DENK is gewoon allochtoon

screenshot_41

(Door: “mr”)

Na decennialang oppressie van links is het op dit moment al zo ver dat het de media niet is toegestaan om het beestje bij de naam te noemen en bijvoorbeeld duidelijk te melden dat een groep allochtonen (vooral Marokkanen) een homo het ziekenhuis in heeft geholpen; er wordt alleen “een groep” vermeld. Maar de Nederlander is inmiddels in ieder geval zo wakker dat hij precies weet om wie het gaat, dankzij Wilders en anderen, die gebruik maken van de steeds verder afnemende vrijheid van meningsuiting. DENK wil een stapje verder gaan en het begrip “allochtoon” geheel uit de wereld te helpen; als het niet meer in Van Dale te vinden is, dan kan het ook niet gebruikt worden.

DENK is niet dom, en het doel is ook slim: Nederland wordt langzaam maar zeker verwoest door een ziekte die door links werd binnengehaald. Nu deze ziekte zo sterk is geworden dat ze niet meer te verwijderen is uit het lichaam, is het niet meer de vraag of Nederland tegen deze ziekte beschermd kan worden, maar of de ziekte tegen Nederland beschermd kan worden. En aangezien Nederland een vrij land heet te zijn, moet het woord “allochtoon” opzij worden gezet, zodat criminelen hun gang kunnen gaan, en ook DENK haar instructies uit Turkije in alle rust kan uitvoeren zonder dat men de oorzaak kan identificeren als allochtoon. Dus geen moslim die Theo van Gogh neerknalde, geen Marokkaan die de oude vrouw van haar tas beroofde, en geen allochtonen die overal asociaal gedrag vertonen, maar gewoon Nederlanders, of nog beter: medemensen.

Door:
“mr”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

66 reacties op DENK is gewoon allochtoon

 1. Marc zegt:

  Allochtoon is ook een onzinnig woord. Ze refereren aan zichzelf als Turken, Marokkanen of anderszins, niet als Nederlander. En daarin hebben ze gelijk.

  Dan kunnen wij ook eindelijk ophouden over onszelf als autochtonen te praten (of, zoals de blaaskaak Rutte vandaag in de krant over ons durfde te spreken, als ‘blanken’), maar gewoon als Nederlanders. Wat dat is wat wij zijn, en zij niet!

  Geliked door 2 people

  • Zo is dat! 100% mee eens!
   Best hoor: Dan niet meer spreken van Allochtoon of autochtoon: Noem het beestje gewoon bij de naam: Turk, Marokkaan, Zoeloe of Hottentot. En aan de andere kant: NEDERLANDER.
   Zo duidelijk als wat.

   Like

  • ongesgoolde zegt:

   De turk en de marokkaan hebben een gemeenschappelijke agenda die grenzen en culturen overstijgt. Hoogste tijd dat de blanke dit als soort gaat inzien.

   Met vriendelijke groet van een witte Italiaan.

   Geliked door 1 persoon

   • danny zegt:

    Kunnen ze niet en willen ze niet, in plaats daarvan consumeren ze maar raak en kijkt men naar domme programma’s op tv , zodat men de pijnlijke feiten niet onder ogen hoeft te zien .
    Stel je je eens voor dat je droomwereld in duigen valt.
    Dat kunnen we natuurlijk niet hebben.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Dan moeten ze in de media ook als Turk of Marokkaan vermeld worden !!
   En dat zal dus nooit gebeuren !

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb dat ook altijd 2 rare woorden gevonden, allochtoon en autochtoon.
   Voor geen mens normaal te vertalen.
   Dat hadden ze gewoon moeten laten in Nederlanders en niet Nederlanders of buitenlanders.
   Dat is veel duidelijker.

   Like

  • Marc zegt:

   “Wat dat..’ moet natuurlijk zijn ‘Want dat..’

   Like

 2. Thom zegt:

  En wij leefden nog kort en niet gelukkig.

  Like

 3. Steven zegt:

  Als DENK dan ook zo voor de medemens is, waarom zie ik dan alleen maar allochtonen in deze SEKTE treden?
  Deze hele KLIEK zijn moslims + één WC borstel.
  Nu wil DENK infiltreren in de gemeenteraad (Alkmaar) en zo langzaamaan uitbreiden in de hoop dat straks alle MOSSELS op deze SEKTE gaan stemmen om zo Nederland naar de afgrond te trekken!
  De PVDA was de springplank voor deze CLUB. En na zetelroof is nu deze nieuwe SEKTE opgericht in de hoop straks HALF TURKIJE als nieuwe Nederlander te verwelkomen!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze hebben het iedere keer over discriminatie en racisme wat bewust en onbewust gebeurt, ze nemen het op, zoals ze zelf zeggen, voor iedere Nederlander met welke achtergrond dan ook, Want allen horen erbij. Het rare is dat ik ze nog nooit een Christen of blanke Nederlander heb zien verdedigen of zich ervoor opdoen. Ze hebben het over multiculturele samenhang en gelijkheid voor iedereen in ons land, maar als het aankomt op wie hun leider is en wie ze aanhangen en ‘dienen’ dan is het Erdogan en Turkije.
   Velen van hen zijn hier geboren, maar hun hart en ziel behoort aan Turkije en dat laten ze zelf ook dubbel en dwars zien.

   Wat een farce en wat een leugen hun boodschap dan is en welke minwaarde dat het dan heeft. Hebben ze het over het algemene racisme, over de algemene discriminatie, of alleen over het gebruiken van beiden tegen mensen van buitenlandse afkomst die hier wonen/leven? Ik denk over het laatste en niet over het eerste. Hun eerste prioriteit is zichzelf, de allochtoon (ja, ik blijf het zeggen, totdat er iets is wat het beter omschrijft) te beschermen, maar het rare is dat ze door dit te willen, juist bewerkstelligen wat ze zeggen te willen voorkomen. Ze segregeren de burgers in plaats van ze te integreren. Ze schermen de ene groep af tegen de andere, omdat ze dat willen wat die ene groep in hun ogen heeft: het alleenrecht om zich absoluut Nederlander te mogen noemen en niet allochtoon. In wezen vinden zichzelf afgeschat als minderwaardig, juist ook omdat ze diep in hun hart weten dat ze nooit echt Nederlanders zullen zijn, daarvoor is hun cultuur te divers en hun gedrag/gedachtegang te afwijkend van die van de Nederlanders die hier een eeuwenlang verleden hebben. Maar het belangrijkste wat er toe doet en wat de absolute waarheid is, is het feit dat ze dat ook niet willen. Ze willen niet zich aanpassen aan de Nederlandse cultuur, ze willen niet volledig Nederlands zijn, vandaar hun twee paspoorten/nationaliteiten en het blijven aanhangen van de cultuur van een ander land en zijn leider. De moeite die ze zich ervoor moeten getroosten om dit wel te willen is hen teveel, ze willen het gewoon niet. Wat ze wél willen is van alles genieten dat Nederland te bieden heeft en waar de echte Nederlander vanzelfsprekend recht op heeft, alle sociale voorzieningen, waar het woord werken niet altijd een voorwaarde voor behoeft te zijn. Het fantastische zorgstelsel, zodat je gezondheid prioriteit één is.
   Ze zien zich nog steeds, op de eerste plaats als Turken/Marokkanen die hier wonen/geboren zijn, en daarom recht hebben op alles wat Nederland biedt, maar beschouwen Nederland alleen als woonplaats/uitkering- en geldverstrekker en dus als verzorgingsstaat.

   De manier waarop het hen lukt om toch al deze ‘gunsten’ van de Nederlandse samenleving te verkrijgen, is gewoon omgekeerde psychologie: door zich altijd als de mindere te blijven profileren. Zichzelf door de aanklacht van discriminatie/racisme voor het voetlicht te plaatsen, en daardoor de Nederlandse goodwill te misbruiken die wij hier zo in overvloed voor dit soort mensen hebben klaarliggen. Anderen behandelen hen altijd slecht en zijn het altijd schuld. Zijzelf zijn onschuldig en zielig en doen niets kwaad.
   Zij zijn de ware racisten. Zij discrimineren. Zij plaatsen de Nederlanders, de hand die hen voedt in een slecht voetlicht. Zij zijn geen Nederlanders en zullen het nooit zijn.

   Geliked door 2 people

 4. Harry2 zegt:

  Mag ik de geachte lezer er op attenderen dat het NIET ,,denk” is of een een of andere muslemitisch of hinduistisch of wat voor moordreligie dan ook, maar de mentaliteit van het Nederlandse volk ZELF, een mentaliteit die door Prof. Dr. Smalhout in zijn column in de Telegraaf heel netjes als HUFTERIG werd omschreven. Het zal me een worst wezen of er ,,brave en boze” reacties komen, want we weten allemaal hoe de asociale Nederlander in mekaar steekt. De buren hangen mekaar er aan bij de autoriteiten, via de ,,kliklijn”, loeren door de gordijnen op de buurman of die een verkeerde stap zet, de politie bellen dat er ,,een auto in de straat staat die we nog nooit hebben gezien”, twee op drie huwelijken kapot door vreemd gaan en ontrouw, kinderen zijn de klos en groeien als asocialen en criminelen op, jonge gasten die door een stel verwende zoontjes op straat worden doodgeschopt en daar mee weg komen, in plaats dat ze worden gehangen, zogenaamde ,,dode hoek ongevallen” wat niets anders is als criminele moord, als je met een truck rechts af slaat en je kijkt niet uit dan WEET je dat er iemand onder komt, en dat zo een gek VERREKT om op te passen en gewoon GAS GEEFT en een moeder en dochtertje kapot rijden. (Hoe zou het komen dat die vuilniswagens en werkwagens bijna NOOIT zo een ,,ongeluk” hebben???? Die hebben een fatsoenlijke spiegel en zitten niet te zeveren ,,weet u wel wat zo`n spiegel kost”!!!! ) het is gewoon MOORD. Klootzakken. We worden geregeerd door mensen die we ZELF gekozen hebben: Ziet het forum Boublog, Xandernieuws en Niburu, waar je ziet dat een misdadig volkje misdadigers aan de macht kiezen en er denken mee weg te komen. Nou, beste lezer, we komen er NIET mee weg, leest het 3000 jaar oude Papyrus ipuwer, die beschreef precies hetzelfde vlak voor de totale ondergang van Egypte. Wij zijn nu aan de beurt!

  Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   Geheel met u eens Harry.
   Zeg ik al jaren, maar wordt door de meesten mensen weggewuifd, want ik ben te negatief en ik snap het niet.
   Hahaha natuurlijk.
   Maar feiten zijn feiten en laten we ons daar vooral bij houden.
   De rest zijn afleidingen om de werkelijkheid niet onder ogen te kunnen of te willen zien.
   Nederlands zijn inderdaad een zeikvolk.
   jammer vind ik dat.
   Nederland kan zo mooi land zijn als de ‘nederlanders’ maar genoeg willen.

   Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Denk is gewoon allochtoon. Wat moet je nu met zo’n onzinnige zin?
  Om te beginnen: Denk is gewoon.
  Dan ben je toch niet goed bij je hoofd als je zoiets beweert.
  Iemand die het nieuws volgt begrijpt direct met een uiterst ongewoon fenomeen te doen te hebben.
  Fenomenaal ongewoon naar Nederlandse maatstaven.
  Dan om verder te gaan: gewoon allochtoon.
  Alle allochtonen springen uit hun vel.
  Nu heeft de Nederlandse goedmensch een samenvatting gevonden voor alles wat een klein beetje NIET NEDERLANDS is. Afwijkt van gewoon. En dan komt er iemand die net het tegenovergesteld beweert: ‘gewoon allochtoon’.
  Hoe durft-ie?
  Eén stap verder en er staat iemand op die beweert dat iedereen, die het genoegen smaakt op ons (ONS !!!!!) grondgebied te verblijven, geacht wordt NEDERLANDER te zijn.
  Dan zijn de rapen gaar.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  (satire)

  Like

 6. carthago zegt:

  Ik denk dat de vier van denk, waarvan de badspons echter ook voor een geit door kan gaan, geen allochtonen noch autochtonen zijn. Het zijn aliens afkomstig van een helse planeet vermomd als turkmenen. De griezels hebben landingsrechten van de geitenneuker gekregen en zich meteen volgens zijn uiterlijk vermomd. Het zijn ondertonen met lange tonen, van de planeet griezeltoon. We noemen ze voortaan :griezeltonen.Binnenkort in de van dale,onder het hoofdstuk Parasieten bestrijden met verdelgingsmiddelen,naast het hoofdstuk allochtonen.

  Like

 7. Bas zegt:

  Denk wenst een verregaande wet- en regelgeving, en een anti racisme brigade in te voeren, Waarschijnlijk om met juridische grip, dwang en censuur, respect voor hun onverschillige situatie en de Islam af te dwingen, Aan volkscensuur en godsdienstslavernij hebben Nederlanders een grote hekel. Het initiatief van DENK kan alleen maar leiden tot nog meer boosheid en cynisme over allochtonen. DENK denkt niet goed na !

  Dat de godsdienst een slecht geweten heeft, blijkt uit het feit dat er zware straffen worden gegeven aan wie ermee spot.
  A. Schopenhauer
  Duits filosoof 1788-1860

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Onkruid mag ook alleen nog maar een ongewenst plantje gaan heten

  Like

 9. renato zegt:

  Door snel over te schakelen naar de duiding van autochtoon wanneer het een uit de klei getrokken Nederlander betreft, wordt het nog een stuk duidelijker. Dus wanneer het geen autochtoon is, dan hebben we het over de overige inwoners van dit land. Gevolg is wel dat de lijnen steeds scherper worden en de polarisatie hierdoor wordt versterkt. Maar die richting gingen we toch al op. De policorzwakzinnigen hebben het dan zelf over zich afgeroepen.

  Like

 10. Hans zegt:

  Maar wat ze ook doen, blond worden ze nooit.
  Enne;

  Die “denk” wil de straatnamen van onze fiere voorvaderen afpakken. Want dat waren terroristen, volgens “denk”.

  Dan moeten dus ook ALLE moskeeen gerenamed worden want die zijn allemaal direct of indirect vernoemd naar de eerste en grootste terrorist aller tijden of één van zijn zieke volgelingen.

  Like

  • Giny zegt:

   Volgens de heren van “Denk” zijn ze gewoon Nederlanders!
   Prima, onmiddellijk je Turkse paspoort inleveren, geen Turkse vlaggen
   bij een demonstratie en geen vrije islamitische feestdagen!
   Natuurlijk ook de Nederlandse cultuur in ere houden!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En verplicht iedere zondag de hele dag op klompen lopen, anders geloven we ze niet.
    En ik verwacht dan ook porseleinen molentjes op de schoorsteen.
    Je moet er tenslotte toch wat voor over hebben om te laten zien dat je er bij hoort.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Het ergste is dat ze de voorvaderen die op straatnamen staan, ook HUN voorvaderen noemen. Wat ze vergeten zijn is dat die voorvaderen nooit hun voorvaderen waren en zij, de geschiedenis die deze mensen hebben geschreven, nooit als de hunne kunnen aanmerken. Bovendien: wie denken ze in Godsnaam dat ze zijn, dat ZIJ die hier door immigratie zijn gekomen, het recht hebben om onze geschiedenis uit te wissen en te bepalen. Dat zouden wij en zijzelf in Turkije eens moeten proberen. Ik denk dat we, voordat we uitgesproken zouden zijn, al een kogel door onze hoofden hadden gehad.

   Like

   • fleckie zegt:

    Aan welke ‘ criteria’ moet er voldaan worden, om als ‘ongewenst persoon’ het land uitgezet worden, ( terug naar land van herkomst, bij DENK-opruiers, naar Turkije, en eventueel de donkerkleurige vrouw S.S. naar Suriname,( haar bevalt het immers hier ook niet?)

    Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Kunnen #Ratten ook denken ?

  Geliked door 1 persoon

 13. hendrikush zegt:

  En ik ben een Twentenaar.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ildiko zegt:

  DENK hoort thuis in Marokko en Turkije maar zeker niet hier in Nederland ! OPROTTEN,!
  Profiteurs van vrijheid en democratie, wat ze misbruiken om alles hier te verzieken.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  De ideeën van ‘DENK’ hebben een fascistische achtergrond, hetgeen uiteraard past in de islamitische ‘denk’wijze .

  Like

 16. BertG. zegt:

  Elke letter die je aan die gasten besteed, is er 1 teveel.
  Dus ik hou het kort.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  DENK is niet meer, dan de lange arm van: Erdogan!

  Like

 18. Claudia M. zegt:

  Allochtoon kan inderdaad afgeschaft worden, ik noem dit soort klanten tegenwoordig heel anders en dat is niet voor publicatie geschikt…

  Like

 19. ieznogoedh zegt:

  als het niet meer in Van Dale te vinden is, dan kan het ook niet gebruikt worden.

  Sterker nog, dan bestaat het niet meer! Wellicht kunnen we het woord allochtonen inderdaad beter afschaffen als het de “nieuwe Nederlanders (en de linkse kerk natuurlijk)” zoveel pijn doet.
  Om toch maar duidelijk te kunnen maken welke afkomst diegenen hebben die de “oude Nederlanders” het leven moeilijk maken, kunnen we dan misschien het woord “allahtonen” gebruiken. Want laen we eerlijk zijn, het zijn immers toch meestal mislims die zonder nadere beschrijving in het nieuws komen wegens, laten we zeggen wat minder vriendelijke daden.
  In ieder geval zal, geholpen door links, ook dit wapenfeit wel tot een overwinning voor diezelfde allahtonen leiden.
  Voor wat betreft de onvriendelijken uit West-Indië is het misschien mogelijk om die nieuwe “gemeenten” alsnog onafhankelijk te verklaren. Uiteraard zonder daarmee een vrijbrief tot immigratie te geven. Gewoon onafhankelijk en zoek het maar uit. Diegenen die daar wonen zullen er wel blijven en diegenen die hier beter niet kunnen zijn, zijn inmiddels helaas al lang in Nederland opgedoken.

  Like

 20. bedonderde burger zegt:

  Zolang wij (Europese landen) ons laten terroriseren door EU en VN, waar duidelijk de linkse waanzin heerst in de vele commissies en regelclubjes, zullen alle landen langzaam maar zeker worden binnengehengeld door het bureaucratisch fascisme dat de wereld tot slaaf maakt ter meerdere eer van de ‘godsdienst’ van de elite, scientology, de werkelijke vijand van de mensheid.

  Like

 21. Marc zegt:

  De lange arm van Erdogan organiseert echter wel, onder het mom van allochtoon, een partij met als doel alle allochtonen te organiseren tegen de oorspronkelijke inwoners van dit land, met als uiteindelijk doel een Europees islamitisch kalifaat onder Turkse heerschappij.

  In dat verband zouden niet alleen alle niet-islamitische allochtonen beter moeten opletten, maar vooral de islamitische niet-Turken. Want nog geen 100 jaar geleden bestond dat Turkse kalifaat nog. En waren de Arabieren en Berbers daar dan zo blij mee? Nee, want zelfs een Lauwrence of Arabia (een Engelsman) en de steun van de toenmalige Franse en Engelse regeringen waren ervoor nodig de Arabieren hun onafhankelijkheid van de Turken te bezorgen.

  Bovenal moet de autochtone Nederlander zijn verantwoordelijkheid nemen!

  Like

 22. Ongelovige zegt:

  In Marokko of Turkije zien ze onze allochtonen in ieder geval niet als Nederlanders, Belgen of Duitsers, maar als ‘Marokkanen resp Turken in het buitenland’, ook de 3e generatie. In Marokko hebben ze er zelfs een aparte minister voor.
  Een echte NLer, Belg of Duitser heeft trouwens geen stemrecht in Marokko, laat staan dienstplicht in Turkije.

  Like

 23. Elena zegt:

  Voor mij onbegrijpelijk dat Turken met Nederlands paspoort een politieke partij kunnen oprichten.
  Bovendien is Kuzu voorstander van de omstreden extremistische rechtse partij “Grijze Wolven”.
  Hier liep hij deze zomer te roeptoeteren MET de omstreden partij ” Grijze Wolven”.
  Als Turk is hij extreem rechts en in Nederland is deze Turk extreem links.

  Like

  • danny zegt:

   Vanaf 1.10 is die ‘denk’ en ‘Grijze wolven’ gluiperd te zien.
   Hahahaha, meneertje staat er heel duidelijk op met zijn pro Erdogan gezever.
   Niet zo slim van hem. Wetende dat dit vastgelegd kan worden.
   Wel hopen dat we deze beelden niet kwijt raken.
   Dit is duidelijk taal.

   Like

 24. Jean zegt:

  Ik zou iedere autochtoon willen adviseren: “DENK 5x goed na en geef NOOIT een stem aan allochtonen”, dat zootje heeft enkel ONZE normen & waarden, ONZE wetten en ONZE beschaving/cultuur voor 100% te respecteren en zijn ze het daar niet mee eens dan heel snel hupsakee ermee.
  Leg ze een document voor wat ze zullen moeten ondertekenen dat ze daarmee akkoord gaan, weigeren ze ‘no problems’ binnen de 24u van het grondgebied flikkeren.
  Stop met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam te onderrichten in ONZE scholen en verbied islamscholen.
  Het kan toch zo eenvoudig en goedkoop maar helaas hebben we nog veel te veel lafaards van het kaliber pechdroll, klaverjas, timmerfrans, mürkül, jünkür & co die we aan de vreet houden en “”DAT MOET STOPPEN””.

  Like

 25. BertG. zegt:

  Zelf geven ze elke school of haathut de naam van 1 of andere bloederige veldslag of die van een massa moordenaar, zelfs hun kinderen vernoemen ze er na.
  En dan gaan durven zeiken over namen in onze vaderlandse geschiedenis.
  Heb je dan een blok beton voor je kop zitten of niet.

  Like

 26. boorzalf zegt:

  Denk,het zijn gewoon een stelletje zakkenvullers.

  Like

 27. danny zegt:

  ‘Na decennialang oppressie van links is het op dit moment al zo ver dat het de media niet is toegestaan om het beestje bij de naam te noemen en bijvoorbeeld duidelijk te melden dat een groep allochtonen (vooral Marokkanen) een homo het ziekenhuis in heeft geholpen; er wordt alleen “een groep” vermeld’

  Weet u wat het is, de MSM, de policorren en een grote meerderheid van de Nederlands, willen of kunnen de feiten niet onder ogen zien of doen of dat ze dat niet willen zien en kijken laf weg.
  Maar men, de MSM en de policorren, willen niet zien dat de ‘allochtonen’ oververtegenwoordigd zijn in de statistieken als het aankomt op misdaad, uitkeringen en werkeloosheid in plaats daarvan leggen ze de schuld bij discriminatie en racisme.
  Het ligt allemaal aan de sociale achterstelling en uitsluiting, het niet kunnen bemachtigen van een stageplaats of daarvoor afgewezen worden.

  Me dunkt je krijgt hier nog steeds genoeg mogelijkheden om wat positiefs van je leven te maken.
  Dus kom niet bij mij aan met deze kul.

  Feiten zijn feiten en die liegen niet.
  Die feiten hebben wij niet verzonnen.
  De werkelijkheid onder ogen kunnen en willen zien kan pijnlijk zijn.
  Zo pijnlijk dat men verlamt is en raakt als het aan komt om duidelijke oplossingen te vinden voor deze feiten.
  Van alleen mekkeren wordt niemand beter.

  Like

 28. leefbarbaar zegt:

  Het woord “gastarbeider” is inderdaad verouderd; het zijn geen gasten en ze werken niet.
  Maar de kwalificatie “allochtoon” veranderen is zinloos. Moslims gedragen zich zo slecht dat ze dagelijks worden gekenmerkt door andere typeringen. Van geitenneuqer tot haatbaard, van lappenkraam tot broedbak.
  Allochtoon is dan zo slecht nog niet, ik zou er maar zuinig op zijn.

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit het woord..’Gast-arbeider’ , begrijpt men dat er arbeiders hier mochten komen werken, in de zestiger jaren, voor een bepaald tijd, en dan weer naar hun landen van herkomst terug zouden gaan……wat helaas NIET gebeurde…..(waarvan de nazaten dus, tegenwoordig zo’n enorme …overlast …de gemeenschap bezorgen)

   Like

 29. Krav zegt:

  Geloof mij nou! De nederlanders gaat weer braaf voor gaas voor rutte met zn sprookjes. Er verandert dus weer niks. Ja wel 1 ding: denk gaat miljoenen allochtonen achter zich krijgen. Wij vinden wilders weer te extreem worden en gaan over naar de vvd, maar het extreem linkse Denk gaat straks groot worden. De moslims gaan dit land overnemen. Er is 1 manier: sta op geef recht de macht. Wilders is onze enige redding. Laat hem het vuile werk maar eens opknappen! Economische groei praatjes zijn sprookjes of een tijdelijke rookgordijn. Je hebt er straks helemaal niks aan als sharia hier gaat heersen

  Like

 30. Heer M zegt:

  Dat deze partij maar snel weer uiteen mag vallen.

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  De grootste misdaad, waardoor het mogelijk is, dat DENK kan bestaan, is het gegeven, dat de roden der PvdA, onder Joop den Uyl, deze mensen stemrecht hebben gegeven. Oorzaak en gevolg, zeg maar. Links, ik kots ervan!

  Like

 32. Mirjam zegt:

  Deze mensen ‘denken’ niet Nederlands. Zij hebben manier om dingen uit te leggen en zien letterlijk de realiteit niet zoals hij is. Zij hebben hun eigen logica die ze hanteren en door het gebrek aan inzicht kunnen ze die niet omturnen. Het is gewoon een gebrek aan intelligentie.

  Like

  • Spijker op de kop! En dat noemt zich voor de camera dan nog nadrukkelijk NEDERLANDERS op de koop toe!
   Ach ja, als ze één ding algoed beheersen, is het AANMATIGING.
   Ongelogen, zelden een aanmatigender soort tegen het lijf gelopen dan die Kuzu en Oztürk c.s.!

   Like

 33. Jan zegt:

  De DENKER’s en hun antisemitische en antiwesterse programma hebben inmiddels ook Amerika bekendheid:

  Dutch Muslim Pro-Immigrant Party Wants to Create ‘Racism Police’ to Crack Down on Islamophobes

  Legal Insurrection is reporting that the Netherlands’ pro-immigration Denk Party is pushing for a thousand-strong “Racism Police” to go after thought and speech crimes.

  Legal Insurrection has more:
  Denk Party stands in the tradition of George Galloway’s Respect Party in UK, a new mutant ideology taking root in Europe that fuses leftist “social justice” issues with political Islam, dipped in fierce hatred for Israel and Western heritage.
  ….
  http://www.truthrevolt.org/news/dutch-muslim-pro-immigrant-party-wants-create-racism-police-crack-down-islamophobes

  Like

 34. Jan zegt:

  Van Amerongen: ‘Sylvana binnenkort bijzonder hoogleraar diversiteit?’

  Etnische studies

  ‘https://logicfreezone.files.wordpress.com/2016/06/sylvana-simons-gezond-sperma-heeft-de-geur-van-jonge-kastanjebloesem.jpg

  Dag in dag uit verschijnen er bespottelijke proefschriften en onzinnige wetenschappelijke onderzoeken, vrijwel altijd uit de gender/diversiteit/racisme-industrie, schrijft Arthur van Amerongen in een opmerkelijk blog op HP/deTijd.

  Van Amerongen volgde in de jaren tachtig Etnische Studies als bijvak aan de UVA. ‘Etnische Studies viel onder andragogie, een zo net bespottelijke en overbodige fopstudie als Europese Studies.’

  Van Amerongen schrijft dat het hem verbaast dat Gloria Wekker ‘die Sylvana Simons min of meer als een intellectueel beschouwt – zoveel podia krijgt voor aantoonbare nonsens.’ (…) ‘We zullen de komende tijd nog veel gaan horen van Essed en Wekker en zal mij niet verbazen dat zij Sylvana Simons – het omhooggevallen kapstertje – binnenkort tot bijzonder hoogleraar diversiteit (Leerstoel DENK) zullen bombarderen. Het zal mij mijn reet wel roesten maar dan ga ik hoogstpersoonlijk mijn bul terugbrengen naar de Universiteit van Amsterdam. Ik schaam me dood. Als racistische blanke man met de genen van een slavendrijver maar vooral om het academisch niveau van mijn oude alma mater.’

  http://www.volkskrant.nl/opinie/opinieblog-van-amerongen-sylvana-binnenkort-bijzonder-hoogleraar-diversiteit~a4389594/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s