Ziekenhuizen en oorlogsmisdaden: Kerry spoort niet meer

screenshot_34

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry (foto), beschuldigde de Russische en Syrische luchtmacht ervan doelbewust ziekenhuizen in Aleppo te bombarderen. Dit zouden oorlogsmisdaden zijn. Maar, hoe zat dat niet zo lang geleden nog maar weer in Afghanistan?

contra-magazine

Hoe vaak de gevechtsvliegtuigen van Russen, Syriërs en Amerikanen de afgelopen maanden een of ander ziekenhuis in Oost-Aleppo gebombardeerd zouden hebben, dan zou daar nu vermoedelijk geen ziekenhuis meer staan – of heeft men voor een paar honderdduizend mensen tientallen ziekenhuizen nodig? Maar dat is niet het eigenlijke probleem.

Onlangs nog verklaarden de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Kerry en zijn Franse collega dat de luchtstrijdkrachten van Syrië en Rusland doelbewust (dus opzettelijk) ziekenhuizen zouden bombarderen en dat dit als oorlogsmisdaden vervolgd zou moeten worden. Aha, zit dat zo. Het bombarderen van imaginaire ziekenhuizen is dus een oorlogsmisdaad.

Welnu, meneer de minister van Buitenlandse Zaken Kerry, hoe zit het dan met de eisen naar vervolging van Saoedi-Arabië wegens het plegen van oorlogsmisdaden in Jemen, toen de Saoedi´s ziekenhuizen bombardeerden die onder leiding van “Artsen zonder Grenzen” stonden? Ach, dat gaat immers niet. Want dan zou Washington immers moeten toegeven dat men witte fosfor heeft geleverd en zodoende medeverantwoordelijk zouden zijn voor deze oorlogsmisdaden.

Of hoe zit dat met de Amerikaanse aanval op een door “Artsen zonder Grenzen” geëxploiteerd ziekenhuis in Kunduz, Afghanistan, verleden jaar oktober, meneer Kerry? Deze aanval werd uitgevoerd door de Amerikaanse strijdkrachten, hoewel men precies wist dat het om een geneeskundige instelling ging. Maar – bijna op de “Dresden-manier” – daarna werd er door boordschutters nog geschoten op vluchtende artsen.

Ook een in het begin van het jaar uitgevoerde aanval met vier raketten op een ziekenhuis van “Artsen zonder Grenzen” en een kinderziekenhuis in Maarat Al Numan in de Syrische provincie Idlib is terug te voeren op de Amerikaanse coalitie. De raketten werden afgevuurd door een vliegtuig, dat opsteeg vanaf de NAVO-basis Incirlik in Turkije.

Dit zijn slechts enkele actuele voorbeelden die ook voldoende bewezen zijn, terwijl men tegenover Rusland en Syrië wat betreft het bombarderen van ziekenhuizen tot nu toe alleen maar met beschuldigingen kwam, niet echter met desbetreffende bewijzen zoals satellietopnames, radardata of iets dergelijks. Typische manier van propaganda dus om Moskou en Damascus in diskrediet te brengen en een dienovereenkomstig sfeertje bij de mediaconsumenten te kweken.

Wanneer meneer Kerry per se op desbetreffende processen wegens oorlogsmisdaden pocht, dan zou hij zich er tijdens zijn nog resterende ambtsperiode voor moeten inzetten dat ook Amerikaanse staatsburgers en vooral ook Amerikaanse politici voor desbetreffende tribunalen gesleept kunnen worden. Wanneer de Amerikaanse regering zich per se als aanklager wil opwerpen, dan zou ze zich in het omgekeerde geval als aangeklaagde moeten bewijzen. Want met zoveel op hun kerfstok, zoals in het geval van de Verenigde Staten het geval is, heeft ook ene meneer de minister van Buitenlandse Zaken Kerry absoluut niet het recht om andere landen en regeringen aan te klagen of te veroordelen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ziekenhuizen en oorlogsmisdaden: Kerry spoort niet meer

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de linkse democraat Kerry. Een LINKSMENS liegt altijd. Is al zo vanaf Lenin,

  Like

 2. Vash zegt:

  Het grappige is dat het Al-Quds ziekenhuis dat de Russen zouden hebben gebombardeerd in april ook al niets meer dan een hoopje as was volgens hun.
  Best knap dat je in een oorlogsgebied een ziekenhuis weet op te bouwen in een paar maanden terwijl er geen veiligheid en budget is.

  Like

 3. Thom zegt:

  Israel schiet in Gaza ook op ziekenhuizen. En dan gaat de ANTIFA aanhang met de islamlovers en de moslims de straat op om te demonstreren, niet normaal meer hoe “bedroefd” ze dan zijn.. Ze vergeten te zeggen dat bij dat ziekenhuis raketinstallaties staan opgesteld waarmee ze continu vuren en dat de kelders van de ziekenhuizen vol liggen met wapens. Ik denk dat er in Syrië hetzelfde soort taktieken gebruikt worden met de patiënten in de ziekenhuizen als menselijke schilden.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De zielige beelden van kindjes die onder het puin vandaan worden getrokken en zo gretig in beeld gebracht door de media zijn allemaal slachtoffer van is en al qaida rebellen die hen gebruiken als schild en naderhand opvoeren als weerloos slachtoffer, en daarin hebben ze gelijk “weerloos” en onder dwang blijven waar je bent met oog op een plek bij allah. Want ik geloof echt dat achtergebleven bevolking of familie hiervoor worden gebruikt. Normaal breng je je familie eerst veilig onder op een andere plek dan waar het constant bommen regent.

   Like

 4. Thoth zegt:

  B.v. deze :

  En, er zijn weet ik niet hoeveel FSA’ers overgelopen naar ISIS. Die waren ook bevoorraad door de USA, c.q. Clinton

  Fail…

  Geliked door 1 persoon

 5. john zegt:

  Waarschijnlijk snapt kerry dat amerika de Russen niet meer aankan en houdt die propere meneer het bij valse beschuldigingen, loze bedreigingen en voor het overige anderen opstoken tegen Poetin. En in valse beschuldigingen zijn ze kampioen net als hier de poco-media. Werkelijk beschamend als je het verleden van de clintons leest !
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3101:hillary-clinton-verantwoordelijk-voor-false-flag-aanval-benghazi-&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De Amerikanen weten van niks……………….?
  Zo Rusland al schuldig is aan oorlogsmisdaden, dan zijn zij niet de enigen……..
  Washington beschuldigd Moskou: “Een lesje Mensen-Rechten voor de daders van de massa=slachtingen in Iraq.

  Like

 7. Harry zegt:

  Heb zijn verhaal op CNN ook aangehoord met het schuim op m’n bek !
  Wat een smerige hypocriete leugenachtige rotzak , die klutskin !

  Hele meewarige verhalen over onschuldige vrouwen en kinderen die het slachtoffer zouden zijn van de Russen .
  Hoe ze het in hun hoofd krijgen om een ziekenhuis te bombarderen !
  “Al those women and children ” ! De tranen stonden haast in z’n ogen .
  Bij die Russische bombardementen vallen namelijk nooit doden onder de mannen of terroristen , nee , alleen onder vrouwen en kinderen .
  Typisch dat je bij de bijgaande beelden alleen maar kerels op straat zag , al die vrouwen waren zeker al getroffen ?

  En wat die Russen ook doen , is het VREDESPROCES IN GEVAAR BRENGEN !
  Nu de Russen Isis dreigen te verslaan en er eindelijk een oplossing lijkt te komen , wil
  Kerry de terroristen weer te hulp schieten .
  We moeten vrede sluiten met onze vrienden van Daeaeaeaesssshhhh .
  Alleen de manier al waarop ze die naam uitspreken !
  Waarom zou je vrede sluiten met een terroristische vijand die haast verslagen is in dat gebied ?
  Dan heb je toch een dubbele agenda ?
  Verdelgen , die kut-moslims !

  Dat de Amerikanen onlangs de regeringstroepen van Assad gebombardeerd hebben was een communicatiestoornis .
  Ja , en dat zeven keer achter elkaar ?
  Dacht ie soms dat militairen het leuk vinden om te sterven ?
  Militairen mogen voor anderen de kolen uit het vuur halen .

  Nee , Isis moest geholpen worden !

  Die Amerikanen spelen smerige spelletjes , maar het begint er aardig op te lijken , dat ze de regie totaal aan het verliezen zijn .
  Vraag me dan ook af of ze wel slim genoeg zijn voor dit soort spelletjes .
  We gaan ze steeds doorzichtiger en leugenachtiger te vinden .
  Het lijkt soms een beetje op paniekvoetbal .
  En iedere keer vallen ze wéér door de mand .

  Op een of andere manier heb ik de laatste jaren veel meer vertrouwen en sympathie gekregen voor Putin .
  Hij is resoluut , duidelijk en consequent en dat kun je van Kerry en Obonobo niet zeggen .
  En dat ie misschien wat minder frisse praktijken er op nahoudt , wel als je tussen allerhande tuig zit , kan het ook niet anders .
  Dan red je het niet .

  Laat die Russen hun karwij afmaken .
  En stop met die rotpropaganda .

  Wat is nou de bedoeling ?
  Isis In stand zien te houden ?
  Worden die politici aan “onze kant” nou allemaal collectief gek ?

  Like

 8. Weer zo’n waterhoofd met een hersenverweking.

  Like

 9. Fred zegt:

  Maar geen woord dat er in die zogenaamde ziekenhuizen communicatiecentra gevestigd waren waar de diverse groepen van islamitische huurlingen aangestuurd werden.
  Maar dàt feit is een oorlogsmisdaad die Amerika liever wil verzwijgen.
  De Russen handelen hier correct.
  Dat Aleppo maar snel zal vallen.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Ik merk op andere forums als die van AD, Elzevier, Telegraaf, dat als je de leugens van het kabinet of Amerika te berde brengt er nogal veel mensen zijn die terplekke bijna ontploffen van woede en je meteen uitmaken voor communist of je smoelwerk houden of soms nog erger.
  Nederland is een hogedruk-ketel aan het worden is mijn indruk, de meter staat nog niet in het rood.

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Die griezel moet zijn bek houden. Die gast is getrouwd met een wijf dat Heinz bezit. Laat ie maar een beetje uit eigen zak storten voor wat nieuwe ziekenhuizen. De ziekenhuizen die zijn bondgenoot Saoedi Arabië kapot heeft gebombardeerd in Jemen.

  De Amerikaanse elite bewapent Al Queida en Isis. Met die wapens worden Europese burgers afgeknald in de straten van Parijs.

  Kerry is een oorlogshitser en een oorlogsmisdadiger. Ze zijn voor minder opgehangen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En onze “rode lügenpresse”, doet niet anders dan de roden, de democraten in de USA, de kont likken. Pers en media, volledig op de hand van LINKS en de POLITIEK-CORRECTE elite!

  Like

 13. Onno zegt:

  Kerry spoorde al niet toen hij in Viëtnam als “militair” actief was.

  Zijn collega’s vonden hem wel BIZAR/VREEMD en moordzuchtig, maar herkenden niet WETENSCHAPPELIJK het kenmerkende gedrag van een onherkend geïnfiltreerde intelligente ‘adapted compensated’ PSYCHOPAAT.

  Psychopathy is a character deficiency that includes traits and behaviors such as: unreliability, failure to learn by experience, lack of insight, an absence of delusions or nervousness (door de   -hierdoor achteraf steeds verbijsterde-    “goegemeente” gezien als het gevolg van een goed = rustig geweten i.p.v. aberratief VREESLOOS…..GEEN GEWETEN), superficial charm, charisma, frequent lying, deceitful and manipulative behavior, and a lack of conscience (totaal ontbrejen van geweten = verantwoordelijkheidsgevoel etc……e.e.a. slechts overtuigend -maar niet kloppend met de meestal verholen daden- geacteerd).

  Like

 14. Pieter zegt:

  Hoeveel ziekenhuizen in Jemen zijn er door Saoedis platgebombardeerd, die vriendjes van de USA.

  Like

 15. Jan zegt:

  Met uitgestreken smoel en bloedserieus: Kerry heeft er voor gezorgd dat de wereld veiliger is geworden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s