aanwezig zijn. Er is een volledig parallelle islam samenleving aanwezig en de politiek is daar volledig voor verantwoordelijk. De oplossing is dan ook bijzonder simpel.
  Politiek die de islam ziet wat het werkelijk is en daar krachtig tegen optreedt.
  Het liefst snel en voorgoed de islam verdrijven uit onze samenleving.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pieter G: 12.02. uur. Inderdaad, de Islam erkent geen scheiding, van; “kerk/geloof/religie en Staat”. En daar ligt al het grootste probleem. Derhalve zal deze ideologie nooit een match geven met een normale, humane samenleving.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Godsdienst is opium van het volk zei Karl Marx. Maar het is wel typisch dat dit vandaag de dag alleen maar voor het Moslim-volk geldt. Gelukkig hebben we daarom hier in Nederland de scheiding tussen Kerk en Staat. Maar de Moslims worden daarin weer ontzien door de Staat. Zij kunnen onbeperkt hun gang gaan en Nederlanders te pas en te onpas voor het gerecht brengen met valse aanklachten. Ook Geert Wilders mocht dit ondervinden. Het hoeft geen betoog dat dit alles niet lang mooi blijft staan. We zijn daarom hard op weg naar een Sharia Staat, of we nu dit willen of niet, of we ons ertegen verzetten of niet, we gaan de Sharia Staat nog eens aan den lijve ondervinden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s