Camping eist schadevergoeding na teruglopen inkomsten door komst AZC

screenshot_42

(Door: Bas Dammers)

Camping ’t Karrewiel heeft de gemeente Venray verzocht een schadevergoeding van 20.000 euro te betalen. Volgens de Meerlose camping is de verwachting dat zij dit jaar 30.000 euro misloopt door de komst van een AZC op recreatiepark Het Roekenbosch.

Om verdere proceskosten te voorkomen, deed de camping de gemeente een eenmalig voorstel. Het gemeentebestuur heeft inmiddels per brief laten weten niet in te stemmen met de toekenning van de schadevergoeding.

Lees verder>>>
(h/t “Bolo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Camping eist schadevergoeding na teruglopen inkomsten door komst AZC

 1. Marlies zegt:

  “Big” business!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Begrijpelijk, maar kansloos. Iedereen draait op voor de kosten van de asielindustrie, iedereen ondervindt daar schade van. Behalve natuurlijk de VVD-elite.
  Als de overheid zou moeten gaan betalen voor de schade, die zij veroorzaakt aan de maatschappij, waren we morgen allemaal miljonair.
  Gaat dus niet gebeuren.

  Bij de weg; de NSB kennende, de gemeente zal de camping wel gaan aanpakken met naheffingen en kwaadaardige mierenneukerige regeltjespesterij. Want zo rollen ze.

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Klopt, als je lastig gaat worden voor een gemeente, sturen ze bergen controleurs langs die net zolang blijven zoeken en opmeten tot op de millimeter, totdat ze iets gevonden hebben.
   Net zolang dat je uiteindelijk het bijltje er bij neer gooit en uiteindelijk failliet gaat.
   Want daar zijn ze goed in, treiteren met regeltjes, desnoods veranderen ze de regels ervoor. Zolang ze je maar kunnen pakken ergens op.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 11.59. uur. Daar ben ik inmiddels ook van overtuigd, Bert.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    En als de camping is weggepest, dan kun je daar weer 1000 apothekers uit Aleppo huisvesten. Win / win voor het COA / VVD.

    Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++++
  “leugens, grove leugens, en statistieken.”
  +++++

  Liked by 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Al dat gezeik bij linkse laplul rechters en dergelijke. Er is maar één manier die werkt: De methode Oersdorff waarbij met een stuk hout gecommuniceerd wordt met koppen waarvan de oren niet willen horen.
  Als deze methode niet meteen aanslaat herhaal het dan. Succes gegarandeerd.

  Like

 5. Wij betalen er allemaal aan mee, zo is het nou eenmaal.

  Like

 6. Karen zegt:

  Had deze camping alleen mensen als gast die zo’n opvang van illegalen niet zaggen zitten? Ik snap namelijk dat die echt niet meer komen (al kregen ze geld toe). Maar in Nederland barst het nog steeds van de mensen die het helemaal zien zitten met al die mohammedanen en negers. Ze zijn zielig, verantwoordelijkheid nemen, Nederland is van iedereen (behalve dan van de Nederlanders)etc. etc. Lijkt me dat het voor deze Nederlanders een pre en een geweldig lokkertje is zo’n opvang naast de camping, weer eens wat anders dan dat eeuwige zwembad. Gezellig samen rond de barbecue met een lekker karbonaadje. Fijn elkaar leren kennen, ook hartstikke gezellig en leerzaam voor de kinderen!

  Like

 7. Misschien ook nog een campingwinkel, dan komen er ook centjes binnen.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Natuurlijk van de gekke dat een gemeente ongebreideld kan rechten op kosten der belasting betaler.
  Het moet zo zijn dat zo’n gemeenteraad alleen maar kan rechten wanneer ze zelf 10% (of zo) van de kosten dragen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik stel voor dat alle Kamerleden- minus de PVV- en dan vooral die van de huichelaars van: PvdA,VVD,D66,CDA,GL,CU,SP, ieder 5 van deze “kansenparels”, in huis dienen te nemen. En ook alle leden van de gemeenteraad van Venray, en tevens het College van B&W. En toen werd het heel stil….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s