Zwaarbewaakte joodse school Cheider krijgt stalen hek: ‘Helaas is het nodig’

screenshot_20

De orthodox-joodse school Cheider aan de Zeelandstraat in Amsterdam-Buitenveldert heeft vandaag een geheel stalen hek gekregen, met scherpe punten aan de bovenkant.

De directeur van de school laat weten dat het nieuwe hek is geplaatst voor de veiligheid. ‘Wij willen het ook het niet, maar door alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd is het helaas nodig. We zijn een joodse school en dus een potentieel doelwit.’

De school werd vanwege de terreurdreiging al bewaakt door de Koninklijke Marechaussee, op de stoep staan forse palen en er staat een mobiele politiepost in de straat. Een van de buurtbewoners zegt niet blij te zijn met de nieuwe “stalen muur”. ‘De buurt is er tegen. Het ziet er niet uit. Winkeliers klagen. De straat lijkt een onneembare vesting.’ Volgens hem is het hek kogelwerend, maar de school wil daar niets over zeggen.

Bron:
www.at5.nl
(h/t Steven)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op Zwaarbewaakte joodse school Cheider krijgt stalen hek: ‘Helaas is het nodig’

 1. topsporter zegt:

  De samenleving verstikt.

  Like

 2. Duchesne zegt:

  Niets met Islam te maken…..absurd dat dit nodig is. Het moet de gutmenschen in Nederland goed doen te zien dat hun inspanningen om anderen te helpen voor weer anderen catastrofale gevolgen hebben. Gaat volgens mij iets mis met het principe ” helpen”.

  Like

 3. Karen zegt:

  Ze hebben groot gelijk, het is namelijk nodig! Want een Joodse school en Joden zijn in Nederland zogoed als vogelvrij. Wie durft er nog openlijk met een keppeltje te lopen of een synagoge of Joodse school binnen te gaan? D’as behoorlijk riskant. Maar met een kopvod of soepjurk weet je je beschermd. Durft iemand maar een ei tegen je verdomde moskee te gooien kan je erop rekenen dat kosten nog moeite gespaard zullen worden om die misdadige eigooier te pakken en streng te straffen. Alleen dat zwaar overbodige gezin in Den-Haag wordt beter beschermd dan die achterlijke mohammedanen en negers.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dat alles terwijl DENK een programma lanceert waarin het in Nederland “geinstitutionaliseerd” racisme wordt aangepakt. Nu rest ons alleen het wachten op de dag dat de eerste islamitische school in Nederland een stalen en kogelvrij hekwerk krijgt.

  Like

 5. elisah zegt:

  Denk dat we de oorzaak wel weten, maar denk dat we die niet mogen benoemen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het bruggen bouwen van de linkse kerk is mislukt.
  En open grenzen betekenen hekken met punten er op ergens anders. Ook geen aanwinst.
  We hadden een geweldig land.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Wanneer was ons land geweldig ?

   Leefbaar zeker maar geweldig ???

   Geliked door 3 people

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Klepzeikert,
    ik denk inderdaad dat het kantelpunt ergens in de jaren 80 ligt.
    Wanneer de grote invasie begint en alle binnensteden en volkswijken worden omgebouwd om de moslims te huisvesten. De invasie van de junks en de dealers.
    We hadden toen leuke televisie en behoorlijke kranten.En wie werken wilde en kon werken, vond altijd wel wat. En de regering was onze regering. We hadden dingen om trots op te zijn en dat waren we ook. Toen nam de NSB het over en begon de bezetting.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @leefbarbaar

    Nee hoor het was NOOIT geweldig !

    De armoe van voor de eerste wereld oorlog, de plaggen hutten de veen koloniën , of mogen sterven op een van de handel en of piraten schepen van de west / oost Indische compagnie .
    de armoe en uitbuiting tijdens het interbellum , sterven aan de tbc omdat het zo fantastisch was, je helemaal kapot werken om je familie te vreten te kunnen geven en een dak boven hun hoofd.
    Of na de tweede wereld oorlog ?

    U zegt het maar, de mooie privé herinneringen aan de jeugd heb ik ook, maar dat maakt het land op zich niet fantastisch !

    Het is mens eigen om de slechte zaken snel te vergeten , een soort van overleving instinct .( kom dat lizard brein weer om de hoek kijken )

    Like

  • Steven zegt:

   Als ik naar mijn eigen jeugd kijk was het hier in Nederland nog vredig en leuk. Maar sinds de jaren 80 is het in treinvaart achteruit gegaan.
   En inmiddels zijn we al zover dat zelfs de autochtone jeugd de allochtonen al aan het immiteren zijn..hangbroeken…onfatsoenlijk gedrag…rare vingertjes opsteken in allei bochten en hoeken…blanke grietjes die NIKS meer zien in BLANKE jongens.. Zelfs reclame spotjes met taalgebruik van de ghetto’s.
   En elke dindsdag krijgen de allochtonen ook nog GRATIS zendtijd genaamd, “OPSPORING VERZOCHT”.
   En niemand doet ergens iets aan..en we kijken gewoon weer de andere kant op..tot het volgende slachtoffer weer valt!
   En als klap op de vuurpijl krijgen we ook nog “DENK” die alles wil afschaffen waar blanken het niet mee eens zijn. Ik weet niet waar ze die naam vandaan hebben gehaald (denk)..maar nadenken kan deze club echt niet!
   Het is alleen nog wachten tot onze premier HASSAN wordt…dan is het einde echt in zicht!

   Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 20.37. uur. De laatste zin, dat zegt alles!

   Like

 7. paulzwueste zegt:

  Prima actie!!!

  Laat het nu maar goed duidelijk worden voor iedereen hoe erg de situatie al geworden is.!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijg je als “de vrienden”, van Rutte(VVD) hun hobby uitoefenen!

  Like

  • Leo zegt:

   Tja, dan krijg Amsterdam er gewoon een anno 2016 Westerborkje bij.
   Kan van der Laan best trots op zijn.

   In Amsterdam wonen ALLEEN maar aardige mensen, toch ??

   Like

 9. hslot4 zegt:

  Vind dat er wel een paar caliber 50 machinegeweren op dat hek kunnen elke hoek eentje en een commando torentje op het dak welkom in Amsterdam Gaza

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  ‘In zo’n land wil ik niet wonen!!!’ Al gehoord???

  Like

 11. delamontagne zegt:

  NEW YORK: Wat zou ze willen ? , deze moslima in burka die foto,s maakt van een Joodse school ?
  ….
  De politie van New York is op zoek naar een moslima, die men op een van de bewakings-cameras van een Joodse school heeft ontdekt en die bezig is om foto,s te nemen.

  De inlichtingen diensten en de afdeling “contre-terrorisme” van de New Yorkse Politie zou met de vrouw willen spreken die om zich heen kijkt en foto,s neemt van een Joodse school op 1 Oktober om 14.hr 30

  De vrouw, gekleed als een moslima kwam aan voor de school Yeshiva Imeri Yosef Spinka , op de 15e Ave en de 58th Street.
  Ze neemt foto,s en kijkt om zich heen en bekijkt alles alsof om te spioneren of een reportage te maken.

  De rechercheurs van de iNLICHTINGEN DIENST van N.Y.C hebben deze bewakingsvideo gekregen en bestudeerd en vinden dat de vrouw een verklaring haar gedrag.

  Like

 12. Dat ze dit laten gebeuren zegt toch wel erg veel over onze regering. Ze laten de hyena’s op ons los en we mogen ons niet beschermen. Die regering weet meer dan ze zeggen, vandaar dat wij strenger worden aangepakt. Ik hoop een ding dat het Rutte niet gaat lukken voor een derde keer, maar ik ben er wel bang voor.

  Geliked door 1 persoon

 13. Antivenin zegt:

  Als het Rutte niet lukt voor de derde keer, dan krijgen we een flapdr*l van een andere partij. Behalve de PVV vinden alle partijen dat het tegengaan van de islamisering geen regeringsbeleid hoeft te zijn (Motie Halsema). Dus ze gaan allemaal gewoon door met het verpesten van ons land, welke oetl*l er in het torentje zit maakt weinig tot geen verschil…

  Like

 14. Cathja zegt:

  De buurt is er tegen en de winkeliers klagen. Beste mensen, jullie moeten niet over dat stalen hek klagen, maar over degenen die er de oorzaak van zijn dat dit hek bittere noodzaak is! Klaag maar over onze slappe overheid, die geen vuist durft te maken naar moslimtuig. Klaag maar steen en been over de islam, wat tegenwoordig het meest lijkt op een bedreigde diersoort in plaats van een ‘deel van de samenleving’. En terwijl zij hun gang kunnen gaan met het plegen van allerlei soorten van misdrijven, moet een Joodse school zichzelf tegen dit krapuul beschermen!
  Mensen, kom eens op voor onze Joodse gemeenschap! Ga het eens opnemen voor deze groep mensen in onze samenleving, die zelf nooit voor ellende zorgt, maar die door moslims worden uitgekotst en bedreigd!
  Maar klagen over een hek? Kom op zeg! Sta eens wat vaker stil bij de vraag waarom zo’n hek er staat, en hoe erg dit voor de Joodse mensen in ons land is. Zij leven wel in een ‘vrij’ land, maar die vrijheid geldt blijkbaar slechts voor een bepaald deel van de bevolking.

  Dat deel wat zich constant gediscrimineerd voelt, die bijzonder goed weten wat hun rechten zijn, maar die hun plichten verzaken.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Maar enfin, de koran moet in Nederland blijven volgens de partijen uit de vorige eeuw. Want de joden, die moet je haten, staat in de koran….

  Like

 16. Thoth zegt:

  B.v. Saoedi-Arabist ‘Dr’ Al-Yahya : “Joden zijn kanker…. etc.” :

  http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/5698.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s