De Top 5 van de uitvluchten van de moslims

screenshot_38

(Door: Kaya Cahit – Vertaling: E.J. Bron)

1. Dat heeft niets met de islam te maken

Als er weer eens een dader met “Allahu Akbar!”-geschreeuw en de koran (en een bijl) in de hand zichzelf en vele anderen de dood in sleurt, heeft dat in principe niets met de islam te maken. Waarmee het dan wel te maken heeft? Misschien met een vereniging van bijenkwekers in Sachsen. Maar zeer zeker niet met de islam. Dat de daders stamgasten in moskeeën zijn, meer over de islam weten dan de hobbymoslim van hiernaast doet niet ter zake. Het heeft niets met de islam te maken, omdat het niets met de islam te maken mag hebben. Wie daar dan nog over doorzaagt, wordt van islamhaat beschuldigd en omdat hier sprake is van haat is men al niets meer waard en wordt men als ophitser bestempeld. In aansluiting daarop gaat men naar de volgende moskee om de hand te schudden met homovijanden, antisemieten en radicale islamieten. Iedere stem telt. Dat is echte democratie.

2. Dat zijn geen echte moslims

Een standaardfrase, die men ook steeds opnieuw in kroegen en bars hoort als je met moslims eentje tegen de dorst drinkt. Zoals we allemaal weten, heeft Mohammed zijn openbaringen (een netter woord voor leugens en haat-preken) in kroegen ontvangen en was daarbij vermoedelijk stomdronken, net zoals veel echte moslims tegenwoordig vaker drinken dan bidden. Zo moet je dan ook in de toekomst van hobbydrinkers blijven aanhoren dat diegene die niet drinkt, niet gokt en ook op andere wijze zo islam-conform mogelijk probeert te leven, geen echte moslim kan zijn. Als de bier drinkende en hasjiesj rokende moslim dat zegt, dan is dat gewoon zo. Dat ook ISIS, Hamas, de Taliban en andere islamitische pacifisten precies met deze spreuk hun vervolging van vooral andere moslims rechtvaardigen, dat noemen we echter liever niet. Dat zou namelijk islam-vijandig, anti-islamitisch racisme zijn en dat doen alleen slechte nazi´s. Dus beter maar gewoon een keer je bek houden en verder braaf zijn.

3. DE moslims bestaan niet

Weliswaar verbeeldt de meerderheid van de moslims zich dat ze Mohammed´s leven zou moeten nadoen en DE moslims de wereld over zullen nemen, zoals Mohammed het voorspelde. Maar wanneer iemand dit dan daadwerkelijk doet en daarbij anderen het hoofd afslaat, dan heeft dat 1. niets met de islam te maken en 2. zijn dat geen echte moslims en 3. DE moslims bestaan niet, want zo kan men de dubbelstrategie volgen dat men tegelijkertijd ontkent dat het überhaupt moslims waren, maar omdat men hier niet altijd mee wegkomt, bestaan DE moslims gewoon niet. Zo kan men uit een afwijkende en minder fraaie stroming van de islam praten. Maar de echte . . .

4. Islam is vrede

De echte islam. Hij betekent vrede. Dat de kern van de islamitische ideologie eigenlijk onderwerping betekent? Dat interesseert geen hond. En als een meisje dit bijvoorbeeld interesseert, zal haar broer het er wel bij haar uitslaan. Totdat ze zich onderwerpt, want eigenlijk is hier de islam voorwendsel voor een grens-debiele want-to-be-macho om macht over anderen uit te oefenen. Het liefst over zwakkeren, want tegen sterkeren optreden is niet altijd gemakkelijk. Wie weet immers of de 40 neven zomaar spontaan de tijd hebben om dat ene type te verbouwen?

Dat alle landen met een islamitische meerderheid en religieuze partijen aan de macht zonder uitzondering pacifistisch handelen, is gewoon een feit. Tenminste wanneer men aan de drugs is en overal gekleurde lichtjes in de lucht kan zien. Saoedi-Arabië onthoofdt, Iran stenigt, Turkije sluit jarenlang op, Afghanistan stenigt ook (maar in nog lelijker kleding), Indonesië gebruikt de zweep, Egypte verminkt meer dan 90% van zijn meisjes en vrouwen genitaal, Duitsland heeft Merkel. Behalve deze enkele uitzonderingen is werkelijk iedere islamitisch bepaalde samenleving vreedzaam en tolerant. Wie ontkent dat islam vrede betekent, moet hier gewoon op gewelddadige wijze aan herinnerd worden. Per slot van rekening is het voor een goede zaak. De wereldvrede.

5. Hoerenzoon, ik neuk je moeder

Op alles waarvoor (nog) geen uitvlucht bestaat of waarvoor de oude uitvluchten op grond van de steeds beter geïnformeerde islamcritici (= neonazi´s, die hun muren met Hitler-posters beplakken en in de kelder een privé vernietigingskamp exploiteren) niet meer werken, is deze zin van toepassing. Maar omdat men deze slechts van één op de vier moslims hoort en niet van allemaal (er bestaan immers daadwerkelijk heel veel moslims die je aardig kunt vinden) zijn dit slechts incidenten.

Bron:
www.fischundfleisch.com
Auteur: Kaya Cahit

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims, Rotzakken, Satire, Taqiyya. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Top 5 van de uitvluchten van de moslims

 1. Republikein zegt:

  Dat neuken bevalt me wel.
  Dat blijft hoofdzaak, de rest is bijzaak.

  Like

 2. Pingback: De Top 5 van de uitvluchten van de moslims – Fenixx.org

 3. Steven zegt:

  Jaaa..ze neuken altijd iedereen..maar vooral “nichtjes” zijn erg in trek!!

  Liked by 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alle 5 goed….bingo Kaya Cahit! Maar onze NSB regering, met hun schoothondjes van Kamerleden, minus de PVV, zijn het hartgrondig er over eens, dat islam vrede is. Dat is het ook…maar dan de vrede van het kerkhof.

  Liked by 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Laat ons met vaste hand richten en met een kalm gemoed , zonder schuldgevoel de trekker overhalen en god zag dat het goed was.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Mijn zoon die allah akbar geschreeuwd zou hebben, hoe komen jullie erbij.
  De lieve jongen zong gewoon een liedje, meer niet.

  Oh, vernietig alle ongelovigen, geef me kracht om ze allemaal naar U te sturen, allahu akbar!
  Zo moet het lied ongeveer zijn gegaan dat de Turkse-Oostenrijkse Ibrahim C. zong, toen hij ‘per ongeluk’ inreed op een menigte in Wenen. Ook gebeurde dit, uiteraard geheel toevallig, nét toen in Graz een andere man veroordeeld werd voor een vergelijkbare daad die drie mensen het leven ontnam.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/moeder-oostenrijkse-haatbaard-die-allahu-akbar-schreeuwde-tijdens-aanslag-hij-was-aan-het-zingen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s