ISIS roept “vluchtelingen” op jonge “ongelovigen” te doden

screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

ISIS roept “vluchtelingen” er via internet toe op om zich niet met de moord op politieagenten of soldaten bezig te houden. Het zou effectiever zijn om de jonge “ongelovigen” in het zwembad of op sportvelden te vermoorden.

In een actueel propagandatijdschrift roept de “Islamitische Staat” (ISIS) “vluchtelingen” die bereid zijn tot de jihad er via internet toe op om kinderen van “ongelovigen” op speelplaatsen, in het zwembad of tijdens het sporten te doden. Dit bericht het Amerikaanse “PJ media”.

“We veroveren Rome”

 De eerste editie van het nieuwe ISIS-tijdschrift genaamd “Rumiyah” – in het Nederland “Rome” – werd in het Engels, Turks, Duits, Frans, Indonesisch, Russisch, Pasjtoe en Oeigoers gepubliceerd. De naam van het tijdschrift is gebaseerd op het doel Europa te veroveren en Rome binnen te trekken. Al in 2015 kondigden de Jihadisten in een video aan: “We veroveren Rome”. Zoals media, waaronder de “Focus” berichtte, zouden er ISIS-strijders uit Syrië en Irak Libië binnengesluisd zijn.

Vermomd als “vluchtelingen” zouden deze dan op “vluchtelingen”boten naar Malta, Sicilië of het Italiaanse vasteland moeten oversteken. Het uiteindelijke plan: ISIS wil in Libië de hele kust onder controle brengen en van daaruit Europa aanvallen. De Jihadisten zijn van plan om in de Middellandse Zee schepen aan te vallen en grote Zuid-Europese steden met terreur te teisteren.

Het bloed van de kinderen van de ongelovigen vergieten

In artikelen van het opgekalefaterde ISIS-propagandatijdschrift, dat geldt als de nieuwste poging van het “ISIS-Al-Hayat Media Center” om een breed publiek aan te spreken, wordt aan de moslim uitgelegd dat het zijn verantwoordelijkheid zou zijn om het bloed van de kafirs, de “ongelovigen”, te vergieten. De schrijvers wijzen er op dat “Allah de strijd tegen de ongelovigen” niet alleen aan het front gevoerd wil zien. Veelmeer zou hij er opdracht toe geven deze “ongelovigen” te doden waar ze zich ook maar bevinden – op of buiten het slagveld. “… Dit alles zal voor al diegenen des te duidelijker worden die herkend hebben dat het bloed van een Kafir – een ongelovige – goedkoop en smerig is en dat het daarom is toegestaan het te vergieten”, aldus de oproep.

Moslims die op dit moment in het land van de ongelovigen (Dar al-Kufr) leven, zouden er aan herinnerd moeten worden dat het bloed van de ongelovigen “halal” zou zijn als het vergoten zou worden om Allah te aanbidden. Dit doden geldt zowel voor de ongelovige zakenman die in een taxi naar zijn werk rijdt als voor jonge ongelovigen tijdens het sporten of de oude man die in de rij staat om een broodje te kopen. Onder verwijzing naar islamitische “koran-geleerden” zou het zelfs halal zijn om het bloed van een ongelovige straatverkoper, die bloem verkoopt aan voorbijgangers, te “morsen”.

“Om de terreur in de harten van alle ongelovigen te dragen, is de plicht van een moslim”

De terreur in de harten van alle ongelovigen te dragen, zou de plicht van een moslim zijn. Er zou geen voldoende reden zijn om alleen soldaten, politieagenten of alleen rechters en politici op de korrel te nemen. Want alle ongelovigen die niet het “dhimmi-verdrag” – een “betalingsverplichting” die ongelovigen aan moslims moeten betalen – ondertekend zouden hebben, zouden een “mooi tijdverdrijf” zijn.

Waarom zouden de ongelovigen ooit van veiligheid dromen, terwijl er ergens in de wereld moslims lijden en regeringen via hun democratie Allah bespotten, aldus de vraag van de ideologische ophitsers in het ISIS-strijdblad. Als illustratie laat men een foto van een vermeende Britse bloemenverkoper zien met het onderschrift: “Zelfs het bloed van een vrolijke kruisvaarder-burger, die bloem aan voorbijgangers verkoopt.”

Bron:
www.metropolico.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, islamofascisme, koran, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

56 reacties op ISIS roept “vluchtelingen” op jonge “ongelovigen” te doden

 1. Drs.P. zegt:

  ISIS = CIA = NWO = NAVO = Israely Secret Intelligent Service = NATO = Obamarat = Soros, dus U weet nu wie uw kinderen wilt doden!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P: 20.41. uur. Zet U maar LINKS en huichelpartijen als het CDA,VVD en D66, maar erbij, Drs.P. De lapzwans Rutte (VVD) helpt met plezier mee, aan de islamisering van Nederland, en de ondergang van de eigen Nederlandse bevolking.

   Geliked door 1 persoon

   • Drs.P. zegt:

    Beste Tom, de smerige ratten in den Haag zijn niets anders dan een stel stupide trekpoppen van de meeste van de bovenstaande organisaties en zij vinden het vast heel lekker om vanachter genomen te worden zoals ze nu ook met de gewone burger doen. Het onderwerp is doden van onze kids door ISIS en dan weten ook meteen wie dat eigenlijk zijn. Natuurlijk werken Haagse ratten mee aan islamisering, maar de ergste ratten komen toch uit de usa, zoals een soros en mobama

    Like

   • Leo zegt:

    Kijk maar eens op; Golfbrekers.be
    scroll even naar : Godsdienst van de WREDE poco pers.

    Moslims delen op sociale media in grote hoeveelheden gedetailleerde instructies hoe dat te doen !!

    Must see !! en Delen !!

    Like

 2. Pingback: ISIS roept “vluchtelingen” op jonge “ongelovigen” te doden - Ik zeg NEE tegen EU

 3. joopklepzeiker zegt:

  PFF, gelukkig zeg , ik ben al wat ouder !

  Like

 4. Steven zegt:

  Tja..en alle regeringen kijken zoals gewoonlijk weer de andere kant op en laten het gewoon gebeuren.
  De nietwetende onschuldige burger kan de klappen weer vangen en de rekening betalen voor alles wat onze TERING REGERINGEN verzaken te doen…HUN WERK!!!

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Wij krijgen gelijk, de inlichtingendiensten krijgen gelijk, al duizenden zijn vermomd als gelukzoeker in Europa ondergedoken en wachten op hun kans om toe te slaan. 600.000 zijn verdwenen op hun tocht naar Duitsland.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Guardiacivil , 7 Okt. 2016 , 21.19uur : Die 600.000 die de verdwenen zijn in Duitsland , komt door de “slechte” beWEGWIJZERING in Duitsland…toch ? ( Einde sarcasme-humor)

   Geliked door 1 persoon

 6. SeeMore zegt:

  Pfieuww…Ben ik, de overheids hetze ten spijt, blij dat ik 60+ ben 🙂

  Like

  • Ik niet: Ik heb, sinds enige tijd, tenslotte nog een kleinzoon en drie stief-kleinkinderen!
   Je kunt het wenden of keren, we zouden dat hele tinnef er uit moeten trappen, óók al die wegkijkende “gematigden”: Voor je het weet vergiet IS het bloed en ruimen ZIJ het op

   Like

  • Yvonne zegt:

   er staat ook “of de oude man die in de rij staat om een broode te kopen”, dus iedereen kan het overkomen, ook oudere vrouwen hebben de kans slachtoffer van verkrachting te zijn, denk aan de 79 jarige dame in Duitsland die op een kerkhof is verkracht

   Like

 7. Bas zegt:

  Godsdienstwaanzinvan de ergste radicale soort.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Ik hoop echt dat God hen straft voordat ze überhaupt onze kinderen zullen aanvallen. Achterlijke duivels!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   god is op vakantie al heel lang .

   Geliked door 2 people

   • Mirjam zegt:

    Nee, dat is hij niet Joop en dat zal hij nooit zijn.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Mirjam

    Maar je hebt gen goed daden om hem te bevredigen daarom krijg je heel misschien een nuke op je religieus kopje .

    Rare kwezels die goden !

    Like

   • BertG. zegt:

    joop, je kan net zo goed aan een kleuter vragen of dat Sinterklaas bestaat.
    Ze antwoord zal zijn dat hij/ zij dat zeker weet.
    Zal misschien zelfs gaan huilen als je zegt dat het niet waar is.
    En voor de gezelligheid laat je ze dan nog maar even in die waan.
    Het blijven tenslotte toch kleuters die nog niet met elke waarheid om kunnen gaan.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik dacht dat @joop en ik het eens waren dat de EU ons vern$$kt en dat er mensen zo stom zijn dat ze toch op die verraders blijven stemmen.

    Nu komt hij ineens met God op de proppen. Als God bestaat, dan heeft hij mensen in elk geval verstand gegeven om zelf na te denken. Wat, als ze dat verstand niet gebruiken?

    Verwarrend, Joop!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ieder mens bezit intelligentie maar………niet iedereen heeft de gave om dit te gebruiken.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Wachteres

    Waar kom ik met god op de proppen ?
    Lees je het wel goed ?
    Het was Mirjam die maar weer eens met god moest smijten .

    Maar dat over die EU heb je wel goed hoor .

    @Bert

    Nee, Bert ik blijf ageren tegen dat achterlijke ; god lost alles wel op, god beschermt je wel geloof
    Dat weerhoud de mensen om werkelijk wat aan de situatie te doen.
    Het is als opium voor het volk .

    Dat het dan ook nog een verkrachting is van de spiritualiteit is wat mij betref van minder belang .

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @Bert G.

    Wetenschap dekt de lading niet wat geloof betreft. Op mijn beurt kan ik jou vragen: ‘Heb jij bewijs dat het niet zo is?’ Dus het is allemaal persoonlijk. Ik heb mijn geloof, en ik geloof in God, dat is zo, en met mij velen. Ik dring het jou niet op en het FEIT dat jij niet gelooft is jouw zaak en dat moet je zelf weten. Net zoals ik zelf mag weten dat ik wel geloof. Ik weet echter één ding zeker: ik geloof in het goede, in het beste en dat is voor mij voldoende, want ik doe er niemand kwaad mee.

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop, met, en voor de gezelligheid laat je ze dan nog maar even in die waan, bedoelde ik kleuters mee en dus niet mensen die worden geacht volwassen te zijn.
    Met kleuters kan je nog enigszins rekening houden dat ze niet beter weten, bij volwassenen wordt het tijd dat ze eens wakker worden.

    Wat dat betreft blijf ik er net zo hard tegen in gaan.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Ik vertrouw op God en het komt goed, dat weet ik. En dat heeft niets met een religieus kopje te maken, maar met weten.

   Geliked door 1 persoon

   • Tja, mevrouw Mirjam, respect(voor andere meningen) in nederigland is SINDS LANG verdwenen.
    Die ruimte is daar niet meer voor helaas; het deert mij persoonlijk niet(ik woon allang in Canada ) maar.. I feel sorry for you !
    .
    VWB die klepzeiker: een ventje wat zit te grappen over defcon(oorlogsparaatheid) and befcon(animalistic pornography):een grote vieslak dus, misschien wil hij een gratis introductie les KRAV MAGA van mij, dat zou hem vast opfrissen

    vr gr uit west Canada

    Like

   • BertG. zegt:

    Sinds wanneer is god een weten-schap geworden?
    Kom maar op met je bewijs dan, en dan geen hoofdstukken uit dat dikke boek van je maar met echte wetenschappelijk aangetoonde bewijzen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @friesecanadees

    U respecteer mij mening niet u wil mij in elkaar trappen !
    Mijn vrijheid van mening is dus onderdanig aan de christelijke taliban !
    Echter u heeft wel gelijk dat IK dus dat gelul van god redt en beschermt NIET respecteer.

    En wel om 2 redenen .

    1) het weerhoud de mensen om zelf iets aan de situatie te doen
    2) het is een falsificatie van de spiritualiteit, god zaken toewijzen en indirect afdwingen ,
    ik ben goed ik smijt u wat in het rond en dan moet u mij toch redden en beschermen !

    als u nu wat meer zou nadenken en wat minder religieus gewelddadig zou zijn , dan konden we misschien door een deur.

    Maar in uw achterlijk primitief lizard hersentjes komt naar boven dat u uw god met geweld moet verdedigen, .
    Godverdomme hetzelfde als als die krankzinnigen des islams , isis , taliban etc etc
    En ik laat mij op geen enkel wijze door een religieuze fanaat beperken in wat dan ook.

    SMFJD

    weet u wat, ik zal die afkorting wat verduidelijken .

    SUCK MY FUCKING JEWISH DICK

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @Fries Canadees

    Don’t feel sorry for me, mr. Fries Canadees, dank voor uw begrip, maar ik ben 100% tevreden met mijn geloof. Het heeft me mijn leven lang op de been gehouden in tijden dat ik van de ‘wetenschap’ niets te verwachten had. Ik ben dankbaar voor mijn geloof, ik zie het als een gunst, een genade, juist ook omdat ik veel mensen zie die echt ‘niemand’ hebben die hen ook maar steunt, helpt of begeleidt. Mijn intuïtie en gevoel zegt dat het goed is en ik zou voor die ‘eenzamen en zoekers’ willen dat ze die innerlijke kracht zelf zouden ervaren, maar iedereen is daar vrij in. So be it.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Joop @ Bert @ Canadees

    Niemand hoeft een fanaat van wat kaliber ook te zijn als hij of zij zijn mening en gevoel uit in een commentaar. Je kunt je eraan storen, maar je hoeft de persoon niet de hel in te wensen met wat je mening is. Ja, daar is de ‘hel’ weer, het woord dat bij het Goddelijke geloof hoort, maar de hel is ook een synoniem voor alles wat men niet wil.

    Heb alleen respect, zoals Canadees zei, dat andere mensen een andere mening zijn toegedaan, en dat je moet kunnen loslaten. Iedereen heeft zijn eigen mening, maar niemand hoeft het daarmee eens te zijn. Het is alleen iets anders als men dan vanuit rancune/haatgevoelens iemand wil opdringen, of iemand ermee wil vernederen, dat werkt niet. Jij en veel anderen geloven niet, ik en veel anderen geloven wel. Peace man!
    Live and let live. Daarom vrede en geen ruzie en vooral geen haat en nijd om iets wat persoonlijk is.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja Joop, je wordt bedreigd met een pak slaag.
    Ze worden met de dag agressiever dat gelovig tuig.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @ Gert

    Ik ben gelovig, maar geen tuig, Gert. Ik zie jou niet als tuig, omdat je niet gelovig bent. Laat mensen in hun waarde en verlaag jezelf niet door anderen te proberen te verlagen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Mirjam

    Ik WEET dat je het goed bedoelt, dat is eenvoudig te concluderen uit je commentaren hierboven.

    Maar je maakt een denk fout !

    Het respect voor het recht op een mening van een ander is dus GEHEEL wat anders dan het respect voor de inhoud van die mening.

    Als je kan weten en lezen RESPECTEER ik dan ook ten zeerste het recht op het hebben van een mening en die dan ook te mogen uiten.

    Maar of ik respect hebt voor de inhoud van een mening is mijns en ALLEEN des mijns !
    En dat laat ik mij dus niet afnemen , door NIEMAND niet .

    Als ik dus reageer op een mening gaat het over de inhoud van die mening en NIET over het recht hebben op die mening !

    Zo duidelijk ?

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Mirjam, voel je niet aangesproken, jij zal niet iemand met een pak slaag bedreigen, sommige blijkbaar wel als ze geen gelijk krijgen.

    Like

   • Harry zegt:

    Mirjam ,

    ik ben het met het soms ietwat ongenuanceerde commentaar van Ome Joop Dekselplasser eens , je zit te wachten op een fenomeen DAT NOOIT KOMT !
    De politie komt uiteindelijk wel als je belt , de brandweer is er ook binnen een kwartier , de ambulance nog vlugger .
    Maar dat rare syndroom waar christenen zich achter verschuilen DAT KOMT NOOIT !!
    En daar ga ik helemaal met Joop mee , jullie zitten maar stom af te wachten tot iets niet-bestaands komt .
    HET KOMT NIET !!!
    Nooit !
    De tijd verstrijkt , je doet niks omdat je denkt dat “een ander” wel komt om de boel te redden .
    Je klampt je vast aan een zeepbel ! De hele religie is gebouwd op drijfzand !

    En maar wachten en maar wachten ……………………….
    Op een gegeven moment ga je dood , is ie er nóg niet .
    Een hele leven verkloot .

    En ondertussen gaat de hele wereld naar de donder !
    Bedenk dat je daar dan enigszins medeplichtig aan bent .
    Word nou toch eens wakker .
    DANK RELIGIE (S) !

    Wat is er in de paus gevaren ? Het is een verrader .
    wat is er in de politici gevaren ? Dat zijn ook goeddeels verraders .
    Wat is er in gelovigen gevaren ? Naar mijn mening zweven jullie daar ergens tussenin .

    Als je iets wilt geloven moet je dat natuurlijk zelf weten , maar die onverbeterlijke vasthoudendheid en gebrek aan een open mind baart me grote zorgen .
    Het sluit het zelf nadenken haast uit .

    Niet volledig persoonlijk bedoeld , meer algemeen .
    Onbegrijpelijk !

    Like

   • Mirjam zegt:

    Laat me het maar zo zeggen en dit dan voor de laatste keer.
    Iedereen mag gelovig/ongelovig zijn zoals hij of zij wil. De inhoud kan ieder mee eens/oneens zijn, zo naar believen, want je leven is persoonlijk, is van jou en doe ermee wat jezelf wilt, zolang je niemand ermee kwaad doet, is het goed.

    Omdat het persoonlijk is, is de inhoud, zolang er niemand mee kwaad gedaan wordt, ook persoonlijk en je mag het niet eens zijn met de inhoud, maar de inhoud is in wezen irrelevant, tenzij het slecht is voor anderen en je er dus wél iemand kwaad mee doet. Ik wordt niet en laat me niet drijven door een religie, maar mijn geloof is een deel van mij en daar doe ik letterlijk niemand kwaad mee, maar kan ik mensen die zich daar aan storen, omdat ze de inhoud niet mogen, zich niet anders laten voelen, want het is hun recht en dat moeten ze zelf weten.

    Het is iets anders als je mensen gaat vernederen of uitschelden, om die inhoud. Want waarom doet iemand dat? Dat heeft toch geen zin. Als je Giles de la Tourette neigingen krijgt van de inhoud van iemand zijn geloof, dan laat stoom af en begin te schelden, maar speel niet op de persoon zelf, verwijt de persoon niet de inhoud, want je weet helemaal niet wat het is dat iemand uit zijn geloof haalt, waarom dat geloof er is. En dat hoeft niets eens iets met de inhoud te maken behoeven te hebben, maar om iets totaal anders. Zoals ik al zei dat is helemaal persoonlijk. Dat maakt mij of wie dan ook geen idioot persoon die gevaarlijk is voor haar omgeving en voor haarzelf, door haar ‘fixatie’. Kom zeg, ik ben nuchter genoeg om goed en kwaad van elkaar te kunnen scheiden en niet met oog- en oorkleppen door het leven te gaan, of om een mes op iemands keel te zetten omdat hij/zij niet in MIJN God geloofd. Dagggg, echt niet.

    Ik ben ik en ik sta mijn ‘vrouwtje’ in mijn leven, ik houd niet van liegen en bedriegen, ik hou van waarheid en zal daar altijd voor vechten en tegen onrecht. Een mens is meer dan zichzelf, zijn geloof, of wat anderen hem of haar toedichten.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    U mag zeggen, denken en voelen met uw hart en uw intelligentie, uw goed recht evenals die van een ander. Wij moeten elkaar hier niet afmaken vanwege inzicht of overtuiging in iets hogers. Mag het respect voor elkaar hier overeind blijven ondanks alle verschrikkelijke ontwikkelingen die we moeten meemaken en doorstaan.

    Like

 9. Bas zegt:

  <iframe width="100%" height="370px" src="http://www.vidsshare.com/embad.html?watch=bHhkb3p0b0JFdWM&quot; scrolling="NO" frameborder="0"

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Als systematisch in het wilde weg bloed gaat vloeien van Europese kinderen (in feite al geweest in Nice alleen deze kinderlichaampjes werden niet getoond want ze heten niet Aylan) moet de muselman niet vreemd opkijken als de Europese burger vroeg of laat het heft in eigen hand neemt en de musselman massaal gaat verdrijven uit zijn dorpen en steden. Het leggen van kransen en bloemen zal dan uit de mode raken. De Europeaan heeft in het verleden meermaals laten zien in staat te zijn tot zeer veel geweld. De politiek correcte flower power mentaliteit zal oplossen als mist voor de zon en de haat tegen de geïmporteerde mossel zal alleen maar groeien. Terug kijkende is het verbijsterend te zien waarmee de elite ons opgezadeld heeft. We hadden het redelijk goed voor elkaar in Europa totdat de grote volkvervanging begon en de hoogmoed van een politieke unie waar niet om gevraagd was. Als het ooit zover komt dat een groot deel van de Europese burger over zijn schouder moet kijken of een musselman bij hem of haar in de buurt komt is het afgelopen en breekt de pleuris uit. Kijk goed naar Israël dat is het voorland van Europa. Bij verkiezingen in de toekomst zullen politieke partijen zijn die de Europese burger gaan beloven de wetgeving te veranderen zodat hij zich kan bewapenen voor zelfverdediging. Europa holt naar een situatie waarin de burger teruggeworpen wordt op zichzelf. De nationale staten zullen de burger niet meer kunnen beschermen en elke moskee zal platgegooid worden. Niet omdat we dat willen maar omdat we moeten willen we een dam opwerpen tegen de islamitische haat geformuleerd in hun boek de koran.

  Geliked door 1 persoon

 11. KRAFTAVILQA zegt:

  Ik heb geen kinderen, lekker puh! Wat moeten die zandnikkers ons toch enorm haten nou ben ik ook niet zo op hun gesteld, indien overnight als bij toverslag alle muzels van de wereld zouden verdwijnen zou ik hun geen moment missen.

  Like

 12. Ook al heb je geen kinderen als dit zou gaan gebeuren raak je of je wilt of niet er toch bij betrokken.

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Deze boodschap van het IS-gespuis is een prachtige, want complete schets van al het ‘fraais’ waar de islam-doctrine voor staat, allemaal compleet volgens de voorschriften van het smerige boekje, de koran, een misdaad roman zoals er geen tweede bestaat..

  Alleen blijft het verwonderlijk dat de mensen die het zouden moeten zien, desondanks mordicus als koppige muilezels blijven volhouden dat de islam een vredevolle religie is, en dat de ‘ware’ moslim zo zachtaardig is als een pasgeboren lam. Waarom zien ze de wolvenvacht niet?

  Dat alles gebeurt dan ook nog eens onder het goedkeurend oog van (moslim) Odrama, de Amerikaanse zwarte ongelukskater, daarin volmondig bijgetreden door het misdadig Clinton wijf. Dit is voor mij het raadsel van de eeuw. Mijns inziens laten wij ons zomaar besturen door een stel misdadige gangsters zonder weerga in de Amerikaanse geschiedenis en hun Europese vazallen, cf. het Merkelwijf.

  Wanneer zal de grote massa dat nu eindelijk eens gaan inzien, en deze augiasstal grondig, maar dan ook grondig, gaan uitmesten? Het is vijf over twaalf !

  Like

 14. Johan zegt:

  Die domme arrogante moslims denken dat ze maar ongestraft door kunnen gaan met aanslagen plegen en weer nieuwe beramen.

  Like

 15. Reint Meijer zegt:

  Dit vergemakkelijkt voor mij nog een stuk meer om iedere zandneger een overlevingsmes diagonaal door zijn strot te jagen die ook maar één verkeerd woord tegen mij zegt.

  Like

 16. Ongelovige zegt:

  Niet teveel medelijden met kinderen: zij zijn veel linkser als de volwassenen.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Schandalig: dank zij de wegkijker-ellendelingen moet iedereen zijn/haar kinderen altijd in de gaten blijven houden, bijv.na schooltijd, of er ‘ Mohamed-aanhangers’ ook aanwezig zijn, bij het afhalen van kinderen na schooltijd, zelfs als wel,of niet -‘gesluierden’, hun kinderen ook afhalen). …………..( bij ‘gesluierden’ moeten ze dan maar naar de voeten kijken!!)

  Like

 18. elisah zegt:

  Het voorspelt niet veel goeds, zodra ze aan de kinderen komen is het hek van de dam.
  Ze vergeten hierbij dat ze zelf ook kinderen hebben, die even kwetsbaar zijn…

  Like

  • Harry zegt:

   Met dat verschil , dat ik NIEMAND ken die andermans kind wat aan zou willen doen zelfs al is de vader een moordenaar .
   Zelfs de kinderen van volkert van de graaf zijn bij mijn weten ongemoeid gelaten .

   Dat is bij die lui wel anders .
   Toch wel gelezen dat moslimmoeders die hun eigen kind aanbieden om een bomgordel te laten ontploffen als compensatie 1500 euro krijgen ?
   Die hebben geen geweten , geen scrupules en geen verstand .
   Daar zitten ze helemaal niet mee , alles voor het “goede doel” .

   Dat soort vergelijkingen kun je echt niet trekken , Elisah .

   Like

 19. Hendrik zegt:

  Wanneer valt die A-bom nu eens op Raqqa? We hebben ze, dus gebruik ze ook eens!

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Beter op Turkije, paleis en regeringsgebouwen, alles ineen.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Maar ik blijf het nog maar een keer herhalen, het is echt nodig dat er in Nederland iets vreselijks moet gaan gebeuren, pas dan, pas dan zullen de elite stront in hun broek hebben en dan hoop ik dat er veel elite en of familie of regeerders bij betrokken zijn, er moet iets heel ergs gebeuren, het kan niet anders meer en daarom wacht ik op die hele grote of meerdere BOEMS hier in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s