VIDEO Nicolaus Fest: Waarom ik mezelf beken tot de AfD?

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 6 oktober vond er in kamer 4 van de “Bundespressekonferenz” in Berlijn een persconferentie van de AfD-Berlijn plaats, waar de voormalige adjunct-hoofdredacteur van de “Bild am Sonntag”, Dr. Nicolaus Fest, als nieuw lid van de AfD werd voorgesteld. In bovenstaande video een actueel statement van Fest, waarin hij uitlegt waarom hij is toegetreden tot de AfD.

pi-news

Fest, die in 2014 in de ruzie om een islamkritisch commentaar “Bild am Sonntag” en de Axel Springer-uitgeverij verliet, beschouwt de AfD als de enige partij die de rechtsstaat, de vrijheid van het individu en het erfgoed van de Verlichting verdedigt. Fest letterlijk: “De geest staat rechts, en de vrijheid ook! Ze heeft aan de kant van links haar thuis al lang verloren!”

Tegelijkertijd met de bekendmaking zal Nicolaus Fest beginnen met een serie korte videoclips, waarin hij zijn opvattingen uitlegt en een standpunt inneemt over actuele thema´s. De komende dagen zullen er vijf videoclips verschijnen, daarna zullen er elke week meer videoclips volgen met betrekking tot de Duitse parlementsverkiezingen.

Georg Pazderski van de AfD-Berlijn ziet het lidmaatschap van Nicolaus Fest als “signaal, als voorbeeld voor anderen. Doe met ons mee, help ons om in het hele land sterk te worden. Als we de foute ontwikkelingen in Duitsland willen stoppen en terug willen draaien, hebben we meer mensen nodig die zich tot de AfD bekennen.”

Betrix von Storch, eveneens voorzitter van de AfD-Berlijn, becommentarieert de komst van Fest nar de AfD als volgt: “De toetreding van Fest laat zien dat de AfD een thuis voor burgerlijk denkende mensen is en was. De belastering van onze partij door de media werkt al lang niet meer. Ik hoop op nog meer toetredingen, want we hebben nog veel meer mensen nodig die willen meehelpen ons land ten goede te veranderen.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Nicolaus Fest: Waarom ik mezelf beken tot de AfD?

  1. wim zegt:

    Prachtig gesproken!

    Like

  2. Pieter G zegt:

    Goed verhaal van Fest.
    Rustig en beheerst formuleert hij zijn redenen om voor de AFD te kiezen.
    Valt weinig op af te dingen.
    Hoopvol initiatief, en mogen andere kopstukken volgen.

    Like

  3. Aegolius cs zegt:

    Naar aanleiding van het onderstaande was het een “bijna logisch” stap waarop menigeen heeft gehoopt!

    Redacteur van “Bild” noemt islam “integratiehindernis”
    Geplaatst op 28 juli 2014door E.J. Bron

    Redacteur van “Bild” noemt islam “integratiehindernis”

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    Klopt, “Mutti” ziet er afgetrokken en ongelukkig uit, zegt genoeg! Und wir in Holland hab’n die Schnauze auch voll!!

    Like

  5. Witte raaf zegt:

    Off topic

    Beetje jammer om dit te lezen,zodra de persvrijheid in het geding komt gaan mijn haren toch wel overeind staan,krijg hier toch een beetje het Turkije gevoel bij.

    http://nieuws.tpo.nl/2016/10/08/hongaarse-oppositiekrant-per-direct-gesloten/

    Like

  6. danny zegt:

    F***, die policor politici en MSM, die zijn er alleen op uit om partijen als AFD, PVV, UKIP, Vlaamsbelang en Front National, kapot te maken , te betichten van racisme en discriminatie terwijl de linkse policor heel Europa en VS in een moord tempo naar de klote helpen!

    Breaking news!

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/26767429/__Duitsland_zoekt_Syrische_terreurverdachte__.html

    Leuk he, Merkel, terroristen die jij ‘vluchtelingen’ noemt binnenhalen.
    De geschiedenis zal niet mals over u oordelen en dan druk mij nog zachtjes uit.

    prettige dag allemaal.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Nicolaus Fest, geeft blijk van gezond verstand. De RODEN en de hypocrieten, te weten, de christendemocraten en liberalen, verraden eigen volk en vaderland!

    Like

  8. john zegt:

    Meer mensen als deze zullen overal in de eu nodig zijn, want de democratie begint meer en meer uit haar as te herrijzen. De partijen die de islam blijven verdedigen zullen niet alleen in Duitsland zware klappen incaseren. Het is hen gegund.

    Like

  9. guusvelraeds zegt:

    Prachtig gesproken. De Afd moet alleen uitkijken (als het tij eenmaal keert) dat het de politiek opportunisten buiten de deur houdt. Deze mensen heb je ook.. Vandaag kezen voor de huidige machthebbers en je voordeel doen (zonder lidmaatschap van bijvoorbeeld de P.v.d.A. kon je een bestuurlijke loopbaan in Nederland bijna vergeten) en morgen als het tij gaat keren zonder schaamrood op de wangen kiezen voor de opkomende machthebbers en het omgekeerde roepen van wat altijd geroepen werd..

    Like

Plaats een reactie