De islam. Een religie van de terreur en het geweld

screenshot_39

(“Gebed in Caïro”, door Jean-Léon Gérôme)
Wat verzwegen wordt: in zulke “gebeden” bidden moslims tot hun god Allah om succesvol te zijn in de vernietigingsstrijd tegen de “ongelovigen” van deze wereld. Alleen daarom al is het begrip “gebed” bij deze rituele handeling door moslims een perversie van de eigenlijke betekenis van “gebed”.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De islam is net als het socialisme in werkelijkheid een bloedige doodcultus

De islam heeft veel meer gemeen met de terreursystemen van Hitler en Stalin dan met welke andere huidige belangrijke religie dan ook. In werkelijkheid is hij een doodcultus. Hij eist, vergelijkbaar met de religies van de Kelten, de Maya´s en de Azteken (alleen al bij de laatste 20 miljoen mensenslachtoffers), ononderbroken mensenoffers om zijn God, die door Mohammed naar een van zijn vele voornamen “Allah” werd genoemd, tevreden te stellen. (in werkelijkheid zijn Mohammed en Allah identiek. Weliswaar niet volgens het geloof van de islam, maar feitelijk, logisch en inhoudelijk).

Ook de nazi´s en communisten eisten mensenoffers

Bij de nazi´s waren het de qua ras minderwaardige “Untermenschen” (Slaven, Joden, homoseksuelen) die uitgeroeid moesten worden, zodat hun religie (een wetenschap was het definitief niet) van de Arische heersende mens doorgedrukt kon worden.

Bij de communisten waren het de bourgeoisie, de “kapitalisten”, de vrije kleine boeren (“koelakken”) die, volgens de leer van Lenin, Stalin en Mao, met miljoenen gedood “moesten” worden om de weg vrij te maken voor de communistische ideale mens.

Het perverse hoogtepunt van deze ideologie vormde het Cambodja van Pol Pot, die een genocide op zijn eigen volk pleegde met het doel iedereen van de 6 miljoen Cambodjanen uit te roeien op 100.000 na, die nog niet waren besmet met het bourgeois idee, om op hen daarna de “ideale communistische staat Cambodja” op te bouwen.

Ook dat waren in werkelijkheid niets anders dan mensenoffers van een zich wereldlijk voordoende politieke religie genaamd socialisme.

Het socialisme en de islam hebben niet toevallig overal in de wereld een bondgenootschap gesloten

Het socialisme en de islam zijn niet toevallig gaan samenwerken om in de hele wereld een laatste strijd te voeren tegen de – door beide gehate – burgerlijke samenleving. Alhoewel ieder van deze politieke ideologieën er een eigen agenda op nahoudt – en in het achterhoofd de vernietiging van de andere partner al lang gepland heeft.

Beide – socialisme en islam – komen op het ongelooflijke aantal van 430 miljoen in naam van hun ideologie vermoorde mensen. Geen enkele andere religie of ideologie komt ook maar in de buurt van zulke aantallen slachtoffers als deze beide genocide-ideologieën.

Maar de geschiedenis en het heden tonen aan dat geen ideologie wreed genoeg kan zijn om te verhinderen dat zij – ondanks of vanwege haar wreedheid – miljoenen aanhangers om zich kan scharen.

Daarom kunnen noch het socialisme noch de islam getemperd en al helemaal niet bekeerd worden. Beide moeten overwonnen worden. En wel voorgoed.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Islam, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islam. Een religie van de terreur en het geweld

 1. Alles van die achterlijke religie tot met hun egoistische leugenachtige gebeden is een feek.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Laten we niet vergeten dat Communisme, Socialisme en Nationaal Socialisme in de kern net zo verrot zijn. En alle drie noemen ze zich Socialisten ??

   Like

 2. Steven zegt:

  IS LAM is vrede…..vraag maar aan DENK!

  Like

 3. Thom zegt:

  Ik ben het eens met de schrijver dat het socialisme en de islam een verbond hebben gesloten. Dit verbond dient om het socialisme samen met de islam aan de macht te brengen. Hoe dat in de praktijk werkt hebben we in Iran kunnen zien. Khomeiny heeft met behulp van de communistische Tudeh partij de sjah ten val gebracht. Zodra de sjah verjaagd was heeft Khomeiny de alleenheerschappij naar zich toe getrokken en de voormalige communistische partners van Tudeh op laten pakken en op laten hangen of op een andere manier uit te moorden.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Hier kunnen ze er ook wat van. Pas op: zeer gruwelijke beelden:

  http://wazaap.be/leden-sinaloa-kartel-onthoofd-met-kettingzaag/

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat de Islam is, wordt ook keurig beschreven, in het boek: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, geschreven door IBN WARRAQ, uitgegeven door: Meulenhoff, onder het ISBN nummer: 978902908135/NUR 717. Toen ik deze “dikke pil”, uitgelezen had, had ik het HELEMAAL GEHAD met deze wrede ideologie/islam.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Wetenschap zonder religie is lam.
  Ik verzin dat niet, ’t was Albert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s