Volkswoede in Zweden na ‘negeren’ van verkrachting

 

(Door: Emile Kossen)

Het Zweedse eiland Gotland is in rep en roer na een groepsverkrachting afgelopen weekend. De vermeende daders werden vrijgelaten. Extra politieagenten zijn naar het eiland gestuurd om honderden boze inwoners te temmen.

Vijf mannen werden eerder deze week gearresteerd, nadat ze een vrouw in een rolstoel zouden hebben verkracht in Visby, de hoofdstad van Gotland. De vrouw zegt dat ze met een van de mannen een taxi deelde, en dat hij haar vergezelde toen ze een wc-stop wilde maken. Daarna kwamen vier andere mannen erbij en werd ze misbruikt. De vrouw zou zijn flauwgevallen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Volkswoede in Zweden na ‘negeren’ van verkrachting

 1. Sabeltant zegt:

  We mogen het niet meer zeggen maar ook dit waren islamieten, moslims dus.
  Eigenlijk zijn het altijd moslims die in groepen verkrachten.
  In het westen komt dit niet voor.
  Het is een islamitisch gebruik en in die landen toegestaan omdat een vrouw minder is dan een geit. Hoeveel verkrachtingen worden in ons land gepleegd? En hoe worden deze politiek correct uit de wind gehouden?
  Als we er al iets over willen lezen moeten we naar speciale websites zoals E.J. Bron.
  De gewone kranten schrijven liever over de klimaathoax en windmolens.

  Like

 2. Het land Zweden is doodziek en is niet meer volwaardig te beschouwen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  De vermeende (verkrachters) daders werden vrijgelaten…..
  Extra politieagenten zijn naar het eiland gestuurd om honderden boze inwoners te temmen…

  Geeft wel weer aan wie ze verdedigen en wie de mond gesnoerd moet worden.

  Het in elkaar slaan van vluchtelingen door autochtonen zal wel niet zo lang meer op zich laten wachten…

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   Dit was niet op het Zweedse vasteland of in één of andere grote stad als Stockholm of Malmö. Dit was op het eiland Gotland, dat ongeveer zo groot is als de provincie Zeeland
   en in de Oostzee ligt. Het heeft ongeveer 57.000 bewoners en geen vaste verbinding met het vasteland. Je kunt dus stellen, dat het daar nog ongeveer net zo is als op de Zeeuwse eilanden voor het Deltaplan. Daar wil ik mee zeggen, dat er bijna zeker bewoners zullen zijn die zelden of zelfs nooit naar het Zweedse vasteland gaan.
   Bijna iedereen zal iedereen kennen. De verkrachte vrouw zal wel bekend zijn.
   Vandaar de opstand van de eilandbewoners en het zal nog niet zo’n rotzooi zijn als op het platteland. Het feit dat ze er op Gotland invliegen betekent niet dat Zweden gered is, maar dat een geïsoleerd gebied in opstand komt, net als Corsica bij Frankrijk.

   Like

  • Leo zegt:

   Het in elkaar slaan van…… enz.
   Had ALLANG algemeen autochtoon cultureel beschermend goed moeten zijn.
   Dan was dit “incident ” gewoon niet gebeurd.

   Like

  • volksrechter zegt:

   Slaan ?……..ineens afmaken en begraven !

   Like

 4. Witte raaf zegt:

  Gaat op zeer korte termijn helemaal uit klauwen lopen!!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  EINDELIJK GAAN DE ZWEDEN TE KEER!!! EINDELIJK maken ze video’s met Engelse ondertiteling en verspreiden ze op YouTube en andere sociale media. Eindelijk beseffen ze dat hun eigen gekozen regering van groen -rood verraad haar eigen volk. EINDELIJK ZIJN ZE KWAAD!. Nu is de tijd aangebroken om de troetelbeestjes zo gemeen mogelijk te behandelen en het leven van de fout gekozen regering zo zuur mogelijk te maken ..Laat haar maar gal spugen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Via “rechtsextremistische kanalen” werd de video razendsnel verspreidt. Altijd weer dat rechtsextremisme. Lastig is dat.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Dat is het linkse stempeltje, een vijand van links is altijd rechtsextremist en/of een fascist.
   En voor het gemak vergeten de linksen dat fascisme links was/is ! Ze zijn zelf de grootste fascisten.

   Like

 7. Ron zegt:

  “Om de spanningen op het eiland te verminderen, heeft de politie nu extra eenheden naar Gotland gestuurd, schrijft de lokale krant Hela Gotland. ”

  Die bewoners hoeven slechts een week te wachten. Dan is er ergens anders weer een groepsverkrachting door islamitische geilaards. Dan wordt daar de bevolking boos en moet de Zweedse overheid daar weer extra agenten naartoe sturen.
  Agenten kunnen echter niet op 2 plekken tegelijk zijn. Er komt vanzelf een moment dat agenten die ergens naartoe zijn geroepen weer moeten vertrekken omdat ze ergens anders acuter nodig zijn.
  Dan is dat het moment voor de lokale bevolking om toe te slaan op de plaats waar de extra agenten vertrokken zijn. Dan kan ook meteen die openbaar aanklager eens worden aangepakt. Een paar lekke banden binnen een week bij zo’n aanklager en rechter kan mogelijk al wonderen doen, en een paar islamitische verkrachters die eens met een paar Zweedse vuisten te maken krijgt kan ook helpen.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vermoed zomaar dat de maat voor de Zweden inmiddels goed vol is. En terecht natuurlijk. Deze subhumane beestmensch hoort in het Westen niet thuis. Oog om oog, tand om tand. Vastbinden en met een botte heggenschaar ontdoen van piemel en testikels. Om het bloeden te stelpen, ruim blussen met kokende olie. Vervolgens met een snoeizaag hun neuzen afzagen. Op het ontstane gat hun piemel vasthechten met metaaldraad. Na circa 14 dagen vrij laten, dan is de hechting gelukt. Zo zijn ze goed herkenbaar als verkrachters. Vervolgens het land uitschoppen.

  Like

 9. Elena zegt:

  Zeer terecht die “volkswoede”.
  Daar het gore tuig geen straf heeft gekregen, zullen de burgers zelf het heft in eigen hand moeten nemen.
  Die verkrachters moeten kapot gemaakt worden door de woedende burgers.

  Like

 10. Hans zegt:

  Die agenten hadden er moeten zijn toen de vrouw werd verkracht.
  Maar dat wordt toegelaten.
  Het volk moet lijden.
  Dan blijven ze klein.
  En verdeeld.
  Destabiliseren mensen, dat wordt nog een heel groot in Europa.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het hoofd van de politie waarschuwt dat ‘we niet kunnen accepteren dat mensen zomaar het heft in eigen handen nemen, Deze politie zou is kunnen beginnen hun werk naar behoren te doen, maar helaas is deze politie in links gestuurd politiek apparaat geworden, zonder beroeps eer of enige zelfreflectie !

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Het hoofd van de politie waarschuwt dat ‘we niet kunnen accepteren dat mensen zomaar het heft in eigen handen nemen,
   ————————————————————————————————————————
   Goh, kan hij dat niet accepteren.
   Nou, en wij – mensen – kunnen niet accepteren dat wij ons af moeten laten tuigen van die linkse volksverraders.
   Hij heeft makkelijk praten met zijn pistool op zak.

   Wie denkt deze man te zijn dat hij anderen mag/kan verbieden zich te mogen verdedigen tegen gewelddadig tuig! We zijn niet zijn bezit!

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je door tientallen jaren door socialisten te worden gereageerd. Vooral links blijven stemmen, gaat deze rotzooi gewoon door hoor.

  Geliked door 1 persoon

 13. Omgekeerde wereld, volk moest getemd worden en de daders liepen alweer vrij rond op zoek na een volgend slachtoffer.

  Like

 14. BertG. zegt:

  hier nog zo iets.

  Nee dit is geen suggestieve opmerking waarbij de vervolg vraag “Wat zou jou reactie zijn wanneer ze zo voor je deur staan?” zou luiden. Dit is een opmerking die een moeder in het Zweedse Eskilstuna te horen kregen toen een kudde islamitische scholieren bij haar voor de deur stonden om haar dochter op te halen. Het meisje had al een en ander aan vernederingen moeten ondergaan en had al een aantal malen een pak slaag gekregen van haar islamitische medeleerlingen echter was de school […]
  https://fenixx.org/2016/10/08/je-dochter-is-een-leuke-blonde-hoer-dus-die-mogen-we-verkrachten-en-in-elkaar-slaan-wanneer-we-daar-zin-in-hebben/

  Like

  • elisah zegt:

   Ik heb het al gelezen, een gruwelijke schande, als mijn kind zoiets zou gebeuren…
   Trouwens heeft dat meisje geen vader die haar beschermt?

   Like

 15. elisah zegt:

  Als ze toch weten wie de daders zijn, dan weten ze ook waar ze moeten zijn om ze hun straf niet te laten ontlopen.

  Like

 16. Mary zegt:

  Door voor die Islamieten te kiezen wat overduidelijk in Zweden al lang plaatsvind zal de haat naar dat perverse, criminele, moordende, barbaarse Islamitische volk alleen maar groeien en niet alleen in Zweden maar overal net zo lang totdat de bom barst, je kunt er op wachten. Laten ze dan vooral niet vergeten wie dit allemaal mogelijk hebben gemaakt dat het zover kon komen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Verkrachter krijgt steun van feminazi’s:

  After the alleged gang rape in Gotland (Sweden), where several foreign men raped a wheelchair-bound woman, Feminist Initiative and the left have now arranged a demonstration – not against the rape, but against the “racism” allegedly made against the suspected rapists.
  …..
  For two hours Sunday afternoon the “feminists” will hold their demonstration lighted torches, speeches and music, writes helagotland.se.
  ….
  http://vladtepesblog.com/2016/10/14/feminists-in-sweden-demonstrate-to-support-suspected-rapists/

  Like

 18. Pingback: Gotland: Groepsverkrachting van gehandicapte vrouw in rolstoel wordt eis naar moskee | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s