FOTO

screenshot_49

Obama noemde me een vastgeplakt stuk stront. Hillary noemt me erbarmelijk. Terroristen noemen me ongelovige. Trump noemt me AMERIKAAN!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO

 1. Yvonne zegt:

  Rutte noemt ons domme Nederlanders (zijn mijn woorden)
  Rutte noemt ons ongelovigen (zijn mijn woorden)
  Rutte zegt blanke Nederlanders die tegen Nederland zijn op te rotten

  Like

 2. wauso zegt:

  Liked by 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   leuke meiden, ik ben hetero maar ze zien er mooi uit, liggen alvast klaar voor de feestdagen in december, hoeven de nieuwe Duitsers in Keulen niet eerst hun rokje omhoog te doen en slipje uit te doen, wel zo makkelijk

   Like

  • Harry zegt:

   Goeie actie , Wauso !
   Hou vol met het goede werk .
   Ooit zal er toch bij dat soort truttebollen ook wel eens een lampje gaan branden ?

   Compliment , man !

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ja grappig, ik heb ook een “mailtje’van hem ontvangen.
   Maar waarom hij nu weer direct op geld vraagt ?
   Is zelf millionaire, terwijl ik slechts “centen-aire”ben.
   ///////////

   Like

 3. Ron zegt:

  Off-topic:
  Amerikaanse luchtmacht schildert F/A-18 gevechtsvliegtuigen in Russische kleuren zodat het lijkt op een Sukhoi Su-34.

  U.S. Caught Repainting Fighter Jets to RUSSIAN COLORS
  https://www.superstation95.com/index.php/world/2203

  Foto’s van een echte Sukhoi SU-34:
  http://www.ausairpower.net/APA-Fullback.html

  Er is een verschil bij de vleugels te zien: de geschilderde F/A-18 heeft aan de zijkant van de vleugels een uitstekend deel omhoog, de Sukhoi heeft juist een naar beneden stekend deel.
  Als er opeens foto’s uit Syrië gaan verschijnen van Sukhoi’s die een ziekenhuis on puin hebben gegooid inclusief foto’s van mobieltjes met deze Sukhoi’s erop, let dan goed op de zijkanten van de vleugels.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Laat Trump in hemelsnaam de verkiezingen winnen!

  Like

 5. Wat een gezeur Trump is eerlijk en ontkent het niet. Dat was wel wat anders met Bil Clinton met zijn slippertjes.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Trump staat in het oog van een wereldwijde establishment-cycloon, die hem kost wat kost kwijt wil, gezien hij er geen deel van uitmaakt, een outsider dus en te mijden potentiële vijand, die niet te kaderen valt in hun vertrouwde machtsstructuren. Dat was te verwachten. Alle geschut staat nu op hem alleen gericht, ook binnen zijn eigen partij, waar bepaalde lieden slechts wachten op het geschikte moment om vuur en vlam te spuwen in een poging om hem alsnog te kunnen elimineren als presidentskandidaat. Vandaar hun eis dat hij zich als kandidaat zou terug trekken. En het zal waarschijnlijk nog heel wat erger worden naargelang de verkiezingen dichterbij komen, als alle haat-registers zullen worden opengetrokken.

  De manier waarop men thans over TRUMP spreekt, is vele malen erger en schandelijker dan de platte, in wezen onschuldige macho taal van TRUMP elf jaar geleden. Wat acteur Robert de Niro b.v. nu over hem zegt, de manier waarop hij tegen hem op de meest hatelijke manier fulmineert, is ronduit schandelijk en van een zelden geziene vulgariteit, eigen aan gespuis, een acteur als hem onwaardig. Maar nergens in de media ook maar iemand te vinden die dat aan de kaak durft te stellen. Integendeel.

  Het leven van TRUMP is in gevaar, zoveel is duidelijk, ondermeer door dergelijke schandelijke uitspraken a la de Niro. Dit is regelrecht aanzetten tot haat, dit is pure hate speech, waardoor bepaalde onverlaten wel eens zouden kunnen denken dat ze een goede daad stellen door TRUMP te vermoorden. Zou acteur de Niro dat in zijn blinde haat beseffen? De man zou daarvoor feitelijk gestraft moeten worden.

  (Bekijk deze video op YouTube: https://youtu.be/4lZ0r1-mvMY
  WATCH Robert De Niro Rips into Donald Trump: He’s A Pig, I would like to punch him in the face !)

  Kijk, billeke Clinton was ook geen doetje als het op vrouwen aankwam, maar een regelrechte verkrachter. Sally Miller heeft zich in het rijtje verkrachte en misbruikte vrouwen aangesloten dat zegt dat de daden van zowel Bill als Hillary vele malen erger zijn dan Donald Trumps lompe opmerkingen over vrouwen. Miller publiceerde onlangs haar boek ‘The Beauty Queen – Let No Deed Go Unpublished’, waar de voormalige Miss Arkansas als ex maîtresse van Bill een onthullende blik geeft in het leven van het beruchtste echtpaar van de Verenigde Staten. Zo schrijft ze dat een bange Bill haar ooit vertelde dat Hillary haar dikke buik met daarin hun ongeboren baby met vuisten sloeg, en schreeuwde dat als ‘dat kloteding in mij’ gehandicapt zou zijn, ‘je er donder op kan zeggen dat ik die klote achterlijke laat vermoorden.’ (Bron: XANDER)

  Wat TRUMP heeft gezegd, was op zijn zachts gezegd niet slim, zelfs 11 jaar geleden niet. Maar een deel van wat hij heeft gezegd over het gedrag van BEPAALDE (!) vrouwen in de hogere kringen, zal wel waar zijn. Die een beetje thuis is in de politieke wereld, zal dat kunnen beamen, denk ik. Ik ga persoonlijk voort op de vele dergelijke schandaaltjes die al aan het licht zijn gekomen, het topje van de ijsberg dan nog maar.

  Hoeveel politieke hoeren zouden er b.v. niet te vinden zijn binnen de top van de EU-mastodont, die zich maar al te graag laten ‘knippen’ door hoog geplaatste heren hoerenlopers om in het gevlei te komen met het oog op een of ander faveure? Omwille van de smeer, likt de kat nu eenmaal de kandeleer, zegt het spreekwoord, nietwaar Bill Clinton en o.a. Monica?

  Ik denk dat wat Trump destijds heeft gezegd, zijn ervaring hiermee was in wat men graag de ‘hogere kringen’ noemt. Laat ons zeggen bij wijze van overdrijving en zonder te generaliseren: de politiek is één groot bordeel. En ik zal daar niet ver naast zitten. Ik zou ze niet te eten willen geven de mannen en de vrouwen die er hun wederhelften oren aan naaien dat het niet meer mooi is om aan te zien.

  En wat al die zwaar getraumatiseerden in Amerika en elders nu betreft, mensen a la Schwarzenegger en de Niro b.v., gelukkig bestaan er geen opnames over dergelijke uitspraken uit hun mond. Of denkt nu werkelijk iemand dat die vele promiscue acteurs dé schoolvoorbeelden zijn van hoogstaand moreel gedrag en taal als het op vrouwen aankomt? Hun huidige afkeer voor wat Trump destijds heeft gezegd, is dan ook ronduit weerzinwekkend hypocriet. Ze moesten zich schamen. Bah.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 00.59. uur. Daar kan ook ik mij in vinden, Geronimo.

   Like

  • elisah zegt:

   Robert de Niro heb ik altijd al een creep gevonden, acteren kan hij wel, maar zijn uitstraling en de blik in zijn ogen is zeer onprettig. Hij heeft trouwens een heel speciale voorkeur bij de vrouwen, ze zijn altijd zwart.

   Like

 7. hans zegt:

  Weg met die teringneger, eindelijk!

  Like

 8. Bas zegt:

  Trump is weliswaar nog niet bij de politieke eindstreep, maar door zijn kwaliteit (aspiraties en fitheid) alle politieke aantijgingen af te wenden en deze hordeloop te winnen liggen zijn kansen voor het presidentschap hoger. .

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Wat zullen al die linkse hypocriete acteurs, en andere schijnheilige idioten huilen en radeloos hun haren uit hun koppen trekken als zal blijken dat Trump de nieuwe president van de VS wordt!

  Als hij tenminste niet door een van deze linkse waanzinnigen om zeep wordt geholpen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s