Hacker aanvallen: VS willen nieuwe sancties tegen Rusland – EU moet volgen

screenshot_36

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De economische oorlog tegen Rusland wordt voortgezet. Beschuldigingen wegens aanvallen van hackers op Amerikaanse autoriteiten en de servers van de Democratische Partij dienen als basis. De EU moet volgen, aldus het bevel uit Washington.

contra-magazine

Moskou zou verantwoordelijk zijn voor de aanvallen van hackers op Amerikaanse autoriteiten en politieke organisaties, aldus de teneur in Washington. Daartoe volstaat alleen al de “overtuiging” van de Amerikaanse geheime diensten, bewijzen daarvoor bestaan er blijkbaar opnieuw niet. Incompetente staats-snuffelaars zeggen “Rusland oorlogen” en daarmee is dan alles gezegd.

De publicatie van de gehackte boodschappen op websites zoals WikiLeaks zou “met de methodes en motiveringen van door Rusland geleide gebeurtenissen overeenkomen”, wordt er in een gemeenschappelijke verklaring van het Department of Homeland Security en de directeur van de nationale geheime diensten gezegd. “Deze diefstallen en onthullingen moeten de Amerikaanse verkiezingen beïnvloeden.” Direct daarna zei senator Cory Gardner, die verantwoordelijk is voor cyberveiligheid, dat hij een wet voor nieuwe sancties tegen Rusland zou voorleggen. Ook verlangde hij dat de EU zich bij deze sancties zou moeten aansluiten.

Door Moskou werden de beschuldigingen uit Washington als “onzin” afgewezen. Volgens Interfax zei de woordvoerder van het kantoor van de president, Dmitri Peskov, dat er dagelijks aanvallen door hackers op de website van Poetin zouden plaatsvinden, die afkomstig zouden zijn uit de VS. Desondanks zou men er in Moskou tot nu toe niet over hebben nagedacht om de Amerikaanse regering daarvoor verantwoordelijk te maken.

Het optreden van de Amerikaanse politiek vanwege de aanvallen door hackers past opnieuw in het tot nu toe getoonde schema, volgens welk onhoudbare beweringen zonder enig bewijs dan ook volstaan om sancties tegen Rusland op te leggen. Want de geheime diensten konden natuurlijk geen enkel bewijs voorleggen voor hun beschuldigingen. Vooral echter “mogen” de Europeanen opnieuw het vuile spel meespelen en meedoen aan nog meer sancties, die uiteindelijk meer schade toebrengen aan de Europese economie dan aan de Amerikaanse.

En het valt te verwachten dat de met trans-Atlantici doorspekte Europese regeringen en parlementen opnieuw zullen meedoen aan deze onzinnige, iedere grond ontberende sancties. Wie nu nog denkt dat er in de EU zoiets zou bestaan als een onafhankelijke politiek leeft in een droomwereld.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hacker aanvallen: VS willen nieuwe sancties tegen Rusland – EU moet volgen

 1. danny zegt:

  Ten koste van alles zal Rusland kapot gemaakt moeten worden door VS en EU nazi’s.

  Zelfs met beschuldigingen die VS en Eunazi’s niet hard kunnen maken of door beschuldigingen zo te draaien dat het lijkt of de Russen verantwoordelijk zijn.
  Heel smerig en vuil vind ik dat. Bah

  Geliked door 5 people

 2. Bas zegt:

  Quote: De EU moet volgen, aldus het bevel uit Washington.
  Ach, Moedertje Rusland heeft voor hetere vuren gestaan.

  Geliked door 2 people

 3. Wij hebben toch geen last van hackers, wie zegt dat en is daar een bewijs van. Moeten wij nu weer achter Amerika aanhobbelen.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Amerika haalt zulke streken uit, de NWO leest voor uit het draaiboek en daar gaan ze met de volgende aanval op Europa, zo zie ik dat, luisteren jullie niet dan draaien we jullie de nek om.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Het wordt zo tijd voor Trump, kijken waar Brussel dan blijft en Putin houd zich wel staande ten opzichte van die oorlog zoekende VS Islamiet.

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  De Amerikanen zijn de GROOTSTE hackers en SPIONNEN van burgers.
  En ook is het zo dat Amerikanen véél dingen uitvreten en daarna in het nieuws brengen dat het de schuld was van de Russen.
  Ik heb héél lang geloofd dat Amerika gelijk had in veel dingen..maar ben er nu heilig van overtuigd dat je beter de Russen als vriend kan hebben dan die arrogante liegende Amerikanen.

  Geliked door 2 people

 7. Tom Hendrix zegt:

  En dat zeggen de machthebbers der USA, die verdorie zelf “bloed aan hun handen”, hebben. De yankees hebben overal de laatste 40 jaren rotzooi gemaakt in de wereld. Ik noem maar Vietnam, Korea, Chili,Nicaragua,Servië. En dan zal ik best nog wat landen vergeten zijn. ” De pot verwijt de ketel, dat ie zwart ziet”.

  Geliked door 2 people

 8. BertG. zegt:

  Elk land is hiermee bezig, allemaal willen ze alles weten van elk ander land.
  Zowel de USA als Rusland, niemand uitgezonderd. Ook Nederland.
  In Duitsland zijn ze zelfs heel ver door op iedere computer en smartphone spionage troep te willen plaatsen zonder dat iemand dat door zou hebben.
  De site http://www.security.nl vermeld regelmatig dit soort berichten.
  Het is nog veel erger dan je kan bedenken, want niemand komt er voor uit.

  Like

 9. Harry zegt:

  We moeten die gekke Amerikanen helemaal niet meer volgen , maar doen wat onszelf het beste lijkt .
  En dat is : sancties opheffen , excuses aan Putin maken en de handel weer op poten zien te krijgen . Hij zal ons heus de kans geven .

  Laat die zwarte aap verrekken !
  Waarom is het in HEEL AFRIKA ZO”N ROTBENDE ?
  Vanwege die zwarten !
  Hoe stom zijn die Amerikanen dat ze hún land ook door een zwarte laten verzieken ?

  Like

 10. Harry zegt:

  Trouwens , Obonobo verziekt ook nog eens HEEL EUROPA !

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Deze vond ik ook nog over NASA…………………https://youtu.be/b3hEUfRq-vg

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  En het zelfde met ander commentaar…………………….https://youtu.be/AaZW75jJjnw

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s