VIDEO: Ter Apel is “asielzoekers” spuugzat

screenshot_28

De inwoners van Ter Apel zijn helemaal klaar met uitgeprocedeerde asielzoekers. Dagelijks hebben ze te maken met inbraken, diefstal en overlast. Sinds de vluchtelingencrisis is het kommer en kwel in het Groningse dorp.

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Ter Apel is “asielzoekers” spuugzat

 1. Kan mij heel goed voorstellen bij al die inbraken in Ter Apel dat die mensen zich gaan bewapenen. Uitgeprocedeerden asielzoekers moeten het land verlaten. Regering doe hier iets aan? Bescherm je eigen bevolking eens.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Marian van Cranenbroek 8 Oktober om 11:3 …..Regering doe hier iets aan? Bescherm je eigen bevolking eens…..Allemaal goed bedoeld, maar u staat voor een lege kerk te praten. De regering heeft de stik aan ons. Een Geert Wilders die zich een roepende in de woestijn voelt, met zijn betogen daar in de tweede Kamer. Vandaar, en inderdaad, gaan steeds meer boze burgers zich bewapenen.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Dan maar hopen dat er snel doden vallen onder die asielzoekers…kijken of de regering dan nog blijft slapen!

    Like

 2. wauso zegt:

  Groningen, Ter Apel (Vlagtwedde). B&W zijn CDA, PvdA en een plaatselijk sufferdje. Ze kiezen voor een AZC en ze krijgen een AZC ! Het Noorden is altijd al een socialistisch bolwerk geweest met veel Achterlijkheid. En nu loopt het mis en dan krijgen we de verontwaardiging. Sorry (waar ken ik dat woord van), bewoners, jullie hebben op deze malloten bewust gestemd en nu krijgen jullie de rekening. Eigen Schuld Dikke Bult, val maar hardstikke kapot met jullie ‘Vluchtelingen’ waar jullie in de aanvangsfase zo blij mee waren, want………werkgelegenheid en ‘Goedheid’, 2 vliegen in 1 klap ! Persoonlijk hoop ik dat er nog flinke klappen gaan vallen, want als er nu een verkiezing zou zijn zou toch niks veranderen. Daaaaag !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @wauso: 11.07. uur. Inderdaad, men stemde vooral LINKS, en datzelfde LINKS heeft de eigen bevolking ingeleverd voor de volgers der islam, en de gelukzoekers uit Afrika en Azië. Het spreekwoord zegt: ” Wie wind zaait zal storm oogsten”. Zolang als domme mensen blijven stemmen op: VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,50+,Sp, PvdD, gaat deze misere gewoon door!

   Like

 3. hslot4 zegt:

  Dat krijg je als je 25 jaar lang je smoel houdt en de linkse gutmensch uithangt .
  Dus Eigen schuld dikke bult gewoon weer links stemmen hoor kun je verder blijven janken.

  Geliked door 1 persoon

  • wim zegt:

   Eens Wauso en hslot4. Het Noorden Friesland, Drente, Overijssel barst van de gutmenschen, die steeds met het vingertje wezen naar de critici van ongebreidelde en ongecontroleerde immigratie en de islamisering die daarvan het gevolg is. Dat was toen de overlast (en overname) vooral in de Randstad gevoeld werd. Voor die lui uit het Noorden was het nog allemaal een ver-van-mijn-bed-show.
   Maar dat is nu voorbij. En zie, nu piepen ze anders. Eigen schuld.

   Like

 4. zoishet zegt:

  Waren dat niet die mensen die langs te kant stonden en ‘wees welkom in mijn land’ zongen?

  Like

 5. elisah zegt:

  Het moet eens afgelopen zijn met dat halfslachtige gedoe, eruit is eruit…geen recht om te blijven, dus desnoods met geweld uitzetten naar land van herkomst.
  Als ze zgn niet terug kunnen is dat niet onze zorg of verantwoordelijkheid, het land van herkomst neemt ze gewoon terug, anders komen er fikse maatregelen zoals het dichtdraaien van de geldkraan etc, dus geef ze gewoon van het zelfde laken een pak.
  Het slappe gedoe hier in Nederland leidt tot niks als alleen minachting voor ons.

  Like

 6. Helena zegt:

  Ja dit was te voorspellen, het merendeel is geen vluchteling. Hoe breng je het land naar de verdommenis juist ja, door iedereen maar binnen te laten zonder papieren of valse papieren! . Laat je stem horen en stem in maart volgend jaar in ieder geval PVV.

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Zo..het welkomstcomite van de geitenwollensokkenbrigade is inmiddels ook wakker geworden?
  En…wat nu?

  Like

 8. Marc zegt:

  Ik blijf erbij: in eerste aanleg moeten die uitgeprocedeerde asielzoekers hun fatsoen houden. Maar op de eerste plaats (!) is hier sprake van een falen van de Nederlandse staat, in casu de rechterlijke macht. Want als bij een asielzoeker door een rechter is vastgesteld dat hij géén aanspraak kan maken op enig recht in ons land, zegt de rechter alleen maar ‘U moet vertrekken’, zonder dat de rechter zelf enig voorzorg hierover treft.

  Per saldo verraad de rechter dus de Nederlandse samenleving aan de asielzoeker. Dat valt dus niet de asielzoeker te verwijten (want het is meer dan duidelijk waarvoor hij hier is), maar de rechter en daarmee de staat.

  De staat ontleent zijn soevereiniteit aan het volk. Wanneer de staat het volk verraad, is het volk gerechtigd de staat zodanig te repareren dat deze in het vervolg de rechten van het volk wél verdedigd.

  Daarom is een nationale revolutie noodzakelijk!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De beste oplossing voor de mensen in Ter Appel en andere plekken in Nederland waar ze last hebben zijn goede waakhonden. Ga naar het asiel en kies voor de meest agressieve grote hond die ze daar hebben. De hond zal wel een korte training moeten ondergaan. Maar alles bij elkaar zal nog minder kosten dan een bewakingsinstallatie die wel waarschuwt, maar niet stopt. Een hond merkt direct als iemand op het terrein rondloopt en valt aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s