Filmbeelden van de aanslag op een NL-gezin in Marokko door een “verward” persoon, enkele dagen geleden

 

Video niet af te spelen? Klik dan op deze link: www.therebel.media

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Filmbeelden van de aanslag op een NL-gezin in Marokko door een “verward” persoon, enkele dagen geleden

 1. Karen zegt:

  Afschuwelijk natuurlijk. Maar sorry hoor hoe ongelofelijk stom ben je, naar Marokko op vakantie!!!
  Ook daar trouwens geen vrouw te zien, behalve dan die Nederlandse vrouw die te grazen is genomen door “die verwarde man”.

  Geliked door 1 persoon

 2. GT zegt:

  Die zo genaamde verwarde gelijk afknallen!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Eigen schuld, dikke bult !
  Welke idioot gaat nog naar een moslimland ?

  Geliked door 2 people

 4. Ongelovige zegt:

  Zou de verwardheid en achterlijkheid van moslims iets te maken kunnen hebben met hun reeds eeuwen durende inteelt?

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Is hier niet iets fout gegaan?
  Ik zie 1 foto in het midden, meer niet, geen filmbeelden.

  Like

 6. Jean zegt:

  Je moet al gedeeltelijk ‘achterlijk’ zijn om naar dergelijke landen te gaan.
  Uiteraard is elke verwaande islamiet die het mes uit de tas haalt (waarom hebben die steeds een mes bij zich?) een verward persoon…..? Owee als een westerling zich verdedigd tegen dergelijke barbaren, die krijgt dadelijk het label ‘racist’ opgeplakt….!
  Laten wij ons nu focussen op het politiek gespuis wat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verdedigd en laten we die asap wegjagen OP ALLE POSTJES te beginnen met die rotkoppen klaverjas, timmerfrans, verhüfstad, mürkül, jünker en pechdrol en nog vele anderen en laten we vooral die EU misdaadorganisatie gelijk maken met de grond want daar wordt de dodelijke kanker cocktail geprepareerd door een bende vulgaire lullers en zakkenvullers.
  De armoede stijgt spectaculair in onze westerse samenleving a.g.v. die importbarbaren en door de onbekwame lafhartige volksverraders onder eigen volk.
  Stemrecht voor vreemdelingen dadelijk afschaffen en stoppen met uitkeringen te verknoeien aan dat zootje, ze samendrijven in gesloten centra waar ze water en brood en bed krijgen tot afvoerdatum w.w.z. max. 3 maanden en dan hupsakee ermee.

  Geliked door 2 people

  • D.DAY zegt:

   Ja, dit is de oplossing want alles wat aan andere “oplossingen” bedacht wordt gaat ten koste van onze westerse samenleving. De moslims hebben overal in Europa hun haat jegens ons laten zien en angst gezaaid onder de bevolking. Er is geen enkele moslim die dit geweld en terrorisme relateert aan de islam, maar schreeuwen na iedere gewelddadige actie of terreuraanslag: ‘islam is vrede’ of ‘dit is niet mijn islam’. En de politiek correcte elite gaat hier maar wat graag in mee!! En daarom zullen ook hier steeds meer “verwarde” mannen rondlopen met een mes op zak.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 10.42. uur. Dat zijn inderdaad ook in mijn optiek, de enige oplossingen, Jean.

   Like

 7. Hendrik zegt:

  Hij was zo verward dat hij precies twee blanken aanviel……… Moslimlanden kan je gewoonweg niet meer heengaan.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het met vakantie gaan naar Marokko, of welk willekeurig moslimland, is niet alleen achterlijk. Het komt overeen met collaboratie. Hetzelfde geldt voor het bezoeken van de Turkse buurtsuper en de vriendelijke Marokkaanse slager. Leuk hè, die Bazaar in Beverwijk? BLIJF ER WEG! Niet all-inclusive naar Turkije; niet vliegen met Corendon. Fly Emirates? NIET DOEN! Als zij zich blijven profileren als Turk en Marokkaan moeten wij niet net doen of het geïntegreerde Nederlanders zijn. Dat zijn het namelijk niet.

  Het zijn, zoals Erdogan zei, de soldaten van het leger van allah. Ze voeren een invasie uit in ons land. ONS LAND. De geestelijk gestoorde volgelingen van de proleet (geen typo) kunnen wel iets anders denken, maar ze hebben hier niets te zoeken. Niets anders dan ons land eerst leeg te zuigen gelijk een sprinkhanenplaag, om het daarna in te lijven in de moslimwereld.

  We moeten de beperkte mogelijkheden van verzet daartegen tot het uiterste gebruiken. Van het schoftentuig in Den Haag mogen we niks meer zeggen en eigenlijk niet eens denken. Maar we kunnen protesteren met onze portemonnee. Om een leus te gebruiken van kort na de Tweede Wereldoorlog: KOOP NEDERLANDSE WAAR, DAN HELPEN WIJ ELKAAR. Je loopt dan ook de kans niet op een vakantieverrassing zoals dit gezin in Marokko.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

  • elisah zegt:

   Het is fijn om wat van de wereld te zien, maar bij die vooral voor vrouwen gevaarlijke landen, ben ik altijd al weg gebleven.
   Die neergestoken mensen zijn waarschijnlijk zo dom geweest om alleen het journaal en de kranten te geloven, ze hebben nu hun lesje wel geleerd.

   Like

 9. Gek bij onze regering zijn moslims welkom in ons land, maar wij niet bij de moslims. Wakker worden regering!!!!!!

  Like

 10. BertG. zegt:

  Het waren dus toch echte Nederlanders.
  Bij deze trek ik iedere reactie over de echtheid hiervan in.
  Maar je kan het tegenwoordig niet meer weten als er bij vermeld staat dat het Nederlanders waren.

  Like

  • Bert de partij Denk wil af van het woord allechtoon. Hier voor in de plaats komt dan Turkse Nederlander, Marokkaanse Nederlader enz.

   Like

   • Karen zegt:

    Ik erger me altijd wild aan al die termen. Heel simpel het zijn Turken of Marokkanen die (jammergenoeg) in Nederland wonen. Er bestaat maar 1 soort Nederlander dat is Nederlandse Nederlander. Dat is iemand met in ieder geval maar 1 paspoort. Iemand die hier wil wonen, geen hekel heeft aan ons, ons geloof (Joods/Christelijk) aan ons niet geloven, onze cultuur en onze feesten. Dat hoeft voor mij dus niet perse een blanke hier geboren persoon te zijn. Iemand met een tintje die Nederland als zijn (nieuwe) thuisland ziet en hier “gewoon” meedoet zie ik ook als Nederlander. Als ze dan ook nog die walgelijke islam verafschuwen helpt dat voor mij ook zeer. Maar die figuren die hier soms al generaties lang wonen en hier zelfs geboren zijn en maar blijven zaniken dat ze Marokkaan of Turk zijn, alsjebieft donder op naar je eigen land doe jezelf en vooral ons eens 1 keer een pleziertje.

    Like

   • elisah zegt:

    Ja Karen, daar denk ik ook zo over.

    Like

 11. hslot4 zegt:

  Ja dat krijg je als je gehersenspoeld bent van kinds af aan met dit soort shit .

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Je moet je afvragen of op vakantie gaan in een islamitisch land verstandig is. Ik zou het iedereen die het van plan is afraden. Heb ik overigens meermaals gedaan. Helaas niet iedereen wil luisteren vanwege niet alle moslims zijn zo en de islam is ook maar een religie zoals alle anderen en ook christenen hebben gemoord. Enfin we kennen de geijkte antwoorden van de goedmens. Alleen zitten we nu in een situatie dat dat wat deze familie in Marokko is gebeurd morgen iemand van ons ook in Amsterdam, Rotterdam of waar ook kan gebeuren. Winsrton Churchil had daar een passende quote voor.

  Deze qoute luide vrij vertaald als volgt:

  Islam in een mens is net zo gevaarlijk als rabiës in een hond.

  Hiermee wilde Winston Churchil zeggen dat islam een sluipend gif is dat plotseling in iemand zijn geest kan uitbreken. De islamitische geschriften kunnen een tijdbom in het hoofd van een moslim worden. Een tijdbom die kan afgaan of naar gelang omstandigheden voorlopig nog niet.

  Als Nederland zorgt dat de 1 miljoen moslims die we nu “rijk” zijn er 3 of 4 miljoen worden dan zullen in onze straten nog vele tijdbommen afgaan. Heeft ooit iemand zich afgevraagd waarom in islamitische landen sinds mensenheugenis altijd chaos, geweld en structureel maatschappelijke onrust heerst? Goedmensen zullen zeggen dat het door het kolonialisme komt, Het Europees kolonialisme, waarbij ze fijntjes achterwege laten te vertellen dat de islam de grootste koloniale macht was ooit in de menselijke geschiedenis. Geen enkel land in de wereld is vrijwillig islamitisch geworden. Geen enkel. We weten het antwoord, Dat is het punt niet. Maar dat antwoord mag niet hardop gezegd worden vanwege racisme, islamofobie en haatzaaien. Dat haatzaaien laat dat gerust over aan de moslim. De haat en walgende afkeer van alles wat islamitisch is komt wel of je het wil of niet.

  Geliked door 1 persoon

 13. danny zegt:

  Mensen moeten wel heel ziek in hun hoofd zijn, als zij naar een moslimland gaan wetende, wat daar allemaal gebeurt.
  ik zou bijna zeggen, eigen schuld dikke bult als er iets verkeerd gaat
  Die steekpartij heeft natuurlijk niets met de islam te maken.
  Wel goed, dat dit filmpje hier gepost is, is misschien een eyeopener.
  Laten we hopen dat er weer een paar ogen geopend gaan worden dankzij dit filmpje.
  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s