Vijf mannelijke “vluchtelingen” als kinderverzorger in de Villa Kakelbont

screenshot_29

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vijf “vluchtelingen” kregen de kans om mee te draaien als kinderverzorgers in de Villa Kakelbont. Heeft er ook maar iemand uitgezocht of deze mannen getraumatiseerd zijn? Of ze afkomstig zijn uit een cultuurkring, waarin vrouwen worden onderdrukt? Of ze afkomstig zijn uit een gewelddadig ouderlijk huis, waarin de vrouw tot het huwelijk gedwongen werd? Of ze in Syrië andere mensen het hoofd hebben afgehakt? Of ze een vrouwen-onderdrukker, kinder-ontmaagder en afslachter van “ongelovigen” als profeet volgen? Of ze in hun jeugd fatsoen, moraal en menselijkheid tegenover “ongelovigen”, vrouwen en kinderen bijgebracht is? Of ze behoorlijk werden opgevoed? Of ze de vrouwen evengoed accepteren als de mannen? Of ze achting en respect voor kinderen hebben?

Hier worden overduidelijk mannen op Duitse kinderen losgelaten, die zo weinig fatsoen, achting en moraal tegenover het Duitse volk hebben, dat ze hun land binnenkomen, het uitbuiten en alles van een ander volk wat ze te pakken kunnen krijgen voor eigen voordeel benutten. Hebben deze jonge mannen er nooit over nagedacht dat ze een ander volk zijn eigen land afnemen als zij daar zonder één enkele cent binnenvallen en hierdoor de oorspronkelijke bewoners niet alleen hun land afnemen, maar ze ook nog tot slaaf maken ten behoeve van zichzelf? Hebben ze er ooit over nagedacht dat in Duitsland miljoenen jonge Duitse mannen niet zo goed behandeld worden als zij? Dat Duitse jonge mannen, integendeel, op straat gesmeten worden? Dat hèn door de Duitse staat het overleven in Duitsland niet zo goed veilig gesteld wordt als iedere buitenlander die het redt als “vluchteling” over de Duitse grens te komen?

Dat van Duitsers bij miljoenen het bestaansminimum gekort of zelfs geheel ontzegd wordt? Dat hen, niet zoals bij miljoenen vluchtelingen, bij miljoenen níet onvoorwaardelijk een dak boven het hoofd wordt verzekerd in hun eigen land? Dat het geen enkele Duitse jonge man mogelijk werd gemaakt dusdanig te worden bevoorrecht dat hij zonder welke vooropleiding dan ook wordt ingezet als kinderverzorger? Jonge mannen uit het buitenland, die geen enkele achting, moraal en fatsoen tegenover het Duitse volk bezitten, omdat zij de volksverraderlijke politiek van de Duitse regering ten eigen bate benutten, worden op Duitse kinderen losgelaten als hun verzorgers. Van zulke mannen zullen deze kinderen nooit fatsoen, moraal en respect tegenover anderen leren, maar het ellendige karakter van deze mannen zal zich op de kinderen aftekenen, namelijk dat men alles en iedereen in zijn omgeving kan bevoordelen, uitbuiten en onderdrukken. Zulke mannen zou men nooit in de buurt van onze Duitse kinderen mogen laten komen, omdat zeker zij het niet hebben verdiend.

In plaats daarvan zou men de Dúitse jonge mannen met zulke acties moeten sterken en stimuleren, want die hebben verreweg meer karakter en fatsoen dan 99,999% van de ‘vluchtelingen’ die thans naar Duitsland komen, omdat ze menselijkheid, vrouwenrechten, moraal en fatsoen vertegenwoordigen, deugden waarvan de meerderheid van de ‘vluchtelingen’ die momenteel Duitsland binnenstromen nog duizenden jaren verwijderd zijn.

www.donaukurier.de

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vijf mannelijke “vluchtelingen” als kinderverzorger in de Villa Kakelbont

 1. BertG. zegt:

  Ik ga er zonder meer van uit dat iedereen zijn of haar kinderen daar weg gehaald heeft.

  En natuurlijk hebben ze daar over nagedacht, daarom zitten ze er ook, dat was nou namelijk precies de bedoeling, om de boel over te nemen, te terroriseren en uit te vreten.

  Geliked door 4 people

 2. Hier wordt als moeder gewoon beroerd van, ze worden op een presenteerblaadje aangeboden die stakkers. Zijn ze daar achterlijk geworden of zo, dit bevat een normaal mens niet meer. Gewoon je kind op offeren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik, als ouder, zou meteen mijn kind daar weghalen……………..moest elke ouder daar doen……..
  SCHANDALIG!!!!!!!!!!!! Andere woorden heb ik er niet voor. Maar tegenwoordig moet alles kunnen. Zelfs het gajes( het schuim der Aarde ) MOET en zal in dit soort instellingen werken. In Nederland was het Benno M. toch……………

  Geliked door 1 persoon

 4. elisah zegt:

  De naam villa kakelbont, laat me vermoeden dat er geen Duitse kinderen naar toe gaan, maar kinderen uit een kakelbonte cultuur.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Dan is het goed, gooien we het onder pragmatische zintuiglijke ervaringen .

   Dat is soms noodzakelijk bij gebrek aan een intellectueel proces .

   Geliked door 2 people

   • elisah zegt:

    Dat is helemaal niet goed, mannen horen sowieso niet met kleine kinderen bezig te zijn, kijk maar eens naar het perverse Hofnarretje horrorverhaal. De meesten hebben meer instinct dan hersenen en houden ervan anderen te domineren en misbruiken.
    Van gekleurde kinderen zullen deze figuren wel af blijven, alleen de blanke kinderen zullen worden geofferd… En de blanke ouders die hier mee akkoord gaan, zijn van het multi-culti gebroed dat grenzeloos onderdanig is.
    Nou tevreden meneer zeikert?
    Of moet ik nog even doorgaan?

    Like

   • elisah zegt:

    Als u trouwens een hekel heeft aan vrouwen, doe dat dan thuis en niet hier.
    Het valt me op dat u houdt van vrouwen bashen, zoals bijvoorbeeld Theresa en Mirjam, begin niet ook nog eens bij mij en gedraag u waardig!
    Ben benieuwd hoe u mij nu gaat proberen af te branden…..

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @elisah

    Ik zie nog geen enkele reden om u af te branden, uw opmerkingen zijn mij niet meer tijd waardig dan wat ik spendeer aan het schrijven van dit commentaar .
    Begrijp u wel ?

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Totale waanzin. Hoe achterlijk moet je in elkaar steken om dit soort lui -die op straat vrouwen lastig vallen- in een kinderopvang te laten werken.
  De ouders kunnen maar een ding doen, Ziek melden en het kind bij die idioten vandaan halen.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Het is inmiddels de krankzinnigheid voorbij.

  Geliked door 2 people

 7. Rico zegt:

  Nu wachten op het eerste kind wat misbruikt is. Of nog gekker dat al die kinderen worden vermoord. Isis had toch opgeroepen onze kinderen af te slachten op sportvelden en zwembaden. Is dit een mooie kans voor hun.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucie zegt:

  Deze totale idioten die dit hebben bedacht,horen per direct opgesloten te worden.
  Welke Europeaan verzint zoiets achterlijks??

  Geliked door 2 people

 9. Yvonne zegt:

  ik snap sowieso niet wie in deze (enge) tijden nog aan kinderen begint, deze kinderen zin er al, maar ik zet geen kind op deze verrotte aarde, pas gelezen dat nieuwkomers het grootste deel geen vrijwiligers werk wilden doen omdat ze depressief waren, een paar voelden zich schuldig omdat ze GRATIS geld kregen en wilden het wel doen, en dat geloven we, nix nada gratis, geld van de belasting betaler

  Like

 10. Witte raaf zegt:

  Ik weet het niet hoor maar kinderopvang Villa Kakelbont zit in de kop van Noord-Holland of er moet er ook eentje zijn in Duitsland diezo heet!?

  https://www.villakakelbont-hhw.nl/pagina/waar-vindt-u-villa-kakelbont

  Like

  • BertG. zegt:

   Overal zit er wel ergens een villa kakelbont, dat is nou eenmaal een populaire naam.
   Ook hier in de buurt zit er 1.
   (iets met pippie langkous)

   Geliked door 1 persoon

   • Ja, weet je, Petra had het in haar oorspronkelijke tekst al over Villa Kunterbunt en omdat ik toevallig wist, dat dat zowel de Duitse als de Zweedse vertaling is van Villa Kakelbont -Pippi Langkous, inderdaad- was het meteen duidelijk, hoe dit vertaald diende te worden.
    Gelukkig maar, anders had ik me, wie weet, rót zitten zoeken, zowel in het woordenboek als op google translate: Want wat is nou “Kunterbunt,” zeg zelf……

    Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Zelfs in de Russische kolchozen of sovchozen zou dat niet zijn voorgekomen. Nou: het doel was anders, nietwaar Merkel?

  Geliked door 2 people

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij de verrader Merkel, de roden der EUSSR, geheel LINKS, en natuurlijk de hypocrieten, te weten de liberalen, links-liberalen en christendemocraten, is dat de gang van zaken in Duitsland, en de rest van Europa.

  Geliked door 2 people

  • Hendrik M. zegt:

   Meneer Tom Hendrix, geheel juist!
   De schuld van dit gedoe ligt niet bij de ook door mij ongewenste asielzoekers, doch bij de overheid die dit alles faciliteert.
   Weet wel dat ik, als ik uit Zandbakkistan zou komen ook voor zeker de goudpotten in Duitsland (ok, het Noorden) op zou zoeken…
   Wij kiezen onze overheid, stem dus PVV of voor de Duitsers AfD.

   Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Och, het zijn “vluchtelingen”, dus dan zit het wel goed. [/quote]

  Like

 14. Steven zegt:

  Alleen LINKS volk met kleine kinderen vertrouwen en stimuleren dit wel. Die zien er het kwaad niet van in om hun kinderen door asieleisers te laten verzorgen. (want het zijn ook gewoon mensen zeggen ze dan)
  Als het kind schreeuwend thuis komt en niet meer naar de opvang wilt zelfs dan snappen ze het nog niet!

  Like

 15. fatima zegt:

  Onbegrijpelijk, voor een nieuwe baan moest ik een document van goed gedrag overleggen. Bij de gemeente aangevraagd en via justitie gekregen. Al deze asielzoekers, die vaak in eigen land op vakantie gaan, kunnen verkrachtingen, moorden of andere criminele zaken op hun geweten hebben en die worden overal met open armen ontvangen. Voel me tegenwoordig vaak gediscrimineerd.en door bovenstaande en nog veel meer begin ik er vaak een hekel aan te krijgen als ik weer nieuwe mensen in mijn dorp zie, en soms nog in een auto rond rijden.

  Like

 16. Theoden zegt:

  Door lopen mensen niets aan de hand. Je bent een racist als je negatieve over deze onschuldige invasiers praat, dat is pas werkelijk misdadig. Kindermisbruik hoort bij hun cultuur, dat snappen jullie niet. Jullie zijn gewoon te dom.

  Satire…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s