Interview Rutte: Ook autochtoon moet kiezen vóór of tegen Nederland

screenshot_15

Mark Rutte presenteerde vrijdag het VVD-verkiezingsprogramma. De premier wil na de crisis de zorgen over veiligheid en de gezondheidszorg wegnemen en heeft een stevig signaal voor “buitenstaanders” die tornen aan de Nederlandse normen en waarden. NU.nl vroeg de premier wie hij daar precies mee bedoelt.

In een interview met het AD zegt u dat “buitenstaanders die zich ergeren aan hoe wij het hier met elkaar geregeld hebben, zich moeten afvragen of ze wel in Nederland willen blijven”. Wie zijn die buitenstaanders?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Interview Rutte: Ook autochtoon moet kiezen vóór of tegen Nederland

 1. Ongelovige zegt:

  Rutte is een linkse rat van de bovenste plank, bovendien al lang stiekem tot het ware geloof toegetreden.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)”U zegt dus ook tegen autochtone Nederlanders dat als het je hier niet bevalt, je kunt vertrekken.

  Rutte :
  “Ik zeg niet: ga weg. Ik zeg: maak een keuze.”

  Dat zegt u dus ook tegen autochtonen?

  Rutte :
  “Dat zeg ik tegen iedereen. Maak een keuze als het je hier niet bevalt, wat je dan met je verdere leven wil. Want dit land zal zich tegen jou keren als je doorgaat met fundamentele waarden en normen met voeten te treden. Ook als je blank bent.”(..)

  Die gast is werkelijk de weg kwijt….. Wat nu wat betreft de fundamentele waarde en normen? Wat is dit? Is dit multicultureel of zo? Dat Zwarte Piet moet worden afgeschaft. Dat we de sharia moet accepteren of zo? Tjonge, tjonge. Ik zou in dit geval zeggen, Rutte wanneer je het hier niet bevalt, daar is de deur….. Zoek het dan maar ergens anders. Je hebt genoeg verdient de afgelopen jaren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Werkelijk de weg kwijt, denkt een schoolhoofd te zijn die zijn onwetende leerlingen iets meent te vertellen te hebben.
   Hij neemt helemaal niemand serieus, net zo min als dat de man denkt met volwaardige mensen te maken te hebben.
   Hij klets als een kleuterschool oppasser.

   Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Thoth 17:35 ik ben het helemaal met u eens, die draaikont is niet te vertrouwen, weg ermee.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou kan ik me toch herinneren dat deze EU-hoer Rutte in de afgelopen jaren zo vaak zijn eigen land en volk verraden heeft dat hij zonder meer als landverrader voor het gerecht zal moeten staan als de tijd daar is…
   En deze klootzak wil mij de les lezen met zijn waarschuwing dat het land zich tegen mij zal keren als ik niet zal doen wat hij wil om die baan bij de EU te krijgen…???

   Ongelofelijk! Deze man is werkelijk gespeend van elk besef van moraal en geweten!

   Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    Paul, waar het om gaat is dat Rutte in zijn eentje bepaald wat dat Nederland al dan niet moet zijn. Hij zegt doodleuk dat ‘ook’ (!) autochtone Nederlanders voor dit land moeten kiezen, en niet fundamentele waarden en normen met voeten moet treden. Anders keert dit land zich tegen je.

    Dus:
    1. Rutte spreekt over fundamentele normen en waarden, zonder deze nader toe te lichten. Want over welke waarden heeft hij het eigenlijk. Concreet: op deze site hebben wij het over niets anders dan onze fundamentele waarden en normen. Toch voelen we ons door Rutte niet gerustgesteld, integendeel. Zou dat misschien komen doordat hij zo vaag blijft over onze waarden, over wie wij eigenlijk zijn? Komt het misschien doordat hij er helemaal niet op uit is Nederlanders en de Nederlandse cultuur te beschermen? In dat geval hebben wij het recht ons tegen hem uit te spreken, en daarnaar te handelen.
    2. Rutte stelt dat, als autochtone Nederlanders fundamentele waarden en normen met voeten treden, het land zich tegen hen zal keren. Hiermee bedoelt hij ongetwijfeld dat een rechtgeaarde nationalist door de policor-republiek fysiek van het Nederlands grondgebied zal worden verwijderd. Hij realiseert zich overigens niet dat precies dezelfde redenering juist op hem en zijn partij losgelaten kan worden.

    Ik vraag mij zo af, is die man gewoon ontzettend dom of is hij doelbewust uit op burgeroorlog. Want deze hele speech van hem is onverzoenlijk tegenover de nationalistische autochtoon, en is daarbij buitengewoon dreigend naar hem / haar toe.

    Overigens ben ik zelf van mening dat het allemaal veel te laat is: tegen 2150 zullen West-Europese landen niet langer Westers zijn. We kunnen beter een plan tot nationale hergroepering opstellen. Met duidelijke regels over wat de Nederlandse cultuur, normen en waarden zijn, maar ook met een duidelijke bevolkingspolitiek waarbij jonge mannen en vrouwen aangespoord worden eerder en meer kinderen te nemen.

    Dit gaat dan ten koste van de individuele keuzen? Die individuele keuze gaat ook verloren op dit moment, want een nationalist wil niet in zo’n staat als deze wonen. Zulke fundamentele processen en keuzen zullen door heel West-Europa gemaakt worden.
    En ja, we raken in de minderheid. Er zullen nieuwe grenzen getrokken moeten worden. Er zal een nieuwe staat ontstaan waar de hergroeperende volken zich verenigen en thuis voelen.

    Het kan ook zijn dat complete volken asiel aanvragen in Oost-Europa of Rusland.

    Like

 3. Karen zegt:

  Nederland, het land waar ik en mijn voorouders geboren en getogen zijn, zo langzamerhand voel ik me hier de vreemde, en dat is een heel akelig gevoel.
  Iedereen mag hier aan zijn cultuur en aan zijn geloof (hoe achtetlijk en bloedig dan ook) blijven vasthouden, niemand hoeft zich aan te passen of de anders denkende te respecteren. Behalve als je Jood, Christenen of ongelovige bent, dan wordt er wel verwacht dat je je aanpast, je cultuur de rug toekeert en dat je de bezetter onderhoudt en verwelkomt als ware het onze verloren zonen..Ben je ook nog blank dan heb je alle reden om je heel erg te schamen.
  Rutte ik kan z’n kop niet meer zien en z’n gelul niet meer aanhoren zonder ocer de rooie te gaan.
  Wat een doffe ellende.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  U zegt dus ook tegen autochtone Nederlanders dat als het je hier niet bevalt, je kunt vertrekken. 
  “Ik zeg niet: ga weg. Ik zeg: maak een keuze.”
  Dat zegt u dus ook tegen autochtonen?
  Dat zeg ik tegen iedereen. Maak een keuze als het je hier niet bevalt, wat je dan met je verdere leven wil. Want dit land zal zich tegen jou keren als je doorgaat met fundamentele waarden en normen met voeten te treden. Ook als je blank bent.!

  Fundamentele waarden en normen met voeten treden ?
  Echte Nederlanders treden de normen en waarden met voeten ?
  Wat heb jij voor een onkruit genomen vuile stinkende vaderlandsverrader !
  Heb jij een havenrondrit in de kont van Merkel gemaakt ?
  Rot eindelijk op !
  In de Politik heb jij in ieder geval niks te zoeken !

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  De afgelopen jaren hebben we mee mogen maken wat Rutte meent van wat hij belooft.
  Je moet wel goed van het padje zijn om nog een woord te geloven van deze notoire leugenaar.

  Like

 6. Jade zegt:

  Ik heb schijt aan de Bilderberg-agenda van Rutte.
  Het wordt tijd dat hij zelf opflikkert, de klootzak.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  “Vuile huichelaar, pak je koffers maar, en verdwijn uit ONS leven”. Uit een bekend lied, helemaal van toepassing op de landverrader Rutte, met zijn landverraderspartij VVD! De man liegt al, als hij goeiedag zegt, want dan is het al avond. Hij, deze zak hooi, heeft elke verkiezingsbelofte gebroken; van de 1000,- euro voor elke werkende Nederlander, en “geen cent”, naar Griekenland, en het pal staan voor de hypotheekrenteaftrek. Helaas zullen vele domme kiezers WEER in zijn leugens trappen!

  Like

 8. Rico zegt:

  Ik kies tegen nederland. Ben helaas een ras echte. Maar kots dit land inmidels uit. Schaam me als nederlander dat we dit allemaal accepteren. We gaan langzaam ten onder door oa de politiek. Weet wel als de oorlog uitbreekt ik de kant van rusland zou kiezen. Voor dit nazi land zal ik niet vechten.

  Like

 9. Dus als het ons niet bevalt als autochtoon, mogen wij maw op pleuren.Het is duidelijk waar hij voor staat. In ieder geval niet voor zijn eigen volk. Wat een volksverlakker.

  Like

 10. Yvonne zegt:

  dus als je als hier geboren blanke het niet bevalt kan je dus oppleuren , het beviel me best in dit land tot het langzaam naar de klote wordt geholpen, als ik een oprot premie mee krijg dat ik ergens anders kan wonen ga ik vanavond nog mijn koffers pakken, die man is echt de weg kwijt, KOEKOEK, hij zegt maak een keuze, die wordt al voor ons gemaakt door die graaiers in Den-Haag, ze willen ons toch al Europa uit hebben, gaat op deze manier aardig lukken

  Like

 11. Hé, hé!Het “pleur op!” begint zoetjesaan af te zwakken!
  Kennelijk heeft het zijn werk gedaan; nú moet-ie weer even niet de indruk wekken, dat-ie de “medelanders” in het verdomhoekje wil zetten, hoor! (De Realistische Nederlanders horen er net zo goed in.)
  Rot toch op, Rutte!

  Like

 12. Steven zegt:

  Blanken worden (zijn) zo langzamerhand een wandelend slachtoffer voor al die tering ALLOCHTONEN die ze hier in Nederland ongecontroleerd hebben binnen gehaald!
  Het enige ras wat wordt gediscrimineerd zijn de BLANKEN…want die moeten alles maar OPOFFEREN voor alles wat tegen ons is.
  Dat allochtonen worden gediscrimineerd hebben ze feitelijk aan zichzelf te danken voor al die misdragingen van hun TERING JEUGD, waar niemand ook maar een woord over rept, laat staan iets aan DOEN en alleen maar het vingertje wijst naar de mensen die het ZAT zijn!
  Dat hele hordes marokkanen half Nederland aan het verzieken zijn..daar hoor je die DISCRIMINATIE JUNKIES niet over..dat vinden ze wel OK. Die mossels en die negers komen alleen in VERZET indien mensen de problemen benomen, het zat zijn en er iets van vinden….want dan heet het RACIST. Met andere woorden…je moet dit TUIG VOLK gewoon hun gang laten gaan!!!
  Hoop echt dat er een dag komt dat blanken hier met hooivorken en schuim op de bek het land door trekken en met fakkels alles platbranden wat hier niet hoort…ik doe GRAAG mee!!

  Like

 13. Giny zegt:

  Als de PVDA slim is, trekken ze nu de stekker eruit, ze hebben toch niets te verliezen!

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Opportunisme krijgt zo toch wel een heel aardige betekenis , zullen we er maar ruttisme van maken , is nog korter ook .

  Like

 15. williaan zegt:

  “Want dit land zal zich tegen jou keren als je doorgaat met fundamentele waarden en normen met voeten te treden”. De fundamentele waarden en normen van wie? Daar overhoud hij zijn mond,
  wat vage algemeenheden weet hij uit te kramen.
  De westerse en oosterse zijn tegenstrijdig, Vredig samengaan is helaas een utopie. De politici luisterend naar de “Gutmensch” hebben het finaal uit de hand laten lopen en weten zich nu geen raad meer.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  ik weet niet hoe hij het nog in zijn hoofd kan krijgen dat de ‘echte’ Nederlanders hem nog een keer zouden kiezen als minister president? Hij belooft nu weer een heleboel, maar verkondigd dat met dezelfde plank voor zijn hoofd, welke er al 8 jaar zit. Elke tweede woord dat uit zijn mond rolt is ronduit gelogen. En beloftes maken geen waarheid, niet bij Mark Rutte, nooit bij Mark Rutte!

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  AD: “Maar deze Nederlander heeft geen land van herkomst waar hij volgens u naartoe moet.”

  Rutte: “Die kan ook een keuze maken of hij vóór of tegen Nederland is.”

  Wat de zakkenwasser (bewust) negeert is dat die Nederlander tegen de immigranten en tegen de EU is (en per saldo tegen dit Kabinet), juist OMDAT hij vóór Nederland is. Moslimimmigranten zijn onverenigbaar met de Nederlandse cultuur. En de EU zal ons verbieden dit te zeggen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Wij de Nederlandse burger worden zo langzamerhand door hem ingemetseld. Waar blijft nou die grote BOEM? of meerdere, ik smacht ernaar dat we iets hebben om dit hele kabinet op te sluiten.

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Ik las een psychologisch stuk over : masochistisch, rigide, en psychopatisch. Toen ik van alle drie de kenmerken las kreeg ik het beeld van Rutte compleet, complex en van alle drie is er veel aanwezig.

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 21. Giny zegt:

  Dan toch maar met hooivorken naar Den Haag, alles schijnt al beslist te zijn!
  Die smeerlap zit elke avond en morgen (WNL) met die rot kop in programma’s!
  Dat duurt dan tot maart 2017, ik kan die rotkop niet meer zien en zijn stem niet meer horen!

  Like

 22. Wachteres zegt:

  “Political correctness is tyranny with manners”. Charlton Heston

  Wat Rutte eigenlijk wil zeggen is dat we – net als hij – politiek correct moeten denken.

  En als we dat niet doen, dan kunnen we beter vertrekken. Hé, komt ons dat niet bekend voor?

  Joop van Driessen mag misschien zo langzamerhand met pensioen zijn, zijn opvattingen zijn nog springlevend.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 12.11. uur. Wanneer wordt deze LINKSE FASCIST voor het gerecht gedaagd? O wacht ….het hele O.M. id Demonen 66, dus LINKS. Hij zal niet gedaagd worden. Nederland rechtstaat, whoehahahaha, sprookjes bestaan niet.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Heb je het goed gehoord Tom?
    De nieuwe wereld die wij met zijn allen aan het maken zijn?
    Toen al……Er worden mensen voor MINDER voor het gerecht gedaagd!
    Hoe kan het dat deze narcistische engerd nooit hiervoor enige tekst en uitleg heeft
    hoeven geven…..

    Like

 23. Stem vóór Nederland. Stem tegen VVD.

  Like

 24. Wachteres zegt:

  https://www.vn.nl/de-loze-verkiezingsbeloftes-van-mark-rutte-in-het-ad/

  De loze beloftes van Mark Rutte in het AD

  In het AD zet Mark Rutte vandaag zijn ‘plan’ voor Nederland uiteen. Maar na een close-reading door Aafke Romeijn blijft er weinig van over, behalve wat stoere woorden.

  Like

 25. Pieter zegt:

  Rutte, vuile manipulator, leugenaar in een. Gewoon een psychopaat.

  Like

 26. Mary zegt:

  Rutte is bij uitstek degene die onze Nederlandse normen en waarden heeft verkwanselt, ons land heeft verkocht aan de EU, het volk aan zijn laars lapt enz. het wordt inderdaad hoog tijd dat zo iemand ons land verlaat en dat we een VOLKSVERTEGENWOORDIGER krijgen die onze normen en waarden en het Nederlandse volk hoog in het vaandel heeft zoals Wilders. Ik zou zeggen probeer het eens in die zandbak daar liegen ze ook alles aan elkaar vast, voelt tenminste eigen zou ik zo denken Rutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s