Tientallen “vluchtelingen” na opstand uit Spaanse gevangenis ontsnapt

screenshot_22

“Vluchtelingen” komen in Spanje aan. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een opstand in een Spaanse gevangenis zijn 77 “vluchtelingen” zonder verblijfsvergunning uitgebroken. Van hen bevinden zich nog steeds 28 op de vlucht.

dwn

In de gevangenis in Sangonera in de buurt van de plaats Murcia in het zuidoosten van Spanje, waarin in totaal 127 buitenlanders zonder verblijfsvergunning worden vastgehouden, was het woensdagavond tot een opstand gekomen.

Volgens informatie van de politie had een gevangene eerst gedaan alsof hij ziek zou zijn. Toen er een ziekenwagen het complex binnenreed, zou de opstand zijn begonnen. Daarbij raakten vijf politieagenten licht gewond. In de zeven gevangenissen voor “vluchtelingen” in Spanje werden verleden jaar ongeveer 65.000 mensen vastgehouden. Volgens informatie van de jezuïtische migranten-hulpdienst SJM worden er overmatig veel mensen opgesloten die niet kunnen worden uitgezet, waaronder minderjarigen.

In de gevangenissen zouden overwegend “vluchtelingen” worden vastgehouden die geen verblijfsvergunning hebben en tegen wie een procedure loopt om uitgezet te worden. Volgens SJM worden er in de gevangenissen echter ook “asielzoekers” of zieken vastgehouden.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Tientallen “vluchtelingen” na opstand uit Spaanse gevangenis ontsnapt

  1. Karen zegt:

    Als je naar die foto kijkt dan zie je zo dat dit binnen de kortste keren waardevolle mensen voor onze westerse maatschappij zullen zijn……….

    Like

  2. paulzwueste zegt:

    Dat is toch heel gemakkelijk om die 28 gevangenen, die nog niet ingerekend zijn, te vinden.

    Gewoon “Etnisch Profileren”!!!

    Oh nee, dat mag nu niet meer…. Ja, dan blijven ze spoorloos…

    Like

  3. joopklepzeiker zegt:

    jezuïtische migranten-hulpdienst SJM !

    Kreeg ik toch ineens een aanval van een zware ongesteldheid het kwam zomaar alle gaten uit .

    Like

  4. joopklepzeiker zegt:

    Je zou ze zo binnen laten om je gootsteen te ontstoppen .

    Nee weet je wat we zetten ze te werk in een verzorgingstehuis , kunnen ze warm eten koken in het weekend !

    Like

    • Dirk jan clements zegt:

      Ho!.ho!..
      Ik teken hierover bezwaar aan..ik neb zowat de leefijd bereikt
      Dat ik!(. Heb geen kinderen. ) geen vrouw tezijner tijd noodgedwongen in een ouderenopvang
      m.n intrek zal moeten nemen, En heb absoluut geen zin om
      Door zo.n donker getinte kanibaal mogelijk in een stoofpot zou kunnen belanden…
      Al zeg ik het zelf, ik zie er wat je noemt er nog best gevuld uit…
      Maar dat wou ik toch wel graag voor mezelf houden…….
      D.jc…

      Like

  5. joopklepzeiker zegt:

    Kwam op een dag in Nigeria met de auto in een wieldoppen special krot , miste een wieldop aan de rechterkant, na wat gezoek door de uitbater van het krot en een praatje vond een hulpje er eentje hup even gemonteerd en weg wezen , kwam ik er bij de volgende stop niet veel later achter dat ik er eentje aan de linkerkant ineens miste .

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Als je b.v. ginder een gesprek moest hebben met de een-of-andere Arab [ kon zelfs gebeuren met officiële figuren ], dan moest je zorgen dat alles “onder-slot-en-grendel ” zat, ze stelen alles wat los OF vast zit.
      Zelfs zoiets eenvoudigs als een ballpoint.

      Like

  6. Juan Pan Blanco zegt:

    Als buitengrens van de EU zou de EU toch wel eens moetren overwegen of ze beter eens militairen zouden sturen naar Zuid-Spanje Ceuta en Melilla, en daarvoor betalen natuurlijk.. anders ..terug grenzen

    Like

  7. Guardiacivil zegt:

    Ik zei deze week op ad met betrekking op de Bijlmerbajes die verkocht gaat worden dat deze gevangenis uitstekend dienst zou kunnen doen voor de gelukzoekers die wachten op een of ander proces.

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    Men zou in Spanje onderhand heimwee naar generaal Franco hebben. Een ding weet ik zeker, onder Franco was het deze bende nooit gelukt, om weg te komen.

    Like

    • joopklepzeiker zegt:

      Zullen we hitler, franco en mao ook maar weer terug roepen ?

      Ben je godverdomme zo desperate ?

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @joopklepzeiker: 22.11. uur, op 7/10. Ik geef het toe, door moedeloosheid gedreven, uit ik mij wel eens ongenuanceerd. In principe wil ik dat zelf niet.

        Like

      • Guardiacivil zegt:

        mogen we toch blij zijn met E.j.Bron, hier kunnen we nog ventileren en onze fustraties neerpennen.

        Like

      • joopklepzeiker zegt:

        @Tom Hendrix

        Tom ik vind je een Groot mens en heb dan ook waardering voor je.
        En het is wel begrijpelijk , je zou er soms dan ook zo moedeloos van worden .
        Soms een beetje taoïsme kan verlichting geven.

        Het water stroomt altijd van de berg naar de zee , daar kan je niets aan veranderen, en je kan alleen een steen in de stroom zijn die de loop van het water wat beïnvloed .

        Like

  9. Mirjam zegt:

    Ik snap niet hoe ze kunnen zeggen dat ze illegalen niet het land uit kunnen zetten. Als je de logica betracht, dan zijn ze toch ook illegaal het land binnengekomen?! Dus als ze eruit worden gezet, getransporteerd, op wat voor een manier dan ook naar ‘iets’ anders, dan zijn ze nog steeds daar waar ze zijn en wat ze zijn: illegaal. Tenzij men ze voor eens en altijd terugbrengt naar waar ze vandaan komen, hun eigen land.

    In Duitsland was deze discussie ook aan de gang, tot een persoon die zijn hersens eindelijk ging gebruiken eens contact opnam met de ambassadeur van dat land. Wat bleek toen? Natuurlijk konden deze mensen terug naar hun land en was er geen restrictie om ze terug te sturen! Maar vaak doen regeringen niet de moeite om dit na te checken en hebben ze een eigen agenda om het ‘volk’ toch binnenshuis te houden. Als iemand illegaal in een land is, geen verblijfsvergunning heeft, geen of onvoldoende papieren, geen toestemming om er te ZIJN en te BLIJVEN, dan is die persoon eigenlijk ‘onzichtbaar’ en ‘onherkenbaar’ in de wereld, dus in feite is hij en bestaat hij voor de ogen van de wet, niet als een rechtmatig persoon. En ik bedoel het niet slecht als ik dit zeg, maar hij zal dan ook letterlijk misschien alleen in zijn land gemist worden. Of die zullen blij zijn dat ze hem kwijt zijn.

    Ze moeten gewoon terug en de elite hier moet niet zo’n ‘schijtlijster’ zijn.

    Like

    • Guardiacivil zegt:

      “De elite” en daarmee een groot deel van dit leugenkabinet denkt de macht te hebben gesteund door mensenrechtenorganisaties en hof van europa. Tot je door massale opstand weerstand dit proces kunt omkeren. Het totale land lam leggen op alle fronten.

      Like

  10. Yvonne zegt:

    is het zo moeilijk om ontsnapte mannen met een rode deken om hun lijf te vinden?
    er moeten eerst weer gewonden vallen of berovingen plaats vinden, maar in de tussen tijd lekker los laten op de gewone burgers, die een gewoon normaal leven willen lijden

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    @joopklepzeiker: 11.14. uur. Bedankt voor deze reactie, Joop. In feite ben ik een “watje”, ik zou zelfs een vlieg geen kwaad doen.

    Like

    • joopklepzeiker zegt:

      Ach Tom ik kan nu niet ander dan ook met de billen bloot gaan !
      Ik pleeg regelmatig moord en wel op grote schaal je mag echt wel zeggen genocide.
      Hele volksstammen muggen vernietig ik met all wapens die mij ter hand staan, chemische aanvallen,biologische oorlogsvoering , elektromagnetische verdelging en de ouderwetse mechanische attaque .
      Ook een proxy oorlog door middel van het inzetten van wat onnozele wezens die vanuit hun nature een voorkeur voor muggen hebben schuw ik niet.

      Like

  12. Dirk jan clements zegt:

    Na Een paar reacties gelezen te hebben
    Kom ik tot de conclusie, dat de meeste onderlinge beraadslagingen
    Je er niet. Vrolijker op maken. Dus ik ga maar weer verder
    Met waar ik mee bezig was!…ook een sprookjesboek Maar dan
    Wel met een goede happy end…

    Like

Plaats een reactie